Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Hälytyssanalistaa ei tietenkään voi missään julkaista, koska vihapuhe :o :P :'(
2
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 17, 2019, 02:38:33 ip »
1930-luvulla syntyneen vanhuksen puukolla uhaten raiskannut afrikkalainen – katso kuva

Media uutisoi eilen keskiviikkona Oulussa tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta, jossa uhrina oli 1930-luvulla syntynyt nainen. Raiskaaja käytti teossa apunaan puukkoa pakottaakseen vanhuksen nöyrtymään monikulttuuriseen tilanteeseen.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/1930-luvulla-syntyneen-vanhuksen-puukolla-uhaten-raiskannut-afrikkalainen-katso-kuva/
3
Maailman tulevaisuus on ”sekarotuinen”, jolloin se on myös terveempi ja pystyvämpi. Parinsadan vuoden kuluttua emme katsele toisiamme eri ”rotujen” edustajina. Koko käsite joutaa romukoppaan.

Tämä sittisontiainen ajaa avoimesti valkoisten kansanmurhaa, eikä ole ainut suomessa. Euroopasta puhumattakaan!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiugfySxaHlAhUM0aYKHSUNBksQFjAAegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Ftiede%2Fart-2000006257780.html&usg=AOvVaw3neP01Op0vyHDY67Bj-VhS


Kuin suoraan KALERI PLAN - KALERGI SUUNNITELMASTA!!!!

WE (JEWS) INTEND TO TURN EUROPE INTO A MIXED RACE OF ASIANS AND NEGROS RULED OVER BY THE JEWS.

Kun katsotte mitä EU ja Suomen päättäjät tekevät koskien massamaahantunkeutumista, niin mistähän siihen on oikein idea tullut ja KUKA SITÄ AJAA ETEENPÄIN KULISSEISSA, puhumattakaan Eu:n tai Suomen nukkehallitsijoista ??

KALERGI PLAN - Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjcqqik3qHlAhVHZJoKHTRMApA4ChAWMAJ6BAgEEAE&url=http%3A%2F%2Fenglishnews.org%2Fkalergi-plan.html&usg=AOvVaw3KxvZ5gYTQWPajspRJmzmu
4
Perussuomalaiset savustivat juutalaiskriittisen kunnallisvaltuutetun ulos puolueesta

Perussuomalaisten Vantaan piiriyhdistys on erottanut juutalaiskritiikkiä esittäneen kunnallisvaltuutetun puolueesta. Julkisuuteen ei ole kerrottu erottamisen virallisia tai todellisia syitä.

Tässäkö se nyt todellinen syy erottamiselle on?? Jos ja niin kuin todenäköisesti on, niin tämä vain vahvistaa edelleen sitä, mikä on ollut jo nähtävissä perselijöiden toiminnassa pikän aikaa. Mukaan lukien ja varsinkin puolueenjohdon toiminnassa.

Halla-aho on lähetellyt kirjeitä maaseutukuntien persu-nuorille, joissa on vaatinut tiettyjä persunuoria erotettavaksi miellipiteidensä takia.

Persunuorien jäsen on saanut puoluejohdolta varoituksen, koska osallistui isänmaallisten jäejestämälle kesäleirille.

Kun on seurannut perseilijöiden touhuja, niin on käynyt selväksi, että puolueesta on myös HALLA-AHON aikan tullut jälleen pelkkä HUPINATIONALISTIPUOLUE, aivan kuin on naurettavat Ruotsidemokraatit !!!

Jo vuosia sitten Ruotsidemokraatit erottivat erään jäsenen puolueesta, kun hän erehtyi arvostelemaan julkisesti JUUTALAIS-SUKU BONNIERIA, jotka ovat ns. media / lehdistö suku.

AFD:n naurettavuutta tuskin tarvitsee erikseen mainita. Afd:llä on oma siipensä JUUTALAISILLE, sekä MUSLIMEILLE !!!

Halla-ahon puheenjohtajuuden aikana sama paska jatkuu, mitä oli menossa SIKA SOININ aikaan

Tämä poppoo pettää äänestäjänsä ensimmäisen tilaisuuden tullen. USKOKAA POIS !!!

Linkki.
https://www.vastarinta.com/perussuomalaiset-savustivat-juutalaiskriittisen-kunnallisvaltuutetun-ulos-puolueesta/Lisää samaa paskaa persujen taholta.

Piirin soinilaispopulistit erottivat Jyväskylän perussuomalaiset puolueesta

Todellinen syy Jyväskylän paikallisyhdistyksen erottamisessa on Keski-Suomen perussuomalaisten piiriyhdistyksen sisällä vaikuttavan soinilaisen pahaveli -verkoston halu päästä eroon niistä jyväskyläläisistä perussuomalaisista, jotka eivät suostu kieroon ja epärehelliseen peliin mitä nämä soinilaispopulistit pelaavat.

Vaikka Tuupainen ja Nahkamäki eivät sitä jutussa kerro, niin pahaveli -verkoston seuraava liike on perustaa Jyväskylään uusi paikallisyhditys, johon valitaan jäseniksi ne, jotka opportunistisuuttaan tai pelkuruuttaan hyväksyvät piirijohdon likaiset juonet, tai ovat itse niissä atkiivisesti mukana. Kuten muutama Jyväskylän paikallisyhdityksen jäsen onkin.


Linkki.
https://teemutorssonen.com/2019/10/14/piirin-soinilaispopulistit-erottivat-jyvaskylan-perussuomalaiset-puolueesta/
5
Vierasrotuisten islamilaisten petoksella avitettu invaasio on jo pitkään kuulunut eurooppalaisen  väestöpolitiikan valtavirtaan. Sen huomiota herättävin joskaan ei haitallisin piirre terrorismi on levinnyt myös korruptoituneen valtiokoneiston sisälle, etenkin Maghreb-Ranskassa. Arabimuslimien määrä alkaa olla Ranskan valtiollisessa väkivaltakoneistossa jo niin suuri, että islamistisen terrorin pulpahtaminen pintaan on ollut vain ajan kysymys. Ennen pitkää tästäkin tulee uusi eurooppalainen normaali, sillä onhan Suomessakin edellinen sisäministeri vonkunut "maahanmuuttajataustaisten poliisien" perään.

Kansan tahdosta piittaamattoman maahanmuuttoinvaasion salliminen ja edistäminen on silkkaa rasismia kantaväestöä kohtaa,

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/10/yle-lansirintamalta-ei-mitaan-uutta.htmlFrance: Islamic radicals are teaching students in public schools

Less than a week after the terrorist attack on police headquarters in Paris, French Minister of National Education Jean-Michel Blanquer announced that a dozen public school teachers have been reported for Islamic radicalization in 2018.

Linkki.
https://voiceofeurope.com/2019/10/france-islamic-radicals-are-teaching-students-in-public-schools/
6
BUAAHHHH :P :P :P :P

vihapuheen asiantuntijoiden haastattelua.

Vihapuheen asiantuntijoiksi kutsuttiin kaksi ministeriön virkamiestä, poliisin viharikostutkija sekä vihapuheen asiantuntijoita Journalistiliitosta (kaksi haastattelua) ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnasta. Nämä asiantuntijat esiintyvät tutkimuksessa anonyymeina, joten heidän taustojaan ja mahdollisia omia poliittisia näkemyksiään ja tavoitteitaan ei voida tarkemmin selvittää.


hälytyssanat

Tämä touhu on suoraan ORWELLIN maailmasta. On hälytysanoja ja vaikka mitä.

Ei voi kuin kuvitella, miten pitkälle tämä hulluus vielä menee näiden äärivasemmistolaisten kanssa. Oikein keksimällä keksitään miten saataisiin esim. tietyt sanat laittomiksi ja sitä myöten saataisiin POLPO ja poliittisesti korruptoitunut syyttäjä, sekä ''oikeustuomioistuimet'' kansalaisten kimppuun.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/tutkija-natsi-rasisti-suvakki-eivat-halventavia-sanoja/
7
”Oksanen näyttää kaivattua esimerkkiä” :P :P :P :P :P

– Sananvapauden väärinkäyttöä vastaan ei voida eikä pidä taistella sananvapautta rajoittamalla. Sananvapautta on vaalittava tarkasti ja sen aluetta tulee kaikin keinoin lujittaa. Yksi tapa lujittaa sananvapautta on kieltää sen väärinkäyttö. Äärimmäinen vihapuhe ei ansaitse sananvapauden suojaa, Mäkelä sanoo.

Hänen mukaansa vähintä mitä tulisi tehdä, on saattaa selvät vihapuherikkomukset yleisen syyttäjän alaisiksi rikoksiksi sekä kohdella organisoitua maalittamista oikeudellisesti samalla tavoin kuin mitä tahansa muuta järjestäytynyttä rikollisuutta.


1 tapa lujittaa sananvapautta on kieltää sen väärinkäyttö.  :P :P Kieltää sen väärinkäyttö??? Ensin en tiennyt itkeäkö vai nauraa, mutta taas tullaan vääriin mielipiteisiin. Valtamedian jatkuva VALEHTELEMINEN, ASIOIDEN PIILOTTELEMINEN, SEKÄ VÄÄRISTELYHÄN EI TIETENKÄÄN OLE SANANVAPAUDEN VÄÄRINKÄYTTÖÄ.

Sananvapauden väärinkäyttö. Mitä helvettiä se edes on ??

''vihapuherikokset'' yhtä kuin järjestäytynyt rikollisuus. Kuin suoraan STALININ opeista !!!!

Todellinen uhka suomen sananvapaudelle on EDUSKUNTA, VIRKAMIEHISTÖ, POLIISI , SYYTTÄJÄ, TUOMARIT. TIEDOTUSVLINEISTÖ ITSE, sekä Oksasen kaltaiset BOLSEVIKIT !!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/vihapuhe-voi-johtaa-harvainvaltaan-suomessakin/
8
Sebastian Tynkkyselle jälleen sananvapaustuomio

Tuo nyt tuskin uutisesta käy. Siinä taas suomen ''oikeustuomioistuimen DEMLA LUCIFERANISTI / VAPAAMUURARI tuomarit taas osoittivat minkälaisia kansanpettureita he ovat !!!

Asiasta toiseen.

Katsokaapa tuota kuvaa. Onko siinä teidän mielestä jotain pielessä? Tynkkynen on vuosien ajan esittänyt olevansa kansallismielinen, sekä vastustavansa monikulttuurillisuutta. Mutta samaan aikaan kyseinen RÖÖRI ROOPE naitattaa itseään perseeseen  Afrikasta raahatulla ROTUMUUKALAISELLA !!!

Erittäin uskottavaa. Eikö ??  Siitä huolinatta tuokin huijari sai aimo läjän ääniä ja itsensä eduskuntaan. On todella käsittämätöntä, miten helposti ihmiset ovat kusetettavissa !!!!

Linkki.
https://www.vastarinta.com/sebastian-tynkkyselle-jalleen-sananvapaustuomio/Tanja Vahvelainen (ps.) erotettiin paikallisyhdistyksestä ja hän erosi puolueesta.

– Minulle ei annettu edes puheenvuoroa eikä erottamiselleni esitetty mitään laillisia perusteita.

Erottamisen jälkeen Vahvelainen kertoo saaneensa yhteydenottoja myös muualta Suomesta.

– Vastaavaa suhmurointia on paikallisyhdistyksissä eri puolilla Suomea.


Hupinationalisteilla näyttää olevan puolueen sisäisiä ongelmia. Puolueen johto(Halla-aho)lähettelee kirjeitä maakuntien nuoriso-osastoille ja vaaii erotettavaksi henkilöitä, jotka ovat vain vaatineet toteutettavaksi sitä, mitä perseilijät väittävät ajavansa poliittisesti.

Puolue jakaa varoituksia persunuorille, kun he ovat ottaneet osaa kansallismieliselle kesäleirille. Ja nyt samankaltainen suhmurointi näyttää olevan arkipäivää ympäri suomen persujen toiminnassa !!!

Puolueesta Vahvelainen päätti erota, koska hän on pettynyt puolueen johtoon.

– Olen pyytänyt puolueen johdolta 15 kuukautta apua tilanteeseen. En ole sellaista saanut.


Yllättääkö ??

Linkki.
https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/809989-perussuomalainen-vantaalainen-valtuutettu-erosi-puolueesta-minua-on-kosiskeltu-jo
9
Uskonnot ja uskomukset / Vs: ISLAM AND PEDOPHILIA.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 14, 2019, 09:54:24 ip »
BBC paljasti irakilaisten imaamien laajan pedofiliaringin – hyväksikäytön ajaksi solmitaan ”väliaikainen avioliitto”

BBC:n Undercover with the Clerics: Iraq’s Secret Sex Trade – dokumentti paljasti, että irakilaiset hengelliset johtajat ja imaamit olivat pakottaneet tyttöjä seksiorjuuteen. Toiminta oli naamioitu shiiamuslimien salliman väliaikaisen avioliiton muotoon. Dokumentista kirjoitti muun muassa The Guardian.

Linkki.
https://www.theguardian.com/world/2019/oct/06/pleasure-marriages-iraq-baghdad-bbc-investigation-child-prostitution
10
Rinteen hallitus on antanut signaalin, että se valmistautuu uuden ja entistä suuremman siirtolaisaallon vastaanottamiseen ja majoittamiseen.

Maahanmuuttovirasto Migrin tulosalueen johtaja Kimmo Lehto ilmoitti eilen, että kahdessa päivässä ollaan valmiit järjestämään 5 000 majoituspaikkaa.


Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/rinteen-hallitus-valmistautuu-uuden-siirtolaisaallon-vastaanottamiseen-tavio-seuraavassa-siirtolaiskriisissa-rajat-kiinni/Sisäministeri Ohisalo kysely­tunnilla: Kreikkaa ja Kyprosta ei pidä jättää yksin, jos Turkin hyökkäys johtaa pakolais­kriisiin

Tämä täysin HULLU BOLSEVIKKI AKKA on käymässä suomelle Sipilääkin kalliimmaksi !!!!

Tähän maahan tarvitaan kapina !!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiU8IK5tJzlAhVSw8QBHalQBaMQFjACegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000006268330.html&usg=AOvVaw0M-sMbUMWZsp0Ud31FZddbTässä taitaa olla 1 syy multikultti hulluuden lisäksi, miksi suomeen halutaan tuoda mulatteja lisää hinnalla millä hyvänsä !!!

Hallitus houkuttelee halpatyövoimaa ja jakaa työlupia jopa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille – Suomessa yli puoli miljonaa työnhakijaa

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-houkuttelee-halpatyovoimaa-jakaa-tyolupia-jopa-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-saaneille-suomessa-puoli-miljonaa-tyonhakijaa/


Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10