Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: YLE !!!!!!!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 28, 2020, 01:42:56 ip »
YLE:n somalitoimittaja Wali Hashia syytetään teinitytön hyväksikäytöstä ja huijaamisesta Somaliassa

Tammikuun alussa Somaliassa uutisoitiin, että Suomessa asuvaa ja tunnettua somalia, Wali Hashia, epäillään ihmissalakuljetuksesta. Nyt somalimediassa kirjoitetaan, että Hashi on syyllistynyt teinitytön jatkuvaan hyväksikäyttöön ja huijaukseen.


Linkki.
https://mvlehti.net/2020/05/26/ylen-somalitoimittaja-wali-hashia-syytetaan-teinityton-hyvaksikaytosta-ja-huijaamisesta-somaliassa/
2
Helsingin pormestari Jan Vapaavuori viettää ramadania

Helsingin pormestari kertoo twitterissä juhlineensa ramadania poikkeuksellisissa oloissa, vain perheen kesken.


Muistatteko vielä, kun tämä kusiainen pyrki helsingin pormestariksi. Silloin hän vastusti suurmoskeijan rakentamista helsinkiin, mutta näkyy mieli muuttuneen sen jälkeen!!!!

Linkki.
https://twitter.com/Vapaavuori/status/1264151156277874693?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1264151156277874693&ref_url=https%3A%2F%2Fmvlehti.net%2F2020%2F05%2F24%2Fpaivan-twiitti-helsingin-pormestari-jan-vapaavuori-viettaa-ramadania%2FÄlkää unohtako tätä!!!!

Koraanihan käskee vääräuskoisia alistumaan veronmaksulle.
(Koraani 9:29).
. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.
Islamilaisessa kalifaatissa annettiin vääräuskoisille kristityille kolme vaihtoehtoa.
– Kääntyä islamiin.
– Dhimma sopimus, mihin kuuluu jizya-veron maksu.
– Jos kahdesta edellisestä kieltäytyy, niin kolmas vaihtoehto on miekka.
3
TE: Sukupuolettomien henkilötunnusten hinta 200 miljoonaa

Henkilötunnuksia ei myöskään voi tällä hetkellä Suomessa tilapäisesti oleskeleville.

Taitaa puuttua sana myöntää jutun tekstistä. Mutta koko sepitys lukujen rajallisuudesta ja muusta sonnasta muutoksen taustalla on pelkkää tuubaa, vaan kyse jälleen kerran mm. laittomasti maassa olevista, sekä tänne änkeävistä muka pakolaisista.

Unohtamatta tietenkään mieletään järkkyneitä itsensä silpojia ja muita pervo agendan nielleitä.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj6xZj7r9bpAhXOo4sKHWISAH8QlO8DMAZ6BAgKEAg&url=https%3A%2F%2Fwww.verkkouutiset.fi%2Fte-sukupuolettomat-henkilotunnukset-ehka-200-miljoonaa%2F&usg=AOvVaw2TbOH-hb0FYydzRIhpX5F3
Valtiosihteeri yritti estää pääkirjoituksen Finnairin lennoista

Oikeusministerin valtiosihteeri Malin Brännkärrin kerrotaan moittineen tekstiä.

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/ot-valtiosihteeri-yritti-estaa-paakirjoituksen-finnairin-lennoista/Suomen tyttömyysaste kohosi huhtikuussa ainakin 16,5 prosenttiin. Työttömien työnhakijoiden määrä oli 433 000 henkilöä. Globalistihallitus ei kuitenkaan aio nipistää ty

IS kirjoittaa, että Suomeen on tulossa aiemmin arvioitua suurempi määrä ulkomaalaisia kausityöntekijöitä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Lännen Media. Tietojen mukaan ulkomaisen työvoiman kiintiötä ollaan nostamassa alkuperäisestä 4 500:sta kaksinkertaiseksi, eli 9 000:een.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/05/27/suomen-tyottomyysaste-ainakin-165-hallitus-aikoo-tuplata-ulkomaisten-kausityontekijoiden-maaran/

4
Maalittamisen kohteena ovat poliisit, syyttäjät, tuomarit, tutkijat, toimittajat, etnisten vähemmistöjen edustajat ja heitä puolustavat henkilöt. Myös tavalliset ihmiset voivat joutua maalittamisen kohteeksi.

Kun katsoo listaa siitä ketkä ovat mainittuina maalittamisen kohteina, ei juurikaan tarvitse miettiä mikä tämänkin lakipykälän valmistelun takana on.

Sananvapauden rajoittaminen, jos arvostelu koskee politiikkoja, virkamiehiä, ns. toimittajia, tietenkään unohtamatta maassa loisivia kunniakansalaisia!!!


Nyt asetetussa työryhmässä on edustus sisäministeriön lisäksi oikeusministeriöstä, Poliisihallituksesta, Keskusrikospoliisista ja Helsingin poliisilaitokselta.

Jos vielä epäilet, että kyse on jostain muusta kuin sanavapuden rajoittamisesta koskien viranomaisten arvostelua, niin vilkaisepa yllä luetelttuvia tahoja jotka ovat mukana työryhmässä!!!!!

Näin suomi marssii kohto totalitarismia!!! Kun POLPO saa poistaa nimen virkapuvustaan ja tilalle tulee numero, niin voin sanoa 100varmaksi, että poliisi korruptio tulee paisumaan ennen näkemättömiiin mittoihin, puhumattakaan sen peittelystä!!!

USKOKAA POIS!!!

Linkki.
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410869/sisaministerio-asetti-tyoryhman-maalittamisen-vastaisten-toimien-tehostamiseksi
Hallitus on myös asettanut oikeustieteen tohtori Mika Illmanin selvittämään maalittamista koskevan säädöksen tilaa.

Kukas muukaan se on asialle laitettu kuin juutalainen sananvapautta verisesti vihaava Mika Illman!!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjMmZjmsdbpAhUNtosKHaNJC44QFjALegQICRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.ksml.fi%2Fkotimaa%2FLaittomasta-uhkauksesta-voi-joutua-tulevaisuudessa-helpommin-vastuuseen-%25E2%2580%2593-esimerkiksi-myyjien-sairaanhoitajien-ja-toimittajien-uhkailusta-voi-tulla-virallisen-syytteen-alainen-rikos%2F1560350&usg=AOvVaw0DbDoC-vslIVOLRoUwgaUeMika Illman

Vuonna 2008 Illman sijoittui toiseksi Electronic Frontier Finlandin Vuoden Isoveli -äänestyksessä. Raati katsoi Illmanin toimien pyrkineen rajoittamaan sananvapautta verkossa "sinnikkäästi, demokratian periaatteista, syyttäjän toimenkuvasta ja teknisistä realiteeteista välittämättä"
5
Hallitus haluaa jakaa työlupia jopa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille – kokoomus olisi vielä hallitustakin avokätisempi

Lakimuutoksella ei saada lisää työvoimaa pelloille, mutta sillä lisätään väärinkäytöksiä ja turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttöä. Kyseessä on vihreiden projekti, jolla halutaan edistää turvapaikkaturistien jäämistä maahan. Keskustaa ja demareita viedään kuin mätää kukkoa.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/purra-halla-aho-peltokangas-hallitus-haluaa-jakaa-tyolupia-jopa-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-saaneille-kokoomus-olisi-viela-hallitustakin-avokatisempi/Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi ulkomaalaislain väliaikaisesta muuttamisesta

Väliaikaisesta muuttamisesta??  Katsokaa vain, tässä lakimuutoksessa ei tule olemaan mitään väliaikaista!!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjLqbuo2NTpAhVrpIsKHUz8A-QQFjAFegQICBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.eduskunta.fi%2FFI%2Fvaski%2FHallituksenEsitys%2FSivut%2FHE_65%2B2020.aspx&usg=AOvVaw2YWkZKAOyINI7EF1XvKZo4
6
Kuntaliitto: Vieraskielisen väestön määrä yli kaksinkertaistuu vuoteen 2040 mennessä

Vuonna 2040 vieraskielisiä lähes miljoona

Siinä se on suomen tulevaisuus, jos tämän annetaan toteutua!!!!

Nämä tutkimukset esittävät tälläisiä asioita aivan kuin ne olisi kiveen hakattuja totuuksia, joiden toteutumista ei voi estää.

Tässäkään ei ole kyse muusta kuin suomen maahanmuuttopolitiikan muuttamisesta ja se taas tarkoittaa, että nykyiset eduskunnassa huseeraavat maaan ja kansanpetturi puolueet on äänestettävä pois vallasta.

Jos tätä tuhoisaa politiikka ei saada muutettua demokraattisen prosessin kautta, niin lopulta ei jää muuta vaihtoeehtoa kuin tuoda muutos sen ulkopuolelta. Onko suomalaisista sitten siihen, en tiedä??

Tosiasia kuitenkin on, että jos tällä linjalla jatketaan, me suomalaiset olemme lopulta vähemmistönä omassa maassamme. ÄLKÄÄ UNOHTAKO SITÄ!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/kuntaliitto-vieraskielisen-vaeston-maara-yli-kaksinkertaistuu-vuoteen-2040-mennessa/
7
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUPO - POLPO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 26, 2020, 10:53:24 ip »
Sisäministeriö: PolPon henkilöllisyydet suojattava kritiikin torjumiseksi

Kulttuurimarxisti Maria Ohisalon johtama sisäministeriö tahtoo palkita PolPon (poliittinen poliisi) virkamiehet ansiokkaasta työstä anonymiteetillä. Ohisalon mukaan kansalaisilla ei ole oikeutta tietää poliisien henkilöllisyyksiä.

Käytännössä sisäministeriö tahtoo korvata PolPon virka-asujen nimilaatat anonyymillä tunnisteella, jonka perusteella tavallinen kansalainen ei kykene henkilöimään viranomaista. Tämä suojaa esimerkiksi poliiseja, jotka käyttävät asemaansa väärin pahoinpidellen, urkkien tai riistäen kansalaisen vapauden ilman perustetta.


PolPo on ollut Ohisalon sisäministeriölle korvaamaton työkalu, sillä virkavalta on kohdistanut yhä enemmän resursseja ”vihapuheen” eli maahanmuuttovastaisen ja kansallismielisen toisinajattelun tukahduttamisyrityksiin. Samaan aikaan kansalaisten kunnioitus PolPoa kohtaan on romahtanut, ja Poliisihallituksen mukaan ”noin yhdeksän poliisia kymmenestä kokee” nykyään ”poliisiin kohdistuvan maalittamisen ongelmana”.

POLPO muuttuu koko ajan selvemmin KANSAN VIHOLLISEKSI ja se kaikki näkyy selvästi tämän kaltaisissa tempuissa.  Toinen veto, mikä on tulossa nyky MARXISTI hallitukselta kansalaisten suiden tukkimiseksi viranomaisten arvostelun suhteen on maalittamislaki.

Linkki.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisien-kokema-uhkailu-ja-maalittaminen-voi-johtaa-virkapuvun-muuttamiseen-nimilaattojen-korvausta-harkitaan/7826084
8
Talous - keskustelua rahasta ja taloudesta / KUINKA SUOMALAISTEN RAHAT HUIJATAAN?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 26, 2020, 10:30:27 ip »
Ensi viikolla komissio julkistaa osan avustuspaketteja eri EU-maille niiden kärsimistä korona-vahingoista. Kun kuunteli pääministeri Marinin ja eduskunnan puhemies Vanhasen ympäripyöreää selittelyä asiasta, kävi selväksi, että hallitus tulee lahjoittamaan 8,5 miljardia suomalaisten verorahoja välimerenmaiden avustamiseen. Se selityskin jo annettiin: Saksa on taipunut avustuksiin ja kun Suomi yleensä on seurannut Saksaa kuin uskollinen koira, nyt sitten Suomenkin pitää suostua. Tämän jollakin selittelyillä kuorrutettuna tulemme kuulemaan ensi viikolla.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-138602
9
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 26, 2020, 10:24:08 ip »
Monikulttuurisuus tuhoaa luottamuksen yhteiskunnassa

Suomalainen luottamus 2020

Suomalainen ei voi enää luottaa virkamiehiin, ei edes poliisiin. Kun suomalaisen kotiin tehdään ryöstö, auto varastetaan ja kesämökki tyhjennetään, ei poliisi tule edes paikalle katsomaan. Oikeita rikoksia ei enää tutkita – sitä enemmän käytetään aikaa ihmisten somekirjoitusten valvontaan ja -oikeudenkäynteihin.

Ulkomaalaisten oikeusturvan määrä on aikoja sitten ylittänyt suomalaisten oikeusturvan. Turvapaikanhakijat voivat elää veronmaksajien kustannuksella Suomessa vuosikausia valittamalla ja tekemällä uusia hakemuksia ilmaiseksi. Suomalainen ei voi edes rahalla ajaa omaa asiaansa montaa kertaa oikeuslaitoksessa. Ulkomaalaisia ei edes karkoiteta väkivaltarikosten jälkeen Suomesta. Lasten ja naisten (joukko)raiskaukset ovat tulleet osaksi suomalaista luottamusyhteiskuntaa.

Kokoomuksen puheenjohtaja Orpo esitti sisäministerinä ollessaan, että turvapaikan hakijoiden motiivien epäily on rasismia. Jos esität julkisesti epäilyksen maahanmuuttoon liittyen, voit löytää itsesi käräjäoikeudesta syytettynä (ja aina tuomittuna), vaikka epäilysi olisi silkkaa totta.

Viime vuonna Suomen turvapaikanhakijoista 76 % (2016 suuren irakilaisinvaasion jälkeen 85 %) tulivat maista, joissa islam on valtauskonto, tai joissa muslimien määrä on huomattavan suuri (esimerkiksi Nigeria 50 %, ongelmana mm. muslimijärjestö Boko Haram). Lisäksi 12 % tuli maista, joista tulijat ovat ainakin osittain olleet muslimeja (esim. Venäjä, Kiinan uiguurit, Myanmar). Selkeästi valehtelijoita ovat olleet ne 3 %, joiden kansalaisuutta ei tiedetä. Uskooko kukaan sitä, että Suomeen tulee ihmisiä, jotka eivät tiedä, missä maassa ovat asuneet?

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-138515Raiskausten määrä noussut huomattavasti, epäiltynä yhä useammin ulkomaalainen tekijä

Tilastokeskuksen mukaan raiskauksesta epäillään yhä useammin ulkomaalaista tekijää. Viime vuonna peräti 37,6 prosenttia epäillyistä oli ulkomaalaisia, joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet muualla kuin Suomessa.

Irakista, Afganistanista ja Somaliasta tulevat maahanmuuttajat ovat huikeasti yliedustettuna seksuaali- ja väkivaltarikostilastoissa. Tilastokeskuksen rikos- ja pakkokeinotilastosta uutisoi mm. Iltalehti (22.5.).

Eipä tunnu paljon FEMINISTEJÄ ja METOO porukoita kiinnostavan!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/raiskausten-maara-noussut-merkittavasti-epailtyna-yha-useammin-ulkomaalainen-tekija-halla-aho-merkittava-osa-jaisi-tapahtumatta-ilman-tallaista-maahanmuuttoa/


10

Eurooppa käyttää koronaviruspandemiaa joukkoarmahdusten myöntämiseen laittomille maahantunkeutujille

Laittomasti Euroopassa oleville siirtolaisille suorastaan tyrkytetään ilmaista asumista ja maksutonta terveydenhuoltoa

Anabel Schunke palauttaa myös mieleen tämänikäisten nuorten ja taisteluvalmiiden muslimimiesten uskonnollisen ja ideologisen fanaattisuuden.

"Joten nimenomaan tämä nyt nähtävissä oleva ei tule kriisien ja konfliktien kannalta vähenemään seuraavien 15 vuoden aikana, vaan todennäköisesti lisääntymään. Tätä taustaa vasten nykyiset muuttoliikkeet ovat vasta alkua."


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-138518

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10