Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
Talous - keskustelua rahasta ja taloudesta / Vs: SOTA KÄTEISEN HÄVITTÄMISEKSI.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 03, 2019, 09:15:18 ip »
Juutalainen finanssiyhtiö iloitsee käteisrahan kuolemasta

Juutalaisen Laurence Finkin johtama globaali finanssiyhtiö BlackRock iloitsee käteisrahan kuolemasta. BlackRock julisti digitaalisten pankkimaksujen ilosanomaa Arvopaperi-lehteen painetussa artikkeliksi naamioidussa mainoksessa.

Globalistit kannattavat käteisen rahan kieltämistä, koska käteinen on anonyymiä. Poliittisten toisinajattelijoiden vakoilu on helpompaa, kun kansalaiset pakotetaan maksamaan tilisiirroilla, joista jää aina jälki pankin tietokantaan.

BlackRockin mukaan ”käteisen jääminen historiaan” merkitsee sitä, että maksamisesta tulee ”helpommin jäljitettävää”. Juutalaisyhtiö kertoo sijoittajiensa seuraavan tarkasti globaalilla tasolla uusien rahoitusteknologiayhtiöiden suoriutumista. Ostamalla markkinajohtajat itselleen BlackRock saa pääsyn eri maiden kansalaisten maksutietoihin ja yksityiselämään.


Linkki.
https://www.vastarinta.com/juutalainen-finanssiyhtio-iloitsee-kateisrahan-kuolemasta/


22
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: EU. ALATI KEHITTYVÄ POLIISIVALTIO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 03, 2019, 08:50:37 ip »
EU-valta vaatii tiedustelun monopolin: Lennokin lennättämiseen lentolupa

Keveistä kameralennokeista [drooneista] on tullut suosittuja, mutta täyteen viranomaiskontrolliin pyrkivälle EU-alueelle ei haluta vapaata kansalaistiedustelun mahdollisuutta.

Drooni-harrastaja näkee pakollisen kurssin positiivisena

Drooni-ilmailua harrastavaa Marko Saikkosta ei haittaa pakolliseksi tuleva verkkokoulutus.


Jos kaiken valvonta, kontrolli ja rahastus on jollekin ”ihan ok”, voin vain ihmetellä millaisessa vankilassa sellaiset ihmiset haluavat elää.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/07/03/eu-valta-vaatii-tiedustelun-monopolin-lennokin-lennattamiseen-lentolupa/
23
Perussuomalaisten puoluesihteeri kuuluu Suomen Sisuun, josta Halla-aho erosi – ”suomalaiseksi lähtökohtaisesti synnytään”

No onhan se sanomattakin selvää, että SUOMALAISEKSI SYNNYTÄÄN, ja ON VALKOIHOINEN !!!

Linkki.
https://t.co/5CfQlmrpLH


Tuo ilta-sonnan juttu ei itsessään ole aihe mistä kirjoitan, vaan jutun alla olevat kommentit.

On uskomatonta miten suomalaiset(Nyt tietysti on kyseessä vain ilta-sonta lehden juttua kommentoivista henkilöistä, ei kaikista suomalaisista)ovat halukkaita kusemaan suomen, ja suomalaisuuden päälle.

Kommenteissa on paljon porukkaa, joka yrittää vaikka millä opilla mankeloida ympäri sen mitä suomalaisuus / etninen suomalaisuus on.

Myös tietämättömyys suomen historiasta loistaa suurin osin poissa olollaan. Joku tollouden ajatollah jopa yrittää esittää, että suomalaisuus muka määriteltiin ensimmäisen kerran 1800 luvulla, kun esille nousi ensimmäisen kerran ajatus suomalaisesta kansallisvaltiosta.

Suomalaisuus, ja suomen kieli pystytään jäljittäämään helveeetin kaus taaksepäin historiaan. Mm. ensimmäiset kokonaan suomenkieliset tekstit ilmestyivät 1540 luvulla.

SUOMEN KIELEN HISTORIA.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwii69SSv5TjAhUCMuwKHXldBXsQFjAAegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Ffi.wikipedia.org%2Fwiki%2FSuomen_kielen_historia&usg=AOvVaw0xg66VwO5ItIWgVAvoFZ5sEi voi muuta kuin todeta, että kulttuurimarxismi on uponnut hyvin osaan suomalaisista, ja ovat halukkaita tekemään kansallisen / etnisen itsemurhan kulttuurimarxistisessa vimmassaan !!
24
Breaking Alternative News! / SILICON VALLEYN ANTIFA SYMPATIAT.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 01, 2019, 08:51:21 ip »
Antifa Enjoys Widespread Support in Silicon Valley

Antifa, the violent far-left mob that brutally assaulted journalist Andy Ngo yesterday, has widespread support amongst the Silicon Valley Masters of the Universe, where employees are allowed to broadcast support for the movement, which also appears to be immune to social media bans on violence, “hate,” and extremism.

Linkki.
https://www.breitbart.com/tech/2019/07/01/antifa-enjoys-widespread-support-in-silicon-valley/
25
Hallitus pimittää tietoja turvapaikkakustannuksista ja lappaa rahat ennemmin Afrikkaan kuin Suomeen

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-hallitus-pimittaa-tietoja-turvapaikkakustannuksista-lappaa-rahat-ennemmin-afrikkaan-suomeen/
26
Esivaltaa pitää epäillä ja koetella päivin ja öin

Valta korruptoi ja siksi poliisienkin tulee kohdata jatkuvaa epäilyä ja luottamuspulaakin. Liian suuri ystävyys esivallan kanssa johtaa vain ongelmiin, eittämättä. Näin erityisesti urbanisaation lisääntyessä ja väestön kasvaessa, kansainvälistyessä ja liikkuvuuden lisääntyessä.

Suomalainen yhteiskunta on kuitenkin ottanut nokkiinsa, ellei jopa vetänyt hernettä nenäänsä, kun se on aistinut ihmisten orastavan epäilevän suhtautumisen, jopa epäluottamuksen, liittyen virkamiehiin ja erityisesti poliisiin.


Siitähän tässä koko ''maalittamis'' pelleilyssä on juuri kyse. Viranomaiset ovat huomanneet, että kansalaiset eivät enää niele korruptoituneiden virkamiesten, poliisin, syttäjien, ja marxsististen mädänneiden tuomioistuinten poliittisia tuomioita, ja paskapuheita mukisematta !!

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/30/maalittamisesta-mafioihin-ja-muuta-mukavaa-umv-kolumni/
27
Breaking Alternative News! / Vs: TRANSGENDER SEKOILU ON KARANNUT TÄYSIN KÄSISTÄ !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 30, 2019, 09:00:04 ip »
Lastenkirurgian erikoislääkäri translaista: 18 vuoden ikäraja on liian korkea, sillä moni kokee sukupuolensa toisin jo 10–12-vuotiaana

Helvetti, että nämä tyypit on sairasta sakkia !!!

Nämä paskiaiset eivät ole muuta kuin LASTEN SILPOJIA !!!!

Kaiken hulluuden maximoimiseksi nämä mulkut saavat toimia lääkäreinä ???

Linkki.
https://ls24.fi/lannen-media/lastenkirurgian-erikoislaakari-translaista-18-vuoden-ikaraja-on-liian-korkea-silla-moni-kokee-sukupuolensa-toisin-jo-10-12-vuotiaanaLasten seksualisointi yhä näkyvämpää Helsinki Pridessa

Linkki.
https://www.vastarinta.com/lasten-seksualisointi-yha-nakyvampaa-helsinki-pridessa/
28
Israel ja sionismi / JUUTALAISPANKKI GOLDMAN SACHS VAATII JAPANIA LAILLISTAMAAN HOMOAVIOLIITOT.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 30, 2019, 08:39:53 ip »
Jättipankit ovat yhdistäneet voimansa Amerikan keskuskauppakamarin kanssa painostaakseen Japania sallimaan homoliitot. Rahaeliitin mukaan lakimuutos olisi merkittävä taloudellinen piristysruiske Japanille, sillä uusi avioliittomenettely toisi maahan paljon rikkaita homoja.

Ja rikkaiden homojen, ja homo avioliittojen myötä tulis myös kaikki muukin mahdollinen mädätys yhteiskuntaan, niin kuin on nähty länsimaissa, sekä Suomessakin !!!

Linkki.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-06-18/gay-expats-face-surprising-challenges-working-abroad?srnd=businessweek-v2
29
Israel ja sionismi / BERNIE SANDERS: RIKKAUKSIENI TUTKIMINEN ON ANTISEMITISMIÄ.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 30, 2019, 08:24:30 ip »
Juutalainen presidenttipyrkyri: ”Rikkauksieni tutkiminen on antisemitismiä!

No ,itäpä muutakaan  :P :P :P :P

Linkki.
https://www.politico.com/magazine/story/2019/05/24/bernie-sanders-millionaires-226982


Linkki.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264140
30
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho erosi Suomen Sisusta

Tässä käy, ja on jo käynyt Halla-ahon aikana aivan sama paska kuin kävi sika-soinin kanssa, kun Soini oli persujen puheenjohtaja.

Eli, puolue tulee olemaan pelkkä suunsoittajien kerho siihen asti kunnes valttaan pääsy toteutuu(seuraavat eduskunta vaalit ?), ja sen jälkeen kelkka kääntyy 180 astetta, ja loppu tulos onkin jo nähty sika-soinin aikana !!!!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10854621
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10