Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
11
Israel ja sionismi / ISRAELIN PRESIDENTTI PERULLE: JUUTALAINEN HUUMEDIILERI VAPAUTETTAVA.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 11, 2020, 10:15:32 ip »
Rivlin vaati Perun presidentti Martin Alberto Vizcarra Cornejoa vapauttamaan vankilasta 24-vuotiaan juutalaisen Israelin kansalaisen nimeltä Hodaya Monsonego. Juutalainen vangittiin, kun Perun poliisi löysi hänen hallustaan valtavan 28 kilon kokaiinilastin.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/israelin-presidentti-perulle-juutalainen-huumediileri-vapautettava-vankilasta/
12
Terveys ja hyvinvointi / Vs: THRIVE SOLUTIONS GROUP GATALYZES COLORADO GMO LABELIN MOVEMENT.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 11, 2020, 10:05:25 ip »

THE THREAT IS ROGUE GENE-EDITING
This goes beyond the usual GMO health and contamination issues that have come to public scrutiny and engendered an increasingly successful backlash, with counties, states and nations banning related Monsanto/Bayer products across the globe.

Taking the lead in research and activism on this critical new issue is Jeffrey Smith and his Institute for Responsible Technology (IRT), who have successfully led the campaign to educate humanity about GMO risks for 20 years. He contacted me for an in-depth session to educate me about this new threat and I was stunned.

Watch this video now to understand how nature could be taken over and destroyed. If you feel called to, please share this video to help spread the word.


Linkki.
https://thrivemovement.us9.list-manage.com/track/click?u=c6d94981b83c08ffd07fff957&id=869836147f&e=7fd88cfa35
13
Miettikääpä, miten ABSURDI figuuri tämä NEITI poliisiylijohtaja on ja minkälaista sontaa koko lässytys maalittamisesta on ylipäätään.

Poliisi joutuu päivittäin ties minkälaisiin tilanteisiin, joissa he joutuvat kohtaamaan väkivallan uhan ja paikoin tilanteet eskaloituvat väkivaltaisiksi.

Mutta tämä ei heitä juuri hetkauta. Päivän hommat on tullut tehdyksi ja rosmot on otettu kiinni.

Vaan annas olla, jos joku sanoo jotain netissä, niin samoin tein menee elämän halu, sekä työkyky.

Neiti poliisiylijohtaja Holopaisen ja polpon Propaganda asian suhteen on ollut kuin seuraisi propagandan abc:tä

Alussa, Holopaisen mukaan oli kyse vain muutamsta yksittäisestä tekijästä. Sitten tuli polpokorkeakoulu propagandoineen ja selitti, että kyseessä on laaja ilmiö, mutta eivät osanneet antaa minkäänlaista näyttöä tai lukuja siitä, miten yleistä ''maalittaminen'' on.

Sen jälkeen tuli joku polpolainen, taisi hänkin olla polpokorkeakoulun pellejä. Hänellä oli peräti tutukimustuloksia pitkältä ajalta ilmiöstä, mutta siitä huolimatta ei pystynyt antamaan minkäänlaisia lukuja tai näyttöä siitä, miten laajasta ilmiöstä on kyse.

Joka kerta, kun neiti Holopainen tai joku muu POLPOLAINEN on tullut jauhamaan asiasta julkisuuteen, niin asia on paisunut kuin lumipallo, joka vyöryy alamäkeen

Lopulta POLPO sai tahtonsa läpi, tuomareuiden ja DEMLALAISTEN avulla ja nyt on tekeillä laki, jonka nojalla he saisivat tukkia kansalaisten suut, jos he erehtyvät arvostelemaan POLPOA tai muita viranomaisia!!!

Ja propaganda asian päältä ja kansalaisten hiljentämiseksi jatkuu!!!

Neiti Holopainen nyt ei ole muutenkaan siinä tilanteessa, että hänellä on vara huudella yhtään mitään. Sillä hän jäi vastoittain kiinni valehtelemisesta AL-HOLIN terroristi äpäreiden suomeen tuomisen suhteen.

Väitti, että hän ei tiennyt asiasta mitään, vaikka hänen allekirjoituksensa löytyi AL-HOLIA käsittelevistä asiakirjoita!!!

YLE MYÖTÄILEE KUN POLIISIYLIJOHTAJA HALUAISI KRIMINALISOIDA VIRANOMAISTEN ARVOSTELUN

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2020/02/yle-myotailee-kun-poliisiylijohtaja.html

14
Kirjakauppajätti yritti korvata klassikkoteosten kannet afrikkalaisten kuvilla – perääntyi!

Maailman suurimpiin lukeutuva kirjakauppaketju, juutalaisomisteinen Barnes & Noble yritti hiljattain korvata klassikkoteosten kannet monikulttuurisella propagandalla. Lopulta hankkeesta luovuttiin raivoisan kritiikin vuoksi.

Ketkäs muutkaan siellä taustalla taas häärää kuin juutalaiset!!!

Linkki.
https://www.vastarinta.com/kirjakauppajatti-yritti-korvata-klassikkoteosten-kannet-afrikkalaisten-kuvilla-peraantyi/
15
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: SAKSA: AFD TEKI PERUSSUOMALAISET.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 10, 2020, 08:56:18 ip »
Haaretz: AfD:n sionistit lähestyvät äärivasemmistoa Saksassa

Israelin tärkeimpiin sanomalehtiin lukeutuva Haaretz kirjoittaa, että Saksassa osa äärivasemmistosta ja niin sanotuista kosher-konservatiiveista ovat alkaneet lähentyä toisiaan. Kummallisen liiton takana on palava rakkaus juutalaista rotua kohtaan.

Puheen ollen hupinationalisteista.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/haaretz-afdn-sionistit-lahestyvat-aarivasemmistoa-saksassa/
16
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: FBI - FUCK UP BUREAU OF INVESTIGATION.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 10, 2020, 08:48:25 ip »
Amerikan PolPo: valkoiset kansallismieliset yhtä kova uhka kuin ISIS

Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI on kenties maailman tunnetuin PolPon eli poliittisen poliisin yksikkö. Jo viime vuonna FBI julisti, että ”eliittivastaisuus ja toisinajattelu ovat ’terrorismiuhka'”. Todellisten rikollisten sijaan FBI jahtaa yhä useammin niin sanottuja mielipiderikollisia, joiden ajatukset ja arvomaailma eivät miellytä valtaeliittiä.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/amerikan-polpo-valkoiset-kansallismieliset-yhta-kova-uhka-kuin-isis/
17
UFO:t ja avaruusolennot / ANNUNAKI THEORY.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 09, 2020, 11:14:32 ip »
18
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: G EDWARD GRIFFIN : COLLECTIVIST CONSPIRACY.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 08, 2020, 12:18:05 ip »
The KGB Agent Who Predicted EVERYTHING! With G. Edward Griffin

15 to 20 years is how long it takes to change the morals and ideologies of a nation…Marxist and Lenin ideologies have penetrated North American schools and this was certainly not by accident according to former KGB agent Yuri Bezmenov. We know this because of a ground breaking interview conducted by G. Edward Griffin, best selling author of “The Creature From Jekyll Isle”. In this video Dan Dicks of Press For Truth speaks with G. Edward Griffin about this interview, it’s amazing prediction of the future and what the take away needs to be moving forward if we want to get our North American youth back on track, which is well within our means!

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=O23pUCi9MIE
19
Kansainvälisen finanssikriisin pääsyyllisiin lukeutuva juutalainen rikollispankki Goldman Sachs julistaa, ettei se tule päästämään ”valkoisten heteromiesten” hallitsemia yhtiöitä enää pörssiin. Listautuminen pörssiin on käytännössä edellytys sille, että yhtiöstä voi tulla merkittävä kansainvälinen vallankäyttäjä.

lINKKI.
https://www.vastarinta.com/juutalainen-goldman-sachs-eristaa-valkoisten-heteromiesten-yhtiot-porssista/Jewish Bank Goldman Sachs Wants Less White Men, More Transsexual Negroids

I think this is actually a good thing, though. The more these corporate Jewish shills come out against white people, the more obvious it becomes to whites that we’re under attack.

No white person should purposely work for a Jewish bank that is seeking to destroy our race. White people need to stop working for this Jewish system and start working indefatigably against it.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=35&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi1srqD9LznAhVCxaYKHTUYAy04HhAWMAR6BAgDEAE&url=https%3A%2F%2Falt-right.com%2F2020%2F01%2F25%2Fjewish-bank-goldman-sachs-wants-less-white-men%2F&usg=AOvVaw3wR9v5O1u3e3yeHADYu0Td
Tucker Carlson Calls Out Goldman Sach’s CEOs For Their Anti-White Hatred

Tucker Carlson:kin varoo käyttämästä sanaa juutalainen, vaikka tietää aivan hyvin, että kyse on juutalaisista.

Carlsonin työantaja on FOX ja Foxin pomona toimii SIONISTI RUPERT MURDOC,

Carlsonilla on paljon hyviä pointteja jutuissaan, mutta ilmeisestikin joutuu pitämään suutaan supussa ilmeisistä syistä.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjSwNP7_7znAhXsxaYKHYJ9CdUQFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DcrNosjJdXFc&usg=AOvVaw3NmDZPjONL2KwCj590uqkr

20
Junes Lokka sai tuomion journalistisesta työstään

Lokka itse totesi jo oikeudenkäynnissä tuomarille tulevansa saamaan tuomion ”rikoksestaan”, sillä kyseisellä rikosnimikkeellä nostetut syytteet menevät lähes 100% varmuudella läpi kumileimasimena toimivassa oikeuslaitoksessa tilastojen mukaan.

Tuomioistuinten POLIITTISTEN TUOMIOIDEN MIELIVALTA jatkuu!!!

Linkki.
https://www.vastarinta.com/junes-lokka-sai-tuomion-journalistisesta-tyostaan/
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10