Verkkofoorumi

Sana on vapaa: Salaliitot ja valtaliitot - Verkkofoorumi.org => Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus => Aiheen aloitti: sylettää !!! - Joulukuu 19, 2019, 02:23:30 ap

Otsikko: VALTAMEDIAN HÄTÄ JA ITSENSÄ HEHKUTTAMINEN GALLUp kyselyillä.
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 19, 2019, 02:23:30 ap
Valtaosa suomalaisista kokee valemedioiden lietsovan negatiivisia ilmiöitä

No, jopas nyt.  Sanomalehtien liitto repäisee taas vaihteeksi oma hehkutus vaihteella ja hyökkäää vaihtoehto medioita vastaan.

Tietenkään sanomalehtien liitto ei kerro, miten suuri otanta on ollut ja missä tämä kysely on tehty.

Lisäksi nuo luvut mitä tuloksissa esitetään ovat aivan naurettavia. On totta, että suomessa iso joukko ihmisiä luottaa jatkuvasti valehtelevaan mediaan, mutta ne luvut mitä näissä gallupeissa jatkuvasti esitetään olevana todellisuutena koskien valtamedian luotettavuudesta ovat läpeensä naurettavia!!!!

Esim. sanomalehtien tilaaminen vähentyy koko ajan ja yhä enenevässä määrin, eikä se ole selitettävissä digitalisaatiolla. Joten on aika selvää, että nämä gallupit ovat suurelta osin täyttä tuubaa ja valtamedian omaa hypetystä.

Linkkki.
https://www.sanomalehdet.fi/ajankohtaista/suomalaiset-ovat-huolissaan-vastakkainasettelujen-ja-ristiriitaisten-uutisten-lisaantymisesta/Alla 1 esimerkki suomalaisesta valtamediasta ja sen rehellisyydestä / agendasta.

Ylen esimies Eronen ja toimittaja Vuorikoski irtisanoutuivat – ”Tiimiäni on pyydetty vähentämään paljastusjournalismin tekemistä”

Eronen on arvostellut kovasanaisesti yhtiön toimintakulttuuria. Hän myös kirjoitti Ylen hallintoneuvoston eilisen kokouksen jälkeen, että hallintoneuvosto vaikuttaa journalistisesti arvioiden kuurolta, sokealta ja halvaantuneelta.


Linkki.
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.mtvuutiset.fi%2Fartikkeli%2Fylen-esimies-jussi-eronen-irtisanoutui-tiimiani-on-pyydetty-vahentamaan-paljastusjournalismin-tekemista%2F6211708%23gs.mnc4ek&h=AT13YE_xqUtxEqO_BcRQuw169WMqKLt0WJ86cMOvzHQ6TLRkKhmE1jmTtcc4iDUpON6gdijpKvbwfvZYdlfbLMyy2Na841HS3xzcL_aEwVnS1Vt1pM7fggVsSA