Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
91
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 12, 2019, 12:09:40 ap »
”Hyveen hiutaleet lumisadepallossa”

"Keitos on kuin itsepetoksen liemellä täytetty lumisadepallo, josta valtamedian ravistelun jälkeen voi tuijotella hiljaa laskeutuvia vitivalkoisia hyvetekoja," kirjoittaa Rohmar UMV-kolumnissaan EU-politiikasta.

Suomen hallitukselle on annettu tehtäväksi johtaa nettomaksajien moraalipahoinvointia Unkaria kohtaan. Hyökkäystä perustellaan oikeusvaltio käsitteellä ja lehdistönvapaudella. Nämä väitteet ovat kiertoilmaisuja.

Oikeasti kyseessä on kosto- ja kiristystoimet Soroksen vaikutuspyrkimysten ja islamisaatiota kuljettavan haittamaahanmuuton torjumisesta, sekä kateus Victor Orbanin suosiosta.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/11/hyveen-hiutaleet-lumisadepallossa-umv-kolumni/
92
Breaking Alternative News! / Vs: TRANSGENDER SEKOILU ON KARANNUT TÄYSIN KÄSISTÄ !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 11, 2019, 08:57:37 ip »

Lakiin halutaan isien ja äitien sijaan vanhempia

Sateenkaariperheet haluaa lapselle oikeuden useampaan kuin kahteen vanhempaan.

SAIRAAKSI SAATANA MENEE !!!!!!!!!!!!!!

Katsokaa vain. Kun nämä mielenvikaiset kehelit saavat tämän läpi, niin uutta tulee. On vain ajan kysymys, kun he haluavat nimikkeet isä, ja äiti pois käytöstä, ja sanastosta. Uskokaa pois !!!

Kun tämä laki tulee voimaan, niin sen jälkeen et enää ole virallisesti lain mukaan isä tai äiti, vaan vanhempi !!!!!!

Vanhemmuuslaki on kirjattu Rinteen hallituksen ohjelmaan tiedotteen mukaan Sateenkaariperheet ry:n ja muiden sateenkaarijärjestöjen aloitteesta.

Hallitus näyttää hyppivän täysin kourallisen päästään täysin sekaisin olevan höpelön mielen mukaan  >:( >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/lakiin-halutaan-isien-ja-aitien-sijaan-vanhempia/


93
Espoon Vihreiden riveissä kuntavaalikampanjaa 2017 käynyt Pekka Hätönen toimii Päivi Räsäseen (kd.) ja Juha Mäenpäähän kohdistuvien tutkintojen tutkinnanjohtajana. Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa aiemmin työskennellyt Hätönen kertoo, ettei hän enää kuulu vihreisiin.

On 1, ja vitun sama, kuuluuko hytonen enää vihreään puolueeseen vai ei. Hän on silti täysi PUNIKKI, joka on poliisina jahtaamassa kaikkia, jotka ei mielipiteillään miellytä KULTTUURIMARXISTEJA / KOMMUNISTEJA !!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/sensuuri-kiihtyy-ville-tavio-nostaa-esiin-hatkahdyttavan-luvun-36-opposition-kansanedustajista-poliisitutkinnassa/
94
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / POSTIN SISÄINEN KOLONIALISMI !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 11, 2019, 07:23:14 ip »
Postin jakelutyöntekijä Suomen Uutisille: Ulkomaalaisten työntekijöiden osuudesta vaietaan – ”Tämä tuntuu ja näyttää ihan sisäiseltä kolonialismilta”

Ale-palkka riittää oleskelulupaan

– Tämä tuntuu ja näyttää ihan Postin sisäiseltä kolonialismilta. On puhuttu, että palkka-alen jälkeen ulkomaalaisille oleskeluluvalla Suomessa työskenteleville jää käteen saman suuruinen luku, joka on edellytyksenä Suomessa oleskelulupaan. Työntekijöitä välittää pääosin SOL-yhtiöt, hän kertoo.

Pääministeri Antti Rinne ei halunnut ottaa suoraan kantaa Postin palkkari, mutta totesi Helsingin Sanomille (11.9.), että yksi vaihtoehto olisi selvittää, voisiko nykyisille työntekijöille voisi korvata siirtymisen heikompaan työehtosopimukseen tai palkkaa alentaviin järjestelyihin ”jollain rahallisella kertakorvauksella”.

Vastoittain joku jossain kirjoitti, että SDP edustaa maailman kieroutuneinta työväenaatetta. Eipä olisi juuri voinut oikeammassa olla !!!

Postin kohdalla myös näemme nyt syyn, miksi hallitus toisensa perään, riippumatta mitkä puolueet siellä häärää, haluavat raahata näitä ''pakolaisia'' tänne laumoittain. HALPATYÖMARKKINAT !!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/postin-jakelutyontekija-suomen-uutisille-ulkomaalaisten-tyontekijoiden-osuudesta-vaietaan-tama-tuntuu-nayttaa-sisaiselta-kolonialismilta/
95
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUPO - POLPO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 11, 2019, 07:00:08 ip »
Komediapoliisi Jari Taponen: ”ei valheille”

Huumori on aina hyvästä  :P :P :P :P

Viime vuosina koko poliisin virkakuntaa omilla sanomisillaan nolannut ylikomisario Jari Taponen on jälleen letkauttanut sosiaalista mediaa huvittaneen Twitter-päivityksen.


Linkki.
https://archive.fo/uDP3R
96
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 11, 2019, 06:48:04 ip »
Kuusamossa vaarallista ja akuuttia kouluväkivaltaa – viranomaiset eivät puutu uhkauksiin ja hyökkäyksiin [Video]

UMV-Lehteen otti yhteyttä eilen tiistaina järkyttynyt ja huolestunut äiti, jonka lapset ovat joutuneet väkivaltaisen maahanmuuttaja-nuoren uhkailun ja hyökkäysten kohteeksi Kuusamossa. Äidin mukaan viranomaiset ovat olleet haluttomia puuttua eskaloituvaan vaaratilanteeseen.


Poliisit tulivat paikalle ja tapahtuneesta puhuttiin, mutta mitään ei tapahtunut ja tuloksena on se, että hän uhkailee ja huoritelee tyttölapsiamme jatkuvasti sekä käyttäytyy väkivaltaisesti sekä uhkaavasti lapsiamme kohtaan,” äiti kertoi.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/11/kuusamossa-vaarallista-ja-akuuttia-kouluvakivaltaa-viranomaiset-eivat-puutu-uhkauksiin-ja-hyokkayksiin-video/
97
Suomi kuluttaa yli miljardin kehitysyhteistyöhön 2020

Suomi pulittaa verovaroja ulkomaille reilusti yli kolme miljardia euroa vuonna 2020. Ulkoministeriön esityksessä kehitysyhteistyömenojen arvioidaan olevan 1 037 miljoonaa euroa, joka vastaa noin 0,42 prosenttia bruttokansantulosta.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/16/suomi-kuluttaa-yli-miljardin-kehitysyhteistyohon-2020/
Rinne: Varat loppuvat kesken sote-uudistuksessa -”4 000 hoitajaa ja lääkäriä tarvitaan, ei ole rahaa”

Sillä lailla. Antti Rinteen BOLSEVIKKI hallituksen kusetukset alkavat paljastua 1 kerrallaan..

Vai ei rahat riitä ??

3,2 miljardia vuodessa ''pakolaisiin''. Vuonna 2020 yli miljardi afrikkaan. Rahaa kyllä olisi, mutta kyse onkin siitä mihin se käytetään.

SDP edustaa takuuvarmasti maailman kieroutuneinta työväenaatetta. Se, että jälleen kerran hallitus on valehdellut kansalle heti alusta alkaen, ei pitäisi tulla kenllekään yllätylsenä ??


Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwij8bq1pMnkAhVHZJoKHVrfA0wQ0PADMAF6BAgFEAk&url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fpolitiikka%2Fa%2F347cf684-2ee0-4861-a216-e89ff266ef8b&usg=AOvVaw1zN8OWgKGr6PoYEySfVbW7
98
Aluksi uusinta tietoa Saksasta. Junge Freiheit –media uutisoi valtionsyyttäjän kertomasta tiedosta, jonka mukaan Saksassa on käynnistetty viimeisen neljän vuoden aikana 2245 isla[mis]miin liittyvää terrorismioikeudenkäyntiä.

Vuonna 2018 Saksassa saavutettiin uusi ennätys, yhteensä 1220 terrorismioikeudenkäyntiä, joista 884:ssa epäiltyinä olivat isla[mis]min edustajat.


Onko yksikään länsieurooppalainen poliittinen johtaja aiheuttanut enemmän ongelmia oman maansa naisille ja tytöille kuin Angela Merkel?

Puhumattakaan Euroopasta yleensä. Tämä akkahan on ollut 1 pää arkkitehdeistä Eurooppalaisen multikultin luomisessa !!!

Viime vuosina Suomessa ja läntisessä Euroopassa on toistettu mantraa, jonka mukaan joissain EU-jäsenvaltioissa ja joidenkin jäsenvaltioiden tietyissä puolueissa ei kunnioiteta arvoja, joiden pohjalle länsimainen yhteiskunta arvoineen perustuu.

Kun aihepiiriä tarkastelee käytännön politiikan kautta, havaitsee, että juuri ne tahot, jotka syyttävät muita arvojen polkemisesta, ovat itse luoneet politiikallaan tilanteen, jossa perinteisiä länsimaisia arvoja ei kunnioiteta


Päällimmäisenä esimerkkinä Antti Rinteen bolsevikki hallitus, ja käytännössä koko suomen virkamies poppoo !!!

Suomen poliittisen johdon, eduskunnan ja yhdenvertaisuusvaltuutetun sekä erityisesti sisäministeriön harjoittaman toiminnan ohella myös suomalainen oikeuslaitos on ollut suosiollinen islamilaista terrorismia tukeneita henkilöitä kohtaan.

Jokainen voi päätellä itse missä vaiheessa islamisaatiokehitys on tällä hetkellä. Muslimeille annettujen eri- ja etuoikeuksien lisäksi mietinnän pohjana voi muistella poliitikkojen viime aikojen puheita ja valtamedian toistuvia hyökkäyksiä kantaväestöä vastaan sekä poliisin punavihreän osaston intoa tukkia kansalaisten suut.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-120300
99
Suoli sauli jatkaa tutulla perustuslain päälle kusevalla linjalla. Nyt hän jo haaveille oikeustumioistuinten sotkemista perustuslain tulkintaan. Näköjään nämä tuomaria esittävt DEMLA MASONISTI LUCIFERIANISTIT nykyiselläänkin juoksevat eduskunnassa antamassa arvioitaan, millä tavoin suomen perustuslakia, suomaalaisten perusoikeuksia tuhotaan seuraavaksi.

Ei niin absurdia, ettei pääse vielä absurdimmaksi.

Sauli Niinistö varoitti tuudittautumasta perustuslaissa taattuihin vapauksiin – eduskunta juhlii satavuotiasta hallitusmuotoa

Perustuslaissa taattuihin vapauksiin. Mitä niistä on enää jäljellä ?

Suomi on nykyään käytännössä POLIISI, ja VALVONTAVALTIO, jossa jokaista tekoasi, sekä liikettäsi valvotaan tavalla tai toisella. Ja pahenpaa on varmasti luvassa tulevaisuudessa. Olemme joka helvetin mahdollisessa rekisterissä, ja meillä ei ole monen rekisterin suhteen edes mahdollisuutta tarkistaa olemmeko niissä vai emme, tai mitä niissä meistä on !!

Korruptoituneella poliisilla on suomessa täysin yliammutut valtuudet. He voivat tunkeutua koteihimme ilman etsintälupaa. Poliisi voi juuri voimaan tulleen urkintalain myötä vakoilla kansalaisia ilman minkäänlaista epäilyä rikollkiseta toiminnasta.

Sananvapaus on todella huonossa hapessa, ja nykyisen BOLSEVIKKI hallituksen myötä tulee varmasti vain huononemaan. Tärkeänä osana suomalaisten AJATUSRIKOLLISTEN jahtaamisessa on POLPO, jonka vihevassari punikki poliisit alkavat tutkia kansalaisten sanomisia täysin mielivaltaisilla perusteilla.

Tänäänkin tuli taas uusi suositus suvaitsevaisuuskommisiolta  :P :P :'( :'( siitä miten sananvapaus tulisi tuhota suomessa rasismin ehkäisemiseksi. Tätäkin suositusta suomen nykyinen bolsevikki hallitus, ja viranomaiset tulevat epäilemättä pitämään raamattumaisena käskynä tehdä juuri niin kuin suosituksissa sanotaan.

Suomen 100 vuotias hallitusmuoto. Ikävä kyllä tuosta hallitusmuodosta ei ole enää jäljellä paskaakaan !!!!        Ensinnäkin suomen PRESIDENTTI, HALLITUS(poliitikot), virkamiehet ministeriöissä, poliisi, puhumattakaan MASONISTI LUCIFERIANISTI TUOMAREISTA '' OIKEUSTUOMIOISTUIMISSA'' ovat läpeensä mätiä, ja korruptoituneita !!!


Toisekseen. Kaikki suomen poliittiset / taloudelliset päätökset sanellaan suomen ulkopuolelta. EU KOMISSIO, EU NEUVOSTO, PARLAMENTTI, sekä EKP - yksityisomisteinen Euroopan keskuspankki. Unohtamatta WALL STREETIN yksityispankkeja. Suomen valtion velka.

Suomessa ei ole muuta demokratiaa kuin PSEUDO DEMOKRATIA, joka ottaa käskynsä suomen ulkopuolelta!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjxq_CoksfkAhWL-ioKHdR4CAAQ0PADMAJ6BAgGEA0&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000006234109.html&usg=AOvVaw0_PNJCC2fLDwIg6s0eOQuM

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjxq_CoksfkAhWL-ioKHdR4CAAQ0PADMAB6BAgGEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000006233702.html&usg=AOvVaw2n7I1WhYEyH5tc4msLYIhl


100

Suvaitsevaisuuskomissio haluaa Suomelle rasismivalvojan ja vihapuherekisterin

Euroopan rasismin ja suvaitsemattomuuden vastainen komissio suosittaa Suomelle toimenpiteitä rasismin torjuntaan.

Nyt lähtee. On kuin suoraan NEUVOSTOLIITON ytimestä !!! Rasisimivalvoja kyttäämään kansalaisten sanomisia, ja rekisteri  jonne joudut, kun erehdyt lausumaan mielipiteesi MULTIKULTISTA, VÄESTÖNVAIHDOSTA, HINTEISTÄ, ja päästään sekaisin olevista TRANSTIKKELEISTÄ.

Rasismin ja suvaitsemattomuuden vastainen komissio suosittelee lisäksi muun muassa yhdenvertaisuusvaltuutetun toimivallan muuttamista siten, että siihen sisältyisi oikeus tutkia yksittäisiä, väitettyä työelämän syrjintää koskevia tapauksia ja oikeus nostaa kanteita tuomioistuimessa omasta aloitteestaan.

Suomessa on jo syyttäjälaitos. Sen rinnalle ei enää muita yksittäisiä tahoja tarvita.

Poliisin monimuotoisuutta tulisi ECRI:n mukaan myös lisätä, jotta se heijastaisi paremmin väestön monimuotoisuutta.

Tottahan toki myös poliisin tuhoaminen Saksan mallin mukaan on asialistalla, että saadaan maahan tunketuneita mulatteja kukkoilemaan kantaväestölle. Poliisijihto, ja poliisikorkeakoulun johtohan ovat ajaneet tätä hanketta eteenpäin suomessa jo vuosien ajan !!!

ECRI on Euroopan neuvoston asettama riippumaton ihmisoikeustilannetta ja rasismia seuraava toimielin. Komission jäsenet ovat ECRI:n mukaan itsenäisiä ja puolueettomia henkilöitä, jotka on nimitetty tehtävään moraalisen vaikutusvaltansa perusteella. Heidän kerrotaan olevan tunnustettuja rasismi-, muukalaisvastaisuus-, antisemitismi- ja suvaitsemattomuuskysymysten asiantuntijoita.

Eli, suomennettuna KULTTUURIMARXISTEJA / KOMMUNISTEJA !!!!!!!!

EUROSTOLIITTOA PUKKAA, ja sananvapaus on pölkyllä ensimmäisenä, niin kuin aina TOTALITAARISISSA VALTIOISSA !!!

Totalitarismin 3 peruselementtiä, jotka löytyvät tämänkin huuhaa komission esityksistä - AJATUSRIKOKSET, REKISTERIT, sekä SANANCAPAUDEN TUKAHDUTTAMINEN.


Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/suvaitsevaisuuskomissio-haluaa-suomelle-rasismivalvojan-ja-vihapuherekisterin/
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]