Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Helsingin Sanomat kulttuurimarxilaisuuden ytimessä

[/Oikeustieteen kandidaatti, Johanna Suurpää, joka toimii nykyään oikeusministeriön Demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikön johtajana, totesi vuonna 1990 ensimmäisen somali-invaasion yhteydessä:

”Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.”

Suurpää on toiminut koko uransa tavalla, joka on tuottanut suomalaiselle yhteiskunnalle vain ikävyyksiä. Tämän seurauksena hän on edennyt virkaportaalta toiselle punavihreiden siskojensa ja veljiensä tuella. Yhteiskunta palkitsee tällä tavoin pahantekijät, mutta pyrkii murskaamaan totuuden puhujat. Lammaskansa tukee asioiden kulkua ainakin sen perusteella, millaisia puolueita ja henkilöitä istuu vuodesta toiseen korkeilla poliittisilla paikoilla.

Pakolainen alkaa tuottaa yhteiskunnalle parin vuoden kuluessa  :P :P :P :P :P

Vantaan väestönkasvusta 80 prosenttia oli vuonna 2017 vieraskielistä. Espoossa vastaava luku oli 70 prosenttia ja Helsingissä reilu 60 prosenttia.

Väestöennusteen mukaan noin joka neljäs pääkaupunkiseudun asukkaista on vuonna 2030 vieraskielinen.


Tästä touhusta tulee vielä 1 päivä takuu rytinä ja sama tulee tapahtumaan läpi euroopan, jos tätä kehitystä ei torpata ja käännetä ympäri !!

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-69813[/Video – Helsinki, Espoo – vieraskielisiä syntyy enemmän kuin suomalaisia

Helsingin Sanomat kertoi muutama päivä sitten, että väestönvaihto on pitkällä myös Suomessa, sanoo Riikka Purra.

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/06/05/video-helsinki-espoo-vieraskielisia-syntyy-enemman-kuin-suomalaisia
42
Videot, luennot ja dokumentit / THE CONSPIRACY PROJECT.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 03, 2018, 10:31:29 ip »
The CONSPIRACY Project - FULL MOVIE

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=-sDSv5WQ1m0
43
Tiede ja tutkimus / DEATH BY MEDICINE.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 03, 2018, 08:13:28 ip »
Death by Medicine a film by Gary Null

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=aRBvMQBucxg
44
Helsingin kaupunki – Tarvitaan tiivistä yhteistyötä YK:n ja maamme paikallishallintoelinten välillä

Helsingin kaupungin julkaisemassa, kirjan pituisessa tietokeskus-julkaisussa, kerrotaan tulevaisuuden haasteista kansalaisyhteiskunnan ja YK:n kestävän kehityksen agendan naimisista.


[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/06/03/helsingin-kaupunki-tarvitaan-tiivista-yhteistyota-ykn-ja-maamme-paikallishallintoelinten-valilla
45
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Spirulina mikrolevällä Monsanto ulos Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut futu Kesäkuu 03, 2018, 02:53:56 ip »
Hei,

tein tällaisen blogin aiheesta ja keksinnöistäni aiheeseen liittyen.

Spirulinalla voi myös mm. puhdistaa vettä mutta sen pääpaino tulisi olla maatalouden käytössä rehuna ja kasveille lisäravinteeksi.

Toivoen asiallista ja tieteellistä keskustelua aiheesta:

https://spirulinasuomi.wordpress.com/

46
Israel ja sionismi / TULSI GABBART TO GONGRESS: WE OUGHT TO STOP NETANYAHU.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 01, 2018, 06:49:10 ip »
Hawaii Congresswoman has already left an indelible mark on the warmongers, ethnic cleansers, and blood-sucking politicians both in the United States and Israel. She doesn’t like perpetual wars, and she sure doesn’t like any entity that pushes for perpetual wars.

Last year, Gabbard fleshed out a legislation entitled, “Stop Arming Terrorist Act.” She declared then that the legislation itself sought to:

“prohibit the U.S. government from using American taxpayer dollars to provide funding, weapons, training, and intelligence support to groups like the Levant Front, Fursan al Ha and other allies of Jabhat Fateh al-Sham, al-Qaeda and ISIS, or to countries who are providing direct or indirect support to those same groups.”

Gabbard is an Iraq war veteran, and she knew what happened to her fellow soldiers who died for Israel, the Neocon war machine, and the military industrial complex. She also seems to be aware that the war in Iraq alone will cost American taxpayers at least six trillion dollars.[1] She is almost certainly aware of the fact that at least “360,000 Iraq and Afghanistan veterans may have suffered brain injuries.”

[/Linkki.
https://www.veteranstoday.com/2018/05/28/tulsi-gabbard-to-congress-we-ought-to-stop-netanyahu
47
Israel ja sionismi / KENNEDY BROTHERS LIKELY KILLED BY CIA ON BEHALF OF ISRAEL.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 01, 2018, 06:40:39 ip »
Kennedy brothers likely killed by CIA on behalf of Israel: Scholar

Former US senator and attorney general Robert F. Kennedy, like his older brother, former President John F. Kennedy, was likely assassinated by senior CIA agents with the involvement of Israel, an American scholar says.

[/Linkki.
https://www.veteranstoday.com/2018/05/28/rfk-cia
48
Helsingin kokoomuspoliitikon ”ilmainen neuvo” perintätoimistojen kanssa kamppaileville vähävaraisille: ”Laskut kannattaa maksaa ajoissa”

[/Linkki.
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005701539.html
49
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / ULKOPOLIITTISEN INSTITUUTIN TILAUSTYÖ !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 30, 2018, 08:12:31 ip »
Nyt, se venäjä on jo sepittänyt valeuutisia ''turvapaikkahakijoiden'' rikoksista  :P :P :P :P

[Ulkopoliittisen instituutin (UPI) uusi raportti hybridivaikuttamisesta sisälsi useita onnistuneitakin sivuja. Nämä sivut olivat täysin tyhjiä, ehkä niissä oli sivunumero.

[”Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ja ulkoministeriön, Euroopan Unionin, Naton ja George Sorosin rahoittamat ja tukemat ja ohjeistamat hankkeet ja tutkimuslaitokset tekevät Suomessa juuri sitä hybridivaikuttamista mistä itänaapuria syytetään. Se on juuri sitä itseään”.

”Kun suomalainen valtamedia on uutisoinut Syyriasta ja uutisoi, se toteuttaa suomalaisia vastaan käytävän hybridisodan käsikirjoitusta. Suomalainen valtamedia ei ole koskaan kertonut että länsimaiset sotajoukot ovat operoineet Syyriassa kapinallisten puolella jo vuodesta 2012 lähtien, eivätkä ne kerro sitä että parasta aikaa Syyriassa olevat amerikkalaisjoukot taistelevat ISISin rinnalla ja sen puolella Syyrian hallitusta ja venäläisiä vastaan. Ne eivät ole kertoneet mitään amerikkalaisista sotajoukoista Syyriassa. Eivätkä ne kerro, että Israel ja USA tukevat Al Qaidaa ja ISIStä.”

”Miksi näin? Koska suomalainen valtamedia käy juuri sitä hybridisotaa suomalaisia vastaan. Se pyrkii vaikuttamaan suomalaisiin valeuutisin, väärennöksin ja propagoimalla. Se on täysin klassisen hybridisodankäynnin mukaista toimintaa, juuri sitä hybridivaikuttamista mistä meitä varotetaan ja millä meitä pelotellaan.”

”Suomalaisten on hieman vaikea käsittää tätä, koska omat mediamme ja ”asiantuntijamme” ovat ne näkyvät meitä vastaan operoivat hybridisotilaat. Ne kuitenkin toimivat kansalaisten ja maan etujen vastaisten tavotteiden puolesta, EUn, Yhdysvaltojen ja Naton quislingeinä tässä maassa.”

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/05/30/ulkopoliittisen-instituutin-salaliittoteoria-venaja-sepitti-valeuutiset-turvapaikanhakijoiden-rikoksista/


50
Jyväskylän Black Souls Matter IV -tapahtuma vastatuulessa: antifasistinen Varisverkosto pyrkii iskemään kapuloita rattaisiin

[/Linkki.
http://www.inferno.fi/uutiset/jyvaskylan-black-souls-matter-iv-tapahtuma-vastatuulessa-antifasistinen-varisverkosto-pyrkii-iskemaan-kapuloita-rattaisiin/
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10