Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
Henriksson puheenjohtajakollegoille: Sanotaan yhdessä EI vihapuheelle

Ensinnäkään mitään ''vihapuhetta'' ole olemassakaan ja tässä koko touhussahan on kysekin vain mädänneiden vallanpitäjien arvostelun tukahduttamisesta !!!

Koko RKP ja sen ''kansanedustajat'' pitäisi talutta saunan taakse ja tiedättey kyllä mitä.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiUs9_vtY3lAhXywcQBHSp4BnoQFjAAegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fsfp.fi%2Ffi%2Fartikkelit%2Fhenriksson-puheenjohtajakollegoille-sanotaan-yhdessa-ei-vihapuheelle%2F&usg=AOvVaw2jiNmWKr5RsDYV0taiFCQfRKP ja sen ''kansanedustajat paasaavat ''vihapuheesta'', eriarvoisuudesta, sekä rasismista. Mutta annahan olla, kun kyse on heidän omasta touhustaan, niin asia näyttääkin aivan toisenlaiselta.

"Axel Olof Freudenthal -mitali on Ruotsalaisen kansanpuolueen vuosittain pidettävien puoluepäiviensä yhteydessä jakama mitali. Se on nimetty tunnetun kielentutkijan ja svekomaanin Axel Olof Freudenthalin mukaan. RKP jakaa mitaleja niille henkilöille, joiden se katsoo ansioituneen ruotsin kielen aseman edistämisessä erityisesti Suomessa. Vuonna 2006 jaettiin viisi Axel Olof Freudenthal -mitalia. Tähän asti ainoa kultainen Freudenthal-mitali on myönnetty Elisabeth Rehnille. Hopeisia mitaleita on jaettu 16 ja pronssisia 29."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Axel_Olof_Freudenthal_-mitali


”Freudenthal näki suomenkielisen enemmistön uhkana, ja esitti aktiivista vastarintaa ja jopa radikaaleja toimia, kuten separatismia vastoin Axel Lillen maltillisempia kantoja. Freudenthalin teorioissa kieli, kansallisuus ja rotu olivat yhdistettyinä. Näiden teorioiden äärimmäisissä osissa väitettiin, että ruotsinkieliset ovat rodullisesti ylivertaisia tavalla, joka voidaan rinnastaa sen aikaisiin arjalaisiin rotuoppeihin Euroopassa.”

http://fi.wikipedia.org/wiki/Axel_Olof_FreudenthalSensuuri ei ole arvojohtajuutta

Tutkimuksessakin todetaan, että vihapuheeksi on laskettu myös puhetta, joka ei ole kiellettyä, laitonta tai rangaistavaa.

Eittämättä ratkaisuksi tullaan vaatimaan tiukempaa sensuuria somealustoilta sekä vihapuheen muuttamista rikoslaissa rangaistavaksi.

Kun kansalaiselle jää epäselväksi mitä kaikkea voi sanoa ja mistä taas joutuu käräjille, tapahtuu uusi suomettumisen aikakausi jossa Neuvostoliitto on vain korvattu maahanmuutolla, islamilla, kielivähemmistöllä ja yleisesti kansalaisia kiukuttavalla huonolla politiikalla. Tämä kaikki tapahtuisi samalla, kun ollaan niin huolestuneita muiden EU-maiden oikeusvaltioperiaatteista.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwisot3buI3lAhWNw8QBHdiYByQQFjAMegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fpuheenvuoro.uusisuomi.fi%2Fvilhelmjunnila%2Fsensuuri-ei-ole-arvojohtajuutta%2F&usg=AOvVaw19AjPjTib5BfhYg852y4fk
22
Lähes 1,4 miljoonaa euroa miinusta per keskimääräinen Somaliasta saapunut maahanmuuttaja

Nämä ihmiset joko eivät ymmärrä asiaa tai sitten tahallisesti haluavat johtaa harhaan. Mutta sanon jälleen kerran: Vastaanottoon ja kotouttamiseen liittyvät kulut – joihin tänäänkin viitattiin maahanmuuton kuluina – ovat erittäin pieni osa siitä negatiivisesta julkisen talouden vaikutuksesta, minkä koko maahanmuutto aiheuttaa.

Kyllä ymmärtävät, mutta ei vain kiinnosta. MARXISTIT ASIALLA !!!!!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/lahes-14-miljoonaa-euroa-miinusta-per-keskimaarainen-somaliasta-saapunut-maahanmuuttaja-purra-hallituspuolueet-eivat-kasita-mista-maahanmuuton-kustannukset-koostuvat/
23

Pohjoismaiden pelottavat rikostilastot: muslimimiehet yliedustettuina melkein jokaisessa rikosluokassa

"Elleivät Pohjoismaiden poliittikot aloita aktiivisesti tutkimaan tilastojen kuvaamia tosiasioita, ongelmista tulee entistä hankalampia: sellaisia, mitkä eivät ehkä ole lainkaan ratkaistavissa"

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-122609
24
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 07, 2019, 10:40:30 ip »
Vähävaraisten oikeuksia puolustava opettaja vertasi blogissa maahanmuuton kustannuksia masennuspotilaiden hoitokuluihin: Työnantaja antoi varoituksen

Etelä-Savon ammattiopiston tuntiopettajana toiminut Mervi Eskelinen julkisti viikonloppuna Facebookissa työnantajalta saamansa varoituksen, jonka perusteena on vain se, että työnantajaosapuoli katsoo Eskelisen rikkoneen yhdenvertaisuuslakia blogikirjoituksissaan. Tapaus on erittäin ongelmallinen jokaiselle turvatun sananvapausoikeuden kannalta.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/vahavaraisten-oikeuksia-puolustava-opettaja-vertasi-blogissa-maahanmuuton-kustannuksia-masennuspotilaiden-hoitokuluihin-tyonantaja-antoi-varoituksen/
25
Kiusallinen riita Tanskassa: imaami ei suostu kättelemään naispuolista vasemmistopoliitikkoa

Tulikohan tälle MARXISTI FEMAKOLLE nyt hieman selvemmäksi, mistä näissä ISLAM KAHELEISSA on kysymys ??

Kovasti tuota epäilen.

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/radikaali-vasemmistolainen-tormasi-tanskassa-realiteetteihin-imaami-kieltaytyi-kattelemasta/
Video: äärivasemmistolaiset ahdistelevat rollaattoripariskuntaa

Kanadan Ontariossa järjestettiin ”rasisminvastainen” mielenosoitus, jossa tarkoituksena oli osoittaa paikalliselle yhteisölle vasemmiston rakkautta ja suvaitsevaisuutta kanssaeläjiä kohtaan. Tätä tuotiin esille mm. ahdistelemalla rollaattorilla liikkunutta vanhuspariskuntaa.

Linkki.
https://www.bitchute.com/video/UrBqTvtnWHnU
26
Virolaiset jättävät Suomen – paljon halvempaa työvoimaa haetaan EU:n ulkopuolelta

Virolaiset alkavat olla jo liian kalliita Suomeen, kerrotaan suuren rakennusliikkeen suurella työmaalla Helsingissä. Heitä käytetään entistä vähemmän ja tilalle on tullut halvempia tekijöitä jopa Albaniasta ja Uzbekistanista.

Saatavuusharkinta haluttaisiin poistaa

Ainoana jarruna täysin vapaalle työvoiman rekrytoinnille on halpatyövoimaa koskeva saatavuusharkinta. Rajana on 3000 euron kuukausiansio. Sitä paremmin tienaaville rajoituksia ei ole.


Tilalle ovat tulleet muun muassa puolalaiset, romanialaiset, slovakialaiset ja kroatialaiset. Pääkaupunkiseudun isolla rakennustyömaalla voi olla 40-50 kansallisuutta ja perehdytyksiä annetaan jopa kiinaksi, somaliaksi, albaniaksi ja arabiaksi.

Lahdessa isolla siltatyömaalla oli espanjalaisia raudoittajia, kun suomalaisia noin raskas ja kylmä työ ei kuulemma enää kiinnosta. Ehkä syynä on myös se, että raudoittajalle ei makseta enää yhtä kovia palkkoja kuin vanhoina hyvinä aikoina.


Onhan se nyt perseestä, että työnantajan pitäisi maksaa palkkaa jolla tulee toimeen  >:( >:( >:( >:(

Rakentamisen laatu ei ole enää omissa käsissämme. Työmailla laadusta vastaavat tekijät, jotka käyvät täällä vain tienaamassa ja ovat jo seuraavassa projektissa tai kotimaassaan siinä vaiheessa, kun virheitä korjataan. ”Ei se ole virhe, jos kukaan ei sitä huomaa”, sanoi äskettäin ihan supisuomalainen rakentaja.

Linkki.
https://www.rakennuslehti.fi/2019/10/virolaiset-jattavat-suomen-paljon-halvempaa-tyovoimaa-haetaan-eun-ulkopuolelta/
27
Israel ja sionismi / EIT: HOLOKAUSTI - HISTORIAN TUTKIMUS EI OLE IHMISOIKEUS.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 07, 2019, 09:42:59 ip »
EIT: Holokaustin kieltäminen ei ole ihmisoikeus

EIT:n SIONISTI / BOLSEVIKKI tuomarit jatkavat tutulla linjallaan. Sionistien kehittelemää holokausti teollisuutta, taloudellisten, ja poliittisten agendojen ajamiseksi ei saisi tutkia, tahi arvostella.

EIT:n mukaan Pastörs oli vuoden 2010 puheessaan sanonut, että "niin kutsuttua holokaustia käytetään poliittisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin". Puhe osoitti EIT:n mukaan holokaustin uhrien halveksuntaa ja on vakiintuneiden historiallisten tosiasioiden vastainen.

Tottahan tuo on, että holokaustia käytetään taloudellisten ja poliittisten agendojen ajamiseen.

Ja, jos laittaa vähän aikaa tutkiakseen holokaustia, niin hyvin nopeasti huomaa, että holokaustissa EI OLE MITÄÄN HISTORIALLISTA TOSIASIAA OLEMASSAKAAN !!!

Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-11004358
28
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 07, 2019, 08:42:47 ip »

lltalehti: "WWF Suomi kikkaili jääkarhut kyyhöttämään pienelle jäälautalle"

Kouluille ja koululaisille suunnatussa kampanjassa pelotteena manipuloitu dramaattinen kuva jääkarhusta ja jääkarhun pennusta pienellä jäälautalla

Osallistut kanssamme tärkeään ja kiireelliseen toimintaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Suositus 15 euroa per oppilas."

Ei oo kallista. 15 euroa per oppilas. Pienistäkin eristä kertyy iso summa.

Hysteria tappiin, ja rahat pois !!!!  Siitähän tässä koko kusetusksessa on ylipäätään kyse. Sekä valtioiden itsemääräämisoikeuden poistamisesta.

RAHA, ja VALTA = KONTROLLI.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-122500
29
Historia ja haastava historiankirjoitus / THE HIDDEN ADOL HITLER.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 07, 2019, 01:37:05 ap »
Jeff Rense Show 01. 16. 2015 The Hidden Adolf Hitler

Harry Cooper - The Unknown Adolf Hitler - Special Guest David Dees. https://the-wakeup-call.com/index.php
The real truthful history about WWI, WWII, the "tribe" and Adolf Hitler.


Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=0rO9dNatSWg
30
UFO:t ja avaruusolennot / THE MAN WHO SAW TOMORROW.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 03, 2019, 01:44:12 ap »

The Man Who Saw Tomorrow
 
Publication date 1981   Topics VHS, The Man Who Saw Tomorrow, Orson Welles


Tämä nyt ufoihin liity, mutta laitetaan tänne muiden sekaan.

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjPk6mR2_7kAhUKZ1AKHZK2AEkQFjAIegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Farchive.org%2Fdetails%2FThe_Man_Who_Saw_Tomorrow_1981_VHSRip&usg=AOvVaw3NkUpos9FFQnSj9NPB4Edi
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10