Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 01, 2020, 12:23:08 ip »
Poliisi on saanut rikollisia kiinni kasvoja tunnistavan tekoälyn avulla ja haluaisi laajentaa valtuuksiaan

Yllätys, yllätys. POLPO HALUAA LAAJENTAA VALTUUKSIAAN, voitteko kuvitella??

Poliisitarkastaja Sallinen pitää väärinkäytön riskiä pienenä. BUUAAAHHHHH!!!! VOI SAATANA!!! Ei mene sitä helvetin kuukautta, että joku POLPON mulkku on epäiltynä jostain rikoksesta.


Ja sitten on tietysti se suomalainen LÄPEENSÄ AIVOTON yksilö, jonka ajatusmaailma menee näin(Otettu kommentti osiosta)Tämä on vain positiivista. Rikolliset kuriin ja kerralla. Eipä haittaa itseäni yhtään, vaikka kaikki liikkeni,tapani,tekoni jne. on valvonnassa. Loistavaa

Loistavaa, toden totta. Mikäs voisi olla sen loistavampaa kuin kiinan kaltainen totalitaarinen valtio järjestys??

Linkki.https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjfg7HC2fnqAhVDl4sKHQK3Dh0QFjABegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-11448002&usg=AOvVaw0xInRlBNhURIwLwlbPbCcS
2
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 30, 2020, 12:07:12 ap »
Etsintäkuulutus: Kaivohuoneen edustalla kuolemaan johtaneesta väkivallasta epäillyn ulkomaalaisjengin kuvat julkaistu

Poliisi viivytteli 2 viikkoa murhatapauksessa. Kaverit ovat voineet värjätä hiuksia ja kehittää alibeja. Mustapipoinrn kaveri näyttää Isisin sotilaalta. Allahin nimessä tapettiin.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/07/28/etsintakuulutus-kaivohuoneen-edustalla-kuolemaan-johtaneesta-vakivallasta-epaillyn-ulkomaalaisjengin-kuvat-julkaistu/
3
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUPO - POLPO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 29, 2020, 11:58:57 ip »
Suomen poliisi harjoittaa mielivaltaista väkivaltaa suomalaisia kohtaan | Kolumni

Tilanne Suomessa näyttää menneen siihen, että poliisi ei enää toteuta tehtäväänsä Suomen kansalaisten turvallisuuden takaajana, vaan se näyttää harjoittavan täysin mielivaltaista ja lainvastaista poliittista väkivaltaa.


Somessa huhutaan Helsingin Kaivopuistossa tapahtuneesta kuolemasta, jossa ilmeisesti maahanmuuttajajengi on hakannut suomalaisen hengiltä. Samojen huhujen mukaan poliisi on ollut lähistöllä, tai jopa paikalla, mutta ei ole puuttunut tilanteeseen. Poliisin tulisi kertoa avoimesti, pitävätkö väitteet paikkansa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/07/14/suomen-poliisi-harjoittaa-mielivaltaista-vakivaltaa-suomalaisia-kohtaan-kolumni/
4
YHDEN alaikäisen vastaanoton kustannukset ovat VM:n mukaan 224-477 €/vrk eli vuodessa n. 82 000-174 000,-.

Tällä kertaa heitä on tilattu 175, tietenkin perheenyhdistämisineen.


Tottahan toki tilattujen ''orpopartalapsien'' tarvitsee saada koo klaani tänne mukanaan. >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiD7Ly_ovPqAhVu_SoKHWn6BvYQglR6BAgHEAc&url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fir_rkp%2Fstatus%2F1288138804428185600%3Fref_src%3Dtwsrc%255Egoogle%257Ctwcamp%255Eserp%257Ctwgr%255Etweet&usg=AOvVaw0jrEBnYAYjYqQQRbUKSeXQ


Hallitus haluaa helpottaa Suomeen yksin tulleiden lasten perheenyhdistämisiä – Tätä se tarkoittaa käytännössä

Kansainvälistä suojelua saavan alaikäisen kohdalla toimeentulo ei enää olisi edellytys sille, että hänen perheenjäsenensä voisi saada oleskeluluvan.


Missä saatanan vaiheessa suomalaisilta, niiltä joilla on vielä ajattelu kyky tallella, katkeaa pinna tämän BOLSEVIKKI hallituksen suhteen?? Vai tuleeko sitä hetkeä ollenkaan??

Orpo lapsien perheen yhdistäminen. Voi vitun 16:sta!!!! >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/07/27/hallitus-tukee-ankkurilasten-kayttoa-haluaa-helpottaa-suomeen-tuotettujen-orpolasten-perheenyhdistamista/

5
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 29, 2020, 03:32:09 ip »
Monikulttuurisuus yhteiskunta on lähinnä syöpään verrattava asia ja täysin toimimton malli, jossa jokaikinen vähemmistöön kuuluva on mankumassa uhriuttaan, sekä vaatimassa itselleen kaikkea mahdollista. Kaikki mahdollinen on myös annettava vähemmsitön edustajille koska he ovat uhreja kaikessa ja omasta mielestään oikeutettuja kaikkeen TEKEMÄTTÄ YHTÄÄN MITÄÄN!!! kaikki mikä näiden ''vähemmistöuhrien'' mielestä on pielessä on tottakai valkoisten heteromiesten vika tai kantaväestön!!!

Tästä on taas ilmestynyt uusi esimerkki, kuinka nämä tänne suomeen itsensä ängenneet vähemmistön edustajat(ns. pakolaiset) ja heidän jälkikasvu äpäreensä ovat saaneet päähänsä uhriutumisensa ja valtaväestön päälle kusemisen hinkunsa myötä.

Seuraava MARXISTI uhri ja heidän uhriuttaan pönkittävä viisikko on saanut päähänsä seuravaa - Yasmina Limam - Sevinç Simsek-Kazan - Melissa Linsa - Emmi Hahto - Auli Virtanen

En ole sen kummemmin ruvennut selvittelemään, keitä nämä viisikon kenokaulat ovat, mutta tuskimpa ammun kovin pahasti, jos sanon, että kyseessä on taas ÄÄRIVIHERVASEMMISTOLAISISTA, jotka ovat tämämkin idean saaneet päähänsä rapakon takana ja suomeenkin rantautuneen BLM sonnan myötä.

Kun katsoo aloitteen sisältöä, niin ei juuri jää epäselväksi kuka on yhteiskunnan ongelma numero 1 ja kenen mielen mukaa asiat pitäisi olla!!

Jo pelkkä aloitteen otsikko on juhlallisesti ristiriidassa, sen suhteen, mitä nämä kalkkunat ovat olevinaan ajamassa.

Antirasistiset strategiat ja kriittinen näkökulma opintosuunnitelmiin Näitä aloja ovat esimerkiksi;

- Opetusalat
- Virkavalta kuten poliisi
- Terveydenhuollon ammatit - Eikä nyt tietenkään sovi unohtaa - Valkoinen ylivoima

Antirasistiset strategiat - mitähän ne voisivat olla?? :P :P  Satut olemaan erimieltä multukultista tai vastustat ns. pakolaisten raijaamista suomeen, puhumattakaan heidän raiskauksiaan, rötöstelyään ja yleensäkin loisimista meidän kustannuksella, niin olet tietty rasisti :o :o

Entäs sitten tuo kriittinen näkökulma??  Sen nyt ainakin voi sanoa, että jos vastutat multikulttia ja se mukanaan tuomaa paskaa, niin silloit takuulla ajttelet väärin. Joten ilmeisesti näiden kalkkunoiden mielestä ainut kriittinen näkökulma on olla samaa mieltä heidän kanssaan ja kaikki muu on ei kriittistä näkökulmaa.

Tälläinen touhu vituttaa toden teolla. Suomi on suomalaisille luotu ja multikultti paska on tänne väkisin tungettu, ilman että suomalaisilta on kysytty yhtään mitään!!!

He änkeävät tänne laittomasti ja sitten he tai heidän jälkikasvunsa alkavat vaatia itselleen kaikkea mahdollista, ja samaan aikaan esittävät kantaväestölle vaatimuksiaan, sekä ruikuttavat kaikesta.

Suomi on meidän suomalaisten maa JOS NÄMÄ MULATIT JA HEIDÄN HYYSÄRINSÄ EIVÄT VIIHDY TÄÄLLÄ, NIIN VOITTE PAINUA HELVETTIIN SUOMESTA!!!

ME EMME OLE TEITÄ HALUNNEET TÄNNE MISSÄÄN VAIHEESSA, JOTEN PAINUKAA SINNE MISTÄ OLETTE TÄNNE ITSENNE RAIJANNEETKIN JA VIEKÄÄ ÄPÄREENNE MUKANA!!!!

ps.

Jolu voisi tehdä aloiteen jolla nämä tänne tulleet afrikaani, afganistan, irak, sekä muut valepakolaiset ja muut loiset velvoitettaisiin sopeutumaan suomen KULTTUURIIN, KIELEEN ja YHTEISKUNTAAN MUUTENKIN ja, JOS TÄNNE ITSENSÄ ÄNGENNYT HENKILÖ EI PYSTY ELÄTTÄMÄÄN ITSEÄÄN TYÖLLÄ, OPETTELE KIELTÄ ja KUNNIOTA KANTAVÄESTÖÄ, MAAN LAKEJA, sekä KULTTUURIA, HÄNET POISTETAAN MAASTA!!!

Allekirjoittaneen puolesta JOKAIKINEN SUOMEEN NS. PAKOLAISENA TULLUT ja JÄLKIKASVUNSA TULISI LÄHETTÄÄ TAKAISIN SINNE MISTÄ OVAT TÄNNE TULLEETKIN!!!

Tuossa on linkki kyseiseen aloitteeseen. Lukekaa, jos tuollainen paska kiinnostaa. - https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6764


6
Eivät nyt aivan kaikki ole mukana käsistä karanneessa MARXISTI hypetyksessä.

Red Bull has fired two ‘diversity directors’ who tried to force the company into virtue signaling about Black Lives Matter while also dissolving several ‘culture teams’ who were pressuring Red Bull to take a more aggressive ‘woke’ political stance.

Linkki.
https://www.zerohedge.com/political/red-bull-fires-woke-diversity-directors-who-tried-push-blm-support


8
Videot, luennot ja dokumentit / ESOTERIC AGENDA.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 19, 2020, 08:52:36 ip »
To say it is a conspiracy theory is an understatement. The fate of the world is not in the hands of the people, as it maybe should be. Rather, a growing body of evidence points to an ancient esoteric order that is behind wars, famine, economies, and even mainstream media. From corporate logos to military insignia, we see their symbols everyday, yet we fail to acknowledge the extent of their control. It is as if their secrets are hiding in plain sight. In a world where there seems to be no hope, beyond the glimmering images distracting us from the truth, we can discover our own sacred nature and reclaim the world.

Linkki.
https://www.bitchute.com/video/qZ5q329SSd8l/
9
UFO:t ja avaruusolennot / Vs: UFOJA, UFOJA, UFOJA !!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 18, 2020, 11:12:35 ip »
A STRANGE HARVEST

"A strange harvest" was Linda Moulton Howe's most famous documentary covering a very strange phenomenon still going on today that would be cattle mutilation. She draws no concrete conclusions and lets the viewer make their own decision is it the government? Is it a private enterprise? Or could it be extraterrestrials in need of bovine biological parts for research?

UUsi linkki dokuun STRANGE HARVEST. Buutuubista oli doku kadonnut.

Linkki.
https://www.bitchute.com/video/BbWhfgQ73YYa/
10
"Ajatuskirppis" - Lajittelematonta neroutta ja aivosaastetta / Vs: HUUMORIN PUOLELLE MENEE.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Heinäkuu 18, 2020, 11:21:10 ap »
Lonnie G. Bunch III, who last year became the first Black secretary of the Smithsonian Institution, said in an interview Wednesday that is he reviewing complaints in a letter sent by former employees and board members of its National Museum of African Art that described it as a bad place for Black employees.

Ei niin kahelia, että omassa uhriudessaan pyöriskelevät eivät saisi aina nuppia käännettyä vielä tiukemmalle. Nyt mustien historian museo on rasisitinen mustia kohtaan :P :P :P :P

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjE04uyudbqAhVYwsQBHbLsC1EQFjABegQIARAB&url=https%3A%2F%2Fwww.nytimes.com%2F2020%2F07%2F15%2Farts%2Fdesign%2Fsmithsonian-chief-racism-museum-of-african-art.html&usg=AOvVaw00ZYWNOlUFDQ4Ah3iEz_Ri
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10