Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 30, 2019, 08:49:43 ip »
Ulkomaalaistaustalta harva kokee itsensä suomalaiseksi

Tämä kun on kerran tilanne, niin hehän voisivat poistua massta. KIITOS !!!

Mutta ei. Sen sijaan tänne änkeäville venakoille, virolaisille soamleille, irakilaisille jaellaan pysyviä oleskelulupia, sekä kansalaisuuksia  >:( >:( >:( >:(

vaikka 40 prosenttia heistä puhuu suomea vain aloittelijan tasoisesti tai ei lainkaan.

Suomen kieli ei taitu ja halua ole edes opetella kieltä, mutta oleskeluluvat, sekä kansalisuus irtoaa tästä huolimatta. Ja sosiaaliturva on taattu  >:( >:( >:( >:(

Kyselyaineiston mukaan somalinkielisillä on tutkituista ryhmistä paras suomen kielen taito,

Somaleilla. No uskoo ken tahtoo, mutta voi tuossa olla totuuttakin mukana. Sujuuhan kelakäynnit ja muut huijaukset paljon paremmin, kun  osaa edes muutaman sanan, sinä rasisiti sanojen lisäksi !!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/harva-ulkomaalaistaustainen-kokee-itsensa-suomalaiseksi/
42
Keskuskauppakamarin mukaan työ- ja koulutusperäinen maahanmuutto korjaisi karua ennustetta.

Mitään muuta vitun virttä nämä GLOBALISTI HUORAT eivät osaa. Paskat kantaväestöstä, kunhan saadaan koko tunnettu maailma(Afrikka, Lähi-itä)raahattua tänne, niin yritykset saavat halpatyövoimansa, kun EI OLE HALUA PALKATA SUOMALAISIA JA MAKSAA HEILLE PALKKAA JOLLA TULISI TOIMEEN  >:( >:( >:( >:( >:(

Yritysten kannalta suurin työperäistä maahanmuuttoa vauhdittava uudistus olisi luopua EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien työntekijöiden saatavuusharkinnasta. Yritykset tietävät viranomaisia paremmin osaamistarpeet, joita yrityksissä eri puolilla maata on. Yritysten kasvua ja kehittymistä ei pidä vaikeuttaa byrokratialla.

Jos ja kun suomi luopuu eta-alueen ulkopuolelta tulevien työntekijöiden saatavuusharkinnasta, niin sen jälkeen ei enää pakolaispolitiikalla ole mitään virkaa. Sen jälkeen suomeen raahautuu mulattiloista toisen perään, sillä mitalla, että tulee ikävä vuoden 2015 loisaaltoa !!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/vaestokato-huolettaa-tyossakayvia-veronmaksajia-on-liian-vahan/
43
EU:n oikeusvaltioperiaatteen noudattamisen ja EU-rahoituksen kytkemiseen on tulossa malli, joka rankaisee EU-maita mahdollisista tukirahojen väärinkäytöksistä ja korruptiosta, mutta joka ei sen laajemmin puutu oikeusvaltioperiaatteiden rikkomiseen, sanoi pääministeri Antti Rinne Budapestissa maanantaina.

Kuvitteliko tämä BOLSEVIKKI tosissaan, että suomi alakaa latelemaan muille eu maille, mitä oikeusvaltio merkitsee, ja mitä ei. EU itsessään on jo oikeusvaltiokäsitteen irvikuva, PUHUMATTAKAAN SUOMESTA ITSESTÄÄN, läpi mätine hallituksineen, virkamiehistöineen, POLPO, sekä DEMLAN läpeensä mädättämineen ''oikeuslaitoksineen'' !!!!

Rankaiseen tukurahojen väärinkäytöstä ja korruptiosta. Korruptiosta. Jos EU tekisi jonkinlaisen tutkinnan ja läpivalaisun suomen poliittisten päättäjien, sekä virkamiehistön suharoinnista, niin suomelta lähtisi viimeinenkin tukisentti saman tien.

Suomalaiset politiikot ja media hyvin mielellään osoittelevat muita maita heidän ongelmistaan, kun samaan aikaan oma pesä on täynnä paskaa ja korruptioa !!!

Kannattaisi siivota oma pesä, ennen kuin alkaa osoitella ja luennoida muille !!!

Linkki.
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006256660.html
44
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 26, 2019, 03:57:03 ip »
Neljä vuotta turvapaikkapäätöstä odottanut nuori päätyi itsemurhaan – mielenilmaus vaatii keskustelua turvapaikanhakijoiden tilanteesta

http://yle.fi/uutiset/3-10990740

Nyt suvakki / kulttuurimarxisti / kommunistit saivat oivan käsikassaran vaatia tänne ängenneille ELINTASOLOISILLE pysyviä oleskelulupia, ja kansalaisuuksia.

Kun päätös lopulta viime viikolla tuli, se oli kielteinen.

Päätös oli kielteinen, eli täysin oikea suomen, sekä suomalaisten kannalta !!!!

Palautuslento Kabuliin on jotain, mitä he eivät kykene edes ajattelemaan.

– Se on sietämätön ajatus, Åsa Forsbacka sanoo.


Kun tänne ei änkeä laittomasti alunperinkään, niin ei tarvitse murehtia paluulennoistakaan.

Tony Forsbacka kehottaakin miettimään koko yhteiskunnassa, mitä asialle voitaisiin tehdä.

Ratkaisu on erittäin helppo. Rajat kiinni ''pakolaisilta'', ja jo täällä olevat KAIKKI ULOS MAASTA VÄLITTÖMÄSTI !!!

Anderssén-Löf peräänkuuluttaa yhteiskunnallista puuttumista turvapaikanhakijan itsemurhaan ajaneeseen tilanteeseen.

Suomessa yli 700 ihmistä tappaa itsensä vuosittain, ja luku on lähtenyt v. 2019 uudelleen nousuun.  Nämä yli 700 itsemurhaan päätynyttä ihmistä ei kiinnosta tipan vertaa näitä paskoja, mutta annahan olla, kun laittomasti maahan ängennyt kulttuurimarxismin hedelmä nitistää itsensä hengiltä, niin jo alkaa huuto, ja ulina.

Helvetin TEKOPYHÄT PASKIAISET !!!!

– Nyt on kyse kuitenkin myös siitä, miten me yhteiskuntana kohtaamme tämän epäoikeudenmukaisuuden, joka johtaa ihmiset näin epätoivoiseen tilanteeseen.
"Haluamme jotain parempaa"


Mekin haluamme parenpaa.

HALUAMME päättäjät, hallituksen, sekä viranomaiset jotka laittavat suomen, ja suomalaiset etusijalle.

HALUAMME suomeen päättäjät, jotka eivät ole läpeensä mätiä, ja korruptoituneita.

HALUAMME oikeusvation, josssa suomen väestön oikeuksia kunnioitetaan, sekä ylläpidetään, nykyisen DEMLAN, sekä GLOBALISTIEN läpeemsä mädättämän irvikuvan sijaan.

HALUAMME maatamme kaluavat elintasoloiset pois maastamme.

HALUAMME maahamme ängenneet rkoksia tehneet elintasoloiset pois suomesta.

HALUAMME, että suomen vanhukset saavat heille kuuluvan kunnioituksen, hoivan, ja terveydenhuollon.

HALUAMME kaikille suomalaisille kuuluvan tervenhuollon.

HALUAMME suomea mädättävät KULTTUURIMARXISTIT / KOMUNISTIT pois viroistaan, ja kaiikialta muualta yhteiskunnastamme.

HALUAMME maahan loputtomana virtaavan laillisen maahanmuuton aisoihin.

HALUAMME kantaväestön sadoilletuhansille työttömille työmahdollisuuksia, sen sijaan, että ne valuvat ulkomaalaiselle työvoimalle.

HALUAMME MAAMME ITSENÄISYYDEN TAKAISIN, KUIN MYÖS OMAN VALUUTTAMME. MARKAN.

Mutta nämä asiathan ei näitä maatamme kaluavia MARXISTEJA kiinnosta >:( >:( >:( >:( >:( >:(
45
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: KOKOOMUS ON KOMMUNISMIA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 26, 2019, 02:17:25 ap »

Heikki Vestman: Ulkomaalaiset kuuluvat ulkomaiden vankiloihin

Kokoomuksen kansanedustajan mielestä Suomeen sopeutumattomia rikollisia ei tarvitse sietää.

– Pysyvä oleskelulupa ja kansalaisuus tulisi myöntää vain nuhteettomuutta osoittaneelle henkilölle. Kansalaisuus tulisi myöntää vain suomalaiseen yhteiskuntaan aidosti kiinnittyneelle henkilölle eli jolla on usean vuoden ajan ollut työ tai opiskelupaikka ja joka on osoittanut sisäistäneensä suomalaisen käyttäytymisen perussäännöt ja -arvot.

– Kansalaisuuden perusteena olevaksi asumisajaksi tulisi hyväksyä vain oleskeluluvalla tapahtunut oleskelu. Ei siis aika jona on maassa oleillut odottamassa oleskelulupapäätöstä. Tämä on todella kriittinen muutostarve, jotta 2015-2016 Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden mahdollinen kansalaisuus ei tule tuosta vain automaattina, Vestman totesi.


No on kokoomuksessa ainakin 1 henkilö, jolla asiat on ymmärryksessä, ja sanoo  ne suoraan.

Toinen asia sitten on, mitä puoluetta johtavat GLOBALISTI HUORAT Orpo, ja Mykkänen asiasta tuumaavat. Tuskin mitään positiivista, ja nähtäväksi jää tukitaanko Vestnmanin suu ??

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/kokoomuksen-heikki-vestman-ulkomaalaiset-kuuluvat-ulkomaiden-vankiloihin/
46
Hallitus haluaa lisätä ulkomaalaisasioiden salassapitoa

Nämä saatanan BOLSEVIKIT haluavat piilottaa tekemänsä tuhotyön etenemisen kansalaisilta kaikin mahdollisin tavoin  >:( >:( >:( >:(

Muutoksen myötä Rajavartioston tutkimat laittoman maahantulon järjestämistä koskevat jutut muuttuisivat salassa pidettäviksi, koska niissäkin on kyse ulkomaalaisten rajanylityksistä ja maassaolosta.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwin-56s4uzkAhXmiIsKHbR2Bm4QFjAAegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fwww.mtvuutiset.fi%2Fartikkeli%2Fjarkko-sipilan-kommentti-hallitus-haluaa-lisata-ulkomaalaisasioiden-salassapitoa%2F7562154&usg=AOvVaw31baI2W8o_MRRIZ-O35txa
47
Breaking Alternative News! / VIDEO: HOLLANNIN KANTAVÄESTÖ KATOAMINEN
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 25, 2019, 10:01:48 ip »
YouTubessa on julkaistu pariminuuttinen video, jossa esitellään Hollannin kantaväestön kutistumista ja katoamista tilastojen avulla.

Sama väestönvaihdollinen ongelma koskee lähes koko Eurooppaa, myös Suomea, joten video on katsomisen arvoinen.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/video-hollannin-kantavaeston-katoaminen/
48
Jessikka Aro vaatii viranomaisilta aktiivisuutta valeuutisten torjunnassa: "Propagandamediat vyöryvät suomalaisten silmille"

Kiesus sentään, että tämä NARKKARI ämmä jakssa, mutta ei kai hän enää voi lopettaakkaan.

Jauhaa paskaa, venäjä sitä, venäjä tätä, vaikka itse on todistetusti BRITTIRAHOITUKSELLA OPEROIVA TROLLI, eikä ole KERTAAKAAN pystynyt näyttämään väitteitään todeksi Mv lehden tai kenenkään muunkaan kohdalla todeksi !!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiQpK-W1ezkAhVrzqYKHVmSA_YQxfQBMAR6BAgGEAc&url=https%3A%2F%2Fwww.mtvuutiset.fi%2Fartikkeli%2Fjessikka-aro-vaatii-viranomaisilta-aktiivisuutta-valeuutisten-torjunnassa-propagandamediat-vyoryvat-suomalaisten-silmille%2F7560732&usg=AOvVaw29WaXDHly9oQGjzbBh31-6Anonymous-hakkerilegioonan uudet paljastukset osoittavat Ylen palkkalistoilla Venäjän trolleja jahtaamalla maineeseen ratsastaneen, Bonnier-palkitun ”tutkivan journalistin” Jessikka Aron asetetun neuvoa antavaan paneeliin organisaatioryppäässä, joka koostuu seuraavista toimijoista: yhdistyksiä, brändejä ja hallituksia ”positiiviseen sosiaaliseen muutokseen” maksusta auttava ZINC Network, brittiministeriöiden rahoittama ”hyväntekeväisyysjärjestö” The Institute for Statecraft (Valtiotaidon instituutti), NATOn rahoittama ”riippumattomien tutkijoiden” muodostama Bellingcat, Aktis Strategy, NATOn ajatushautomon Atlantic Councilin DFR Lab, joka kouluttaa toimittajia ”puolueettomaan uutisointiin”, Toro Risk Solutions, Euroopan laajuisesti toimiva tutkimus- ja konsultointiyritys Ecorys sekä EU-komission, Britannian hallituksen, Yhdysvaltain ulkoministeriön, YK:n ja George Sorosin Open Society -säätiöiden rahoittama Media Diversity Institute.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=17&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiFmIr61uzkAhVElYsKHR-tAV8QFjAQegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fvastavalkea.fi%2F2019%2F03%2F30%2Fluotettavaa-tietoa-brittirahoituksella-uusia-paljastuksia-lantisesta-trollitehtaasta%2F&usg=AOvVaw3-xLhMSGeBBfEamQ_V549Z
49
Lucifer 2000 Anthony J Hilder & Jordan Maxwell

This is a rare and amazing video interview entitled Lucifer 2000 which features guests Anthony J. Hilder and Jordan Maxwell who discuss the evil oligarchy of Lucifer worshippers which has completely taken over USA and is now imposing its New world order on the rest of the world. Packs of lies and propaganda exposed.

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=M3s7-fVFO_U"Millenium 2000" filmed in 1993 - Anthony J. Hilder + Jordan Maxwell + Terry Cook

Pioneers of Illuminati research get together to discuss the coming changes in the world. If you are not familiar with these people, they have decades of research under their belt and should be heard. Anyone who truly studies politics, history, and spirituality WITH AN OPEN MIND can only come to one conclusion: Our world is controlled by "Luciferians" (Worshippers of Lucifer) who have had a plan for millennium to form a "New World Order". We are now at a point where the formation of this New World Order is almost complete. Do not assume that our "Leaders" use the name Lucifer lightly... they really DO BELIEVE IN AND WORSHIP THE FALLEN ANGEL OF THE BIBLE LUCIFER / SATAN.

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=a1uKCdn4uwo
50
Facebook, Microsoft, Twitter ja Google perustivat oman toimielimen ”ääriajattelua” vastaan

”Global Internet Forum”-niminen toimija pyrkii omien sanojensa mukaan sensuroimaan ääriliikkeiden tai ääriajatteluun viittaavaa sisältöä Christchurchin kaltaisten tapahtumien ehkäisemiseksi, mutta esimerkiksi Facebookin hyvin valikoivat yhteisönormit tuntien, myöskin muunlainen sensuuri tulee lisääntymään.

Linkki.
https://www.nykysuomi.com/2019/09/24/facebook-microsoft-twitter-ja-google-perustivat-oman-toimielimen-aariajattelua-vastaan/
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10