Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Warning: The UN’s Refugee Pact is even worse than its Migration Pact and both will be signed in December


• The refugee concept is extended to people affected by climate change and environmental destruction (paragraph 12).

• Every four years starting in 2019, a global refugee forum will check and produce an index for how each country has lived up to the agreement’s obligations (paragraphs 17-19).

• A global academic network with universities, academic associations and research institutes will be established to create opportunities for refugees for education, research and scholarships (paragraph 43).

• Promote a positive attitude towards refugees being transferred from one country to another (paragraph 90).


Linkki.
https://voiceofeurope.com/2018/11/warning-the-uns-refugee-pact-is-even-worse-than-its-migration-pact-and-both-will-be-signed-in-december/

42
Yli 56 000 maahanmuuttajan määrää voidaan pitää todella suurena, sillä Suomessa syntyi vuonna 2017 vain 50 858 lasta.

Tässäkään ei ole koko totuus, sillä Suomessa syntyneistä lapsista suuri osa on syntynyt Suomen kansalaisuuden saaneille maahanmuuttajille. Tätä taustaa vasten maahanmuuton pitäminen marginaalisena ilmiönä on totuudenvastaista.

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/11/29/suomeen-vyoryy-niin-paljon-maahanmuuttajia-etta-migri-joutuu-palkkaamaan-lisaa-vakea
43
Kansanedustajien sopeutumiseläkkeet lopetetaan – Perussuomalaiset eivät lähteneet mukaan muiden ryhmien sopimaan uudistukseen

Tilalle tulee sopeutumisraha, jonka minimitaso paranee jonkin verran. Sitä voi myös saada jo yhden kansanedustajavuoden jälkeen.


Uusi nimi, sama kusetus !!!

Linkki.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005916704.html
44
Arkkipiispa Mäkinen vetämään hallituksen vihapuhe- ja nettikiusaamistyöryhmää

Linkki.
https://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/laaja-alainen-tyoryhma-pohtimaan-vihapuheen-ja-nettikiusaamisen-vastaisi-toimia


Vihapuheella tarkoitetaan tässä hankkeessa kaikkia sellaisia ilmaisumuotoja, jotka levittävät, lietsovat, edistävät tai oikeuttavat etnistä vihaa, ulkomaalaisvastaisuutta, antisemitismiä tai muuta vihaa, joka pohjautuu suvaitsemattomuuteen.

Eli, käytännössä aiotaan tukkia kansalaisten suut lopullisesti mm. tänne suuntautuvasta HAITTAMAAHANTUNKEUTUMISTA ja, sen tuomista haitoista !!!!

Puhumattakaan ISLAMIN SYÖVÄSTÄ !!!!

Työryhmän puheenjohtajana toimii arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen. Kokoonpanoon kuuluvat myös edustajat mm. valtakunnansyyttäjän toimistosta, julkisen sanan neuvostosta, Helsingin poliisilaitokselta, Etnisten suhteiden neuvottelukunnasta ja Suomen nuorisovaltuustojen liitosta.

Kun katsoo tämän työryhmän kokoonpanoa, niin ei voi kuin todeta, että nyt meneen metsään, että soi ja tarkoitushakuisuus sananvapauden tukahduttamiseen paistaa läpi kuin aurinko kirkkaalta taivaalta !!!

Linkki.
https://www.nykysuomi.com/2018/11/28/arkkipiispa-makinen-vetamaan-hallituksen-vihapuhe-ja-nettikiusaamistyoryhmaa/Diakonissalaitoksen raportti tuli kuin tilauksesta selkänojaksi hallituksesta kuuluneisiin mielipiteisiin kiintiöpakolaisten määrän lisäämisestä. Lisäämisen puolesta erityistä ääntä on pitänyt sisäministeri Kai Mykkänen.

Tästä paskastahan tässä juuri on kyse, eli HILJENNETÄÄN VÄÄRÄT MIELIPITEET , KOSKIEN MAANPETTUREIDEN TOIMIA, että saisivat vapaasti huseerata ja, jos joku kritisoi heidän touhuaan, niin olet poliisin pakeilla kuulusteltava, vain koska olet sanonut mielipiteesi !!!!

Linkki.
https://www.nykysuomi.com/2018/11/29/helsingin-diakonissalaitoksen-raportti-tuli-kuin-raataloityna-aikomuksille-kiintiopakolaisten-lisaamiseen/
45
MIKSI YLE EI HALUA KESKUSTELLA NÄKYVÄSTI YK:N GCM-SIIRTOLAISSOPIMUKSESTA?

Länsimaiden globalisti-järjestelmän hallitsijat ja puolestapuhujat korostavat suurelle yleisölle alituiseen demokratian välttämättömyyttä. Demokratian enemmistöperiaatteen ylivertaisuutta korostetaan niin kauan kuin vaalikarja kulkee itsensä eliitiksi korottaneen nomenklatuuran ohjaamaa poliittista polkua. Kun jostain syystä todellisuuteen havahtunut kansa alkaakin kulkea pseudoeliitin johtamaa hulluuden riemumarssia  vastaan, media tulee avuksi ja leimaa protestoijat tietämättömäksi roskajoukoksi, joka on alentunut "populismin" ellei peräti "fasismin" vieteltäväksi. Siksi toimittajien, yliopistotutkijoiden ja valtavirtapolitiikkojen mielestä tällä kasvavalla kansansosalla ei saisi olla oikeastaan äänioikeutta, koska se ei allekirjoita "demokraattisia arvoja" ts. arvoliberalismia ja YK:n määrittämää universaalihumanismia. Kansanvallan uudelleen tulkinnan mukaan demokratiassa onkin kyse globalistista eliittiä miellyttävistä "arvoista" eikä enemmistöperiaatteesta.

[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2018/11/miksi-yle-ei-halua-keskustella.html
46
Arffman Oy rikastui pakolaiskriisistä ja veronmaksajien tuista – vaatii nyt lisää maahanmuuttoa

Kotokoulutus maksaa yhteiskunnalle noin 80 miljoonaa euroa vuodessa.

[Tulevaisuudessa Suomi tarvitsee Rantalan mukaan välttämättä lisää maahanmuuttoa ulkomailta, jotta järjestelmä ei romahtaisi. Prosessi täytyy kuitenkin suunnitella huolellisesti, jotta tulijoiden koko osaamispotentiaali saadaan käyttöön.

Samaa valhetta ja paskapuhetta toistaen. Lisää ''maahanmuuttajia, ettei järjestelmä romahda  >:( >:( >:( >:(

Helvetin LOISET !!!!

Linkki.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/maahanmuutto-lisaa-koulutustarvetta-suomen-suurimman-kotoutusfirman-liikevaihto-yli-nelinkertaistui-kolmessa-vuodessa/fe2a9c4d-abe6-3f66-8c10-44c07ea22e93
47
"Ajatuskirppis" - Lajittelematonta neroutta ja aivosaastetta / Vs: PISTETÄÄN TÄMÄ TÄNNE !
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Marraskuu 29, 2018, 12:12:23 ap »
On se vain ironista tai läpeensä vääristynyttä.

Pentti Linkolan kaltainen sekopää, joka haluaa ihmiskunnan kuolemaa, saa kutsun linnanjuhliin, Kun taas suomalainen, joka kertoo mielipiteensä esim. tänne tunkeutuvista itämaan ja Afrikan raketti-insinööreistä saa kutsun poliisin kuulusteluuna ja sitä kautta oikeuteen, sekä tuomituksi ''vihapuheesta''.

Jotain vinossa ??

[/Pentti Linkola sai ensimmäisen kerran kutsun Linnaan, kieltäytyi: ”En voi mitenkään kunnioittaa Suomen tasavaltaa tällä tavalla. Suomi on maailman viheliäisin maa”

Pentti Linkolan elämänkumppani Sirkka kuoli syyskuussa.

[/Linkolan elämänkumppani kuoli syyskuussa. Hittoako hän ruikuttaa ? Asiathan on menneet hänen itsensäkin kohdalla toivomaansa suuntaan. 1 Ihminen vähemmän maan päällä.

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0b82ee97-583f-4b22-854e-39082c38b01e
48
Supon roolista tiedustelulain valvojien valinnassa tuli ongelma: kansanedustajat eivät halua poliisia tonkimaan taustojaan

[/Tottahan tuo on, että on aika ongelmallista, jos SUPO tekisi tarkastukset itseään valvovien henkilöiden taustasta.

Mutta tietoisena kuinka mätä suomalainen poliittinen päättäjistö on, niin tulee väkisinkin mieleen, että monellakohan ''kansanedustajalla'' tulisi esim. poliittiset lahjukset ja muut rötökset esille, jos heistä tehtäisiin kattava taustojen tarkistus ??

Epäilempä, että aika monelta !!!!

Ja pääasiahan on, että kansa on ja pysyy tiukan valvonnan alla  >:( >:(

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10528628
49
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Marraskuu 27, 2018, 08:30:49 ip »
Suomalaiset ympäristö­järjestöt: Bensiini- ja dieselautoille tuontikielto jo vuonna 2025 – tilalle 850 000 sähköautoa

Ympäristöjärjestöjen mielestä Suomella olisi nyt tuhannen taalan paikka ottaa kirittäjän paikka maailmassa

[/Kirittäjän paikka. Juupa juu, Joopa joo !!!

Tämäkin hulluus on lähinnä erinomainen paikka, maksattaa ihmiset kipeiksi kaiken maailman lisäveroilla ja maksuilla, sekä tottakai kieltämällä ja rajoittamalla kaikkea, mitä nämä cityympäristökahelit saavat mieleensä !!!

Linkki.
http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005913764.html
50
Breaking Alternative News! / CHINA'S TERRIFYING SOCIAL CREDIT SYSTEM !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Marraskuu 27, 2018, 04:10:10 ip »
China’s TERRIFYING Social Credit System

And how it’s already operating in the west


[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=y5-0llHaZDs
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10