Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: YLE !!!!!!!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 25, 2018, 11:27:31 ap »
Yleisradion ja valtamedian korottamat kunniakansalaiset

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-80103
42
Breaking Alternative News! / MUSLIMIT PITÄVÄT EUROOPPAA SAALIINAAN !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 24, 2018, 04:06:27 ip »

Turvallisuuspolitiikan asiantuntija: ​​"Muslimit pitävät Eurooppaa saaliina"

Länsi reagoi riittämättömästi ja rämpii nyt "poliittisen korrektiuden liejussa", jossa "rakastamme kaikkia ja tärkeintä on kaikkien muiden kunnioittaminen ja hyväksyminen"


[/Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-8001
43
[Ulkoministeriö levittää valhetta egyptiläisbloggarista – kehitti tarinan ”uusnatsien” hyökkäyksestä

Tapauksen silminnäkijä oikaisee valheen mutkat suoraksi.

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/08/23/ulkoministerio-levittaa-valhetta-egyptilaisbloggarista-kehitti-tarinan-uusnatsien-hyokkayksesta/
44
Ulkomaalaisten sosiaaliturvaa halutaan parantaa – Kantasuomalaisten kustannuksella tietenkin

Mutta eipä hätää – otetaan rahat pois kantasuomalaisten etuuksista.  Samalla kun ulkomaalaisten sosiaaliturvaa halutaan vahvistaa, aikoo hallitus USU:n mukaan leikata Suomesta ulkomaille töihin menevien ihmisten sosiaaliturvaa.

Linkki.
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/697175-usu-hallitus-aikoo-avata-suomen-sosiaaliturvaa-ulkomaalaisille-suomalaisten-etuja
45
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / HELSINGIN SANOMIEN SENSUURI POLITIIKKA !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 21, 2018, 09:57:54 ip »
Näille viher-vassareiden touhuille ei voi kuin puistella päätään  ::) ::)

[/Törkyviestejä saanut kansanedustaja haukkui nettikeskustelut lyttyyn – Suomi24:n Pauli Aalto-Setälä vastaa kritiikkiin: ”Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä moderoijaan”Kirjoitin kommentin ylläolevan otsikon alla olevaan juttuun Helsingin sanomien kommentti osioon.  Olen jo aiemmin huomannut, että jos kommenttisi ei sovi hesarin viherpunikki linjaan, niin silloin kommenttisi moderoidaan, eli sensuroidaan suoraan roskikseen.

Kyseisen juttua kommentoineet ovat enimmäkseen joka kohdasta itkeviä ja loukkaantuvia inisijöitä !! Vilkaiskaapa kommentti osiota.

Kommentoin juttua ja yleensä sensuuria tyyliin, vihapuhetta ei ole olemassa ja moderointia käytetään sensuurin välineenä, sekä kommentoin KOKOOMUKSEN aikeita lisätä sensuuria suomessa ja sen todellisia syitä.

Kuten se, että KOKOOMUKSEN sensuuri halun takana on todellisuudessa täysin muut syyt kuin ''vihapuhe''.

Kirjoitettuani kommentin jätin sivun auki ja odottelin parikymmentä minuuttia. Sitten vilkaisin, olisiko kommenttini läpäissyt moderointi/sensuuri vallin. Ja katsos hämmästys oli suuri. Kommenttini oli julkaistu.

Heitin sivun edelleen auki, ajatuksena vilaista tuleeko kommenttini tykkäksiä tai kommentteja. Odotin jälleen jotain 20 minuuttia ja vilkaisin miten on käynyt. Tykkäyksiä oli tullut kuusi kappaletta, 0 vastausta.

No. Jätin jälleen sivun auki ja palasin noin puolen tunnin päästä katsomaan onko tullut lisää tykkäyksiä, tai vastausta kirjoitukseeni.

Ja arvaatteko mitä ??  Kommenttini oli hävinnyt tyyten koko kommentti osiosta ??

Palasin illan mittaan 3 kertaa katsomaan onko kommentin häviäminen pysyvä, viimeisimmän kerran 5 minuuttia ennen tämän kirjoittamista ja voin todeta, että kommentti on kadonnut pysyvästi !!!

AIKAMOISTA TOUHUA !!!  Ensin kommentti julkaistaan ja sitten vähän ajan päästä se poistetaan pysyvästi, kun samaan aikaan kuitenkin julkaistaan uusia kommentteja.

Ilmeisesti kommenttini iski suoraan jonkun punikin nahan alle, joka päätti moderoida kommenttini pois. Missään nimessä meidän ei tule ajatella, että kyseessä olisi sensuuri, joka iski vääränlaiseen mielipiteeseen.

Vai mitä ??

Linkki juttuun.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjUn4LT9v7cAhVpuVkKHUt3AsEQFjAAegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000005798300.html&usg=AOvVaw1DxV_p9xchw7LcNXCFJw-i
46
KOKOOMUS ei ole ainut taho, joka on vaatimassa sensuuria suomeen.

Sinisten UUVATTI PELLE Matti Sorvinen on lähtenyt vaatimaan sensuuria, kun ei ole kommentit menneet putkeen ja palaute on ilmeisesti ollut railakkaan puoleista.

[/Torvinen vaati haastattelussa myös lakien muuttamista niin, että palveluntarjoajat joutuisivat rikosoikeudelliseen vastuuseen kaikesta netissä julkaisemastaan sisällöstä myös kommenttien osalta.

Linkki.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005797346.html
[Marco de Witin kotisivut suljettiin!

Kansallismielisten suut halutaan tukkia vaikka väkisin.

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/08/21/marco-de-witin-kotisivut-suljettiin/

47
Videot, luennot ja dokumentit / NSA WHISTLEBLOWER WILLIAM BINNEY: FUTURE OF FREEDOM.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 20, 2018, 11:25:10 ip »
A 36-year veteran of America’s Intelligence Community, William Binney resigned from his position as Director for Global Communications Intelligence (COMINT) at the National Security Agency (NSA) and blew the whistle, after discovering that his efforts to protect the privacy and security of Americans were being undermined by those above him in the chain of command.

The NSA data-monitoring program which Binney and his team had developed -- codenamed ThinThread -- was being aimed not at foreign targets as intended, but at Americans (codenamed as Stellar Wind); destroying privacy here and around the world. Binney voices his call to action for the billions of individuals whose rights are currently being violated.

William Binney speaks out in this feature-length interview with Tragedy and Hope's Richard Grove, focused on the topic of the ever-growing Surveillance State in America.


[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=R7sSJU04jJI
49

Saksalaisessa pedofiiliringissä 111 000 jäsentä

Järjestelmän kautta välitettiin pedofiileille mahdollisuus lasten hyväksikäyttöön.


[/Suomen lehdistö ei aiheesta ole kirjoittanut jutun suuruudesta huolimatta. Sen sijaan tiedotusvälineet uhraavat mittavasti palstatilaa kaiken seksuaalisesti poikkeavan normalisoimiseksi.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-79416
50
[li Sigrid Andersson – väkivaltaisen vasemmiston puheenjohtaja?

"Vasemmistoliiton puheenjohtajan vilpillinen menettely on ollut mahdollista suomalaisen korruptoituneen vasemmistojournalismin avustuksella", /color]


[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/08/19/li-sigrid-andersson-vakivaltaisen-vasemmiston-puheenjohtaja/


[/Li Andersson juhli Ylen valeuutista

Kuitenkin silminnäkijät, ja lukuisat videotallenteet kertovat jälleen sen totuuden.

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/08/19/li-andersson-juhli-ylen-valeuutista/


Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10