Verkkofoorumi

Avoin keskustelualue - Ajankohtaista - Verkkofoorumi.org => Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista => Aiheen aloitti: sylettää !!! - ſyyskuu 11, 2019, 07:23:14 ip

Otsikko: POSTIN SISÄINEN KOLONIALISMI !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 11, 2019, 07:23:14 ip
Postin jakelutyöntekijä Suomen Uutisille: Ulkomaalaisten työntekijöiden osuudesta vaietaan – ”Tämä tuntuu ja näyttää ihan sisäiseltä kolonialismilta”

Ale-palkka riittää oleskelulupaan

– Tämä tuntuu ja näyttää ihan Postin sisäiseltä kolonialismilta. On puhuttu, että palkka-alen jälkeen ulkomaalaisille oleskeluluvalla Suomessa työskenteleville jää käteen saman suuruinen luku, joka on edellytyksenä Suomessa oleskelulupaan. Työntekijöitä välittää pääosin SOL-yhtiöt, hän kertoo.

Pääministeri Antti Rinne ei halunnut ottaa suoraan kantaa Postin palkkari, mutta totesi Helsingin Sanomille (11.9.), että yksi vaihtoehto olisi selvittää, voisiko nykyisille työntekijöille voisi korvata siirtymisen heikompaan työehtosopimukseen tai palkkaa alentaviin järjestelyihin ”jollain rahallisella kertakorvauksella”.

Vastoittain joku jossain kirjoitti, että SDP edustaa maailman kieroutuneinta työväenaatetta. Eipä olisi juuri voinut oikeammassa olla !!!

Postin kohdalla myös näemme nyt syyn, miksi hallitus toisensa perään, riippumatta mitkä puolueet siellä häärää, haluavat raahata näitä ''pakolaisia'' tänne laumoittain. HALPATYÖMARKKINAT !!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/postin-jakelutyontekija-suomen-uutisille-ulkomaalaisten-tyontekijoiden-osuudesta-vaietaan-tama-tuntuu-nayttaa-sisaiselta-kolonialismilta/