Verkkofoorumi

Avoin keskustelualue - Ajankohtaista - Verkkofoorumi.org => Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista => Aiheen aloitti: sylettää !!! - Heinäkuu 08, 2019, 07:27:02 ip

Otsikko: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 08, 2019, 07:27:02 ip
”Normipäivä Lähi-Itä Keskuksessa”

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/07/07/paivan-video-normipaiva-lahi-ita-keskuksessa/


Koska juutalaisten perustaman Googlen tytäryhtiö Youtube sensuroi usein monikulttuurisuuden todellisuutta esittelevät videot, on pahoinpitelyvideo ladattu varmuuden vuoksi myös sensuurivapaaseen Bitchuteen: https://www.bitchute.com/video/tF2vp6cW5oE7/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 15, 2019, 08:06:27 ip
Metrot - Suomen kehitysmaalaistumisen näyteikkunat

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-114603
Päivän video: ”Joukkotappelu Tampereella: Etnistä värinää”

Facebookkiin on ladattu tänään video joukkotappelusta Tampereen keskustassa, jossa nyrkkien ja potkimisten lisäksi käytettiin kaikkea mitä käsiin löytyi.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/07/16/paivan-video-joukkotappelu-helsingissa-etnista-varinaa/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 24, 2019, 10:03:36 ip
Kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein HS:n haastattelussa: Pysyn kannassani siitä, että kaikki perus­suomalaisten äänestäjät ovat rasisteja

No niin. Tässä on taas 1 esimerkki siitä mitä monikulttuurisuus paska suomeen on tuonut.

Mulatti, joka on raahattu tänne suomeen somaliasta on hankkinut itsensä päättäviin virkoihin muiden maahantunkeutujien, ja suomalaisten HYÖDYLLISTEN IDIOOTTIEN TUELLA !!!

Nyt tämä lakupoju soittaa avoimesti turpaansa kantaväestöä kohtaan, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun hän on luennoimassa miten meidän tulisi olla, ja elää omassa maassamme.

Mitä enemmän näitä maahantunkeutujia tulee suomeen, niin sen enemmän heitä päätyy lopulta päättäviin asemiin. Sieltä käsin he toteuttavat omaa suomen / suomalaisten vastaista agendaansa.

Kysymys kuuluukin, millä suomalaiset saadaan heräämään tähän ??

Itse olen varsin pessimistinen sen suhteen, ja perussuomalaisinn tässä asiassa ei voi luottamusta laittaa. He ovat jälleen osoittautuneet hupinationalisteiksi, jotka ovat vain oman etunsa perässä !!!

Linkki.
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006183605.htmlRantautuiko ruotsalainen kulttuuri Helsinkiin?

on tullut aika kiittää edellistä ja nykyistä hallitusta, jotka ovat sallineet sen tapahtua. Sekä vaatia ministeri Ohisalolta (vihr) ja pääministeri Rinteeltä (sd) toimia tilanteen korjaamiseksi.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-115804’Kulttuurierot’ pakottavat helsinkiläistä autoliikettä muuttamaan – etsii vartijaa

Julkaistu 25.07.2019 10:42, 5578 lukukertaa
Helsingissä autoja ostava ja myyvä yritys ilmoittaa Facebookissa, että tilanne naapurin autopesula-yrittäjien kanssa on vaikea ja vaarallinen. Pakollisen muuttomyynnin ajaksi tarvitaan kiireellistä vartija-apua.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/07/25/kulttuurierot-pakottavat-helsinkilaista-autoliiketta-muuttamaan-etsii-vartijaa/Helsingin ampumavälikohtaus: Pidätetty ampuja Kosovosta

Helsingin Hietaniemenkadulla tiistaina tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta on vangittu kosovolaistaustainen mies. Häntä epäillään kolmesta murhan yrityksestä.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/07/25/helsingin-ampumavalikohtaus-pidatetty-ampuja-kosovosta/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 08, 2019, 12:27:21 ap
Missä kulkee suomalaisen nettomaksajan raja? Raja, jonka jälkeen itsekään ei enää kunnioita yhteiskuntarauhaa, joka on jo pilaantunut globalistien ahneuden tai ideologian myötä.

Globalistien puolustamia muukalaisia virtaa maahan jatkuvasti paremman elintason perässä. Muukalaisia kulkee jopa laittomasti maassa viranomaisten puuttumatta siihen mitenkään.


Kuinka alas yhteiskuntamme pitää vielä vajota, että tämä itsetuhoisuus kumotaan demokratian kautta.

Linkki.
https://www.facebook.com/kansanedustaja.ano.turtiainen/posts/118074222848141


Tuossa vielä ps:n blogialusta osoite, kun facebookista tuppaa kaiikki ei KOMMUNISTINEN kannanotto häviämään!!!

Linkki.
http://blogit.perussuomalaiset.fi/ano-turtiainen/nettomaksajan-arki/Lokka paljasti: Isossa Omenassa ryöstön tehnyt nuorisojengi oli ulkomaalaistaustainen

Valtamedia uutisoi nuorisojoukon Espoossa tekemästä törkeästä ryöstöstä eilen sunnuntaina. Valtamedia ei kuitenkaan kertonut millaisesta nuorisojoukosta oli kysymys, joten Junes Lokka kertoi siitä maanantaina.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/05/lokka-paljasti-isossa-omenassa-ryoston-tehnyt-nuorisojengi-oli-ulkomaalaistaustainen/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 11, 2019, 08:24:41 ip
Lukijan video: ”Suomen uudistetun taksipalvelun helmihetkiä”

Sinä olet rasisti.  :P :P :P :P :P

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/10/lukijan-video-suomen-uudistetun-taksipalvelun-helmihetkia/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 14, 2019, 09:46:35 ip
Espoo: Turkkilaismiestä epäillään 52 eri lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta

Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan poikkeuksellisen laajassa rikossarjassa, jossa noin 30-vuotiasta miestä epäillään yhteensä 52 eri lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta.


Multikultti tuottaa taas hedelmää  >:( >:( >:( >:( >:(

”Miksi poliisi tiedottaa vasta nyt laajasta ulkomaalaismiehen suorittamasta ja lapsiin kohdistuneesta seksuaalirikosten sarjasta, vaikka tapahtunut oli viranomaisten tiedossa jo ennen kevään vaaleja. Vai juuri siksi?”

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/14/espoo-turkkilaismiesta-epaillaan-52-eri-lapseen-kohdistuneesta-seksuaalirikoksesta/Maahanmuuttajat raiskasivat Helsingissä vierailleen naisen

Helsingin käräjäoikeus katsoi muun muassa todistajien kertomusten, hätäkeskustallenteen ja lääkärintodistuksen perusteella, että kyse oli raiskauksesta. Se tuomitsi vuonna 1988 syntyneen Ahmed Basim Saddam Al-Azzawin kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9a74b526-68d9-46ab-8259-22e3e8eb0dbb
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 11, 2019, 06:48:04 ip
Kuusamossa vaarallista ja akuuttia kouluväkivaltaa – viranomaiset eivät puutu uhkauksiin ja hyökkäyksiin [Video]

UMV-Lehteen otti yhteyttä eilen tiistaina järkyttynyt ja huolestunut äiti, jonka lapset ovat joutuneet väkivaltaisen maahanmuuttaja-nuoren uhkailun ja hyökkäysten kohteeksi Kuusamossa. Äidin mukaan viranomaiset ovat olleet haluttomia puuttua eskaloituvaan vaaratilanteeseen.


Poliisit tulivat paikalle ja tapahtuneesta puhuttiin, mutta mitään ei tapahtunut ja tuloksena on se, että hän uhkailee ja huoritelee tyttölapsiamme jatkuvasti sekä käyttäytyy väkivaltaisesti sekä uhkaavasti lapsiamme kohtaan,” äiti kertoi.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/11/kuusamossa-vaarallista-ja-akuuttia-kouluvakivaltaa-viranomaiset-eivat-puutu-uhkauksiin-ja-hyokkayksiin-video/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 15, 2019, 09:01:26 ip
Tyrmistyttävä käänne: Vakavaa kouluväkivaltaa kokenut lapsi huostaanotettiin poliisivoimalla Kuusamossa – ”Uhri syyllistetty”

Uutisoimme keskiviikkona vaarallisesta kouluväkivallasta Kuusamossa, kuinka viranomaiset eivät ole puuttuneet maahanmuuttaja-pojan tappouhkauksiin ja hyökkäyksiin. Lapsista, jotka ovat uhreja, on tehty syyllisiä: 14-vuotias kuusamolaispoika pakkohuostaanotettiin perjantaina.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/13/tyrmistyttava-kaanne-vakavaa-kouluvakivaltaa-kokenut-lapsi-huostaanotettiin-poliisivoimalla-kuusamossa/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 19, 2019, 01:36:43 ap

Etnisiä eteisvärinöitä

Espoo oli pitkään se ”parempi Vantaa”, kunnes kulttuuririkastuksen vaikutukset ulottuivat sosiaalirakenteeltaan keskiluokkaisempaan lähiöparatiisiin, jonka napapaikkaa ”Espoon keskusta” on perinteisesti käytetty esimerkkinä oksymoronista.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-121012
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 26, 2019, 03:57:03 ip
Neljä vuotta turvapaikkapäätöstä odottanut nuori päätyi itsemurhaan – mielenilmaus vaatii keskustelua turvapaikanhakijoiden tilanteesta

http://yle.fi/uutiset/3-10990740

Nyt suvakki / kulttuurimarxisti / kommunistit saivat oivan käsikassaran vaatia tänne ängenneille ELINTASOLOISILLE pysyviä oleskelulupia, ja kansalaisuuksia.

Kun päätös lopulta viime viikolla tuli, se oli kielteinen.

Päätös oli kielteinen, eli täysin oikea suomen, sekä suomalaisten kannalta !!!!

Palautuslento Kabuliin on jotain, mitä he eivät kykene edes ajattelemaan.

– Se on sietämätön ajatus, Åsa Forsbacka sanoo.


Kun tänne ei änkeä laittomasti alunperinkään, niin ei tarvitse murehtia paluulennoistakaan.

Tony Forsbacka kehottaakin miettimään koko yhteiskunnassa, mitä asialle voitaisiin tehdä.

Ratkaisu on erittäin helppo. Rajat kiinni ''pakolaisilta'', ja jo täällä olevat KAIKKI ULOS MAASTA VÄLITTÖMÄSTI !!!

Anderssén-Löf peräänkuuluttaa yhteiskunnallista puuttumista turvapaikanhakijan itsemurhaan ajaneeseen tilanteeseen.

Suomessa yli 700 ihmistä tappaa itsensä vuosittain, ja luku on lähtenyt v. 2019 uudelleen nousuun.  Nämä yli 700 itsemurhaan päätynyttä ihmistä ei kiinnosta tipan vertaa näitä paskoja, mutta annahan olla, kun laittomasti maahan ängennyt kulttuurimarxismin hedelmä nitistää itsensä hengiltä, niin jo alkaa huuto, ja ulina.

Helvetin TEKOPYHÄT PASKIAISET !!!!

– Nyt on kyse kuitenkin myös siitä, miten me yhteiskuntana kohtaamme tämän epäoikeudenmukaisuuden, joka johtaa ihmiset näin epätoivoiseen tilanteeseen.
"Haluamme jotain parempaa"


Mekin haluamme parenpaa.

HALUAMME päättäjät, hallituksen, sekä viranomaiset jotka laittavat suomen, ja suomalaiset etusijalle.

HALUAMME suomeen päättäjät, jotka eivät ole läpeensä mätiä, ja korruptoituneita.

HALUAMME oikeusvation, josssa suomen väestön oikeuksia kunnioitetaan, sekä ylläpidetään, nykyisen DEMLAN, sekä GLOBALISTIEN läpeemsä mädättämän irvikuvan sijaan.

HALUAMME maatamme kaluavat elintasoloiset pois maastamme.

HALUAMME maahamme ängenneet rkoksia tehneet elintasoloiset pois suomesta.

HALUAMME, että suomen vanhukset saavat heille kuuluvan kunnioituksen, hoivan, ja terveydenhuollon.

HALUAMME kaikille suomalaisille kuuluvan tervenhuollon.

HALUAMME suomea mädättävät KULTTUURIMARXISTIT / KOMUNISTIT pois viroistaan, ja kaiikialta muualta yhteiskunnastamme.

HALUAMME maahan loputtomana virtaavan laillisen maahanmuuton aisoihin.

HALUAMME kantaväestön sadoilletuhansille työttömille työmahdollisuuksia, sen sijaan, että ne valuvat ulkomaalaiselle työvoimalle.

HALUAMME MAAMME ITSENÄISYYDEN TAKAISIN, KUIN MYÖS OMAN VALUUTTAMME. MARKAN.

Mutta nämä asiathan ei näitä maatamme kaluavia MARXISTEJA kiinnosta >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 30, 2019, 08:49:43 ip
Ulkomaalaistaustalta harva kokee itsensä suomalaiseksi

Tämä kun on kerran tilanne, niin hehän voisivat poistua massta. KIITOS !!!

Mutta ei. Sen sijaan tänne änkeäville venakoille, virolaisille soamleille, irakilaisille jaellaan pysyviä oleskelulupia, sekä kansalaisuuksia  >:( >:( >:( >:(

vaikka 40 prosenttia heistä puhuu suomea vain aloittelijan tasoisesti tai ei lainkaan.

Suomen kieli ei taitu ja halua ole edes opetella kieltä, mutta oleskeluluvat, sekä kansalisuus irtoaa tästä huolimatta. Ja sosiaaliturva on taattu  >:( >:( >:( >:(

Kyselyaineiston mukaan somalinkielisillä on tutkituista ryhmistä paras suomen kielen taito,

Somaleilla. No uskoo ken tahtoo, mutta voi tuossa olla totuuttakin mukana. Sujuuhan kelakäynnit ja muut huijaukset paljon paremmin, kun  osaa edes muutaman sanan, sinä rasisiti sanojen lisäksi !!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/harva-ulkomaalaistaustainen-kokee-itsensa-suomalaiseksi/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 07, 2019, 10:40:30 ip
Vähävaraisten oikeuksia puolustava opettaja vertasi blogissa maahanmuuton kustannuksia masennuspotilaiden hoitokuluihin: Työnantaja antoi varoituksen

Etelä-Savon ammattiopiston tuntiopettajana toiminut Mervi Eskelinen julkisti viikonloppuna Facebookissa työnantajalta saamansa varoituksen, jonka perusteena on vain se, että työnantajaosapuoli katsoo Eskelisen rikkoneen yhdenvertaisuuslakia blogikirjoituksissaan. Tapaus on erittäin ongelmallinen jokaiselle turvatun sananvapausoikeuden kannalta.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/vahavaraisten-oikeuksia-puolustava-opettaja-vertasi-blogissa-maahanmuuton-kustannuksia-masennuspotilaiden-hoitokuluihin-tyonantaja-antoi-varoituksen/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 08, 2019, 10:40:41 ip
Itäinen Helsinki ei houkuttele enää suomenkielisiä lapsiperheitä – ”Kaupungin asuntoihin asutetaan humanitaarisia maahanmuuttajia”

Kantaväestö muuttaa pois

Suomenkieliset lapsiperheet muuttavat kiihtyvään tahtiin pois Helsingin heikko-osaisilta alueilta, selviää Helsingin kaupunkitiedon lehden Kvartin julkaisemasta tuoreesta tutkimuksesta.

Matalimman tulo- ja koulutustason alueilta muuttaa pois enemmän suomenkielisiä perheitä, joissa on alle kouluikäisiä lapsia, kuin mitä heitä muuttaa alueelle. Lapsiperheet muuttavat paremmille alueille, jotteivat heidän lapsensa joutuisi kouluihin, joissa oppimistulokset ovat heikkoja ja maahanmuuttajataustaisten lasten osuus on suuri. Kyseisiä kouluja on useita, etenkin juuri Itä-Helsingissä.


Siinä se nyt on sitten todellisuus. Sama paska, mitä on tapahtunut ruotsissa, on nyt todellisuutta suomessa. Kiitos multikultti hulluuden, kantaväestö muuttaa pois tietyiltä asuinalueilta ja niihin muodostuu suomen sisäisiä erillisyhteiskuntia, joita kansoittaa suomea / suomalaisia veronmaksajia hyväkseenkäyttävät loiset  >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/itainen-helsinki-houkuttele-enaa-suomenkielisia-lapsiperheita-kaupungin-asuntoihin-asutetaan-humanitaarisia-maahanmuuttajia/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 17, 2019, 02:38:33 ip
1930-luvulla syntyneen vanhuksen puukolla uhaten raiskannut afrikkalainen – katso kuva

Media uutisoi eilen keskiviikkona Oulussa tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta, jossa uhrina oli 1930-luvulla syntynyt nainen. Raiskaaja käytti teossa apunaan puukkoa pakottaakseen vanhuksen nöyrtymään monikulttuuriseen tilanteeseen.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/1930-luvulla-syntyneen-vanhuksen-puukolla-uhaten-raiskannut-afrikkalainen-katso-kuva/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 24, 2019, 04:47:23 ip

Peltokangas: ”Yhteiskunta on pistetty polvilleen vähemmistöryhmien edessä ja maahanmuuttajat nauttivat lähes diplomaattista koskemattomuutta”


Tarkoitus vaientaa väärät mielipiteet

Vihapuhe sanaa on viljelty keppihevosena jo vuosia vääränlaisten mielipiteiden vaientamiseksi, vaikka laissa ei ole määritelmää kyseiselle sanalle.


– Oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin vastaus paljasti lopulta myös sen, että Euroopan unionin suositukset menevät Suomen lain yläpuolelle ja vihapuhe-sana on valjastettu vain ja ainoastaan kansallismielisyyden tuhoamiseksi lainsäädännöllisin keinoin, Peltokangas toteaa.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/peltokangas-yhteiskunta-pistetty-polvilleen-vahemmistoryhmien-edessa-maahanmuuttajat-nauttivat-lahes-diplomaattista-koskemattomuutta/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 28, 2019, 10:26:56 ip
Viron opetusministeriö pitää monikielisiä perheitä ongelmana, Suomen päiväkodeissa ollaan eri mieltä: "Se on etuoikeus"

Suomen opetushallitus pitää vaihtelevia kieli- ja kulttuuritaustoja rikastuttavina.


Opetussuunnitelman työversio korostaa viron kielen ja virolaisuuden merkitystä päiväkodeissa. Lasten pitäisi opetussuunnitelman mukaan kuulla huoliteltua viron kieltä myös vapaa-ajallaan. Suunnitelma painottaa tyttöjen ja poikien välisiä eroja ja opettajien ohjaamia leikkejä.

Edellisen luettuaan, ymmärtää hyvin miksi suunnitelma aiheuttaa peppukipua KULTTUURIMARXISTEILLE.

Monikulttuurisissa päiväkodeissa lapset tutustuvat toistensa kotitaustoihin. Esimerkiksi Meri-Rastilan päiväkodissa kaikki lapset viettävät itsenäisyyspäivää, joulua ja pääsiäistä mutta myös muiden kulttuurien juhlia.

Muiden kulttuurien juhlia. eli, lapsille tyrkytetään ISLAMIA ja sen sisältäviä MIELEVIKAISUUKSIA

Suomessa ei ajatella, että oman äidinkielen puhuminen ja suomen oppiminen olisivat ristiriidassa keskenään.

Edellinen nyt riippuu keneltä kysyy!!!

Suomen koululaitos on täysin KULTTUURMARXISTIEN ja FEMAKKO FEMINISTIEN käsissä ja jälki on sen mukaista.

Suomeen tarvitaan samanlainen uudistus, kuin Virossa on tekeillä. Nyt OLLAAN SUOMESSA ja KIELI ON SUOMI tai toisena kotimaisena kielenä Ruotsi, jos se nyt ketään kiinnostaa.


KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ!!!!!  Opetushallitus, varhaiskasvattajat ja opettajat kouluissa ovat maan sisällä toimivia myyriä, jotka tuhoavat suomea ja suomen kulttuuria oman fanaattisen MARXISTI IDEOLOGIAN myötä  TARTTIS TEHDÄ JOTAIN ja KAIKKI KYLLÄ TIETÄÄ MITÄ !!!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-11040845
Turussa 1,8 miljoonaa euroa kantaväestön syrjintään

Löysin Turun kaupungin sopeuttamisohjelmasta seuraavan tekstin. "Positiivisen diskriminaation määräraha on noin 1,8 meuroa. Valtio tullee tukemaan vuonna 2020 asiakohtaa lisää ja tämän vuoksi valtio korvaa kunnan rahoitusvastuun."


Positiivinen diskriminaatio = KANTAVÄESTÖN SYRJIMINEN OMASSA MAASSAAN

Eikö olekin hienoa. Suomessa ollaan ja suomalaisia. Hallitus, sekä paikallishallinto TOIMII JÄRJESTELMÄLLISESTI MEITÄ VASTAAN, MEIDÄN VERORAHOILLA  >:( >:( >:( >:(


Tottahan toki Turkulaiset päätyvät tämän maksajiksi, kuin myös kaikki muutkin suomalaiset veronmaksajat valtion kautta vuonna 2020.

Jollain keinoin tuo 1,8 miljoonaa on kuitenkin kerättävä turkulaisilta ja siihen turun kaupungin valtuusto onkin keksinyt yksinkertaisen keinon.

Asiakasmaksutuottojen lisääminen -  Kaikkien harkinnanvaraisten asiakasmaksujen nostaminenmaksimitasolle. Esim. vanhus- ja vammaispalvelujen asiakasmaksujennostaminen, asiakasmaksuvapautusten poistaminen,asiakasmaksujen kerääminen maksuautomaatilla,sairaanhoitajakäynnistä laskuttaminen, intervallihoitomaksujenkorottaminen

Tuo kaikki varmasti lämmittää turkulaisten mieltä, jos he nyt ylipäätään ovat turun kaupungin aikomuksista selvillä. No, kyllä ne selviää aikanaan, kun alkaa tapissaan olevat laskut tippua postilaatikkoon.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-123900


Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 31, 2019, 01:57:48 ip
Kolmea valkovenäläistä miestä epäillään Laajalahden Lidlin varkaudesta

Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni 29.10.2019 kolme miestä epäiltynä Laajalahden Lidlin varkaudesta sekä varkauden yrityksestä.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/10/31/kolmea-valkovenalaista-miesta-epaillaan-laajalahden-lidlin-varkaudesta/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 05, 2019, 02:52:21 ap
Suomalaisen vainajan hautarauhaa häiritään ja loukataan turvapaikanhakijan toimesta

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=Ptt_ENQo1pc
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 06, 2019, 09:43:05 ip
Monikulttuurisessa koulussa huono suomi tarttuu suomalaislapsiinkin

Monikulttuurisuuden tuoma ja levittämä tuho ulottuu jokaiselle yhteiskunnan alueelle jo suomessakin.

Luulisi, että herätyskellot alkaisi soida, kun kyse on omasta äidinkielestä, vaan luuletteko, että,,,,, >:( >:( >:(

Sen sijaan, että huoli omastakielestä heräisi, niin Opetusministeri näkee rikkautena

Opetusministeri Andersson oli Ylen mukaan huolissaan maahanmuuttajien oman äidinkielen opetuksesta.

– Heidänkin kielitaitonsa pitäisi nähdä vahvuutena ja pohtia monikielistä pedagogiikkaa, jotta voidaan tukea heitä ja nähdä rikkautena, että he pääsevät jo nuoressa iässä oppimaan monta vierasta kieltä, Andersson sanoi.


Nämä saatanan MARXISTI huorat tuhoavat ihan kaiken, mihin näppinsä pistävät. Mukaan lukien suomen kielen  >:( >:( >:( >:( >:(

Tässä on taas 1 kirja esimerkki MARXISMISTA ja siitä miten he yrittävät tuota kantakulttuurin kieltä myöten keinolla millä hyvänsä. Tämä porukka on kuin SYÖPÄ yhteiskunnassa.

Ja, mitä syövälle tehdään, kun se havaitaan? Leikataan pois ja niin kuuluisi tehdä suomessakin, ennen kuin he saavat peruttamatonta tuhoa aikaan!!!!!

Tämä koululuokkien sekoittaminen on täydellinen esimerkki siitä miten marxistit toimivat. Kun on havaittu ongelma, että suomeen raahautuneiden maahnmuuttajien / tunkeutujien äpäreet eivät opi suomea ja samalla kantaväestön lapsien oman äidinkielen oppiminen menee retuperälle, niin mitä nämä helvetin haaskat ehdottavat ja keksivät ratkaisuksi?

Otetaan maahanmuuttajien / tunkeutujien penskoja ja levitetään ne niihin koulihin joissa mitään ongelmia ei ole. Ja tätä myötä vahinko vain kertautuu!!!!!  >:( >:( >:( >:(

Koko touhu on täysin läpeensä mielisairasta. Mutta aika harvat ovat tainneet ikinä MARXISMIA miksikään muuksi kuin melisairaudeksi kutsuakaan.

Ikävä kyllä, nykyinen hallitus on täysin näiden MIELISAIRAIDEN MARXISTIEN käsissä.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisessa-koulussa-huono-suomi-tarttuu-suomalaislapsiinkin/


Opettajat olivat huolissaan, miten asia vaikuttaa oppimisen tasoon ja erityisesti suomen kielen oppimiseen. Vertaisoppiminen jää pois, kun lapset eivät puhu keskenään suomea. Opettajat ovat havainneet, että myös suomea äidinkielenään puhuvat ovat alkaneet puhua huonoa suomea, sillä se tarttuu. Tänä syksynä koulussa on alkanut näkyä myös uusi ilmiö: oppilaat puhuvat keskenään englantia, koska osaavat sitä paremmin.

Ministeri astui hetkeksi kunnallispoliitikon rooliin ja sanoi hänellä olevan asiassa peiliinkatsomisen paikka. Tarvitaan asumispoliittisia ratkaisuja.

Eli, suomennettuna. Siirretään ongelmat myös niille alueille ja kouluille joissa niitä ei ole.  Saatan MARXISTI MYYRÄ.

Toisaalta myös maahanmuuttajien oman äidinkielen opetusta ja oppimismahdollisuuksia on kehitettävä.

Mitä vittua näiden MARXISTI KOMMUNISTIEN PÄÄSSÄ OIKEIN LIIKKUU?? Nyt ollaan suomessa ja kielinä on SUOMI ja toisena ruotsi!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-11050964
Monikulttuurisuus rasittaa kouluterveydenhoitoakin – maahanmuuttajien terveystarkastuksista ei tingitä

”Suomalaisilta leikataan koko ajan”

Sen sijaan maahanmuuttajaoppilaiden terveystarkastuksista ei tingitä. Valmistavaan opetukseen tulevan maahanmuuttajaoppilaan terveystarkastus on paljon laajempi ja työläämpi kuin tavallisille lapsille tarjottavat laajat terveystarkastukset, kertoo pääkaupunkiseudulla monikulttuurisessa koulussa työskentelevä terveydenhoitaja Tiina (nimi muutettu).

– Tuntuu, että suomalaisten oppilaiden kohdalla leikataan koko ajan kaikesta, samaan aikaan kun maahanmuuttajaoppilaat vievät valtavasti aikaa ja resursseja, Tiina kertoo.


Myös paperittomat hoidetaan

Maahanmuuttajaoppilaita tulee kouluihin monella nimikkeellä: kiintiöpakolaisina, näiden perheenyhdistämisinä, turvapaikanhakijoina ja muina maahanmuuttajina. Kouluihin tulee jopa laittomasti maassa oleskelevien ”paperittomien” lapsia.


Tiinan mukaan maahanmuuttajat ovat erittäin tietoisia oikeudestaan tulkkiin ”niin kauan kuin on tarve”. He myös ”kouluttavat toisiaan” erilaisista oikeuksistaan. Kymmenen tai jopa kaksikymmentä vuotta Suomessa asunut äiti saattaa vaatia tulkin paikalle, koska ei osaa suomea.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuus-rasittaa-kouluterveydenhoitoakin/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 09, 2019, 01:03:08 ip
Kaksi miestä raiskasi naisen – taustalla monikulttuurisuus

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/44c77f34-c48f-4fce-893e-5be93c45cb6bMaahantunkeutuja-pedofiili raiskasi lapsen – 2,5 vuotta vankeutta

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/24199cfb-94bd-4504-abf7-f98c7a926690
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 12, 2019, 11:55:55 ip
Uussuomalaiset ”esikuvat” floppaavat yhä uusiin skandaaleihin

Husu Husseinin tuorein valehtelutapaus on taas yksi naula kampanjoinnin arkkuun, kun globalistien valtamedia ja poliitikot yrittävät parantaa mielikuvaa uussuomalaisista "esimerkillisinä henkilöinä", mutta huonolla menestyksellä.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/11/12/uussuomalaiset-esikuvat-floppaavat-yha-uusiin-skandaaleihin-kolumni/Husu Hussein saanut rikostuomioita 90-luvulla – katso paperit!

Linkki.
https://www.vastarinta.com/husu-hussein-saanut-rikostuomioita-90-luvulla-katso-paperit/Hulvattomat Husu-meemit leviävät sosiaalisessa mediassa

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/11/13/hulvattomat-husu-meemit-leviavat-sosiaalisessa-mediassa/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 19, 2019, 10:09:38 ip
Kertomuksia rajusta etnisestä jengiväkivallasta Kuusamossa ja Helsingissä

Viranomaiset ja valtamedia vaikenevat kertomuksista, joiden mukaan etninen jengiväkivalta kantasuomalaisia vastaan lisääntyy. UMV-Lehdelle on toimitettu tietoa lähipäivinä kahdesta tapauksesta, Helsingistä ja Kuusamosta.


Ruotsissa pääministeri selittelee todellisuutta uusisksi ja samaan aikaan suomessa sama paska on jo toteutunut kuin ruotsissa, mutta POLPO, POLITIIKOT ja MEDIA vaikenevat asiasta!!!!!

Ottakaamme huomioon, että nyt näkemämme kammottava jengirikollisuuden tilanne Ruotsissa on pitkälti sen seurausta, että maan viranomaiset ja media ovat vaienneet todellisen tilanteen sekä uhkaavan kehityksen, joka on johtanut täydelliseen katastrofiin. Vaikeneminen ei ratkaise mitään, mutta pahentaa tilannetta entisestään.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/11/18/kertomuksia-rajusta-etnisesta-jengivakivallasta-kuusamosta-ja-helsingista/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 26, 2019, 09:41:23 ip
Helsingin poliisilla tutkinnassa poikkeuksellinen etnistaustainen katujengi – väkivaltarikosyksikkö tutkii törkeää kiristystä

viiden epäillyn porukka. Siihen kuului kaksi somalia, kaksi kurdia ja yksi albaani.

Etnistaustainen  :-* :-* :-*  Jutun kirjoittaja on taas joku MARXISTI, jonka on pyörrettävä todellista taustaa jollain lailla pehmeämmäksi. Hitto, mitä pelleilyä!!!!

KIITOS vain sipilälle, orvolle ja muille MULKUILLE tästäkin multukultin lahjasta suomelle ja suomalaisille  >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-poliisilla-tutkinnassa-poikkeuksellinen-etnistaustainen-katujengi-vakivaltarikosyksikko-tutkii-torkeaa-kiristysta/7624086#gs.g8jy0z
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 11, 2019, 10:27:33 ip
Jälleen yksi median ylistämä maahanmuuttaja vankilaan pedofiliasta

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan irakilaisen maahantunkeutujan Waleed Khudhair Khalid Daffaienin vankilaan 2 vuodeksi ja 7 kuukaudeksi törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä. Tuomioon sisältyy Daffaienin aikaisemmin saama 9 kuukauden ehdollinen tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/jalleen-yksi-median-ylistama-maahanmuuttaja-vankilaan-pedofiliasta/Homoseksuaalisuuden vuoksi oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja raiskasi naisen helsinkiläisessä yökerhossa

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/homoseksuaalisuuden-vuoksi-oleskeluluvan-saanut-maahanmuuttaja-raiskasi-naisen-helsinkilaisessa-yokerhossa/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 17, 2019, 11:35:33 ip
Näin laittomasti maassa olevia majoitetaan

Helsinkiin on syntynyt jopa satojen asuntojen pimeät vuokramarkkinat.

Verotoimisto on raportoinut uudenlaisesta rikosepäilystyä poliisille. Helsingin ulkomaalaispoliisissa työskentelevä komisario Janne Lepsun mukaan poliisi on tehnyt havaintoja uuteen ilmiöön liittyvistä tapauksista.

POLPO on tietysti tehnyt havaintoja asiaan liittyen, mutta EI TAKUULLA EDES YRITÄ TEHDÄ ASIAN SUHTEEN MITÄÄN!!!!

Päätös olla telemättä yhtään mitään on varmasti poliittinen ja tullut hallitukselta, myös edellisisltä ja jota tottakai toteutetaan politisoituneen poliisijohdon tuella!!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/hs-nain-laittomasti-maassa-olevia-majoitetaan-helsingissa/

Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 30, 2019, 09:52:27 ip
Rotumuukalainen Morteza Bajat raiskasi ja ahdisteli naisia sekä tyttöjä Tampereella – ”tuomio” 5 vuotta vankeutta

1992 syntynyt Morteza Bajat tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa kolmesta seksuaalisesta ahdistelusta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, raiskauksesta ja törkeästä raiskauksesta vain viiden vuoden vankeuteen. Bajat oli vielä ehdollisessa vankeudessa rikosten tekoaikana hänen suudeltua väkisin bussissa 14-vuotiasta tyttöä helmikuussa 2018.

Linkki.
https://www.aamulehti.fi/a/7a0e8b9e-40eb-4d91-bd45-2d9604fd7045Päivän kuva: ”Somalialaisen leipäjono Suomessa”

Jouluna mieliä kirvoittanut presidentti Niinistön puhe "Suomen hienoimmasta perinteestä" eli suomalaisten leipäjonoista ja vähävaraisten joulujuhlista, on siivittänyt oheiselle kuvalle tuhansia jakoja ja kommentteja sosiaalisessa mediassa.


Kenenkäpä arvelette tuonkin kärrin sisällön maksavan??

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/12/29/paivan-kuva-somalialaisen-leipajono-suomessa/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 01, 2020, 10:18:13 ip

Hengenvaarallinen monikultturismi

Suomen kaikki eri hallitukset alkaneella vuosisadalla (2000 – luku) ovat pyrkineet edistämään monikultturismia. Millaiseen yhteiskuntaan kehitys johtaa, sitä voi tarkastella katsomalla naapurimaa Ruotsiin, joka on kaikkien eurooppalaisten valtioiden äiti, mitä tulee monikulttuurisuuden maaniseen edistämiseen.


Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-128100
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 14, 2020, 10:31:03 ip

Turvapaikanhakijat tyytyväisempiä vastaanottokeskuksiin

Migrin mukaan keskuksiin ollaan tyytyväisempiä kuin vuosi sitten.

Alaikäisten toiveissa oli, että henkilökunta kuuntelisi enemmän nuorten mielipiteitä esimerkiksi ruoan ja liikunnan suhteen.

Tänne tullaan hakemaan turvapaikkaa, koska ''hätä'' on suuri ja turvapaikka pitäisi saada. Hätä ei tosin ole niin suuri, etteikö voisi ruasta valittaa, puhumattakaan kaikesta muusta, mitä SUOMEN PITÄISI HEILLE ANTAA, KUN VAIN SUVAITSEVAT SUURESSA HÄDÄSSÄÄN TULLA TÄNNE TURVAPAIKAN HAUN NIMISSÄ LOISIMAAN LOPPUIÄKSEEN!!!! >:( >:( >:( >:(

Suomen kielen opetus ja asiakkaita aktivoivien toimintojen pariin ohjaaminen niin keskuksen sisällä kuin keskuksen ulkopuolella koettiin hyviksi asioiksi.

Moni asiakas kaipaisi myös lisää apua työnhakuun

Hetkinen nyt. Eikös turvapaikkasysteemin pitäisi olla järjestelmä, jossa henkilö saa turvapaikan tietyksi aikaa, kunnes hänet voidaan palauttaa kotimaahansa?? Sen sijaan heille järjestelään kielikursseja ja apua pitäisi saada myös työnhaussa.

Eikös ulkomaalaisen työskentelyyn suomessa pitäisi olla työlupa??  Saavatko nämä tänne tulleet loiset työluvan turvapaikkahakemuksen mukana??

Tässä on nyt jokin pahasti vinossa!!!  Hallituksellahan on jo tekeillä ohjelma, jolla tänne ängenneet loiset voivasivat jäädä maahan työpaikan nojalla.


Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/turvapaikanhakijat-aiempaa-tyytyvaisempia-vastaanottokeskuksiin/


Ulkomaalaismies käytti kahdeksaa lasta seksuaalisesti hyväkseen – hovioikeus alensi vankeustuomiota

Hovioikeus alensi ulkomaalaismiehen kahdeksaan alaikäiseen kohdistuneista seksuaalirikoksista saamaa vankeustuomiota.

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/ulkomaalaismies-kaytti-kahdeksaa-lasta-seksuaalisesti-hyvakseen-hovioikeus-alensi-vankeustuomiota/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 20, 2020, 09:37:57 ip
Ulkomaalaispedofiilille 2 vuotta ehdotonta Helsingissä

Helsingin hovioikeus on hiljattain tuominnut ulkomaalaispedofiilin kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Pedofiili työskenteli rikoksen tapahtuma-aikana kauppakeskus Itiksen siivoojana. 25-vuotias pedofiili käytti 15-vuotiasta lasta törkeästi hyväkseen painostamalla tätä seksiin uhkailemalla väkivallalla, kuten tappamisella.

Rikossarja kesti kahden kuukauden ajan. Pakotettua seksiä tapahtui kauppakeskuksessa vessassa, vartijoiden kopissa ja parkkihallissa. Seksi oli suojaamatonta.

Pedofiili itse kiisti teot ja kertoi pitäneensä uhria siskonaan. Oikeus ei kuitenkaan selityksiä uskonut.

Iltalehti suojeli tekijää eikä suostunut julkaisemaan pedofiilin nimeä. Iltalehti ei paljasta tuomitun nimeä uhrin suojelemiseksi.


Uhrin suojelemiseksi??  Eiköhan tässä ole kyse ihan jonkun muun kuin uhrin suojelemisesta!!!!!

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/da8500ce-9cf7-42c5-924a-658026fc7d41

Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 22, 2020, 11:19:29 ip
Monikulttuurinen murha Hämeenlinnassa?

Hämeenlinnassa on poliisin epäilyn mukaan tapahtunut maanantaina yksityisasunnossa suoritettu murha. Tiedot tapahtumasta ovat toistaiseksi hataria, mutta useat lähteet kertovat murhan uhrin olevan maahantunkeutujan kanssa seurustellut liberaali suomalaisnainen.

Mikäli väitteet pitävät paikkansa, on uhri Hämeenlinnalainen Sanni Ovaska. Internetissä on pyörinyt useita kuvakaappauksia naisen Facebook-päivityksistä, joissa hän ilmaisee vastustavansa ”rasisteja”, tukevansa avoimien rajojen politiikkaa sekä niin sanottuja ”homojen oikeuksia.”


Paska juttu tapahtumana, mutta siinä sai taas 1 multikultti hörhöily paskasen lopun.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/monikulttuurinen-murha-hameenlinnassa/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 23, 2020, 04:26:23 ip
Ravintola-alalla toimiva Ahmed erehdytti Kansaneläkelaitoksen maksamaan itselleen perusteetonta työmarkkinatukea yhteensä 20 167 euroa.

Rikoksensa Ahmed teki ilmoittamalla työttömyysaikaa koskevissa ilmoituksissa olevansa kokonaan työtön. Ongelmaksi muodostui se, että samaan aikaan, vuosina 2015-2018, Ahmed toimi päätoimisena yrittäjänä Keski-Suomessa.


Linkki.
https://www.kansalainen.fi/mies-nosti-kelalta-yli-20-000-euroa-tyomarkkinatukea-toimi-samaan-aikaan-yrittajana/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 25, 2020, 12:50:55 ip
Jos turvapaikkapäätöstä olisi noudatettu, Sanni olisi elossa | Mielipide

"Turvapaikanhakija tulee Suomeen turvallisesta Turkista vuonna 2015, saa kielteisen päätöksen, ja on maassa vielä 2020. Tappaa tyttöystävänsä ja sitten itsensä," viittaa kirjoittaja tiistaina Hämeenlinnassa tapahtuneen Fitness-Sannin murhaan.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/01/24/jos-turvapaikkapaatosta-olisi-noudatettu-sanni-olisi-elossa-mielipide/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 28, 2020, 12:58:44 ap
Päivitetty: 35-vuotias kieltenopettaja tappoi 2-vuotiaan poikansa Espoossa

Saarivaltion valtamedian mukaan Britannian kansalainen, Ayesha Ali, on epäiltynä nuoren poikansa murhasta Espoossa. Epäilty nainen on 35-vuotias Cambridgen yliopistosta valmistunut opettaja.


Jälleen 1 yksittäistapaus lisää!!!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/01/26/35-vuotias-aalto-yliopiston-brittiprofessori-tappoi-2-vuotiaan-poikansa-espoossa/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 12, 2020, 08:28:33 ip

Iltasanomat tyrkyttää suomalaisnaisille monikulttuurisia suhteita

Kovin pitkää aikaa ei kulunut Hämeenlinnan surullisista tapahtumista ennen kuin Iltasanomat aloitti perinteisen propagandan monikulttuuristen suhteiden ihanuudesta.


Eipä näitä rotupetturi naisia juuri kannata sääliä, kun he joutuvat näiden mulattien pahoinpitelemäksi tai kapitoiduksi.

Saavat, mitä kerjäävätkin!!!

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-131600
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 09, 2020, 11:16:18 ip
Ali Taqi Hussein Al-Azzawi raiskasi alaikäisen uimarannalla

Linkki.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006427992.html
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 10, 2020, 08:46:08 ip
Huumeita, aseita, ryöstöjä, jengiytymistä – Poliisit: Ruotsin kehitys on rantautunut Suomeen

KRP:n mukaan Suomessa järjestäytynyt rikollisuus on lisääntynyt, mutta myös useita pienempiä rikollisjengejä on ilmaantunut.


Mutta TODELLISUUTTA EI HALUTA NÄHDÄ VIELÄKÄÄN TAI AINAKAAN MYÖNTÄÄ >:( >:( >:( >:( Sen sijaan lässytetään integroitumisesta ja asiaa vähätellään ministeriöitä myöten.

Tottahan toki POLPO myös muistaa jankuttaa uhkailusta, että ORWELLILAINEN ''maalitus'' eli sensuurilaki pysyisi lainsäätäjien mielessä. Lain, jonka myötä voidaan käydä kaikkien esim. POLPOA kritisoivien kimppuun mielivaltaisesti!!!!  Rikollisuuden kanssa kyseisellä lailla ei ole mitään tekemistä, muuta kuin viranomaisten kritisoimisen kriminalisointi!!!!

Kun lukee IL:n jutun asiasta, niin ei voi kuin ihmetellä, miten POLPO ja ministeriön virkamiehet samaan aikaan maalailevat ja vähättelevät asiaa samaan aikaan. Kummallakin oma lehmä ojassa tottakai.

Kuten kunnon propagandaan kuuluu, jutun loppuun ei ole liitetty kommentointisiota. Lukijoilla saattaisi nimittäin olla juttuun liittyen asiaa mm. maahanmuutosta.

Viranomaisten ratkaisu jengiytymisongelmaan on erilaisten integroitumiseen liittyvien projektien lisääminen sen sijaan, että ymmärretään tosiasiat, kuten sen, että rikollista mieltä ei höpöhöpö-projektit kiinnosta, ja että maahanmuutto on joka puolella luonut saman ongelman. Mikäli viranomaisia siis kiinnostaisi oikeasti puuttua asiaan, markkinoisi se maahanmuuton lopettamista, ei suojatyöpaikkoja kollegoilleen.

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c8e00504-84c7-452a-8ac8-0f9f525fb8ac
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 11, 2020, 10:39:54 ip
Pidätettiin Tampereella: Liberian sisällissodan komentajaa epäillään törkeistä sotarikoksista

Keskusrikospoliisi vaatii vuonna 1969 syntynyttä Sierra Leonen kansalaista vangittavaksi epäiltynä murhista, törkeästä sodankäyntirikoksesta ja törkeästä ihmisoikeuksien loukkaamisesta poikkeuksellisissa oloissa.

Epäilty on reilut kymmenen vuotta asunut pysyvästi Suomessa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/03/11/pidatettiin-tampereella-liberian-sisallissodan-komentajaa-epaillaan-torkeista-sotarikoksista/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 23, 2020, 09:29:08 ip
Maahantunkeutuja-tosi-tv-tähti mukana 85-vuotiaan joukkopahoinpitelyssä

Tosi-tv-sarjoissa itseään tyrkyttävä maahantunkeutuja Jasmin Mathlouthi on vuonna 2014 syyllistynyt 85-vuotiaan vanhuksen joukkopahoinpitelyyn. Mathlouthi on itse syntynyt vuonna 1994.

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/64a0ebd5-c02d-4afb-9e08-61002385b7b6
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 24, 2020, 10:23:01 ip
Ulkomaalaismies, jonka nimi viittaa Lähi-itään, salasi vuosien 2017 ja 2018 aikana Kansaneläkelaitokselle (Kela) jättämissään toimeentulohakemuksissa olevansa ansiotyössä. Kelan mukaan mies oli aiheuttanut laitokselle 5247 euron taloudellisen vahingon.

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/mies-harhautti-kelaa-ja-sai-petoksella-tuhansia-euroja/
Otsikko: Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 01, 2020, 09:57:12 ip
Rovaniemen hovioikeus antoi tiistaina 31.3 viimeiset kolme tuomiota Oulun laajaa huomiota herättäneessä rikoskokonaisuudessa, jossa kahdeksan turvapaikanhakijoina ja kiintiöpakolaisina Suomeen saapunutta miestä tuomittiin samaan 12-13 -vuotiaaseen tyttöön kohdistuneista seksuaalirikoksista. Hovioikeuden tiistaina antamissa ratkaisuissa käräjäoikeuden tuomioiden lopputulos ei muuttunut rikosten syyksilukemisen, rangaistusten eikä korvausten osalta.

Miehet ovat saapuneet Suomeen kiintiöpakolaisina ja turvapaikanhakijoina.

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/rovaniemen-hovioikeus-antoi-kolme-viimeista-tuomiota-oulun-seksuaalirikosvyyhdissa-vankeustuomiot-ja-korvaukset-sailyivat/