Verkkofoorumi

Avoin keskustelualue - Ihmiset ja ympäristö - Verkkofoorumi.org => Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta => Aiheen aloitti: sylettää !!! - Lokakuu 10, 2019, 12:24:29 ap

Otsikko: KATRI KULMUNI: KESKUSTA - SAMA KUSETUS JATKUU !!!!!!!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 10, 2019, 12:24:29 ap
Keskusta haluaa lisää ulkomaalaisia maaseudulle töihin

Keskustan puheenjohtaja, elinkeinoministeri Katri Kulmuni puolusti tänään eduskunnan täysistunnossa Rinteen hallituksen ulkomaalaisen työvoiman käyttöön panostavaa työllisyyspolitiikkaa. Kulmuni julisti puheessaan, että mansikoita ei poimita Suomessa ilman ulkomaalaisia.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/keskusta-haluaa-lisaa-ulkomaalaisia-maaseudulle-toihin-ps-enta-suomalaiset-tyottomat/
Otsikko: Vs: KATRI KULMUNI: KESKUSTA - SAMA KUSETUS JATKUU !!!!!!!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 22, 2019, 10:22:36 ip
Keskustan Kärnä: ”Soldiers of Odin lakkautettava” – Sai vastaansa kiivaan palautteen

Tämä tyyppi osoittatui jo viime eduskunnan aikaan täydeksi pelleksi ja siitä huolimatta vielä keskustalla itseään kusetuttavat äänestivät tämän persreiän uudelleen eduskuntaan.

Mikko Kärnä Olli Pasanen Ehdottomasti. Mutta rajojen valvonta tai rajanylityspaikkojen valvonta ei todellakaan kuulu "Soldiers of Odin" roskasakille. Sinäkö puolustat tällaisia viestejä?

SOD:n roskasakille?? Kärnä on takuulla viimeinen henkilö kutsumaan ketään roskasakiksi. Helvetin GLOBALISTIEN PIKKU HUORA!!!! Jessus, mikä DNA JÄTEPÖKÄLE.

Ensimmäiseksi, kun avaat Kärsäkyrpiäisen facebook sivun. niin tulee kyseisen DNA JÄTEPÖKÄLEEN KUVA ja kuvan vasemmasssa yläreunassa on teksti, arvaa kuka on poliittinen esikuvani?

No, arvataan. STALIN??

Linkki.
https://www.facebook.com/lapinpuolustaja/
Otsikko: Vs: KATRI KULMUNI: KESKUSTA - SAMA KUSETUS JATKUU !!!!!!!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 30, 2019, 09:30:09 ip
Mikko Kärnä ajeli lyhyitä matkoja taksilla – valehteli johtuvan säästä

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on ollut viimeaikoina kiusallisissa otsikoissa. Joulupyhinä hän sai näkyvyyttä tivatessaan VR:ltä heidän myymänsä lihapiirakan tarkempaa sisältöä. Kärnä oli ihmeissään, kun vastausta ei osattu siltä seisomalta antaa, ja tärkeääkin tärkeämpi keskustelu päätyi otsikoihin asti.

Tässä se vasta oikea hupiukko on!!! Mutta ei se tarkoita, etteikö kusettaminen onnistu.

Iltalehden taksiselvityksessä (IL 27.12.) kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) osoittautui lyhyiden matkojen erikoismieheksi. Kärnä ajoi taksilla touko-marraskuussa 66 alle kahden kilometrin matkaa. Matkoista 17 oli alle kilometrin. Lyhyin matka oli vain 300 metriä. Niitä Kärnällä oli kaksi.

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0d4bd878-6b5d-400d-b45c-7af4de48919d