Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
[Suomen globalistinen, poliittinen eliitti ajattelee sinunkin puolesta

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/03/07/petteri-orpo-euroopan-unionista-ei-voi-erota/
42
LISÄÄNTYY !!!!

Kun näitäkin YLEN propaganda juttuja lukee, niin väkiselläkin alkaa vituttamaan. Kun urkintalakia oltiin valmistelemassa, niin media piti turpansa visusti kiinni asiasta, mutta kun nyt lain läpimeno on suhtkoht varmaan, niin propaganda lisääntyy ja kaikille ollaan vakuuttelemassa, kaikkien taholta miten hyvä balansissa oleva asia kyseinen massavalvontalaki on !!

Massavalvontalaki, joka ei ole massavalvontalaki. JOOPA JOO JA NIINPÄ NIIN !!

[– Mutta ei se ole tietenkään aukotonta. On varottava sitä kaltevaa pintaa, että me turvallisuuden harhan nimissä annamme aina vaan lisää valtuuksia, ja lopulta huomaamme, että olemme luoneet poliisivaltion.

Paska puheet jatkuu !!  Ensinnäkin Suomi on jo poliisivaltio ja tämän lain myötä asia vain pahenee !!!

On varottava kaltevaa pintaa. Voi vittujen kevät !!

Juuri näinhän suomessa on toimittu. 1990 luvulta lähtien poliisin täysin yliammuttuja valtuuksia on laajennettu juuri kaltevan pinnan periaatteella !!

Hyvä, että edellinen laki on kerennyt astua voimaan, niin uutta ollaan jo pusaamassa. Se on johtanut nykyiseen tilanteeseen, jossa ollaan muuttamassa perustuslakia, koska tulossa oleva urkinta/massavalvontalaki on perustuslain vastainen

Eikö jo perusjärki sano, että jos tuloillaan oleva urkintalaki olisi perustuslain mukainen, niin miksi silloin tarvitsee muuttaa perustuslakia ??

Aikana, kolloin median olisi pitänyt huutaa kurkku suorana ja kyseenalaistaa urkintalaki, he olivat täysin mykkanä ja nyt, kun lain läpi meno on varmaa, ollaankin jatkuvasti äänessä ja suoltamassa jokaisen tahon suulla, kuinka hyvä kyseinen laki on. HAISTAKAA PASKA KOKO LÖSSI !!!!!!!!!!!

Tietäen, miten paljon suomen poliisi on rötöstellyt jo olemassa olevien valtuuksiensa kanssa, puhumattakaan suposta, jonka touhuista ei edes eduskunnassa taida kukaan tietää mitään, kukaan voi vakavissaan laittaa pienintäkään luottamusta näihin paskiaisiin. Muistaako kukaan enää Jari Aarnion? Huumepoliisin ylijehun. Mites sen kanssa kävi ja hän on varmasti vain jäävuoren huippu poliisin rötöstelyissä ja samaan aikaan eduskunnassa puolueet vakavissaan kiistelevät siitä, että pitäisikö supolla olla kunnon valvonta. RISTUS SENTÄÄN !! :'( :'( :'( :'(

Luottakaa vain, jos haluatte. On sata varmaa, että tämä tulee päätymään katastrofiin suomen poliisin ja supon käsissä. Niin kävi ruotsissa singnaalitiedustelun kanssa ja niin tulee käymään suomessakin urkintalain kanssa !!

Ruotsissa väärinkäytösten myöstä lakia tiukennettiin, kun taas suomessa poliisin jäädessä kiinni rötöksistään, valtuuksia on poikkeuksetta laajennettu, niin että laittomuuksista on tullut laillisia ja niin tulee käymään urkintalain kanssa myös !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odottakaa ja katsokaa !!!!!!!!!!!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10103824


Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10104012
43
 :P :P :P :P :P

[Päivän video: Intiimi hetki vastaanottokeskuksessa

Lemmenleikit keskeytyivät ikävästi.

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/03/06/paivan-video-intiimi-hetki-vastaanottokeskuksessa/

44
Tämä paska pesii yhteiskunnassa joka paikkaan !!!!

[/Karu video suomalaisvankilasta: matu lyö vartijaa

Katso minuutin verran suomalaisvankilan monikulttuurista arkea.

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/03/05/karu-video-suomalaisvankilasta-matu-lyo-vartijaa/
45
Breaking Alternative News! / Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Maaliskuu 05, 2018, 10:33:07 ip »
"Aikuiset ovat menettäneet järkensä ja kokevat, että on ok riskeerata lapsen mielenterveys ja tulevaisuus jonkun agendan vuoksi"

[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-57600
46
Mistä näitä oikein sikiää ??

[/Kokoomus-nuori vaatii – Lupa netissä öyhöttämiseen pitäisi anoa Kelalta ja työkkäristä

 :'( :'( :'( :'( :'(

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/03/05/kokoomus-nuori-vaatii-lupa-netissa-oyhottamiseen-pitaisi-anoa-kelalta-ja-tyokkarista/


Sitten vielä toinen persereikä, joka ei ymmärrä lopettaa !!!


[/Liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerillä on itsetunto kohdillaan. Joku voisi tuollaisen kaikkivoipaisuuden tunteen luokitella röyhkeydeksi tai diagnosoida jopa jonkinasteiseksi luonteenhäiriöksi.

[/Tiet myyntiin ja yksityisten huijareitten käsiin, vaikka väkisin ja kansalaiset reaaliaikaiseen seurantaan tottakai !!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/03/05/anne-berner-uudistuksia-viedaan-eteenpain-alati-kasvavalla-kunnianhimolla/


Puhuen todellisesta aivosaasteesta.

Kiesus, että tälläinen polttaa hermopäätteissä !!!

[/Tällaista on jälki, kun monikulttuurisuuskiima pääsee valloilleen.

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/03/05/paivan-video-kukaan-ei-ole-laiton-loviisa/
47
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / DAVID ICKE: PARADISE LOST !!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Maaliskuu 05, 2018, 12:07:01 ap »
David Icke ☯ PARADISE LOST !!!

[/Mikrosirutus. Ensin lemmikit, sitten vangit ja lopulta kaikki kansalaiset. Smart televisiot vakoilee omistajaansa, takuu vahinko, eikö ??

Suomessakin on näitä helvetin tolloja, jotka ovat vaatimassa lemmikkien sirutusta, sen nojalla että kissa voi lähteä karkuteille !!! 

Mitä saatanan tolloja !!!

Suomikin on muuttunut totaaliseksi valvonta ja poliisivaltioksi, eikä se näytä juurikaan suurinta osaa porukasta haittaavan millään lailla ja sitten on tietysti ne aivottomat jotka jopa vaativat näitä vakoilukeinoja kaadettavaksi meidän niskaan !!!

1 asia on takuuvarmaa. Suomalaisten vakoilu ei tule pysähtymään tulossa olevaan urkintalakiin !!!  Seuraavaksi tulossa on kasvojentunnistusohjelmat, joilla voidaan vakoilla jokaisen tekemisiä reaaliajassa ja on takuulla MASSAVALVONTAA !!!

Mutta tuskinpa tämäkään suurinta osaa suomalaisia haittaa, vaan on hyvä asia, koska se suojelee meitä terroristi ristoilta.

HERÄTKÄÄ NYT HELVETISSÄ !!!!

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=WIKuUueOWtk
48
Part 1: Kevin Shipp, CIA Officer Exposes the Shadow Government

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=rQouKi7xDpM


PART 2.

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=xO-mcduYCEA


PART 3.

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=ZMtsbi2C77s
49
Niin se vain menneisyys ottaa tulevaisuuden kiinni ja tulee takaisin uhä pahenevien poliisivaltio keinojen kanssa !!!

Saksa on nykyisin kuin natsi-saksa aikoinaan. Mennyt vain teknologian myötä ihmisten kyttäämisessä paljon pitemmälle.

Euikä Suomi tai muukaan maailma ole sen kummenpi. Samaa kasvojentunnistusohjelmaa ollaan testaamassa myös suomessa ja takuulla tullaan ottamaan käyttöön mahdollisimman pian.

On, se kumma miten menneisyyden virheet ja totalitaarivaltiot toistetaan yhä uudelleen ja uudelleen, mutta korruptoituneen vallan täytyy suojella itseään ja lopputulos on kaikkien nähtävissä ja elettävissä !!!

Asiasta on juttu tämän ketjun alussa.

TERVETULOA UUTEEN MAAILMANJÄRJESTYKSEEN !!!!!!!!!!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10100406
50
Aluksi. FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/[European internet filter will destroy your freedom of expression:

Stop it now!

[/Policy-makers are working on the largest internet filter we’ve ever seen. An algorithm will decide which of your uploads will be seen by the rest of the world and which won’t. This is how the internet filter will rob you of your freedom of expression.

Touhu on kuin kiinassa !!!!


What can you do?

The following weeks are crucial. Tweet or e-mail your representatives that are part of the European Parliament’s Committee on Legal Affairs (JURI). On 26-27 March they will be deciding on the upload filter. Use the hashtag #CensorshipMachine or #filterfail and let your representatives know you’re against the internet filter (Article 13)!

[color=black Ottakaa helvetissä yhteyttä suomen meppeihin ja kehottakaa äänestämään tätä sekoilua vastaan. Hastagit ja muut löytyy EDRIN artikkelin lopusta !!!!

Linkki.
https://edri.org/european-internet-filter-will-destroy-freedom-expression-stop-it-now/


Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10