Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
Israel ja sionismi / ADL: OK KÄSIMERKKI ON NYT VIHASYMBOLI.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 02, 2019, 11:50:53 ip »
Nämä ADL:n jutkut alkavat olla aikamoisessa kierteessä näiden höpinöidensä kanssa. Mutta eipä siinä mitään. Ei muuta kuin OK käsimerkkiä puoleltani kaikille itseään kunnioittaville valkoisille.

Kaikki muut BOLSEVIKIT, KULTTUURIMARXISTIT, SUVAKIT, sekä kaikki heitä sympatiseeraavat voivat painua VITTUUN !!!!!

OK !!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-10994606


Niin. Eihän tuo hulluus tietenkään lopu ok käsimerkkiin, vaan listalla on myös Bowl haircut, sekä anti antifa logo. Hupaisaksi menee.

Piti ihan etsä netistä, että mikä hitto tuo BOWL haircut oikein on, kun en ole hiusvillityksistä selvillä.

No, tuossapa on sekin. Linkki.
https://www.google.com/search?q=bowl+haircut&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwjcg7OVyf7kAhXCxqQKHWHTAOQQsAR6BAgGEAE


Nolte: ADL Adds ‘OK’ Sign, Bowl Haircuts, Anti-Antifa Logo to ‘Hate List

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi52bqTx_7kAhXFzKQKHQYpDkAQFjACegQIARAB&url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fpolitics%2F2019%2F09%2F27%2Fnolte-adl-adds-ok-sign-bowl-haircuts-anti-antifa-logo-to-hate-list%2F&usg=AOvVaw2OJMxuq0CM-QIpKxd0JIjy


32
Replacement migration refers to the international migration that a country would need to offset population decline and population ageing resulting from low fertility and mortality rates.

Suomessakin toteutettava VÄESTÖNVAIHTO jota suomalaiset GLOBALISTI HUORA politiikotkin ajavat kiimassaan, on jo ajat sitten suunniteltu ohjelma !!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiNpsXW6_vkAhXlk4sKHTPiCs4QFjADegQIARAB&url=https%3A%2F%2Fwww.un.org%2Fen%2Fdevelopment%2Fdesa%2Fpopulation%2Fpublications%2Fageing%2Freplacement-migration.asp&usg=AOvVaw2AaAQYmW9tUYNEEYAsfPXwNEW REPORT ON REPLACEMENT MIGRATION ISSUED BY UN POPULATION DIVISION

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiNpsXW6_vkAhXlk4sKHTPiCs4QFjACegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.un.org%2Fpress%2Fen%2F2000%2F20000317.dev2234.doc.html&usg=AOvVaw0CF6tL1blejHdXM97KEO30
33

Red Ice TV: miksi valkoiset eivät tee enemmän lapsia?

Red Ice TV:n Lana Lokteff selittää videolla syitä, miksi valkoiset eivät tee lapsia. 12-minuuttisessa tietoiskussa käydään läpi, kuinka esimerkiksi feminismi ja globalistien propaganda vaikuttaa suurten lapsiperheiden määrän vähenemiseen valkoisten kohdalla. Lopuksi Lokteff suosittelee ihmisiä panemaan asiat kuntoon ja tekemään enemmän lapsia


Linkki.
https://www.vastarinta.com/red-ice-tv-miksi-valkoiset-eivat-tee-enemman-lapsia/
34
Pahinta mitä nyt voitaisiin tehdä on kasvattaa kehitysmaista tulevaa maahanmuuttoa ja korottaaa lapsilisää kolmannesta lapsesta lähtien. Mutta juuri näitä toimia maamme itsemurhahallitus on suunnittelemassa! Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun (sd.) johdolla hallituksen "lapsitalkoot" tarkoittavat sitä, että kehitysmaalaisten tulonsiirtoja lisätään palkitsemalla suomalaiset syrjäyttävä lisääntyminen. Toisin kuin suomalaiset perheet ulkoeurooppalaiset ovat poikkeuksetta yli kaksilapsisia, joten lapsilisistä saatu korotushyöty menee uudistuksen jälkeen enimmäkseen heille. Hienoa suomalaisvihamielistä politiikkaa sosialistihallitukselta jälleen kerran.

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/09/tilastokeskus-keskittyy-suomen-vaeston.html

35
Vielä 2015 kristillisdemokraattien riveistä paasattiin sananvapauden vastaista standardipaheksuntaa. Puheenjohtaja Päivi Räsäsen suulla vakuuteltiin, että ”vihapuhe johtaa vihatekoihin” ja Peter Östman vaati kontrollia keskustelupalstoille. Antero Laukkanen ja muut kynnellekykenevät KD-kansanedustajat vaativat yksissä tuumin loppua rasismille.

Entäpä tänään?


Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/kd-vihapuhe-johtaa-vihatekoihin-kd-voiko-tassa-maassa-ilmaista-enaa-minkaanlaisia-mielipiteita/
36
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 01, 2019, 09:16:38 ip »
EKP:n väistyvä pääjohtaja Draghi FT:lle: Euron vastustajat hävisivät, tulonsiirrot euroalueelle

Euroalueen tulonsiirrot olisivat mahdollisia laajan euroalueen budjetin kautta. Draghi kannattaa tätä.

– Tarvitsemme yhteisen euroalueen budjetin saadaksemme vahvemman talous- ja rahaliiton, hän kertoi FT:n toisessa haastattelussa.


Kaikki tämä tarkoittaisi, että suomi joutuisi tukemaan velallisia eu maita. Ainut tapa millä suomi tähän kykenisi, olisi ottaa lisää velkaa ja reilusti. Tämä taas tarkoittaisi lisää leikkauksia kaikkeen mahdolliseen suomessa, kuten sosiaaliturva, sekä eläkkeet. Tämän lisäksi pitäisi nostaa kaikkia mahdollisia veroaja, sekä maksuja, että itse pysyttäisiin jollain lailla pinnan yläpuolella. Sekin kääntyisi lopulta suomea vastaan.

FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/ekpn-vaistyva-paajohtaja-draghi-ftlle-euron-vastustajat-havisivat-tulonsiirrot-euroalueelle/
37
Kuin tilauksesta: Suomen ”synkkä väestöennuste” tarpeen laittoman siirtolaisuuden perustelemiseksi | UMV-Kolumni

Valtamediat keuhkoavat, kuinka uusi väestöennuste vahvistaa "synkät pelot". Povataan, että Suomen väkiluku lähtee nykykehityksellä laskuun 10 vuoden päästä. Ratkaisuksi tarjotaan lisää todellisia ongelmien aiheuttajia.


Ongelma-Reaktio-Ratkaisu

Ongelma on vakaasti luotu, joten meillä onkin vain syytä odottaa, että myös ratkaisu siihen on valmisteltu. Ja me tiedämme jo sen mitä suomalaisten katoamisen ratkaisuksi tarjotaan, koska sitä samaa on jauhettu jo EU-jäsenyyden alusta saakka: Vapaata liikkuvuutta.

Mutta päinvastoin kun aiemmin, kukaan ei enää edes puhu sisäisistä väestönsiirroista vaan EU-alueen täyttämisestä kolmansista maista tulevilla kehitysmaalaisilla. Sitä on rummutettu, ja nyt sitä päästään rummuttamaan uudella väestöennusteen luomalla ”synkkyydellä”.


Rinteen hallitus on kuitenkin tehnyt jo selväksi, että sen tavoite on euroglobalismin mukaisesti moninkertaistaa ns. ”työperäinen maahanmuutto” eli suorittaa Suomeen väestönvaihto. Voitte olla varmoja siitä, että varsinaiset toimenpide-ehdotukset ovat linjatttu EU:n toimesta ns. ”taakanjako-sopimuksissa” ja muissa EU-alueelle virtaavien laittomien maahantunkeutujien pakkovastaanottamisessa Suomeen.

Vaikka viranomaiset, poliisi ja poliitikot, miten jättävätkin ”tiedotustaan vähemmälle” ulkomaalaisten tekemistä rikoksista eikä asioista uutisoida ja keskustella niiden oikeilla nimillä, suomalaiset tietävät tilanteen pahenevan Suomessa, suuntaan jossa se on riistäytynyt hallinnasta Ruotsissa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/10/01/kuin-tilauksesta-suomen-synkka-vaestoennuste-tarpeen-laittoman-siirtolaisuuden-perustelemiseksi-umv-kolumni/
38
Suomalaisapua ei päästetä kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään – ”eettisten periaatteiden vastaista”

Vain viikkoa ennen tapahtumaa saimme sähköpostiviestin, jossa kerrottiin, että Suomalaisapu ry:n osallistuminen on evätty, koska Tampereen kaupungin arvion mukaan toimintamme on kaupungin eettisten periaatteiden vastaista.

Perusteelle tarkennuspyyntöön vastattiin, että Tampereen kaupunki pitää suomalaisten auttamista turvallisuusriskinä ja suomalaisten auttamisesta saattaa tulla myös mainehaittaa kaupungille.


Tampereen kaupunki pitää suomalaisten auttamista turvallisuusriskinä ja suomalaisten auttamisesta saattaa tulla myös mainehaittaa kaupungille.

Voi jessuksen äiti. Ketä tässä maassa sitten pitäisi auttaa ja ketä ei ??  No, ei ainakaan suomalaisia. Miten helvetissä aisat on oikein päässet tähän jamaan ??

Linkki.
https://www.suomalaisapu.fi/tapahtumat-ja-uutiset/
39
Terveys ja hyvinvointi / Vs: ETTÄ NÄIN SITTEN RANSKASSA !
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 30, 2019, 09:59:14 ip »
Lähes puolet Ranskan muslimeista sharian kannalla

Saman tutkimuksen mukaan 41% muslimeista haluaa, että islam ja sen harjoittaminen tulee osaksi Ranskan tapakulttuuria.

Mitäpä luulette, että suomeen ängenneet ISLAM MULATIT haluavat ??  Muistaakseni 2010 suomen, mikäpä vitun kattojärjestö heillä nyt on En muista sen nimeä nyt tähän. Lähetti kyselyn / vaatimuksen oikeusministeriölle, että haluasivat ottaa käyttöön suomessa sharia lain avioliitto kysymyksissä.

Joten eiköhän tuo sharia hinku ole samoissa luvuissa suomessakin loisivilla islamisteilla, kuin on ranskassa.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/lahes-puolet-ranskan-muslimeista-sharian-kannalla/
40
Meri: Hallituksen järjetön lääke työllisyyteen – annetaan laittomasti maassa oleskeleville työlupia!

”Ei voin kuin toivoa, että hallitus kaatuu pian”

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/meri-hallituksen-jarjeton-laake-tyollisyyteen-annetaan-laittomasti-maassa-oleskeleville-tyolupia/
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10