Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Huhtikuu 18, 2021, 02:15:00 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
  • Jäseniä yhteensä: 226
  • Latest: etokes1
Stats
  • Viestejä yhteensä: 6669
  • Aiheita yhteensä: 3655
  • Online Today: 51
  • Online Ever: 255
  • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 45
Total: 45

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : Huhtikuu 15, 2021, 02:56:30 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Vaasan AMK:n opiskelijat avautuvat MTV Uutisille tuskaisista harjoitteluistaan keskussairaalassa: "Mikset mene muualle harjoitteluun, jos et osaa ruotsia"

Linkki.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vaasan-amk-n-opiskelijat-avautuvat-mtv-uutisille-tuskaisista-harjoitteluista-keskussairaalassa-mikset-mene-muualle-harjoitteluun-jos-et-osaa-ruotsia/8115658

 2 
 : Huhtikuu 15, 2021, 02:53:24 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Jäsenhakemusten tulva yllätti Suomalaisuuden Liiton

Istu ja pala – Jäsenhakemusten tulva yllätti Suomalaisuuden Liiton

Twitterissä käynnistynyt keskustelu hallituksen eri järjestöille antamista valtionavustuksista on synnyttänyt ennennäkemättömän jäsenryntäyksen Suomalaisuuden Liittoon. Hakemustulva alkoi, kun keskustelijoille selvisi, miten punaviherhallituksen noustessa valtaan Suomalaisuuden Liitto menetti valtionavustuksensa kokonaisuudessaan.

Linkki.
https://t.co/4vaHGQhnrH?amp=1

 3 
 : Huhtikuu 14, 2021, 04:39:24 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Ruotsin vihreiden tiedottaja haluaa valkoisten naisten siirtyvän syrjään maahanmuuttajien hyväksi

Tämmöseen ei enää yksinkertaisesti tiedä mitä sanoa :o :o

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/ruotsin-vihreiden-tiedottaja-haluaa-valkoisten-naisten-siirtyvan-syrjaan-maahanmuuttajien-hyvaksi/

 4 
 : Huhtikuu 14, 2021, 04:25:13 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen on vastannut perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Tavion kirjalliseen kysymykseen Puolassa rakennettavista aluksista. Tavio kiinnitti kysymyksessään huomiota siihen, että valtion lauttaliikenneyhtiö on tehnyt Puolasta tilauksia, joille olisi ollut tekijöitä Suomessakin.

Tällä lailla se suomalaisten työllisyys pysyy yllä ja paranee >:( >:(

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/tavio-hallitus-ei-arvosta-kotimaisuutta-kilpailutuksissa/

 5 
 : Huhtikuu 14, 2021, 02:09:30 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Pauli Vahteran suuri ”somaliselvitys” julkaistu – Kolme blogia faktaa Somaliasta ja somaleista Suomessa

Pauli Vahtera on tehnyt valtavan rupeaman selvittääkseen suomalaisille Somaliasta, somaleista ja heihin liittyvästä ”maahanmuuttointohimosta”. Hän on julkaissut muutaman päivän aikana kolme aihetta käsittelevää blogia, joista osa kolme julkaistui tänään tiistaina.


osa1 - https://www.vahtera.blog/post/somalit-osa-i-somalia-valtiona
osa2 - https://www.vahtera.blog/post/somalit-osa-ii-turvapaikat
osa3 - https://www.vahtera.blog/post/somalit-osa-iii-somalit-viihtyv%C3%A4t-suomessa

 6 
 : Huhtikuu 14, 2021, 01:19:54 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Kylmäävä video: 16-vuotias nousee autosta ja pysäyttää miehen kohtalokkain seurauksin Tampereella

Linkki.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kylmaava-video-16-vuotias-nousee-autosta-ja-pysayttaa-miehen-kohtalokkain-seurauksin-tampereella/8115596#gs.yqbkr3

 7 
 : Huhtikuu 14, 2021, 01:11:40 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
VIHERMARXISTI GLOBALISTIEN TOTAALINEN VIERAANTUMINEN YHTEISKUNNALLIESTA TODELLISUUDESTA.

Edellis ja tällä viikolla olemme taas saaneet esimerkkejä siitä, mistä nykyisessä VIHERMARXISTI GLOBALISTI hallituksessa on kyse.

Kaikki kietotuu yhteen ja saamaan asiaan, ulkomaalaiset. Olipa kyse mistä tahansa yhteiskunnan osa-alueesta, sen ongelmista tai kehittämisestä, vastauksena on ulkomaalaiset.

Hallituksen eduskunnalle tuoma koulutuspoliittinen selonteko ei juuri muuta käsittelekään kuin maassa olevien ulkomaalaisten paapomista(Ohituskaistojen luomista ohi kantaväestön), sekä opiskelun nimissä tuotavien ulkomaalaisten määrän rajua kasvattamista vuoteen 2030 mennessä. Hallitus kaavailee, että vuoteen 2030 mennessä suomeen tuotaisiin 15,000 uutta opiskelijaa vuodessa!!!

Tuo toisi 150,000 ulkomaalaista suomeen kymmenessä vuodessa.  Hallitus visioi, että noin 75% kyseisestä lössistä myös jäisi suomeen. Sillonkin heitä jäisi tänne yli satatuhatta vuosittain saapuneista. Kaiken lisäksi näille ulkomaalaisille pusattaisiin yhdessä työnantajajärjestöjen kanssa suorat reitit työmaailmaan, kun taas suomalaisille valmistuneille ei samaa järjestettäisi!!

Käykääpä lukemassa kyseinen selonteko valtioneuvoston sivulla, niin takaan, että verenpaine nousee.

Tänään 13.4 RKP teki uuden avauksen suomalsiten työpaikkojen antamiseksi ulkomaalaisille.

RKP:stä vaaditaan radikaalia muutosta työperäiseen maahanmuuttoon
Linkki - https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiGtsPE2vvvAhVTkMMKHZNJCNAQFjAAegQIAhAD&url=https%3A%2F%2Fwww.verkkouutiset.fi%2Frkpsta-vaaditaan-radikaalia-muutosta-tyoperaiseen-maahanmuuttoon%2F&usg=AOvVaw1RsQ53wFQncqsrWH2AXugC

Todellisuus - Työttömiä työnhakijoita helmikuussa 327 100

Huomatkaa, että nämä globalistit eivät puhu työttömyyden hoitamisesta vaan työllisyysasteesta. He eivät EDES yritä tehdä mitään työttömyyden nujertamiseksi vaan haluavat vain raahata tänne ulkomaalaisia. Halpa työvoimana tottakai.

Eivätkä he tietenkään unohda ajaa väestönvaihtoa samalla, piilotellen työikäisen väestön vanhenemisen takana. - Suomessa on jatkunut selkeä trendi, jossa työikäisten määrä vähenee ja väestönlisäys tapahtuu yksinomaan maahanmuuton kautta.

Väestönlisäys tapahtuu yksinomaa maahanmuuton kautta.!!!!!!  Väestön vaihto!!

Mitä 1 edellä, niin sitä toiset vihermarxistit perässä. - Kirjallinen kysymys työperäisen maahanmuuton edistämisestä. Helsingissä 9.4.2021
Atte Harjanne [vihr]
Inka Hopsu [vihr]

Linkki - https://t.co/bJbO50zEx4?amp=1

Näiden kaden ylläolevan kiima väestönvaihtoon ja suomalaisten työpaikkojen sylkemiseksi ulkomaalaisille on myös tapissaan, eikä siinä edes suomen kieli paljon paina, kun kaksikko maalailee haaveitaan esille. - Olisi pohdittava vakavasti sitäkin, voisiko joissain julkishallinnon osissa ottaa englannin käyttöön virallisena asiointikielenä, jotta asiointi Suomessa olisi helpompaa kansainvälisille erityisosaajille, jotka puhuvat usein hyvää englantia.

Jo aiemmin alkuvuodesta valtionvaraiministerinä huseeraava Matti Vanhanen visioi maaseudun tulevaisuudessa kuinka suomeen tulisi järjestää halpatyömarkkinat JOILLA SUOMALAISET EIVÄT TULE TOIMEEN JA NOILLA TYÖMARKKINOILLA OLISI YKSINOMAA ULKOMAALAISIA.

Linkki - https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjsmInZ6vvvAhUli8MKHUjfC9EQFjAAegQIAxAD&url=https%3A%2F%2Fwww.maaseuduntulevaisuus.fi%2Fpolitiikka%2Fartikkeli-1.1285313&usg=AOvVaw0w2ybeeFC2NJC2xcbFkZis

Vetoaa järkevään enemmistöön.  Kuka järkevä haluaa ulkomaalaiset syrjäyttämään suomalaiset työpaikoilta, puhumattakaan, että haluaa väestön vaihdosta??

Vanhanen käyttää Närpiötä esimerkkinä ulkomaalaisesta työvoimasta, mutta jättää valikoiden sanomatta, että närpiössä työskentelevät halpistyöläiset roikkuvat palkkansa lisäksi sosiaaliturvalla joka tietenkin rasittaa veronmaksajia ja valtion taloutta. Mutta sehän ei globalisteja haittaa, kunhan työnantaja saa halpaa työvoimaa ja sitä myöten isommat voitot. Veronmaksajien kustannuksella tietenkin!

Miten kauan suomalaiset oikein jaksavat katsoa tätä touhua ja miten pahaksi tämän on mentävä ennen kuin sitkeinkin tosiasioiden kieltäjä ymmärtää, että näin ei voi jatkua tai meillä on takuu varma rytinä edessä suomen sisällä. Suomalaiset vastaan ulkomaalaiset.

Missä joukossa sinä silloin seisot? Politiikot ja talouspäättäjät ovat jo puolensa valinneet. Eikä se ole meidän kansalaisten puoli!!!

 8 
 : Huhtikuu 14, 2021, 12:48:06 ap 
Aloittaja Akseli - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Globalistipuolue kokoomus: Suomessa otettava käyttöön rokotepassi palvelujen saamiseksi

Kokoomus osoitti äärimielisen ja ylikansallisen globalistisen ohjailunsa, jälleen kerran, esitellessään eduskunnassa, että suomalaisten tulisi todistaa rokotushistoriansa rokotepassilla - uudella ID-järjestelmällä - päästäkseen julkisiin tiloihin, palveluihin ja tapahtumiin.

Linkki.
https://mvlehti.net/2021/04/09/globalistipuolue-kokoomus-suomessa-otettava-kayttoon-rokotepassi-palvelujen-saamiseksi/

 9 
 : Huhtikuu 14, 2021, 12:31:53 ap 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Uusi Poliisirikokset -sivusto: Entinen poliisi kauhistuttaa paljastuksillaan poliisien vakavista rikoksista Suomessa

Maaliskuun lopussa 2021 julkaistiin uusi blogisivusto, Poliisirikokset, jonka takana on ex-poliisi Joakim Lidholm. Uusi sivusto on kerännyt nopeasti huomiota, eikä ihme, koska julkaistut "keissit" ovat kerrassaan kauhistuttavaa tietoutta Suomen poliisirikollisuudesta.


”Usko poliisiin oli mennyt, ja en enää tiennyt ketkä niitä rikollisia ovat. Yksi suurimmista syistä masennukseen oli se että en kestänyt enää kaikkea mitä näin ja olin nähnyt poliisien tekevän. Rankkoja rikoksia ja peittelyitä toisensa perään. Osa rikoksista on nimikkeiltään törkeitä ja olen 10 vuotta pelännyt puhua asiasta. On ollut tuskaa pitää näitä asioita sisälläni ja nyt viimein olen päättänyt kertoa ihan kaiken mitä tiedän poliisin vallan väärinkäytöstä

Linkki.
https://poliisirikokset.wordpress.com/blog/

 10 
 : Huhtikuu 14, 2021, 12:21:22 ap 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Poliisihallituksen asehallintopäällikköä ja ylitarkastajaa epäillään törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä

Poliisihallituksen johtoon kuuluva asehallintopäällikkö Mika Lehtonen on vastaajana Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa yhdessä poliisihallituksen ylitarkastaja Ilmari Kososen kanssa törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä.


Linkki.
https://mvlehti.net/2021/03/30/poliisihallituksen-asehallintapaallikkoa-ja-ylitarkastajaa-epaillaan-torkeasta-virka-aseman-vaarinkayttamisesta/

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10

Sivu luotiin 0.282 sekunnissa. 25 kyselyä tietokannasta.