Verkkofoorumi

Verkkomedia.org tiedottaa - lukijoiden palautteet ja uutisvinkit => Palautelaatikko - Verkkomedia.org => Aiheen aloitti: piikku - Huhtikuu 12, 2014, 10:28:22 ap

Otsikko: Janus Putkosesta
Kirjoitti: piikku - Huhtikuu 12, 2014, 10:28:22 ap
Moi !
Kiva seurata kun Januksen työ otetaan vakavasti; esim. Venäjän mediassa. ;). Totta kai komppaan myös muuta toimitusta.
Otsikko: Vs: Janus Putkosesta
Kirjoitti: kummo - Huhtikuu 12, 2014, 12:27:00 ip
Januksen työllä on paikkansa Suomessa. Lähes ainoa media joka käyttää lähteitä idästä. Arvostan työtä ja pidän siitä että puuttuva media-aukko on paikattu.

Mutta kuten ole blogeissa aiemminkin maininnut (kuten tässä: linkki) (http://verkkofoorumi.org/index.php/topic,565.0.html) niin en luota idän lähteisiin täysin. Voi olla että jotkut asiat kerrotaan paremmin, täsmällisemmin, "aidommin" ja totuudenmukaisemmin mutta joissain asioissa yksipuolisuus näkyy. Ovathan nekin lähteet samalla tavalla kaupallisia tai valtio-omisteisia ku meillä lännessäkin. Siksi kritisoin sekä itä- että länsimediaa. Siksi olen skeptinen sekä itä- että länsimediaa kohtaan.

Jos haluan tietää jostakin tapahtumasta jotakin niin luen sekä venäläismediaa ku jenkkimediaakin (tai idästä jotain muuta aasialaista tai lännestä jotain eurooppalaista).

Ja tuo Januksen noteeraus Venäjämediassa on vähän sama ku Jenkeissä noteerattaisiin Helsingin Sanomat. Tarkoitan tällä vain sitä että Janus käyttää samoja lähteitä kuin lehti joka verkkomedian noteerasi.

Mutta kuten sanoin - Januksen työ on tärkeä ja tuen tätä mediaa joskus sen lukemalla sitä joskus (yksi luetuimmista uutissivustoistani), käyttämällä artikkeleita lähteenä blogeissa tai väittelyissä ja jakamalla joitain sen uskottavimmista uutisista.