Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! tänään kello 01:36:43 ap »

Etnisiä eteisvärinöitä

Espoo oli pitkään se ”parempi Vantaa”, kunnes kulttuuririkastuksen vaikutukset ulottuivat sosiaalirakenteeltaan keskiluokkaisempaan lähiöparatiisiin, jonka napapaikkaa ”Espoon keskusta” on perinteisesti käytetty esimerkkinä oksymoronista.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-121012
2
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: NÄIN RUOTSISSA. MILLOIN SUOMESSA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! tänään kello 12:49:18 ap »
Ruotsin ensimmäinen islamilainen puolue laajenee – tavoitteena muun muassa Islam-vastaisuuden kriminalisointi

On vain ajan kysymys, että tämä sama paska tapahtuu myös suomessa, kun näitä mulatteja annetaan tulla tänne sankoin joukoin !!!!

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/ruotsin-ensimmainen-islamilainen-puolue-laajenee-tavoitteena-muun-muassa-islam-vastaisuuden-kriminalisointi/
3
Kuntien talous kriisissä – verovarat otettu pois kunnilta ja annettu kehitysmaalaisille | UMV-Kolumni

"Suomen on tehtävä valinta, joko ylläpidämme hyvinvointivaltiota, jossa rahat käytetään oman kansan hyväksi tai sitten laskemme tänne entistä enemmän sosiaalietuuksien varassa eläviä kehitysmaalaisia," kirjoittaa Risto Huovinen UMV-Lehden kolumnissa.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/18/kuntien-talous-kriisissa-verovarat-otettu-pois-kunnilta-ja-annettu-kehitysmaalaisille-umv-kolumni/
4
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: LIBERALISMI !
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! tänään kello 12:28:00 ap »
Sotilasvala halutaan korvata uskonnollisesti ja katsomuksellisesti neutraalilla seremonialla.

Nyt on taas liberaaleilla uutta tuskaa perseessä.

Ilman epäilyksen häivääkään, liberalismi on ihmiskunnan syöpä !!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj4wsS6r9vkAhXtoYsKHTfiBBsQFjAAegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.verkkouutiset.fi%2Fupseeri-jyrahtaa-sotilasvalasta-mika-vapaa-ajattelijoita-vaivaa%2F&usg=AOvVaw0F_zrqojyGjFyBzrYZ4T7x
5
Antti Rinne: Oikeusvaltion loukkaamiselle nollatoleranssi

Ei oikein tahdo löytyä sanoja, millä aloittaisi siitä miten HELVETIN FALSKI TYYPPI Antti Rinne on näiden oikeusvaltio höpinöineen.

Oikeusvaltiolle ehdottomasti kyllä, mutta todellisuus on se, että SUOMELLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ OIKEUSVALTION KANSSA. Sen sijaan Suomi on oikeusvaltion IRVIKUVA !!!!!

Olipa kyse hallituksesta, virkamiehistöstä, poliisista, puhumattakaan DEMLAN läpeensä MÄDÄTTÄMÄSTÄ ''oikeuslaitoksesta''

Tässä on saatanan bolsevikki, jonka johtama hallitus on mm. käymässä sananvapauden kimppuun, joka on oikeusvaltion perustavampia periaatteita.

Suomessa oikeusvaltiosta ei ole enää tietoakaan, ja se vähä mikä on jäljellä lähinnä tarkoittaa koko systeemin kääntämistä kantasuomalaisia vastaan, ja tänne raahautuvien elintasoloisien hyysäämistä.

Annahan olla, jos sitä erehdyt arvostelemaan, niin saat koko madän DEMLA laitoksen niskaasi.  >:( >:( >:( >:(

Helvetin SAASTA !!! Miten helvetissä tämä tyyppi voi oikein kuvitella, että muita bolsevikkejä lukuun ottamatta kukaan ottaa hänen horinoitaan oikeusvaltiosta tosissaan ??

Suomessa olisi tarvis laittaa oma pesä kuntoon ennen kuin alkaa luennoimaan muille !!!!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/antti-rinne-oikeusvaltion-loukkaamiselle-nollatoleranssi-eussa/
6
Sananvapaus on jakamaton

Sananvapauden tila vaikuttaa yhä surkeammalta.

Feministit, queer-aktivistit ym. vasemmistoradikaalit, jopa muslimikiihkoilijat, levittävät vihaideologiaa ja laukovat mielipiteitään muista. Ei ole harvinaista, että nämä käsitykset ovat muita loukkaavia ja halventaviakin: toistuvaa natsittelua ja rasistiksi, fasistiksi, ekstremistiksi tms. leimaamista.

Taustoiltaan erilaiset, rauhaa ja maataan rakastavat suomalaiset – olivatpa klassisia liberaaleja tai konservatiiveja, uskonnollisia tai uskonnottomia – eivät sen sijaan saisi esittää omia mielipiteitään.

Vakavaksi nykytilanteen tekee juuri se, että julkista valtaa käytetään mielipidevainon välineenä. Tilannetta vaikeuttaa se, että valtaosa joukkotiedotuksesta on eri tavoin integroitu julkiseen vallan ohjaukseen.

Sananvapaus on nimenomaan yksilön oikeus, kuten uskonnonvapauskin. Näiden oikeuksien perimmäinen tarkoitus on turvata yksilölle vapaus julkisen vallan puuttumiselta.

Kun sanat loppuu / mielipiteen ilmaiseminen kielletään, niin silloin alkaa väkivalta!!!!

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-120709
7
TAIKAUSKOISEN TASA-ARVOKULTIN NIMISSÄ YLE MARKKINOI VERONMAKSAJIEN RAHOILLA SETAN AGENDAA

Homo-ohjaajien (sic) näkemykset ovat kuin suoraan uusmarxilaisten oppikirjoista aina sukupuolen kyseenalaistamista ja kaavamaista feministiagendaa myöten. Syy, miksi Yle päästää tuutistaan näin pidäkkeetöntä uusvasemmiston propagandaa lienee siinä, että se toivoo sen uppovan edes johonkin kuhnurimieheen tai lopun ajan muotiaatteita seuraavaan opportunistiin. Ikävä kyllä aina löytyy heikkoja mielisteleviä miehiä, jotka saavat masokistista mielihyvää antautumisestaan:

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/09/taikauskoisen-tasa-arvokultin-nimissa.html
8
Israel ja sionismi / JUUTALAINEN TEKI RAHAA MURTAMALLA LUITA, JA VIEMÄLLÄ VAKUUTUSRAHAT.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 17, 2019, 10:02:50 ip »
Juutalainen teki rahaa murtamalla luita ja viemällä vakuutusrahat – vältti tuomion pakenemalla Israeliin

Rikosten paljastuttua ja oikeudenkäyntien alettua, Schiber väitti koko asian olevan heidän asiakkaidensa ja Argentiinan oikeusjärjestelmän antisemitistinen salaliitto heitä vastaan. Hugo Schiber tuomittiin 18 vuodeksi vankilaan, kun taas Federico onnistui pakenemaan Israeliin, missä hän sai helposti kansalaisuuden juutalaisen etnisyytensä avulla. Federico kulkee nyt Israelissa vapaana, koska hän ei ole siellä syyllistynyt rikoksiin ja koska Israelilla ja Argentiinalla ei ole luovutussopimusta, hänen palauttamisensa on melko epätodennäköistä.

Israel toimii yleisesti turvapaikkana juutalaisrikollisille, kuten esimerkiksi neuvostoaikoina massamurhiin syyllistyneille juutalaiskommunisteille


Linkki.
https://www.vastarinta.com/juutalainen-teki-rahaa-murtamalla-luita-ja-viemalla-vakuutusrahat-valtti-tuomion-pakenemalla-israeliin/
9
Hallitus suunnittelee vihapuheeseen puuttumista – ”Mitään konkreettista selitystä, mitä vihapuhe tarkoittaa, ei mainita””

– On vaarallista sisällyttää laajasti tulkittua ja suoraan sanottuna keppihevosena käytettyä sanaa hallitusohjelmaan, jotta sitä voitaisiin käyttää asioista erimieltä olevien hiljentämiseen ja sananvapauden rajoittamiseen, Peltokangas muistuttaa.

Hallituksen ministereille jätetty kirjallinen kysymys kuuluu seuraavasti: ”Mitä hallitusohjelmakirjauksen vihapuhe konkreettisesti tarkoittaa, mikä taho sen määrittelee ja aikooko hallitus ottaa huomioon mahdolliset tulkintavirheistä aiheutuvat ongelmat vihaisen puheen ja vihapuheen välillä lainsäädäntöä valmistellessaan?”


Voi ristus, mikä tästä maasta tuli !!!! Nämä saatanan BOLSEVIKIT aikovat tehdä selvää siitäkin vähästä, mikä sananvapaudesta on jäljellä suuomessa.

Eikä unohdeta sitä, että edellisen hallituksen aikana, tämän paskan laittoi alulle KOKOOMUS !!!!

Tämäkin touhu noudattaa tarkalleen KULTTUURIMARXISTIEN agendaa. Kun on hävinnyt argumentoinnin jo alkuunsa, niin jäljelle jää SENSUURI !!!! 

Haistakoon Antti Rinne, ja hallituksen, sekä opposition BOLSEVIKIT VITUN !!!!!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/peltokangas-hallitus-suunnittelee-vihapuheeseen-puuttumista-mitaan-konkreettista-selitysta-mita-vihapuhe-tarkoittaa-mainita/”Lisää velkaa, mamuja ja veroja”

– Uuden budjetin ohjelmassa on viisi kohtaa siitä, miten ulkomaisen työvoiman käyttöä helpotetaan. Hallitus vaikuttaa siis panostavan ulkomaalaiseen työvoimaan,

Elintasoloisia lisää. Ns. pakolaiset. Suomessa on satojatuhansia työttömiä, ja nitä hallitus tekee? Lisää Ulkomaalaisia työntekijöitä, ja suomalasisille tarjotaan tempputyölistämistä, joka ei tule johtamaan yhtään mihinkään.

Ei ole johtanut tähänkään mennessä, eikä tule johtamaan tulevaisuudessa !!!

Tässä ei enää voi olla kyse pelkästään näiden mulkvistien loputtomasta tyhmyydestä, vaan kyseessä on tarkoituksellinen suomen alasajo !!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-lisaamassa-merkittavasti-polttoaineverotusta-maahanmuuttoa-seka-valtion-velkaa-ps-moittii-myrkkya-duunarille-yrityksille-teollisuudelle/


10
Verkkofoorumin blogit - kirjoita blogi! / TEKOJA SUOMALAISET, TEKOJA !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 16, 2019, 01:02:26 ap »
Suomeen on tullut kymmeniä tuhansia ihmisiä jotka eivät kuulu tänne. Tästä KULTTUURIMARXISMIN hedelmästä saamme kiittää EU:ta, ja Suomen hallitusta, sekä virkamiehiä.

On selvää, että Suomen hallitus, riippumatta ketä siellä on, eivät tule tekemään asialle mitään. Sen sijaan tilanteen annetaan pahentua päivä päivältä. On myös selvää, että niin poliisi(POLPO)kuin ns. oikeuslaitos on käännetty kantasuomalaisia vastaan.

Persut eivät pysty tätä paattia kääntämään toiseen suuntaan, jos on edes haluakaan ??

 poliittinen ratkaisu tähän ongelmaan on erittäin epätodennäköinen.

Miten yksittäinen kansalainen voi vaikuttaa omilla teoillaan asioihin. Helppoa kuin heinän teko.

Älä ole tänne tunkeutuneiden kanssa missään tekemisissä. Älä asioi heidän yrityksissään. Osta pitsasi suomalaisen pyörittämältä pitserialta.

Jos kaupan kassalla, jonka jonossa olet on ulkomaalainen mulatti, niin vaihda jonoa.

Jos jollain suomalaisella yrittäjällä on ulkomaalaisia työntekijöitä, käytä jotain toista samankaltaista yritystä.

Tee aina heitä kohdatessasi selväksi, että he eivät ole tervetulleita tänne.

Tälläisillä yksinkertaisilla keinoilla voi vaikuttaa asioihin paljonkin !!!

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10