Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
11
Eroon EU:sta .Uusi kansanäänestys

Käykää pistämässä kannatuksenne aloitteeseen ja levittää tietoa kaikkialle, minne vain voitte!!!

Linkki.
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6914
12
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: NÄIN RUOTSISSA. MILLOIN SUOMESSA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 14, 2020, 09:16:31 ip »
Klaanien pääsyn Ruotsin demokratian ytimeen vahvisti Ruotsin kansallisen poliisin apulaisjohtaja Mats Löfving SR:n haastattelussa viikko takaperin.

Klaaneilla on yksinkertainen tapa päästä päättämään Ruotsin asioista. Kirkot, järjestöt, urheiluseurat. Niiden kautta klaanit pääsevät kuntapolitiikkaan, Ruotsin demokratian ytimeen.

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/ruotsissa-klaanit-ovat-paasseet-politiikkaan/
13
Vasemmistoliiton Sarkkinen: Syntyvyyden lasku johtuu miesten ja naisten erilaisista poliittisista näkemyksistä ja Suomeen syntyy liikaa valkoisia vauvoja

Voi lapsi parka. Kun vanhemmat ovat tälläisiä, niin kuin Sarkkinen, niin ei ole pienintäkään mahdollisuutta, että lapsesta kehittyy täysipäinen ihminen!!!

Linkki
https://www.kansalainen.fi/vasemmistoliiton-sarkkinen-syntyvyyden-lasku-johtuu-miesten-ja-naisten-erilaisista-poliittisista-nakemyksista/
14
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 14, 2020, 08:44:35 ip »
EU-komissio aikoo esitellä kahden viikon kuluttua EU-jäsenmaille uuden ehdotuksen yhteisestä turvapaikkajärjestelmästä. Sisäasiainkomissaari Johansson väläyttää järjestelmän perustuvan pakolliseen solidaarisuuteen.

FUCK THE EU!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/eu-komissaari-johansson-eun-uudesta-pakolaispolitiikasta-kompromissi-joka-ei-saa-ketaan-riemuitsemaan/
15
Lesboksen turvapaikanhakijat kertovat vihaavansa Eurooppaa. mutta he haluavat silti Saksaan – ”sytytimme koko leirin tuleen näyttääkseemme halveksuntamme”

Turvapaikanhakija: ”Vihaan Eurooppaa”

Norjan yleisradion NRK:n haastattelema turvapaikanhakija kertoo, että laittomat siirtolaiset tulivat EU-alueelle suurin odotuksin, mutta kokevat nyt EU:n pettäneen heidät.

– Nyt minä vain vihaan Eurooppaa, NRK:n haastattelema Mila-niminen turvapaikanhakija kertoo.

Lesboksen leirin olosuhteet eivät ole vastanneet turvapaikanhakijoiden vaatimuksia.

– Jotkut meistä ovat olleet täällä jo kolme vuotta ja kukaan ei ole kysynyt, olemmeko me tyytyväisiä olosuhteisiin.

– Tulipalo syttyi, koska ihmiset olivat vihaisia ja halusivat näyttää vihansa. Me sytytimme koko leirin tuleen näyttääkseemme halveksuntamme, Mila kertoo.


Leirin olosuhteet ei ole vastanneet turvapaikanhakijoiden vaatimuksia, eikä heiltä ole kysytty ovatko he tyytyväisiä olosuhteisiin.

Ei tarvitsekaan vastata vaatimuksia, eikä tarvitse kysyä ovatko he tyytyväisiä. Ainut asia, mitä näille elintasoloisille tarvitsee kertoa on, että painukaa takaisin sinne mistä olette tulleetkin!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/lesboksen-turvapaikanhakijat-kertovat-vihaavansa-eurooppaa-mutta-he-haluavat-silti-saksaan-sytytimme-koko-leirin-tuleen-nayttaakseemme-halveksuntamme/
16
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 14, 2020, 02:04:57 ip »
"Me päätämme jotakin, sitten kerromme siitä ja odotamme ja katsomme, mitä tapahtuu. Ellei päätöksestä nouse huutoa ja vastarintaa – kun useimmathan eivät ole ymmärtäneet, mitä olemme päättäneet – jatkamme samaan tapaan. Askel askelelta, kunnes takaisin ei ole enää paluuta."

FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006632725.html
17
Lainsäädännön kehittäminen tukee varautumista laajamittaiseen maahantuloon

Sääntelytarpeen taustalla on Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus.

Tälle saatanan hulluudelle ei tule loppua ennen kuin suomeen saadaan jollain helvetin ilveellä päättäjät, jotka lopettaa EU:n nuoleskelun ja elintasoloisten maahan pääsyn!!

Linkki.
https://t.co/iL5bY6wqQD?amp=1
18
”Näitä pohdin kun olin heinäkuussa Mikkelissä asioilla. Paikalle tuli neljä eri-ikäistä, selvästi saman perheen lasta, jotka oli helppo tunnistaa tiettyyn kansanryhmään kuuluvaksi. Jokaisella oli monivaihteiset, uudet polkupyörät. Pyörien hankinnasta ei voinut olla viikkoakaan, koska ne hohtivat uutuuttaan. Pistin pyörien merkit mieleen ja tarkistin netistä: kunkin hinta on yli 500 euroa. Kukaan suomalainen hyvätuloinenkaan ei ostaisi kerralla 2000 eurolla polkupyöriä alaikäisille lapsilleen, joten pidin tätä todisteena siitä, että nämä on maksettu harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta. Jos joku muuta väittää, osoittakoon sen.

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-143308
19
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUPO - POLPO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 11, 2020, 03:12:22 ip »
Suomesta on tullut lyhyessä ajassa yhteiskunta, missä viranomaiset saattavat valvoa kansalaisia täysin esteettä, eivätkä tavalliset suomalaiset välttämättä ymmärrä sitä.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/08/31/rikollinen-poliisi-kolumni/
20
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: YLE !!!!!!!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 11, 2020, 02:30:36 ip »
YLEN (RACE) MIX -OHJELMAN ETNISESTI POIKKEAVA KAKSIKKO TARJOAA POLIITTISTA KORREKTIUTTA VARHAISNUORILLE

    – Mix viittaa myös sekoitukseen. Kun on Mix-karkkipusseja, niin olemme ehkä makein uutissekoitus lapsille.

Miksi verorahoin tuotetun varhaisnuorisolle suunnatun uuden uutispalvelun Yle Mixin juontajat Jasmin Beloued ja Kiia Keskikylä eivät ole ylivoimaiseen enemmistöön kuuluvia etnisiä suomalaisia? Vastaus on kaikille ilmiselvä: juontajien etninen tausta ja ulkoinen habitus on viesti sinänsä. Juontajavalinnallaan Yle haluaa antaa suomalaisuutta väheksyvän roturutsaavan viestin herkässä manipuloitavassa iässä oleville varhaisteineille. Tällä indoktrinaatiolla pyritään kasvattamaan globalistista "arvopohjaa" tunnustavaa uutta sukupolvea pian väistyvien demarieläkeläis-boomerien jatkoksi.


Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2020/09/ylen-race-mix-ohjelman-etnisesti.html
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10