Verkkofoorumi

Avoin keskustelualue - Ajankohtaista - Verkkofoorumi.org => Breaking Alternative News! => Aiheen aloitti: sylettää !!! - Lokakuu 09, 2019, 03:23:58 ap

Otsikko: EU-TUOMIOISTUIMEN BOLSEVIKKI TUOMARIT, SENSUURI NETTIALUSTOILLE KANSAINVÄLISESTI
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 09, 2019, 03:23:58 ap
EU court hits Facebook, orders global removal of illegal content

Facebook nyt on mitä on, twitteristä, tahi googlesta puhumattakaan. Kaikki sensuroivat varsinkin konservatiivisia kirjoituksia. Mutta tällä TÄYSIN ÄLYVAPAALLA PÄÄTÄKSELLÄ EU-tuomioistuimen BOLSEVIKKI tuomarit ovat ottaneet sensuuri myönteisen kannan ja ajavat vielä päätöksellään sensuuria täysin riippumattomaksi kansallisvaltioista.

Tämä päätös on läpeensä älytön. Esim., jos suomen DEMLAOIKEUS päättäisi, että facebookissa tai twitterissä oleva arvostelu jotakin suomalaista mulkku poliitikkoa kohtaan todettaisiin ''vihapuheeksi'', niin silloin suomen DEMLAOIKEIDEN päätös pitäisi saattaa voimaan maissakin jotka ovat Euroopan ulkopuolella.

Miten helvetissä EU tai EU tuomioistuin kuvittelee sanelevansa Euroopan ulkopuolisille maille, mitä heidän somessaan voi julkaista ja mitä ei ??

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjSteSu743lAhWKLlAKHY0gD7AQFjAKegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fnewatlas.com%2Fcomputers%2Feu-court-facebook-global-removal-illegal-content%2F&usg=AOvVaw0feIkeFhJ2iK_bb7oT5f9F