Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
The ancient secret cult the NINTH CIRCLE OF SATAN controls both religious organizations and occult orders, branches of the Freemasons. This is the visible part of the modern power pyramid.

It includes representatives of the world elite, pop culture, and the global show business.

Representatives of the NINTH CIRCLE OF SATAN have performed bloody child sacrifices to strengthen their power over people since the time of Sumer.
Historical evidence, modern eyewitness testimonies, documents and investigations, which were repeatedly covered and published in the media, on the Internet, including those collected thanks to the Canadian priest and writer Kevin Annett (“The International Common Law Court of Justice in Brussels (ICLCJ)”), on how, in different countries, representatives of the world elite subjected other people's children to severe abuses and rapes. How, while hunting for fun, they used children as live targets and trophies, and killed them by sacrificing them to Satan.

The highest representatives of the Catholic Church, military, representatives of the highest authorities from different countries and the world elite took part in the rituals of children's sacrifices.

What is going on in the world today, how the cult of Satan is being openly imposed en masse on young people in different countries (fears, desire for unlimited profit, drugs, and alcohol, and worship of Satan are being imposed) through the film industry, through representatives of the world show business controlled by the Ninth Circle.
WHO statistics on missing children.

The harsh reality of the invisible world. For whom does humanity serve as food and what is going on beyond what we don’t see? Who is to blame and what to do? What is the way out of the current situation?


Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=LQFebh7NVVc
2
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUPO - POLPO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! tänään kello 12:34:53 ap »
Kuka käskytti Helsingissä raakalaispoliiseja – selvitimme!

Tilannejohtaja antoi raakalaispoliiseille radiopuhelimella käskyn käydä rauhallisten kansalaisten kimppuun!

Miltä näyttää ihminen, joka usuttaa poliisit rauhallisten kansalaisten kimppuun?


Suomessakin poliisi on muuttunut puhtaasti kansan viholliseksi!!!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2017/06/27/kuka-kaskytti-helsingissa-raakalaispoliiseja-selvitimme/
3
Breaking Alternative News! / Vs: KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ !!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! tänään kello 12:30:42 ap »
”JeSuisMarski” -selfiet leviävät vastalauseena Mannerheimin kuvan poistamiselle Oulun yliopistossa

"Ota selfie Marskin kanssa" - #JeSuisMarski - kehotetaan kuvaviesteissä, joita sataa nyt tulvimalla sosiaalisen median lähteisiin vastalauseena vasemmistolaisprofessori Puurosen vaadittua opiskelijoita poistamaan Mannerheimin kuvan yliopiston kokoustilan seinältä Oulussa.


Taas on 1 yliopistoissa toimiva KULTTUURIMARXISTI / KOMMUNISTI vauhdissa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/11/20/je-suis-marski-selfiet-leviavat-vastalauseena-mannerheimin-kuvan-poistamiselle-oulun-yliopistossa/
4
Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen sanoi, että eduskunnassa on nostettu esille perussuomalaisten asema kyselytunnin ensimmäisenä kysyjänä.

Suomi on todellinen demokratian IRVIKUVA!!!!

Suomen päättäjät jauhavat koko ajan demokratiasta, sekä luennoivat niin eu:ssa kuin muille Euroopan maille aasiasta, kuten Unkarille.

Ja samaan aikaan, olipa kyse mistä demokratian osasta tahansa, niin asiat suomessa ovat menneet ja menevät koko ajan syveen ja saveen.

Demokratiasta EI OLE TIETOAKAAN!!!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/11/20/paivan-twiitti-jussi-halla-aho-mitahan-unkarilaiset-tuumaisivat-tasta/

Linkki.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/perussuomalaisten-asema-kyselytunnilla-puhuttaa-matti-vanhanen-asia-on-nostettu-esille/09c14d9d-06ab-4530-81cb-367ddceccb65
5
Sisäiset dokumentit paljastivat syrjinnän ruotsalaisessa yliopistossa: haku keskeytetään, jos mies osoittautuu pätevimmäksi

Lundin yliopiston sisäiset paperit sen paljastivat: miesten ja naisten välinen tasa-arvo edellyttää nykypäivänä miesten syrjintää. Lundin yliopiston insinööritieteiden tiedekunnan apulaisprofessuurin viran hakuprosessi keskeytetään, jos pätevimmäksi hakijaksi osoittautuu mies. Näin kertoo Akateemisen vapauden toteutumista Ruotsissa tarkkaileva uutissivusto Academic Rights Watch.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/sisaiset-dokumentit-paljastivat-syrjinnan-ruotsalaisessa-yliopistossa-haku-keskeytetaan-mies-osoittautuu-patevimmaksi/
6
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Marraskuu 19, 2019, 10:09:38 ip »
Kertomuksia rajusta etnisestä jengiväkivallasta Kuusamossa ja Helsingissä

Viranomaiset ja valtamedia vaikenevat kertomuksista, joiden mukaan etninen jengiväkivalta kantasuomalaisia vastaan lisääntyy. UMV-Lehdelle on toimitettu tietoa lähipäivinä kahdesta tapauksesta, Helsingistä ja Kuusamosta.


Ruotsissa pääministeri selittelee todellisuutta uusisksi ja samaan aikaan suomessa sama paska on jo toteutunut kuin ruotsissa, mutta POLPO, POLITIIKOT ja MEDIA vaikenevat asiasta!!!!!

Ottakaamme huomioon, että nyt näkemämme kammottava jengirikollisuuden tilanne Ruotsissa on pitkälti sen seurausta, että maan viranomaiset ja media ovat vaienneet todellisen tilanteen sekä uhkaavan kehityksen, joka on johtanut täydelliseen katastrofiin. Vaikeneminen ei ratkaise mitään, mutta pahentaa tilannetta entisestään.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/11/18/kertomuksia-rajusta-etnisesta-jengivakivallasta-kuusamosta-ja-helsingista/
7
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: NÄIN RUOTSISSA. MILLOIN SUOMESSA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Marraskuu 19, 2019, 10:02:16 ip »
Ruotsin pääministeri: Jengiväkivalta olisi samaa ilman maahanmuuttajiakin

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven väittää, että tilanne Ruotsin lähiöissä olisi aivan yhtä ongelmallinen jos vain kantaruotsalaisia asuisi siellä. Demarijohtaja antoi lausuntonsa SVT-uutisissa.


Ruotsissakinn politiikot jatkavat omien tekojensa seurauksien kieltämistä. Sama touhu on käynnissä myös suomessa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/11/19/ruotsin-paaministeri-jengivakivalta-olisi-samaa-ilman-maahanmuuttajiakin/


8
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / AWAKENING 3.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Marraskuu 19, 2019, 09:51:55 ip »
Awakening 3-tapahtuma tekee tuloaan. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään 18.4. Etelä-Suomessa. Järjestäjät ovat nyt julkistaneet esiintyjälistan, johon kuuluu seitsemän puhujaa ja yksi bändi.

Tapahtumassa esiintyvät puhujina Tom Sunic, Mark Collett, Jason Köhne, Edward Dutton, Johannes Scharf, Henri Hautamäki sekä Laura Towler. Musiikkipuolesta vastaa suomalainen laulu- ja soitinyhtye Sankar’hauta.

Linkki.
https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1196508495983632384
9
– Työperäisen maahantulon ei tarvitsisi kuin noin kaksinkertaistua 25-30 tuhannen ihmisen vuositasolle, niin työikäisten määrän lasku pysähtyisi. Määrä olisi silti pieni Ruotsiin ja moniin muihin verrokkeihin nähden. Tämä on ihan tehtävissä.

Mykkänen kaavailee, että kun lupakone toimii kilpailukykyisesti, seuraava vaihe olisi ”madaltaa pienten ja keskisuurten yritysten kynnystä löytää sopiva työntekijä tarvittaessa myös ulkomailta”.

Tämän maan päättäjille on muodostunut pakkolielteeksi saada työtekijä jokapaikkaan ja jobiin ulkomailta. Kun näitä mykkäsiä ja muita maan ja kansanpettureita kuuntelee, niin saa kuvan, että suomesta ei löydy osaavia työntekijöitä yhteenkään ammattiin tai työpaikkaan.

Miettikääpä. Jos tämän kusiaivo maanpetturin kaavailut tulisi voimaan, niin yhden vaalikauden aikana suomeen tulisi 100 - 120 tuhatta ulkomaalaista työntekijää ja siihen lisäksi ns. pakolaiset.

Kymmenen vuoden aikana suomeen tulisi työntekijöinä noin 250 - 300 tuhatta ulkomaalaista + pakolaisloiset.

Tämä on tehtävissä ja SAMALLA SAADAAN VÄESTÖKIN VAIHDETTUA  >:( >:( >:( >:(

Kusiaivo Mykkäsen mielestä tässä on kyse elämästä ja kuolemasta. Olen samaa mieltä. Suomen ja suomalaisten jatkumisesta kansana. Ei omaa tuhoaan tekevänä kansana multikulttia palvoen, niin kuin Mykkänen ja muut MARXISTIT haaveilevat.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj02sjAyvTlAhVrs4sKHX90BgAQxfQBMAJ6BAgFEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.uusisuomi.fi%2Fuutiset%2Ftyoperainen-maahanmuutto-kai-mykkanen-ehdottaa-ohituskaistaa-supercellille-ja-muille-suurtyollistajille%2F6509edef-58e2-4660-bf5a-f5c0df8e7ec0&usg=AOvVaw2sjiYo0AeSYFmW6qbWPX2j


Supercell ”keppihevosena”, jotta saataisiin ohituskaista, etätyökulttuurissa toimiva IT-ala ei tarvitse sellaista

Linkki.
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jormanordlin/supercell-keppihevosena-jotta-saataisiin-ohituskaista-etatyokulttuurissa-toimiva-it-ala-ei-tarvitse-sellaista/

10
Israel ja sionismi / EDUSKUNNAN ISRAELIN YSTÄVYYSRYHMÄN JÄSENET NIIKKO JA ÖSTMAN.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Marraskuu 18, 2019, 10:33:58 ip »
Kannamme huolta Israelin ja lähialueiden konfliktiin liittyvästä uutisoinnista. Konfliktin ymmärtäminen vaatisi enemmän tapahtumien taustoittamista ja tapahtumaketjujen syvällisempää avaamista, sanovat kansanedustajat yhteisessä tiedotteessaan.

Tapahtumaketjujen syvempää avaamista. Kuten esim. se, että israel on roisto valtio jonka annetaan hillua miten huvittaa, kenenkään sen toimiin puuttumatta. USA on varsinkin tässä suurin syy. Israelhan käytänössä omistaa yhdysvaltojen poliittisen johdon presidenttiä myöten

Laura Huhtasaarihan on myös tätä samaa sionisti sakkia!!!

Eiköhän näillä kahdella pösilöllä olisi ihan kotimaankin asioissa puljaamista tarpeeksi??

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/eduskunnan-israel-ystavyysryhman-jasenet-niikko-osterman-israelin-lahialueiden-konfliktin-uutisointi-kaipaa-perspektiivia/

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10