Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Sillä lailla. Tämä on kuin syöttö sisäministerinä toimivalle kaheli Ohisalolle.

Nyt vain odotellaan, että nämä massat päätyvät mm. Suomen rajalle ja siitä Suomen puolelle.

Voimme olla 100 varmoja siitä, että hallitus ei tule nostamaan sormeakaan estääkseen niitä pääsemästä Suomeen!!!!

EU:ta myöskään tuskin kiinnostaa tehdä elettäkään, näiden mulattien pääsyn estämiseksi Eurooppaan. Se sijaan alkaa huuto ns. taakan jaon levittämisestä jokaiseen EU maahan. Ilman epäilystäkään Suomi on ensimmäisenä nenällään asiassa!!!

Turkki on avannut rajat Euroopan unioniin. Ensimmäiset turvapaikanhakijat lähtivät liikkeelle kohti Kreikan rajaa.

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/turkki-avasi-rajan-euroopan-unioniin-sadat-siirtolaiset-marssivat-kreikkaan/2
Antti Rinne kalpenee – Sanna Marinin hallitukselle hurja kansansuosio LM-kyselyssä

USKOTKO TODELLA, ETTÄ TÄMÄ ON TODELLINEN TILANNE HALLITUKSEN KANNATUKSEN SUHTEEN??

Linkki.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/antti-rinne-kalpenee-sanna-marinin-hallitukselle-hurja-kansansuosio-lm-kyselyssa/b9589c52-b6bb-4ab9-865b-95b26d362c6a


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-132606
3
Israel ja sionismi / Vs: EDUSKUNNAN ISRAELIN YSTÄVYYSRYHMÄN JÄSENET NIIKKO JA ÖSTMAN.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 27, 2020, 03:23:20 ip »
Lisää ISRAELIN / SIONISTIEN HUORIA PERSUJEN RIVEISSÄ.

Käytänössä koko puolue taitaa olla JUUTALAISTEN JA SIONISTIEN PERSEEN NUOLIJOITA!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/kansanedustajat-israelilla-ei-ole-vaihtoehtoja-puolustautumiselle/
4
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / TONI JALOSEN HAASTATTELU.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 27, 2020, 03:11:23 ip »
Tallinnassa järjestettiin sunnuntaina 23. helmikuuta poliittinen Etnofutur IV-konferenssi, joka käsitteli kansallismielistä ideologiaa ja toimintaa. Tapahtumassa kuultiin puhujana Perussuomalaisten nuorten 2. varapuheenjohtajaa Toni Jalosta, joka seuraavien päivien aikana joutui mediakampanjan ja puoluepoliittisen kriisin silmään puheessaan antamasta yksittäisestä lausahduksestaan, jossa hän ilmaisi olevansa etnonationalisti, traditionalisti ja fasisti, saaden kansainväliseltä yleisöltä kannattavat aplodit...

Linkki.
https://www.vastarinta.com/toni-jalosen-haastattelu/
5
Kulmuni esittää internetin hallintaa EU:lle: ”Vihamielinen vaikuttaminen on tulevaisuuden suuri uhka”

YLE uutisoi keskustan puheenjohtaja ja valtionvarainministeri Katri Kulmunin "ehdotuksesta", että EU:ssa tulisi olla oma tietoliikenteen käyttöjärjestelmä ja verkkoselain. Hänen mukaansa EU:n hallittavaksi tarvitaan "kyberomavarainen alue".


Siis Kulmunin ehdotus, ihanko totta?

Uutisoidaan, että kyseessä olisi ”Katri Kulmunin ehdotus”, mutta jo useiden vastaavien tapausten opettamana valtamedian väitteisiin kannattaa suhtautua kriittisesti ja päinvastoin odottaa, että paljastuuko mahdollisesti piakkoin, että EU:ssa on käynnissä globalistien agendaan perustuva ylikansallinen pyrkimys internetin kaappaamiseksi, jolloin Kulmuni toimii ”ehdotuksellaan” näiden pyrkimysten puhemiehenä suomalaisille.


Linkki.
https://mvlehti.net/2020/02/26/kulmuni-esittaa-internetin-hallintaa-eulle-vihamielinen-vaikuttaminen-on-tulevaisuuden-suuri-uhka/
6
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 26, 2020, 09:50:12 ip »
EU threatens tougher hate-speech rules after Facebook meeting

Tech giants could face tougher penalties in the EU if they fail to adequately curb hate speech. The news comes ahead of expected proposals to curb the dominance of companies such as Facebook, Apple, Google and Amazon.


EU BOLSEVIKKIEN hinku sensuurin ulottamiseksi koko ajan laajemmalle ''vihapuhe'' huuhaa termin avulla sen kun vain jatkuu!!!

FUCK THE EU!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.dw.com/en/eu-threatens-tougher-hate-speech-rules-after-facebook-meeting/a-52410851
7
Ministerin mukaan siinäkin mielessä on tärkeää, että Suomella on väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennalta ehkäisyn ohjelma, että tänne ollaan tuomassa ihmisiä Pohjois-Syyrian al-Holin leiriltä.

Voi kiesus, miten pihalla tämä akka on. Tämä kaheli tietää tasan tarkkaan, että suurin osa suomalaista ei halua tänne jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla raijattavia elintasolisia.

Tämä kaheli tietää tasan tarkkaan, että nämä elintasoloiset nostavat suuttumusta suomalaisissa ja siitä huolimatta jatkaa entiseen tyyliin. Tälle MARXISTI kahelille ongelma ei ole maahan rahdattavat loiset, jotka RAISKAAVAT, AIHEUTTAVAT VÄKIVALTAA, TERRORISMIN, sekä KOKO AJAN PAISUVAT TALOUDELLISET KUSTANNUKSET.

Sen sijaan hänelle on ongelma suomalaiset, jotka eivät hyväksy tätä touhua!!!!

Ja tottahan toki hän vähättelee äärivasemmiston hillumista!!

Linkki.
https://demokraatti.fi/maria-ohisalo-se-on-tie-jolle-suomi-ei-saisi-astua/
8
Fasistiksi itseään kutsunut Toni Jalonen erotetaan perussuomalaisista – Halla-aho ei hyväksy puolueen nuorisojärjestön toimintaa

Perussuomalaisten nuorten porilainen toinen varapuheenjohtaja Toni Jalonen kertoi viikonloppuna olevansa etnonationalisti, traditionalisti ja fasisti.


Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-11224500Halla-aho fasismikohun keskelle joutuneesta nuorisojärjestöstä: "On sietämätöntä, että puolueesta erotetut voivat jatkaa toimintaansa"

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-11227626Ihan aluksi on sanottava, että Jalosen kannattavat asiat, kuten etnonationalismi ja tradionalismi ovat erinomaisia asioita. Suomen tulee olla valkoinen kansakunta, niin kuin se oli ennen kuin hallituksissa ja viranomaisissa pesivät KOMMUNISTIT / MARXISTIT aloittivat tuomaan Suomeen 1970 luvun alussa ns. pakolaisia.

Tradionalismi. Eli oman maan ja kulttuurin arvostaminen ja vaaliminen. Voiko parempaa ollakaan??

Mitä tulee tuohon fasismiin, niin se ei oikein ole milloinkaan uponnut allekirjoittaneeseen. Se loppujen lopuksi ole muuta kuin sosialismia oikealta laidalta. Mutta he sentään arvostavat omaa maata, kansaa, kieltä, sekä kulttuuria. Asioita, joita nykyisin Suomeakin hallitsevat MArxistit yrittävät tuhota kaikin keinoin!!!

He ovat myös oikeassa monessa muussa asiassa, koskien mm. juutalaisia ja Israelia jne.

Mistä tässä Jalosen tempauksessa sitten oikein on kyse? Voi vain ihmetellä? Mitä han tällä tavoitteli?

Hän on ollut pitkään perseilijöiden toiminnassa mukana. Allekirjoittaneelle tulee väkisinkin mieleen, että saiko hän lopulta tarpeekseen näiden kenokaulojen toihuista ja päätti poistua areenalta niin sanotusti paukkuen ja antaa lähtiesään nyky persuille hieman pään vaivaa??

Tällä tarkoitan sitä, että mitä suuremmaksi perseilijöiden kannatus on noussut, niin sitä enemmän he ovat alkaneet pyörtää puheitaan ja sitä kenompaan on vääntynyt kaula = kenokaula.

On jo nykyisellään nähtävissä varsin selkeästi, että Halla-ahon johtamasta persuista on muodostunut pelkkä hupinationalistipuolue, joka todella suurella todennäköisyydellä valtaan päästyään tulee pettämään äänestäjänsä, aivan kuin teki SIKA SOININ aikainen ps.

Mene ja tiedä. Ainut henkilö joka pystyy asiaan vastaamaan on Jalonen itse.

Opetus- ja kulttuuriministeriön MARXISTI virkamiehistö tulee varmasti käyttämään tätä tilaisuutta hyväkseen. Jos perseilijä nuoret saavat joitain tukia, niin nyt ne loputkin lähtee takuu varmasti.

Alkaako tästä uusi persujen jakautuminen, vai odottaako se aikaa, kun persujen hallitukseen pääsyn myötä todellisuus valkeaa nykypersuja äänestäneille? Todellisuus - Halla-ahon aikainen PS. on pelkkä hupinationalistipuolue!!!!


Vasemmiston suojellessa omiaan Perusuomalaiset puukottaa selkään

Perussuomalaisten johto on jälleen osoittanut kannattajilleen, etteivät uskollisuus ja toverihenki kuulu puolue-eliitin arvoihin. Sionistinen puoluejohtaja Jussi Halla-aho savusti tänään Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Toni Jalosen pois asemastaan liiallisen kansallismielisyyden vuoksi.

Banneri Halla-ahon taustalla. SITÄ SAA MITÄ TILAA. Itkeä, vai nauraa??

Linkki.
https://www.vastarinta.com/vasemmiston-suojellessa-omiaan-perusuomalaiset-puukottaa-selkaan/Kärsivällisyyttä koetellaan

Oppositiossa meuhkaa Perussuomalaiset, joka hallituksessa hyväksyi jopa nykyistä löysemmän linjan, mutta kosiskelee nyt kansaa tiukoilla kannanotoillaan.


Linkki.
https://www.paavovayrynen.fi/2020/02/26/karsivallisyytta-koetellaan/
9
Väestön kasvua ylläpiti muuttovoitto ulkomailta

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/vaeston-kasvua-yllapiti-muuttovoitto-ulkomailta/
10
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 25, 2020, 09:40:36 ip »
Valheita ilmastonmuutoksesta

Nyt Pohjoisen pallonpuoliskon napajäät ovat laajempia kuin aikoihin. Sen kiusallisen asian peittämiseksi media yrittää kääntää huomiota eteläiselle pallonpuoliskolle, jossa myös jäät sulavat hieman kesällä ja jäätyvät takaisin talvella.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-132424
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10