Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
61
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 23, 2019, 08:49:14 ip »
Greta Thunberg läksytti maailman johtajia, Sauli Niinistö lupasi Suomen johtavan esimerkin avulla

Greta läksytti. No nyt on teesit kohdallaan. George Soroksen valmentama autisti kersa pistää maailman ''johtajat'' ojennukseen.

Eikä unohdeta Suoli Saulia, joka pistää Trumpin paikoilleen. Mahtaa siinä Trumpin puntti vapista, kun suoli Sauli ojentaa  :P :P :P :P :P

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10984093Sande Parkkonen: Lasten poliittinen hyväksikäyttö – Ilmastolakkoilu

"Jos nuorison kapina on aitoa ja todellista, toimittajat ovat närkästyneitä, säikähtävät tai suuttuvat, eivätkä ylistä ja hehkuta kapinallisia. Tätä sopii miettiä todella huolella," kirjoittaa Sami "Sande" Parkkonen blogillaan.


nykyinen hiilidioksidihysteria ei ole nuorison keksimä ajatus. Tämä liikehdintä ei ole nuorison liikehdintää, vaan vuosien indoktrinaation ja ohjeistuksen tulos.

Aivan kuten Mao aikoinaan, tietyt poliittiset piirit tarvitsevat itselleen käyttökelpoisia ja tietämättömiä jalkamiehiä omien valtapoliittisten ambitioittensa toteuttamiseen. Jotta Mao olisi kyennyt kukistamaan kilpailijansa puolueen sisällä, hän manipuloi maan nuorison tuhoamaan vanhaa maailmaa ja eilisen kulttuuria.


Kannattaa pitää mielessä sekin, että hiilidioksidihysterialla on pantu pystyyn 144 miljardin dollarin vuotuinen päästöbisnes, jossa ilmaa ostetaan ja myydään summalla, joka tekee tästä ilmakaupasta yhden maailman isoimmista liiketoimista. Maailmalla on siis tuhansia toimijoita, joiden suora taloudellinen etu on ylläpitää hiilidioksidihysteriaa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/20/sande-parkkonen-lasten-poliittinen-hyvaksikaytto-ilmastolakkoilu/
62
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / KULTTUURIMARXISMI: PIRKKALAN KOULUKOKEILU.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 22, 2019, 11:09:16 ip »
Uusi tutkimus esitti Pirkkalan koulukokeilulle vaiettuja mittasuhteita

Vuonna 1975 keskeytynyttä Pirkkalan marxilaista koulukokeilua on pidetty yhtenä suomettumisen ajan ääriesimerkkinä. Hätkähdyttävä tapaus on kuitenkin katsottu kuriositeetiksi. Keväällä 2016 julkaistu poliittisen historian tutkimus toi aiheeseen uutta valoa: sen mukaan virkamiesten ja psykologien tarkoin valmistelema koulukokeilu oli huomattavasti laajempi ja määrätietoisempi hanke, kuin on tiedetty. Poikkeuksellisesta kokeilusta tallentui merkittäviä osia Ylen ääni- ja kuvanauhoille.

Pirkkalan monisteen uusi tuleminen?

Pirkkalan marxilainen koulukokeilu 1970-luvulla oli äärimmäinen esimerkki koulujen oppimateriaalien politisoimisesta. Yksi koulussa käytetyistä oppimateriaaleista tunnetaan nimellä Pirkkalan moniste.

Tämä sama paska jatkuu yhä tänäkin päivänä suomessa. Koko suomen koululaitos näyttää olevan näiden KULTTUURIMARXISTIEN / KOMMUNISTIEN KÄSISSÄ !!!!

Linkki.
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/30/uusi-tutkimus-osoitti-pirkkalan-marxilaisen-koulukokeilun-vaietut-mittasuhteet
63
Breaking Alternative News! / Vs: KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ !!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 22, 2019, 10:58:57 ip »
Arabian peruskoulu uudistaa perinteitä

Arabian peruskoulussa Helsingissä oppilaita on ykkösestä yseihin. Eräs oppilas kertoi kotonaan opettajansa sanoneen, että perinteinen Lippulaulu ei ole väkivaltaisena käytössä lipunnostotilaisuudessa tai muissakaan tilaisuuksissa. Lapsi hämmästeli itsekin asiaa, jota ei ole kerrottu oppilaiden koteihin.

Taas jälleen 1 esimerkki lisää siitä miten kouluissa toimivat KULTTUURIMARXISTIT / KOMMUNISTIT uhraavat Suomalaisia perinteitä multikultin alttarille !!!!

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/arabian-peruskoulu-uudistaa-perinteita/
64
Breaking Alternative News! / Vs: TRANSGENDER SEKOILU ON KARANNUT TÄYSIN KÄSISTÄ !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 22, 2019, 10:45:04 ip »
Peltokangas pyysi kuvia synnyttäneistä miehistä – tulikin video

Ei niin mielipuolista, etteikö vielä mielipuolisemmaksi pääse !!!!

Linkki.
https://www.facebook.com/lindfors.jaakko/videos/2355772838010746/?v=2355772838010746
65
Juutalaisrahoitus mahdollistaa Välimeren siirtolaisoperaation jatkumisen | Times of Israel

Israelin media kirjoittaa juutalaisjärjestöjen ja rahoituksen huomattavasta roolista NGO-järjestöjen ns. "taksilaivojen" tukena, jotka kuljettavat laittomia maahanmuuttajia Libyan rannikolta EU-alueelle.

Times of Israelin raportissa välittyy kuva tarkasti suunnitellusta, rahoitetusta, koordinoidusta ja toteutetusta siirtolaisoperaatiosta Saksan alueella usean järjestön voimalla, jonka keskiössä ovat EU-alueelle laittomasti saapuvien maahanmuuttajien tukeminen.

CWB:n toiminta on saanut tunnustuksen Saksan liittokansleri Angela Merkeliltä, joka antoi kansallisen intergraation palkinnon juutalaisjärjestölle sen toimista siirtolaiskysymyksissä vuonna 2018.


Veisivät nämä mulatit Israeliin, vaan ei taitaisi onnistua !!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/22/juutalaisten-rahoitus-mahdollistaa-valimeren-siirtolaisoperaation-jatkamisen-times-of-israel/
66
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 22, 2019, 09:52:39 ip »
EU:n ja YK:n rahoittama ISIS-teloittaja pidätettiin Unkarissa

Syyrialaisen miehen epäillään suorittaneen kymmeniä terroristijärjestö ISIS:n teloituksia Syyriassa. Pidätettäessä mieheltä löytyi EU:n ja YK:n hänelle luovuttamia pre-paid pankkikortteja.


Loppuvuodesta 2018 lähtien on julkisuudessa ollut tietoja EU:n ja YK:n toimista, joissa he ovat jakaneet rahaa sisältäneitä pankkikortteja Lähi-idästä saapuneille henkilöille. Todisteiden mukaan miljardööri George Soros on ollut osallinen tässä toiminnassa vuodesta 2017 lähtien.

FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkki
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7422187/ISIS-butcher-charged-crimes-against-humanity-Hungary.html


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/04/eun-ja-ykn-rahoittama-isis-teloittaja-pidatettiin-unkarissa/
67
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: NÄIN RUOTSISSA. MILLOIN SUOMESSA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 22, 2019, 09:44:10 ip »
Ruotsin suojelupoliisi avusti ISIS-terroristin hoitoon Ruotsiin – takaisin taistelemaan Syyriaan

Göteborgissa asunut ISIS-terroristi Khaled Shahadeh matkusti Syyriaan ja liittyi ISIS-järjestöön. Hän haavoittui taistelussa ja saapui Ruotsiin hoitoon, jonka jälkeen hän matkusti takaisin terroritoimiin - Säpon avustamana.


Näitä juttuja lukiessa tulee väkisinkin mielee, että näissä tapauksissa viranomaisten suhteen ei voi olla kyse enää tyhmyydestä, vaan täysin tarkoituksellisesta tuhon tekemisestä.

Täällä Suomessa esimerkki tästä on hallituksen / viranomaisten, Pekka Haaviston hingusta saada leireillä olevat ISIS TERRORISTIT Suomeen, samalla, kun antoivat suomen kansalaisen kuolla thaimaassa, täysin tietoisina, että kyseisen henkilön elämä olisi voitu pelastaa suomessa  >:( >:( >:( >:( >:(

Suomen hallitus, viranomaiset, ja Pekka Haavisto ovat Suomen sisällä toimivia TERRORISTEJA !!!!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/22/ruotsin-suojelupoliisi-avusti-isis-terroristin-hoitoon-ruotsiin-takaisin-taistelemaan-syyriaan/
68
Islamisaatio etenee

6. Kimmo Sasin (kok) ehdotus islamilaisen sharia-lain osittaisesta käyttöönotosta Suomessa

Kimmo Sasi (kok) ehdotti marraskuussa 2010 islamilaisen lain, sharian osittaista käyttöönottoa Suomessa. Huomattavaa on, että Sasi on lakimies ja ehdotuksen tehdessään hän oli kansanedustaja, lakeja säätävän eduskunnan jäsen


8. Sisäministeri ja poliisiylijohtaja toivovat Suomen erilaisia etnisiä taustoja edustavia poliiseja

Ohisalo ja Kolehmainen astelevat nyt täsmälleen samoja askelmerkkejä, joita on tallattu aiemmin esimerkiksi Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa ja Saksassa. Joka ainoassa edellä mainitussa maassa monikulttuurisen (lue: islamin invaasion tuottaman) yhteiskunnan sisäinen turvallisuus on edennyt vain huonompaan suuntaan,

Islam on sisuksiltaan vihan ja suvaitsemattomuuden järjestelmä, joka ei hyväksy länsimaista käsitystä tasa-arvosta, vaan näyttäytyy käytännössä julman väkivallan oppina.

Moni suomalainen ei tiedä, että islamilaiset valtiot eivät hyväksy YK:n ihmisoikeuksien julistusta vaan niillä on sen vastineena Kairon julistus, joka on alisteinen islamilaiselle sharia-laille.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-121300
69
Vihreiden kunnallisvaaliehdokas toivoo suomalaisnaisen raiskausta

Myös Suomela on esittänyt Twitterissä mielenkiintoista tilastoa suomessa tapahtuvista raiskauksista. Suomelan mukaan maassa tapahtuu 50 000 raiskausta vuosittain, mutta vain noin kahdestasadasta tulee tuomio. Suomelan tilasto perustuu Amnestyn tutkimukseen, jossa jokaikinen pienikin kinastelu tulkittiin väkivallaksi naisia kohtaan, ja Suomela tulkitsi tätä omalla tavallaan muokkaamalla sen omassa päässään raiskaukseksi.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/vihreiden-kunnallisvaaliehdokas-toivoo-suomalaisnaisen-raiskausta/
70
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 19, 2019, 01:36:43 ap »

Etnisiä eteisvärinöitä

Espoo oli pitkään se ”parempi Vantaa”, kunnes kulttuuririkastuksen vaikutukset ulottuivat sosiaalirakenteeltaan keskiluokkaisempaan lähiöparatiisiin, jonka napapaikkaa ”Espoon keskusta” on perinteisesti käytetty esimerkkinä oksymoronista.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-121012
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10