Verkkofoorumi

Avoin keskustelualue - Ihmiset ja ympäristö - Verkkofoorumi.org => Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta => Aiheen aloitti: sylettää !!! - Huhtikuu 26, 2019, 12:10:51 ip

Otsikko: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 26, 2019, 12:10:51 ip

Näiden 11 kysymyksen pohjalta Sdp alkaa rakentaa hallitusta

Rinne antoi puolueille tänään kysymykset, joiden perusteella hallitusta aletaan muodostaa.

1. Hiilineutraali ja luonnon monimuotoisuuden turvaava Suomi

a. Oletteko sitoutuneet globaalisti ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen 1,5 asteeseen? Oletteko sitoutuneet siihen, että Suomi on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä ja sen jälkeen nopeasti hiilinegatiivinen?


Jo ensimmäinen kysymys näyttää sen, että hallitusmuodostaja on täysin vailla minkäänlaista realismia, sekä sen, että kansa tulee maksamaan itsensä kipeäksi lisä veroilla, ja maksuilla.

3. Turvallinen oikeusvaltio Suomi

c. Mitkä ovat sisäisen turvallisuuden riskitekijät ja kuinka vahvistaisitte sisäistä turvallisuutta?

Suomi, oikeusvaltio. Tuo on jo itsessään surkuhupainen vitsi !!!

Sisäisen turvallisuuden riskit ja sisäisen turvallisuuden vahvistaminen.

Huomatkaa, että pakolaisista, eikä maahnmuutosta yleensäkään mainita kysymyksissä ollenkaan. Muistakaan myös SDP:n salainen muistio pakolaismäärän lisäämisestä.

No. Aloitetaan vuoden 2015 mulattiaallosta, jonka annettiin tulla suomeen täysin vapaasti. Sittä on seurannut Turun terroristi-isku. Loputon määrä lasten ja naisten raiskauksia, sekä kaikki muut sen mukanaan tuomat yhteiskunnalliset ongelmat, mukaanlukien miljardien vuotuiset kulut.

Millä Rinne sitten haluaisi vahvistaa sisäistä turvallisuutta. Melkeinpä voi 100 varmasti ennustaa, että kansalaisten vakoilua tullaan entisestään lisäämään, muutenkin perustuslaillisia oikeuksia tullaan kaventamaan siitä, mikä niistä on enää jäljellä.

Toisena keinona on takuuvarmasti myös sananvapauden kimppuun käyminen. Niin kuin kaikki tiedämme, ongelmahan ei ole mulattien tekemät lasten ja naisten raiskaukset, eikä myöskään heidän suomeen tuoma terrorismi, tai miljardien vuotiset kulut, vaan ''vihapuhe''

Kyselyssä yli 92% SDP:n ehdokkaista kannatti ''vihapuheen'' kriminalisointia, eli sananvapauden kaventamista, termin nojalla, jota kukaan ei edes pysty määrittelemään.

Kokoomus perusti 'vihapuhe''työryhmän juuri tarkoituksenaan tukkia kansalaisten suut !!!

c. Mitkä ovat keskeiset keinonne miesten ja naisten välisen palkkatasa-arvon toteuttamiseksi?

Puututaan ongelmiin joita ei edes ole olemassa.

b. Kuvatkaa tekijät, joilla julkisen talouden kestävyys turvataan erityisesti väestökehitys huomioon ottaen.[/size

Pakoliaisia ja maahanmuuttoa ei mainita kysymyksissä ollenkaa, mutta tämän alle se saadaan ujutettua. Tietäen kaikkien eduskuntapuoluieden kannan edellämainittuihin, niin on erittäin todennäköistä, että mulatti ja ns. työperäinen maahanmuuttotulva tulee jatkumaan !!!

Suomalaisilla tulee olemaan takuuvarmasti kusiset seuraavat 4 vuotta ja väestövaihto tulee kiihtymään !!!!

Linkki.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006084605.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Toukokuu 08, 2019, 09:22:08 ip
Ympäristöveroilla lisätään elinkustannuksia

Suomesta koko maailman sosiaalitoimisto

Keskusta koplaa johdolleen edut

Kansanrintamahallitus. Voi helvetin  jeesus. Mitähän kansanosaa kyseinen kommarihallitus sitten muka edustaa ??

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/antikainen-hallituskuvioista-suomalaiset-pitakaa-kukkaroistanne-kiinni/


Alla erinomainen kommentti tulossa olevasta vihervassarihallituksesta. Kommentti on julkaistu vastavalkean kommettiosiossa, kansanrintamahallitusta muodostetaan artikkelia koskien.

Taas mennään niin että heikompaa hirvittää. Maltan tuskin odottaa miten ”köyhien ja vähäosaisten ystävät” säätävät taas uusia toinen toistaan järjettömämpiä veroja ja maksuja pienten ihmisten mieliharmiksi, ilman että porukka saa mitään vastineeksi. No, toivotaan että ainakin kepu katoaa neljän vuoden päästä täydellisesti puolue rekisteristä kun maaseudun väestö saa taas niskaansa heidän säätämiään paskalakeja ynnä muita ihanuuksia. Niin ja sitten rakennellaan vähän ympäri Suomea niitä saatanan rumia ja hyödyttömiä maiseman pilaajia nimeltään tuulimyllyjä. Väestönvaihto todennäköisesti kiihtyy, samoin kaiken maailman yliherkkien ”ihmisryhmien” paapominen ja erilaisia orwellimaisia vihapuhelakeja tullaan säätämään lisää.
Olisinpa niin suurella huumorintajulla varustettu että voisin naureskella suuruudenhulluille puheille siitä miten ”Suomi pysäyttää ilmastonmuutoksen”, tämä valtiolta joka ei pysty pysäyttämään edes 30 000 aseetonta miestä ylittämästä omaa rajaansa ja samat ihmiset kuvittelevat voivansa säätää maapallon termostaattia niin että lämpötila laskee. No.Yritetään ottaa huumorilla, sitä nimittäin tämä kansa tulee tarvitsemaan jos seuraavat 4 vuotta joudutaan olemaan noiden päävikaisten armoilla.
Vastavalkean kannattaa pitää kynät terävänä, koska voin luvata että seuraavan neljän vuoden aikana tulee riittämään kirjoittamisen ja ihmettelemisen aihetta, valtamedialta on turha odottaa valppautta.


Olisinpa niin suurella huumorintajulla varustettu että voisin naureskella suuruudenhulluille puheille siitä miten ”Suomi pysäyttää ilmastonmuutoksen”, tämä valtiolta joka ei pysty pysäyttämään edes 30 000 aseetonta miestä ylittämästä omaa rajaansa


Millaista politiikkaa uuskommunistiselta kansanrintamahallitukselta on sitten odotettavissa?

Lisää verotusta.
Lisää tulonsiirtoja.
Lisää valtionvelkaa.
Lisää liittovaltio Eurostoliittoa.
Lisää homotusta ja transutusta.
Lisää sananvapauden rajoittamista.
Lisää kehitysmaiden "turvapaikanhakijoita".

Tämä kansa on näköjään lyötävä polvilleen ennen kuin se oppii realismia harhaisten utopioiden sijaan. Hyvä että oppii edes joskus. Se opetus on: asioiden on mentävä vielä huonommin, jotta ne voisivat mennä joskus paremmin. Siksi näin alkuun Suomen tien täytyy olla Kreikan tie.


Itse tosin epäilen, että suomalaiset eivät opi tästäkään hallituksesta yhtään vitun mitään !!!

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/suomeen-tulossa-punavihrea.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Toukokuu 11, 2019, 11:56:22 ap
Voi luoja, mikä totaalinen katastrofi tästä on kehittymässä, varsinkin kantasuomalaisille!!!!

Monet työryhmien jäsenyydet vastaavat erittäin hyvin kyseisen henkilön erikoisosaamista. Satu Hassi (vihr.) on Hiilineutraali ja luonnon monimuotoisuuden turvaava Suomi -työryhmässä varmistamassa, että Suomen päästötavoitteet tulevat olemaan mahdollisimman tiukat. Eva Biaudet (rkp) puolestaan pitää Turvallinen oikeusvaltio Suomi -työryhmässä huolta siitä, että Suomi tulee jatkossakin olemaan turvallinen oikeusvaltio erityisesti turvapaikanhakijoille. Erityisen kohdalleen osunut nimitys on Jutta Urpilaisen (sd.) jäsenyys hauskasti nimetyssä Suomi kokoaan suurempi maailmalla -työryhmässä. Entinen valtionvarainministeri Urpilainenhan tunnetaan siitä, että hän allekirjoitti aikoinaan Kreikan ”vakuussopimuksen”.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/onko-tama-vitsi-poliiseja-sioiksi-kutsuva-dan-koivulaakso-hallitusneuvottelujen-oikeusvaltiotyoryhmaa/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Kesäkuu 13, 2019, 12:18:23 ap
Uuden hallitusohjelman mukaan kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille laitettaisiin jalkapanta.

Vihreiden eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Saara Hyrkön mukaan jalkapanta olisi jatkossa nimenomaan vaihtoehto tilanteisiin, joissa henkilö muuten otettaisiin säilöön.

Hyrkkö kertoi aamulla MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa, että vihreiden mukaan toimenpiteen tarkoitus olisi lisätä vapautta.

– Tällä hetkellä ihmisiä otetaan säilöön, mikä on vakavasti vapautta rajoittava toimenpide


Vakavasti vapautta rajoittava toimenpide. JUMALAUTA !!! Näiden helvetin loisien ei edes pitäisi saada antaa oleskella tässä maassa edes säilöönotossa, vaan heidät pitäisi heivata helvettiin suomesta !!!

Minkä helvetin takia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen pitäisi antaa liikkua vapaasti kaduilla ??

Vai onko kyse hallituksen suunnitelmasta antaa oleskelulupa laittomille maassa olijoille, jos heillä on työpaikka ?

Eli, annetaan laittomasti maassa olevien kulkea vapaana, ja hankkia itselleen työpaikka vaikkapa jonkun mulatin perustamasta pizzeriasta, jonka jälkeen hänen annettaisiin jääsä maahan koska hänellä on työpaikka, ja samalla viitattaisiin kintaalla sille, että hän on tullut, ja on edelleen laittomasti maassa, sekä saanut hylätyn turvapaikkapäätöksen.

Helvetti, että nämä MARXISTIT ovat kieroa porukkaa !!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/jalkapannan-kaytosta-eripuraa-hallituksessa-vihreat-keskusta-taysin-eri-linjoilla/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Kesäkuu 15, 2019, 12:38:47 ip
Voimme kääntää turva­paikka­keskustelun suuntaa, sanoi vihreiden puheen­johtajaksi valittu Maria Ohisalo linja­puheessaan

Ohisalo kuvasi hallitusohjelmaa feministiseksi, ja totesi että lasikatot murtuvat nyt ryminällä.

Turvapaikkakeskustelun suuntaa. Eli, loputon propaganda tulee vain lisääntymään, ja VÄESTÖNVAIHTO KIIHTYY !!!

Feministinen hallitus. Tuon seuraukset varmaan ymmärrätte itsekin.

Lasikatot murtuu. Eli seksuaaliset perversiot tulevat rytinällä lainsäädäntöön, ja kouluihin.

Sensuuri ''vihapuhe'' tekosyyn varjolla on myös varmasti asialistalla !!!

työtä ihmisoikeuksien puolesta tarvitaan joka päivä”, hän sanoi.

Ihmisoikeudet ovat tärkeitä, mutta huoli niistä pitäisi osoittaa suomalaisiin, eikä tänne tunkeutuviin loisiin !!!

Voimme vain odottaa, ja katsoa mitä kaikkea paskaa Rinteen kommunisti hallitus tulee tekemään. Olipa se mitä tahansa, niin kantasuomalaiset tulevat ottamaan konnolla taas kyytiä, kun meidän päälle kustaan kaikin mahdollisin tavoin, ja kaiken maailman ROTUMUUKALAISMULATIT OVAT ENSISIJAINEN HUOLEN AIHE  >:( >:( >:(

Linkki.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000006143643.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Kesäkuu 24, 2019, 09:19:34 ip
MARXISTI / KOMMUNISTI Antti Rinteen Hallituksen sekopäisyys alkaa muuttua nyt teoksi, ja demla / marxisti / kommunisti professorit säestää  >:( >:( >:( >:(

ISIS-naisten avustamista vastustetaan – ”Oikeusvaltion tulkinta on perverssi”

Tässä sitä taas on tarjolla vappusatasen antia, ja tämä on vasta alkua näiden komukoiden sekoiluille. USKOKAA POIS !!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/isis-naisten-avustamista-vastustetaan-oikeusvaltion-tulkinta-on-perverssi/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 17, 2019, 09:37:27 ip
”Kestämätön tilanne” – Esimerkillinen Suomi yrittää saada muita EU-maita kantamaan vastuuta turvapaikanhakijoiden sisäisistä siirroista

Esimerkillinen suomi.  Voi jessu, että tälläinen vituttaa !!!!!!!

Enemmän laillisia reittejä?

– Ja ylipäätään mietittävä, onko laillisia reittejä Eurooppaan enemmän, oli se sitten oleskeluun, opiskeluun, työntekoon liittyviä oleskelulupia ja ylipäätään kehitetään eurooppalaista turvapaikkapolitiikkaa muutenkin. Tässä on Suomen puheenjohtajuuskaudelle tekemistä varsin paljon, sisäministeri toteaa.

Nämä saatanan KOMMUNISTIT ovat täysin päästään vialla !!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/618ce900-8c13-41d1-bea1-cb8a84aa881e
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 21, 2019, 08:43:49 ip
Suomen ”aloitteellisuus” Välimeren siirtolaisasiassa vääristeltiin: EU-aloitteen takana oli Ranska ja Saksa

Suomen hallitus ja valtamedia ovat levittäneet harhaanjohtavan kuvan Suomesta "aloitteellisena" toimijana Välimeren siirtolaisongelman käsittelyssä EU-sisäministerien kokouksessa Helsingissä.


Voitteko kuvitella, VALEHTELIVAT !!!!

Useiden päivien ajan jatkunut rummutus Suomen ”aloitteellisuudesta” ja ”pyrkimyksistä” ratkaista Välimeren siirtolaisongelma sai kuitenkin täysin toisen luonteen kun Yle uutisoi torstaina varsinaisesta sisäministerikokouksesta ja väliaikaiseen taakanjakoon liittyvän aloitteen käsittelystä.

    ”Saksan ja Ranskan sisäministerit tekivät aloitteen taakanjaosta”, kirjoitti Yle 18.7.2019. ”Ranskan ja Saksan sisäministerien aloite ei kuitenkaan vielä ole saanut tarvittavaa 15 jäsenmaan tukea,” Yle jatkoi. 

Italia ja useat muut maat siis torppasivat Ranskan ja Saksan aloitteen, eikä sen tueksi noussut edes 15 jäsenmaata, saati ”Suomen asettamaa 20 maan tavoitetta”. Siinä se, koko totuus, ja mikä olikaan se Suomen EU-vaikutus?


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/07/19/suomen-aloitteellisuus-valimeren-siirtolaisasiassa-vaaristeltiin-eu-aloitteen-takana-oli-ranska-ja-saksa/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 03, 2019, 11:53:01 ap
Haavisto: Suomi valmis vastaanottamaan vangitut ISIS-terroristit Syyriasta

Suomen passin omaavat USA:n johtaman liittouman vangitsemat ISIS-terroristiryhmän jäsenet saavat palata Suomeen, kertoi ulkoministeri Pekka Haavisto perjantaina. Asiasta on myös kerrottu pidätetyille terroristeille.

Voi jessuksen tähden näiden globalistien loputonta HULLUUTTAA !!!

1 Suomalainen tapatettiin SUOMEN HALLITUKSEN, JA VIRANOMAISTEN TAHOLTA THAIMAAHAN !!!!

Ei paljon suomen hallitusta / viranomaisia kiinnostanut asia, mutta kun on kyse TERRORISTIEN vapaasta paluusta suomeen, niin johan alkaa tapahtua  >:( >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/02/haavisto-suomi-valmis-vastaanottamaan-vangitut-isis-terroristit-syyriasta/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 05, 2019, 11:48:42 ip
Al-Holin Isis-vangeille annettu oikeus palata Suomeen

Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) mukaan ratkaisut al-Holin leirillä Syyriassa olevien suomalaisten kohtalosta ovat leiriä hallinnoivien kurdien käsissä. Haavisto kertoo Kauppalehden ja Uuden Suomen ”Aamiainen Jari Korkin kanssa” -videosarjassa, että kurdeille on viestitetty suomalaisten oikeudesta palata kotimaahansa.

No niin. Siinä se nyt on viimeisin hulluuden osoitus suomen hallitukselta. Vitun RÖÖRIROOPE !!!

Tämä suomen touhu on jo pitkään ollut kuin eläisi jossain mielipuolisessa dystopiassa !!!

Linkki.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/ulkoministeri-haavisto-al-holin-suomalaisista-odotamme-kurdihallinnon-ratkaisuja-passit-kirjoitetaan-jos-he-jotenkin-paasevat-erbiliin/67b90836-5264-407d-b5eb-c6c24d507dff?_ga=2.35098722.293663915.1564909988-471821506.1544194555


Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 12, 2019, 10:22:39 ip
Valtiovarainministeri Lintilä: Työvoimapula vaatii lisää maahanmuuttoa – "Kymmenen vuoden aikana puolet valtiolta eläköityy"

EI SAATANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eikö tätä saatanan hulluutta saa tässä maassa millään loppumaan ??

Suomessa on yhä edelleen satojatuhansia suomalaisia työttömiä. Ei vaan päättäjiä kiinnosta >:( >:(

Muu ei ratkaisuksi heille kelpaa kuin, että maahan raijataan yhä enemmän Afrikan, ja muiden maiden mulatteja.

Nyt jo valtion työpaikatkin pitäisi täyttää  ulkomaalaisilla. Tällä menolla ei mene kauan enää, kun voivat luovuttaa koko suomen ulkomaalaisille, ja me suomalaiset jäämme kyykkimään heidän ikeensä alle

JEESUS SAATANA, ETTÄ MITTA ON TÄYNNÄ TÄTÄ HELVETIN PASKAAA !!!!!!!!!!!!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10918406
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 19, 2019, 09:27:48 ip
Viherkommunisti, sisäministeri Maria Ohisalo jauhaa taas äärioikeistosta, ja lupailee poikkihallinnillisia toimenpiteitä, eli SENSUURIA !!!

”Se edellyttää eriarvoisuuden kaventamista ja syrjäytymisen torjuntaa. Me tarvitsemme toimivaa kansalaisyhteiskuntaa ja mediaa, jossa vihapuheeseen puututaan.  Hallituskauden aikana toteutetaan poikkihallinnollisesti toimenpiteitä, joilla puututaan nykyistä vahvemmin järjestelmälliseen häirintään ja uhkailuun.

Ja samaan aikaan mulatti aalto Suomeen tulee jatkumaan entistä kiihtyvämmässä tahdissa. Tämähän ei tietenkään luo minkäänlaista turvallisuusuhkaa. Eihän Ohisalo??

Maria Ohisalo - Järkyttävän typerä nainen !!!!!

"Haittamaahanmuuton tuloksena

- kymmenittäin lapsia on raiskattu

- maahan on syntynyt taantumuksellisia varjoyhteiskuntia, joissa rehottaa väkivalta ja kunniakulttuuri

- ihmisiä tapetaan Allahin nimeen

- koulut ja asuinalueet segregoituvat

- satoja miljoonia euroja käytetään vuosittain joutilaan maahanmuuttajaväestön ylläpitoon ja "kotouttamiseen"

- rakennus- ja ravintola-alalle on synnytetty orjatyömarkkinat

- jne.

Tämä luo vastakkainasettelua ja tuhoaa yhteiskuntaa. Sisäisestä turvallisuudesta vastaavaa ministeriä eivät tällaiset ilmiöt kuitenkaan kiinnosta. Hänen aikansa ja energiansa kuluvat taisteluun mörköjä vastaan.

Mielikuvitusnatsien rautasaappaiden töminä tunkeutunee ministeri Ohisalon uniinkin."


Linkki.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/288238-maria-ohisalo-tturvallisuuden-tunnetta-pyritaan-rapauttamaan-tarkoituksella-emme-saaLisää suomalaisten rahaa Afrikkaan – hallitus nostaa kehitysyhteistyön määrää

Lisää valtionvelkaa, myydään valtion omaisuutta, ja kaetaan se afrikkaan  >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006205757.html?share=24dc5277f31d1df1334b179ed7b36a2e
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 26, 2019, 09:22:08 ip
Sisäministerin vihreitä hedelmiä poimitaan

Ei voisi sisäministeri pahemmin hakoteillä olla! Varsinkaan, kun vihreät ovat itse pääsyyllisiä katuväkivaltaa lisänneen maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin kaikkialla Euroopassa. Huonompaa valintaa sisäministeriksi en olisi voinut kuvitella kuin juuri vihreiden Ohisalo, tosin Suomessa poliittisissa ja akateemisissa palkintoviroissa ovat nimenomaan kaikkein kehnoimmat kellokkaat, joita maasta ikinä löytyy.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-118906
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 04, 2019, 11:38:50 ip
Liikenteen verotus voi mullistua täysin – uudistuksen sorvaaminen alkoi, valmista 1.3. 2021

Taas mennään  :'( :'( :'(

Linkki.
https://www.is.fi/autot/art-2000006227109.htmlPääministeri Rinne haluaa Postin työntekijät osaksi soteratkaisua – kansanedustaja Antikainen: ”Mitä helv****ä pääministeri horisee?”

Voi jessus, että tämä pökkelö on pihalla !!!

Linkki.
https://www.facebook.com/antikainensanna/posts/2361017823976560
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 11, 2019, 12:13:21 ap
Suomi kuluttaa yli miljardin kehitysyhteistyöhön 2020

Suomi pulittaa verovaroja ulkomaille reilusti yli kolme miljardia euroa vuonna 2020. Ulkoministeriön esityksessä kehitysyhteistyömenojen arvioidaan olevan 1 037 miljoonaa euroa, joka vastaa noin 0,42 prosenttia bruttokansantulosta.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/16/suomi-kuluttaa-yli-miljardin-kehitysyhteistyohon-2020/
Rinne: Varat loppuvat kesken sote-uudistuksessa -”4 000 hoitajaa ja lääkäriä tarvitaan, ei ole rahaa”

Sillä lailla. Antti Rinteen BOLSEVIKKI hallituksen kusetukset alkavat paljastua 1 kerrallaan..

Vai ei rahat riitä ??

3,2 miljardia vuodessa ''pakolaisiin''. Vuonna 2020 yli miljardi afrikkaan. Rahaa kyllä olisi, mutta kyse onkin siitä mihin se käytetään.

SDP edustaa takuuvarmasti maailman kieroutuneinta työväenaatetta. Se, että jälleen kerran hallitus on valehdellut kansalle heti alusta alkaen, ei pitäisi tulla kenllekään yllätylsenä ??


Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwij8bq1pMnkAhVHZJoKHVrfA0wQ0PADMAF6BAgFEAk&url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fpolitiikka%2Fa%2F347cf684-2ee0-4861-a216-e89ff266ef8b&usg=AOvVaw1zN8OWgKGr6PoYEySfVbW7
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 15, 2019, 09:13:23 ip
Haavisto: Suomi valmis vastaanottamaan vangitut ISIS-terroristit Syyriasta

Suomen passin omaavat USA:n johtaman liittouman vangitsemat ISIS-terroristiryhmän jäsenet saavat palata Suomeen, kertoi ulkoministeri Pekka Haavisto perjantaina. Asiasta on myös kerrottu pidätetyille terroristeille.[

Voi jessuksen äiti tätä hulluutta !!!

Suomen hallituksella ja ylimmillä viranomaisilla ei todellisuudessa ole mitään sitä vastaan, että Suomessa tapahtuisi terrori-isku tai vaikka useampiakin, kunhan kohteeksi joutuvat uhrit vain ovat tavallisia rivikansalaisia.

Vasta sitten, jos tällainen isku (tai selkeä uhka iskusta) kohdistuu ylimpiin päättäjiin itseensä, he rupeavat huolestumaan asiasta ja pyrkivät tekemään jotain iskun estämiseksi. Mutta niin kauan kun he kokevat itse olevansa täysin turvassa, ei asia jaksa heitä kiinnostaa vähäisimmässäkään määrin


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/02/haavisto-suomi-valmis-vastaanottamaan-vangitut-isis-terroristit-syyriasta/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 17, 2019, 09:10:32 ip
Hallitus suunnittelee vihapuheeseen puuttumista – ”Mitään konkreettista selitystä, mitä vihapuhe tarkoittaa, ei mainita””

– On vaarallista sisällyttää laajasti tulkittua ja suoraan sanottuna keppihevosena käytettyä sanaa hallitusohjelmaan, jotta sitä voitaisiin käyttää asioista erimieltä olevien hiljentämiseen ja sananvapauden rajoittamiseen, Peltokangas muistuttaa.

Hallituksen ministereille jätetty kirjallinen kysymys kuuluu seuraavasti: ”Mitä hallitusohjelmakirjauksen vihapuhe konkreettisesti tarkoittaa, mikä taho sen määrittelee ja aikooko hallitus ottaa huomioon mahdolliset tulkintavirheistä aiheutuvat ongelmat vihaisen puheen ja vihapuheen välillä lainsäädäntöä valmistellessaan?”


Voi ristus, mikä tästä maasta tuli !!!! Nämä saatanan BOLSEVIKIT aikovat tehdä selvää siitäkin vähästä, mikä sananvapaudesta on jäljellä suuomessa.

Eikä unohdeta sitä, että edellisen hallituksen aikana, tämän paskan laittoi alulle KOKOOMUS !!!!

Tämäkin touhu noudattaa tarkalleen KULTTUURIMARXISTIEN agendaa. Kun on hävinnyt argumentoinnin jo alkuunsa, niin jäljelle jää SENSUURI !!!! 

Haistakoon Antti Rinne, ja hallituksen, sekä opposition BOLSEVIKIT VITUN !!!!!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/peltokangas-hallitus-suunnittelee-vihapuheeseen-puuttumista-mitaan-konkreettista-selitysta-mita-vihapuhe-tarkoittaa-mainita/”Lisää velkaa, mamuja ja veroja”

– Uuden budjetin ohjelmassa on viisi kohtaa siitä, miten ulkomaisen työvoiman käyttöä helpotetaan. Hallitus vaikuttaa siis panostavan ulkomaalaiseen työvoimaan,

Elintasoloisia lisää. Ns. pakolaiset. Suomessa on satojatuhansia työttömiä, ja nitä hallitus tekee? Lisää Ulkomaalaisia työntekijöitä, ja suomalasisille tarjotaan tempputyölistämistä, joka ei tule johtamaan yhtään mihinkään.

Ei ole johtanut tähänkään mennessä, eikä tule johtamaan tulevaisuudessa !!!

Tässä ei enää voi olla kyse pelkästään näiden mulkvistien loputtomasta tyhmyydestä, vaan kyseessä on tarkoituksellinen suomen alasajo !!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-lisaamassa-merkittavasti-polttoaineverotusta-maahanmuuttoa-seka-valtion-velkaa-ps-moittii-myrkkya-duunarille-yrityksille-teollisuudelle/


Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 19, 2019, 12:33:04 ap
Kuntien talous kriisissä – verovarat otettu pois kunnilta ja annettu kehitysmaalaisille | UMV-Kolumni

"Suomen on tehtävä valinta, joko ylläpidämme hyvinvointivaltiota, jossa rahat käytetään oman kansan hyväksi tai sitten laskemme tänne entistä enemmän sosiaalietuuksien varassa eläviä kehitysmaalaisia," kirjoittaa Risto Huovinen UMV-Lehden kolumnissa.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/09/18/kuntien-talous-kriisissa-verovarat-otettu-pois-kunnilta-ja-annettu-kehitysmaalaisille-umv-kolumni/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 23, 2019, 09:41:24 ip
Valtion tuottoisan omaisuuden myyminen miinuskorkoisen velan välttämiseksi ei ole vain hölmöä. Se on sabotaasia

Linkki.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006245722.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 30, 2019, 09:48:12 ip
Meri: Hallituksen järjetön lääke työllisyyteen – annetaan laittomasti maassa oleskeleville työlupia!

”Ei voin kuin toivoa, että hallitus kaatuu pian”

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/meri-hallituksen-jarjeton-laake-tyollisyyteen-annetaan-laittomasti-maassa-oleskeleville-tyolupia/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 01, 2019, 07:35:08 ip
Kuin tilauksesta: Suomen ”synkkä väestöennuste” tarpeen laittoman siirtolaisuuden perustelemiseksi | UMV-Kolumni

Valtamediat keuhkoavat, kuinka uusi väestöennuste vahvistaa "synkät pelot". Povataan, että Suomen väkiluku lähtee nykykehityksellä laskuun 10 vuoden päästä. Ratkaisuksi tarjotaan lisää todellisia ongelmien aiheuttajia.


Ongelma-Reaktio-Ratkaisu

Ongelma on vakaasti luotu, joten meillä onkin vain syytä odottaa, että myös ratkaisu siihen on valmisteltu. Ja me tiedämme jo sen mitä suomalaisten katoamisen ratkaisuksi tarjotaan, koska sitä samaa on jauhettu jo EU-jäsenyyden alusta saakka: Vapaata liikkuvuutta.

Mutta päinvastoin kun aiemmin, kukaan ei enää edes puhu sisäisistä väestönsiirroista vaan EU-alueen täyttämisestä kolmansista maista tulevilla kehitysmaalaisilla. Sitä on rummutettu, ja nyt sitä päästään rummuttamaan uudella väestöennusteen luomalla ”synkkyydellä”.


Rinteen hallitus on kuitenkin tehnyt jo selväksi, että sen tavoite on euroglobalismin mukaisesti moninkertaistaa ns. ”työperäinen maahanmuutto” eli suorittaa Suomeen väestönvaihto. Voitte olla varmoja siitä, että varsinaiset toimenpide-ehdotukset ovat linjatttu EU:n toimesta ns. ”taakanjako-sopimuksissa” ja muissa EU-alueelle virtaavien laittomien maahantunkeutujien pakkovastaanottamisessa Suomeen.

Vaikka viranomaiset, poliisi ja poliitikot, miten jättävätkin ”tiedotustaan vähemmälle” ulkomaalaisten tekemistä rikoksista eikä asioista uutisoida ja keskustella niiden oikeilla nimillä, suomalaiset tietävät tilanteen pahenevan Suomessa, suuntaan jossa se on riistäytynyt hallinnasta Ruotsissa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/10/01/kuin-tilauksesta-suomen-synkka-vaestoennuste-tarpeen-laittoman-siirtolaisuuden-perustelemiseksi-umv-kolumni/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 11, 2019, 11:43:15 ip
Hallitusneuvottelut ennätyskalliit – lähes 600 000 euron lasku veronmaksajille

Eivät ole köyhiä eikä kipeitä, kun kyseessä on veronmaksajien rahat. Tosin hoitajien palkkaamiseen ei enää rahaa riittänytkään.

Afrikkaan tosin vuodelle 2020 taas riittää rahaa reippaan MILJARDIN edestä  >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006291927.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 02, 2019, 10:55:42 ip
Hallitus myy valtion omaisuutta ja kiristää suomalaisten verotusta – rahoittaa Etiopian vaaleja ja Nairobin huippukokousta

Suomen Uutiset selvitti ulkoministeriön hallinnoimien kehitysyhteistyövarojen käyttöä kolmen kuukauden ajalta. Selvityksen perusteella voi todeta, että rahanmenoa ei voi mitenkään estää. Kehitysyhteistyöhankkeisiin hupeni tarkastelujaksolla huimat 29 431 605 euroa.

Ei ole rahaa hoitajien palkkaamiseen. Mistähän johtuu??

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-myy-valtion-omaisuutta-kiristaa-suomalaisten-verotusta-rahoittaa-etiopian-vaaleja-nairobin-huippukokousta/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 05, 2019, 02:07:10 ip
Suomelta lisää rahaa Afrikan kehitysrahastolle

Ei ole suomella rahaoula, kun kyse on rahan ttolkuttomasta suoltamisesta Afrikkaan  >:( >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/suomelta-lisaa-tukea-afrikan-kehitysrahastolle/Supo: Suomessa merkittävää terrorismin tukitoimintaa

Suojelupoliisin mukaan terrorismintorjunnan kohdehenkilöitä on noin 390.

Ketäs me saadaan tästäkin kiittää ??

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/supo-suomessa-merkittavaa-terrorismin-tukitoimintaa/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 09, 2019, 11:05:28 ip
Uuden ja kärkevän ”toveri pääministeri” Sanna Marinin äärimielisyys huolestuttaa | UMV-Pääkirjoitus

Sosiaalidemokraattien (sd) puoluekabinetti valitsi EU-Suomeen uuden pääministerin eilen sunnuntaina. Maltilliseksi koetun Antti Lindtmanin sijasta valittiin maailman nuorin pääministeri, Sanna Marin (34), jonka kärkevästä punavihreydestä tuli valtava huolenaihe.


1 kaheli ulos ja vielä pahempi kaheli tilalle!!!!  Mikä voi mennä vikaan??

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/12/09/uuden-ja-karkevan-toveri-paaministeri-sanna-marinin-aarimielisyys-huolestuttaa-umv-paakirjoitus/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 10, 2019, 10:13:59 ip
SDP:llä jälleen uusi monikulttuurinen raiskaaja riveissään

Raiskaus tapahtui Vaasassa 27.3.2017. Toinen raiskaajista, John Marc Okello, oli vuoden 2017 kuntavaaleissa ehdolla SDP:n riveissä.

Kuinka ollakaan, HS - huussi sanomat jättää kertomatta jutussaan, että kyseinen mulatti on ollut SDP:n ehdokaslistoilla 2017 kunnallisvaaleissa. Voitteko kuvitella??

Linkki.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006338817.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 16, 2019, 10:14:33 ip
Hallituksen al-Hol -linjaus: Selkeä tahtotila kotiuttaa lapset niin pian kuin mahdollista, aikuisten avustamiseen ei ole velvoitetta

Hallitus antoi kymmenkohtaisen periaatepäätöksen al-Holin leirillä olevien suomalaisten auttamisesta.

Viranomaistoiminta pyrkii aktiivisesti kaikissa tilanteissa turvaamaan, että noudatetaan oikeusvaltioperiaatetta, perustuslakia ja Suomen muuta lainsäädäntöä sekä kansainvälistä oikeutta mukaan lukien ihmisoikeussopimukset, lasten oikeuksia koskevat sopimukset ja muu soveltuva kansainvälinen oikeus.

Eli, ne terroristien äpäreet tuodaan suomeen vaikka väkisin.

Sama helvetin mussutus oikeusvaltioperiaatteesta jatkuu, sekä kansainvälisistä sopimuksista.

Samaan aikaan tämä KOMMUNISTI hallitus on tekemässä uusia rajoituksia mm. sananvapauteen, ''maalittaminen'' käsikassaranaan.

Eipä taida oikeusvaltioperiaate tai perustuslaki ylettää sananvapautta suojamaan, kun viranomaiset haluavat itsensä piiloon kansan mielipiteiltä!!!!  >:( >:( >:( >:(

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-11120693Nykyinen hallitus vie Suomea kohti tuhoa ja konkurssia | UMV-Kolumni

Suomen uusi hallitus koostuu pääosin hieman yli 30-vuotiaista naisista. Helpoin tapa kritisoida tätä on tietysti arvostella heidän kokemattomuuttaan, tai leimata heidät pissiksiksi, joilla ei ole mitään pätevyyttä hoitaa Suomen asioita.


Nykyisen hallituksen valta näyttääkin johtavan siihen, että julkiset menot kasvavat holtittomasti, kehitysmaalaisten vyöry Suomeen kiihtyy ja maamme ajautuu entistä pahempaan tilanteeseen niin taloudellisesti, kuin kaikella muullakin tavalla.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/12/16/nykyinen-hallitus-vie-suomea-kohti-tuhoa-ja-konkurssia-umv-kolumniHussein al-Taee: Hiljainen hyväksyntä riittää al-Hol-toimiin


SDP:n kansanedustaja puolustaa hallituksen toimia al-Holin leirin tapauksessa.

SDP:n Hussein al-Taee arvostelee ”joitakin poliitikkoja” ja mediaa al-Holin ISIS-leirin asiassa. Hän korostaa asian hoidon vaatimaa harkintaa ja valmistelua ja puolustaa hallituksen toimintaa sekä ”niukkaa tiedotuslinjaa”.


No, ketäs tämänkin suomen hallituksessa toimivan rotumuukalaisen ja myyrän kommentit yllättää??

Hänen yhteydet Irakin tiedusteluun on myös näköjään jääneet kokonaan tutkimatta. Miksi??

HILJAINEN HYVÄKSYNTÄ!!!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/hussein-al-taee-hiljainen-hyvaksynta-riittaa-al-hol-toimiin/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 24, 2019, 12:02:07 ap
Vihervasemmisto on käynnistänyt Suomen alasajon

Ongelma on siinä, että Suomella ei ole täysjärkistä hallitusta, vaan nykyinen hallitus haluaa estää kaikki teolliset investoinnit Suomeen. Tähän pyritään kolmella tapaa:

    Ensimmäiseksi ympäristölait säädetään niin tiukoiksi, että lupia ei voi saada
    Toiseksi yritetään estää hakkuiden kasvattaminen
    Kolmanneksi nostetaan polttoaineiden hinta tasolle, jolla teollinen toiminta ei ole kannattavaa.

Yksi suuri asia, jota investoijat pelkäävät on Suomen holtiton maahanmuuttopolitiikka.

Yritysjohtajat jos ketkä osaavat laskea ja he kyllä tietävät, kuka viime kädessä maksaa ne miljardit, joita Suomi maahanmuuttoon käyttää. He tietävät myös sen, että kun avointen rajojen politiikan takia maahanmuuttovyöry taas pian koittaa, että kuka tässäkin tapauksessa joutuu lopulta maksumieheksi


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/12/23/vihervasemmisto-on-kaynnistanyt-suomen-alasajon-umv-kolumni/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 24, 2019, 11:28:32 ip
Jopa Rinteen armeija kalpenee: Marinin hallituksen ministereillä on hurja määrä poliittisia avustajia – moni heistä tienaa 10 000 e/kk

Työllisyystoimia parhaimillaan. Eikö??

Linkki.
https://www.talouselama.fi/uutiset/jopa-rinteen-armeija-kalpenee-marinin-hallituksen-ministereilla-on-hurja-maara-poliittisia-avustajia-moni-heista-tienaa-10-000-e-kk/8326dbf1-99eb-4dcd-9aea-d5c2c51f78eb
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 30, 2019, 11:51:25 ip
Kenen tahto on yhteiskunnan sisäisen koheesion heikkeneminen entisestään?

Ikävä kyllä, Suomea johdetaan nyt tunteellisella mielikuva-politiikalla, joka sopii tyylillisesti erinomaisesti lasten leikkeihin, mutta jolla ei pitäisi olla mitään tekemistä normaalin yhteiskunnallisen päätöksenteon kanssa.

Keskusta tämän suomalaisille erittäin haitallisen hallituksen mahdollisti, mutta realismia on myös se, että kokoomus olisi suostunut tismalleen samaan politiikkaan, jos hallituksen talouslinjaukset olisivat piirun verran erilaiset.

Suo siellä, vetelä täällä. Muuta ei voi toivoa kuin sitä, että suomalaiset vihdoin viisastuisivat.

Älkää unohtako missään vaiheessa, että kokoomus oli hallituksessa ja URPO ORPO sisäministerinä, kun 2015 suomeen tuli yli rajan yli 32,000 loista!!!!

Eivät nostaneet sormeakaan estääkseen tänne kohdistunutta vyöryä!!!!

ei voi toivoa kuin sitä, että suomalaiset vihdoin viisastuisivat. - Ikävä kyllä ei tule tapahtumaan!!!

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-128000
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 13, 2020, 10:37:18 ip

Li Andersson: Eri aloilla perusteettomia palkkaeroja

Samanikäisten miesinsinöörien ja sairaanhoitajanaisten palkat eivät ole keskenään yhtä suuria.

Kröhöm. Miten hitossa miesinsinöörien ja naissairaanhoitajien palkat ovat milläänlailla toisiinsa verrattavissa??

Tämänkin verrattain nerokkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi on pitänyt asialla olla ainakin TURBOERIKOISASIANTUNTIJA TUTKIJOITA!!!

Tampereen yliopiston tutkijat Satu Ojala, Paula Koskinen Sandberg ja Armi Mustosmäki.

Vertailussa ei tarkasteltu tehtyjä työtunteja

Ei tarkasteltu tehtyjä työtunteja. Mistähän johtuu ja mitähän ne tehdyt työtunnit kertoisivat ??

”Analyysissa tehdyt havainnot eivät olleet millään tavalla positiivisia”, sanoo tutkijatohtori Satu Ojala.

No ei todellakaan ole, kun koko analyysi, sekä sen havainnot ovat täysin tarkoituksenhakuista manipulointia ja vieläpä erittäin surkeaa sellaista!!!

Linkki.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006370593.htmlTurvapaikan tarve on eri asia kuin halu nostaa elintasoa

Hallitus on linjannut hallitusohjelmassaan, että kielteisen turvapaikkapäätöksen vastaanottaneet voisivat saada nykyistä joustavammin oleskeluluvan työn perusteella. Aihetta käsitellään sisäministeriössä, jota johtaa vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo.

Pia Kauman mukaan työhön perustuvat oleskeluluvat ovat ristiriidassa nykyisen järjestelmän kanssa. Työperäisten oleskelulupien helpottaminen työlupien perusteella vaatisi lakimuutoksia, eikä hallitus ole sopinut sellaisista.

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/osmo-soininvaara-kielteisen-paatoksen-saaneet-arvokasta-tyovoimaa/


Turvapaikanhakijoiden työmahdollisuuksiin etsitään joustavuutta

Tällä hetkellä asiaa koskevan lainsäädännön nähdään olevan ristiriidassa.

– Ei ole tarkoitus luoda mitään oikopolkua, mutta jos turvapaikanhakija on työllistynyt täällä ollessaan ja työnantaja arvioi hänet tarpeelliseksi, ei ole tarkoituksenmukaista poistaa sellaista ihmistä maasta, keskustan kansanedustaja Markus Lohi toteaa.

Keskustahan se siellä taas on ajamassa/avittamssa vihervasemmistoa saamaan hulluukisiaan läpi ns. pakolaispolitiikassa.

Nämä kyrvät tekevät mitä tahansa saadakseen nämä sotilaskarkurit ja muut loiset jäämään tähän maahan!!!

Työluvan helpompi saaminen hyödyttäisi turvapaikanhakijoita. Samalla jotkut pelkäävät tällaisen uudistuksen pelätään johtavan entistä suurempaan Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden määrään.

Kaikki omalla päällään ajattelevat tietävät, että näin siinä tulee käymään ja tätä hulluutta ajavat politiikot, virkamiehet, sekä yrittäjät tietävät tämän myös!!!!

Ja ylipäätään, minkä lain nojalla esim. yritykset palkkaavat maassa olevia ns. pakolaisia töihin alunperinkään, koska heillä ei ole edes työlupaa suomessa?? Eikö tuo touhu ole laitonta??

Yrittäjät yrittävät käyttää tätä turvapaikkabisnestä hyväkseen kaikin mahdollisin keinoin. Työehdot ja palkat alas ja siinä tänne tunketuneet mulatit ovat erinomainen keino!!!

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/hs-turvapaikanhakijoiden-tyomahdollisuuksiin-etsitaan-joustavuutta/

Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 15, 2020, 11:09:30 ip
Sanna Marinin hallituksen ennätyssuuri avustajajoukko aiheuttaa uuden 1,6 miljoonan euron lisälaskun – rahaa ministereiden avustajien omiin avustajiin ja edustuskuluihin

On kai se jonkin sortin työllistämis toimi tämäkin??

Linkki.
https://www.talouselama.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-ennatyssuuri-avustajajoukko-aiheuttaa-uuden-1-6-miljoonan-euron-lisalaskun-rahaa-ministereiden-avustajien-omiin-avustajiin-ja-edustuskuluihin/2a4427b5-01ef-4e38-957c-d5a94743fc09
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 21, 2020, 12:04:59 ap
Vihervasemmisto vie Suomea vauhdilla kohti katastrofia | UMV-Kolumni

Vihervasemmiston poliittinen linja näyttää toimivan odotetusti, vienti on romahtanut ja kaikki merkit viittaavat Suomen tilanteen huononemiseen. Oleellista on kysyä, että miten pahaksi tilanne menee tämän hallituksen aikana ja onko Suomea ja sen taloutta ylipäätään mahdollista pelastaa vihervasemmiston jäljiltä.

Suomi käyttää valtavia summia maahanmuuttoon ja nykyinen hallitus tulee jatkamaan tämän menoerän kasvattamista. Tämän se tekee siksi, että tänne tulevat maahanmuuttajat kannattavat vihervasemmistoa ja tämän takia omien kannattajien lisääminen, harjoittamalla avointen rajojen politiikkaa on vihervasemmiston näkökulmasta järkevää toimintaa. Suomen taloudelle tämä linja on tuhoisa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/01/20/vihervasemmisto-vie-suomea-vauhdilla-kohti-katastrofia-umv-kolumni/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 23, 2020, 12:29:28 ap
Tavio: Vihreiden poliittinen virkanimitys uhkaa turvallisuutta – ”Keskustan kaadettava hallitus”

Tavio muistuttaa, että yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä on aiemmin näyttäytynyt usein ideologisesti vihreänä ja maahanmuuttoon erityisen myönteisesti suhtautuvana.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/tavio-vihreiden-poliittinen-virkanimitys-uhkaa-turvallisuutta-keskustan-kaadettava-hallitus/Hallitus ei aio perustaa parlamentaarista työryhmää soten valmisteluun ja seurantaan – Marin söi Rinteen sanat

Yllättääkö ketään?? :o :o

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-aio-perustaa-parlamentaarista-tyoryhmaa-soten-valmisteluun-seurantaan-marin-soi-rinteen-sanat/Sisäministeriön kansliapäälliköksi nimitetty Kirsi Pimiä

Hän aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta


No niin. Siinä se Ohisalon korruption hedelmä nyt on!!! >:( >:( >:(

Nyt ei muuta kuin odotetaan, että uimahalleissa saa pitää burkaa ja polpon naisten virkapukuun liitetään huvit >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://twitter.com/MariaOhisalo/status/1220308501840437249?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220308501840437249&ref_url=https%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-11171703
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 28, 2020, 10:24:26 ip
Oikeusvaltion kehittämisen ja sisäisen turvallisuuden ministerityöryhmä torjuu naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä rasismia ja syrjintää.

Taas on pusattu kokoon 1 yhdentekevä puulaaki punomaan kaikenmaailman ohjelmia, jotka tarttuu kaikkeen muuhun kuin pitäisi.

Esim. Ns. pakolaisina suomeen tulevien loputtomasta RAISKAUKSIEN, VÄKIVALLAN, TERRORISMIN ja ÄLYTTÖMIIN PAISUNEIDEN KUSTANNUSTEN HILLITSEMISEEN.

Tietenkään unohtamatta valtaväestön kimppuun käymistä, mm. rajoittamalla sananvapautta >:( >:( >:(

Tämä kaikki taas oikeusvaltion kehittämisen nimissä. Suomessa ei ole tietoakaan oikeusvaltiosta ja kun katsoo tämän femakkohallituksen puuhastelua, niin on aika selvää, että huonommaksi vain käy!!!!

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/ministerityoryhma-hakee-vauhtia-vakivallan-ja-rasismin-torjuntaan/


Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 03, 2020, 09:18:58 ip
Hallitus avaa rajat ulkomaalaiselle halpatyövoimalle | UMV-Kolumni

Suomen vihervasemmistolainen hallitus haluaa helpottaa työperäistä maahanmuuttoa. SDP:n työministeri Tuula Haatainen on ryhtynyt toimiin, joiden tarkoitus on käydä läpi työperäisen maahanmuuton prosessit ja lainsäädäntö.


Kyseisen aloitteen takana ovat runsaasti halpatyövoimaa käyttävät yritykset, jotka haluavat lisätä sen määrää voimakkaasti Suomessa. Hallitus näyttää alistuvan näiden yritysten tahtoon, vaikka aiemmat kokeilut ovat menneet täysin pieleen.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/02/02/hallitus-avaa-rajat-ulkomaalaiselle-halpatyovoimalle/Työministeri Tuula Haatainen (sd.) väitti eilen, että osaavan työvoiman saanti on Suomessa vaikeutunut ja että Suomessa monilla työnantajilla olisi pulaa työntekijöistä. Hallitus on myös äskettäin perustanut työ- ja elinkeinoministeriöön työperäisen maahanmuuton yksikön.

Hallitus siis tarjoaa ratkaisuksi työperäisen maahanmuuton edistämistä, vaikka maassa on jo nyt satojatuhansia ihmisiä työtä vailla.


Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-suomi-ei-ole-osaajien-ykkoskohde-maailmalla-hallitus-pyrkii-tuomaan-matalapalkkaisia-vahan-koulutettuja-ulkomaalaisia-tyontekijoita-tekemaan-huonosti-palkattua-tyota/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 17, 2020, 11:11:18 ip
Osa kielteisen päätöksen saaneista turvapaikanhakijoista voi saada työluvan "jonon ohi" – hallitus selvittää lisää helpotuksia

Tämä hulluus on karannut käsistä jo pitkän aikaa sitten ja eikun pahenee!!! >:( >:( >:(

Tässä on nyt se saatanan vappu satasen seuraus  >:( >:( >:( >:(

Suomessa on ''viralliseti'' lähes 3 sataatuhatta työtöntä ja tämä saatanan kaheli Ohisalo ja kumppanit pusailee ohituskaistoja maahan tunkeutuneille elintasoloisille, jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen. >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 19, 2020, 11:25:47 ip
Hintalappu 688 000 euroa – ministereille ja puhemiehelle uudet BMW:t

Pakollista GPS -seurantaan perustuvaa tiemaksujärjestelmää odotellessa mukava maksella veroja näihinkin hankintoihin >:( >:( >:(

Viimeisimmän puoluekannatus mittauksen mukaan SDP:n ja keskustan kannatus on lähtenyt nousuun.

Voi jessus, että tämän maan kansa on ulapalla todellisuuden suhteen :'( :'( :'( :'(

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjJp6b9w97nAhWClIsKHW6EBLUQFjAAegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.is.fi%2Fautot%2Fart-2000006412132.html&usg=AOvVaw0dszriawG85WKh2w-k8AkB
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 04, 2020, 09:45:19 ip
HALLITUKSEN ja OHISALON valehtelu alusta saakka Kreikan ''orpolasten'' Suomeen hakemisesta on ollut selvää alusta asti!!!

– Missään vaiheessa ei ole ollut puhetta siitä, että Suomi ottaisi leireiltä orpolapsia, vaan olemme puhuneet ilman huoltajaa tulevista alaikäisistä turvapaikanhakijoista.

Edellinen on niin puhdas VALE kuin olla vain voi!!!! Esim. Ohisalo toitotti joka käänteessä, että kyse on orpolapsista!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi3w4jfyIHoAhXV5KYKHTf5D90QFjABegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fpolitiikka%2Fa%2F6ed0bfb1-23ad-4a12-b574-f1a6e64570b0&usg=AOvVaw3JzxUkK8so9Lw8KQrtONLaLinkki.
https://mvlehti.net/2020/03/03/paivan-kuva-sisaministeri-ohisalo-ja-orpolasten-perheenyhdistaminen/


Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 12, 2020, 05:18:37 ip
TAAS LOYTYI UUSI SYY LISÄTÄ TÄNNE TULLEIDEN LOISIEN MAAHANJÄÄMISTÄ!!!!!

Näille SAATANAN MARXISTEILLE käy mikä tahansa tekosyyksi, että he saavat tänne raijattua lisää ulkomaalaisia tuhoamaan suomen työehdot ja palkat!!!

Kun nämä onnettomat paskiaiset eivät enää muuta keksi, niin pusataanpa poikkeuspykälä, jonka nojalla tänne saa jäädä taas entistä isompi lössi loisimaan sossuturvalla

Tämä hulluus ei lopu, ENNEN KUIN JOKU NOSTAA SEINÄN PYSTYYN NÄILLE KAHELEILLE!!!!!

Linkki.
https://t.co/FMxz24u3be?amp=1
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 16, 2020, 11:44:52 ip
Useat EU-maat ovat ilmoittaneet olevansa valmiita ottamaan vastaan 1600 maahanmuuttajaa Kreikan saarilta.

Vastaanottajiksi ovat Junge Freiheitin artikkelin mukaan ilmoittautuneet Saksa, Ranska, Irlanti, Suomi, Portugali, Luxemburg ja Kroatia.

Suomi!!! Siinä se taas nähtiin ne vain 175 tulijaa >:( >:( >:( >:(

Ja seuraavaksi alkaa perheenyhdistämiset. Perheet, jotka ilman mitään epäilystä löytyvät nopeasti, kun nämä penskat on ensin saatu suomeen >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/useat-eu-maat-valmiita-ottamaan-yksintulleita-alaikaisia-kreikasta/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 24, 2020, 10:20:32 ip
Tätä Marxistien hulluutta ei pysty ymmärtämään vaikka kuinka yrittäisi. Rajat suljetaan, mutta siitä huolimatta maahan päästetään, kun vain ilmoitat olevasi ''pakolainen'', eli elintasoloinen.

Samaan aikaan, kun hallitus sekoilee ja vetkuttelee joka toimen kanssa, osa ihmisistä läpyttää käsiään hallituksen toimille kuin sirkushylkeet ja hehkuttavat kuinka hallitus on toiminut määrätietoisesti ja jämäkästi asiassa.

Puhumattkaan, että rajat vuotavat yhä kuin seula!!!

Ihmisten käyttäytymistä on todella vaikea ymmärtää, mutta kai iso osa ihmisistä ei yksinkertaisesti muuhun pysty. Kiitos lapsesta asti heidän päätään sekoittaneen aivopesun, joka on lopulta tehnyt isosta osasta ihmisiä täysin kykenemättömiä ajattelemaan itse tai kyseenalaistamaan yhtään mitään.

Rajojen sulkeminen ei estä turvapaikan hakemista – kuinka Maahanmuuttovirasto ja Rajavartiolaitos toimivat koronakriisissä?

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/rajojen-sulkeminen-ei-esta-turvapaikan-hakemista-kuinka-maahanmuuttovirasto-ja-rajavartiolaitos-toimivat-koronakriisissa/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 06, 2020, 09:37:23 ip
Hallitus avaa työmarkkinoita ulkomaiselle halpatyövoimalle koronakriisin varjolla – ”Viljelijöitä höynäytettiin pahan kerran”

Kukas muukaan kuin kokoomus siellä taas hyyräämässä opposition kanssa halpatyömarkkinoita järjestelemässä, kun koko maa laahaa nenällään ja tulevaisuuden kuva on aika ankea!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-avaa-tyomarkkinoita-ulkomaiselle-halpatyovoimalle-koronakriisin-varjolla-viljelijoita-hoynaytettiin-pahan-kerran/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 13, 2020, 10:21:03 ip
Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-136729Hallitus haluaa alaikäisenä yksintulleena turvapaikanhakijana maahan tulleille lastensuojelun palvelut 25 ikävuoteen saakka

Ei ole rahasta pula ei >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.kansalainen.fi/hallitus-haluaa-alaikaisena-yksintulleena-turvapaikanhakijana-maahan-tulleille-lastensuojelun-palvelut-25-ikavuoteen-saakka/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 14, 2020, 10:50:08 ip
Alun perin SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen johdolla syntynyt täystuhohallitus oli posti-sotkujensa vuoksi katkolla jo viime joulukuussa, mutta punamädättäjät eivät mistään hinnasta suostuneet luopumaan vallastaan, vaan synnyttivät entistäkin kulttuurimarxilaisemman valtioneuvoston Sanna Marinin johdolla.

Kannatuksen kasvusta on todisteena tuore uutinen Ylen kannatusmittaus: SDP hyppäsi lähes tasoihin perussuomalaisten kanssa – kärkikaksikon välinen ero on hiuksenhieno. Kansalaisten luottamuksen osoitus demareille on silti outoa, koska kaikkien tiedossa on hallituksen myöhästely ja sähläys koronakriisin hoidossa. Todennäköisin selitys on johtavien tiedotusvälineiden eli Ylen ja Helsingin Sanomien poikkeuksellisen myötämielinen asenne feministihallitusta kohtaan. Katteeton ylistys hallituksen "jämäkästä viranhoidosta" ei ole voinut olla vaikuttamatta herkkäuskoisempien kansalaisten mielipiteen muodostukseen.

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2020/04/demarien-jatkuvaa-poliittista-tuuria-ei.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 15, 2020, 10:18:04 ip
KATASTROFI JYLLÄÄ ETEENPÄIN!!!!

Valtioneuvoston yleisistunnossa piti käsitellä torstaina valtiovarainministeriön kansliapäällikön viran täyttämistä. Valtiovarainministeriön hallinto- ja kehitysjohtaja Juha Majanen vahvisti kello 15.37 Helsingin Sanomille, että virkaan esitetään alivaltiosihteeri Päivi Nergiä.

Päivi Nerg. Tunnettu ja tiedetty VALEHTELIJA!!! 2015, kun suomen rajojen yli annettiin tukka yli 32,000 elintasoloista,
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 15, 2020, 10:23:57 ip
KATASTROFI HALLITUS JATKAA PERSEILYÄÄN!!!!

Valtioneuvoston yleisistunnossa piti käsitellä torstaina valtiovarainministeriön kansliapäällikön viran täyttämistä. Valtiovarainministeriön hallinto- ja kehitysjohtaja Juha Majanen vahvisti kello 15.37 Helsingin Sanomille, että virkaan esitetään alivaltiosihteeri Päivi Nergiä.[/size

2015, kun suomen rajojen yli annettiin vapaasti tulla yli 32,000 elintasoloista, NERG oli 1 niistä virkamiehistä, jotka tietoisesti valehteli kansalaislle, että viranomaiset tietävät keitä tänne on tullut jne.

Hyvin nopeasti kävi selväksi, että näin ei ole ja mm. Nerg valehteli asiassa valehtelemasta päästyään ja mitä siitä on seurannut?

Häntä ollaan nyt nimittämässä valtionvarainministeriön kansliapäälliköksi. Somaa, eikö??

Linkki.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006475518.html
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 20, 2020, 08:45:08 ip
Suomi ottaa ”joka tapauksessa” ”pakolaislapsia” Kreikasta

Sisäministeriö pitää edelleen kiinni suunnitelmasta ottaa ”pakolaislapsia” Kreikasta. Suunnitelmaa ajetaan eteenpäin, vaikka rajat ovat muuten kiinni ja Suomi on ennennäkemättömän laman edessä. Sisäministeriö ei kuitenkaan suostu tinkimään ”pakolaisten” oikeuksista, vaikka se tapahtuu suomalaisten kustannuksella.

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/01729386-d831-4fb2-b483-7394af411587Marin tuhlaamassa miljardeja transusiirtolaisten ”sukupuolineutraaleihin” henkilötunnuksiin

Sanna Marinin hallitus pyrkii runnomaan läpi lain, joka tekisi henkilötunnuksista ”sukupuolineutraaleja”. Finanssiala ry:n johtava asiantuntija Teija Kaarlela kysyy Uuden Suomen haastattelussa, miten useita miljardeja maksava hanke voidaan toteuttaa koronan käynnistämän talouskriisin yhteydessä.

Linkki.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sanna-marinin-hallitus-haluaa-sukupuolineutraalit-henkilotunnukset-finanssiala-varoittaa-miljardiluokan-lisalasku-keskella-koronakriisia/7631718a-7cd9-46a8-8151-3508629bba79
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 21, 2020, 09:04:20 ip
Sanna Marinista ei ole heijastunut vahvan johtajan ominaisuuksia, vaan hän on leppoisina poliittisina aikoina politiikassa edennyt broileri, joka ei pääministerin roolissa kykene johtamaan maata, vaan edustaa enemmän poliittista ideologiaa ja identiteettipolitiikkaa.

Huonosta tilannetajusta kertovat esimerkiksi kommentit, joista on syntynyt mielikuva, jonka mukaan hallitus ei tingi utopistisesta ja suomalaisille kalliiksi käyvästä ilmastopoliittisesta linjastaan eikä haitallisesta maahanmuutosta, jota pikemminkin pyrkii helpottamaan tiukennusten sijaan.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-137100
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Toukokuu 13, 2020, 09:18:33 ip
Eduskunnassa tänään ”Ohisalon märkä uni” – Laittomille siirtolaisille työluvat ilman karenssia

Perussuomalaiset ovat raivoisaan sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) ajamasta maahanmuuttolainsäädännön muutoksesta, jolla laittomille siirtolaisille ryhdytään myöntämään työlupia huolimatta kielteisistä turvapaikkapäätöksistä. Asia on tänään eduskunnassa.


Tärkeintä koronalamassa onkin ulkomaalaisten työllistyminen?

Suomeen marssii EU-alueelle laittomasti tunkeutuneita siirtolaisia jatkuvasti – tuhansittain. Globalistihallinto ja valtamedia käsittelee näitä maahantulijoita ”turvaikanhakijoina”, taaten sosiaalietuudet ja muut ylläpitopalvelut. Vaikka koronakriisi on jättänyt työttömäksi jo satoja tuhansia suomalaisia, hallitus keskittyy ulkomaalaisten työllistämiseen.

Ensin päätettiin tuoda tuhansittain halpatyövoimaa Ukrainasta, kaikista ulkomaanliikenteen rajoituksista huolimatta, ja nyt halutaan vihreiden johdolla töihin myös laittomasti saapuneet siirtolaiset.

Pääministeri Sanna Marinin hallitus on tehnyt esityksen eduskunnalle laiksi ulkomaalaislain väliaikaisesta muuttamisesta. Muutoksella laajennettaisiin väliaikaisesti kansainvälistä suojelua hakeneen työnteko-oikeutta, josta poistettaisiin kanrenssiaika. Muutos koskisi kaikkia ”I want asylum” – lauseen saapuessaan ilmoittaneelle ulkomaalaiselle.

Turvapaikanhakijoiden työnteko-oikeuden kestoa laajennettaisiin siten, että oikeus työskennellä jatkuisi täytäntöönpanokelpoisesta maastapoistamispäätöksestä huolimatta niin kauan kuin ulkomaalaiselle annetaan vastaanottopalveluja. Laki olisi voimassa 31.10.2020 asti.

Linkki.
https://www.facebook.com/100005303711009/posts/1423875361132574/


Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Toukokuu 27, 2020, 09:19:35 ip
Hallitus haluaa jakaa työlupia jopa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille – kokoomus olisi vielä hallitustakin avokätisempi

Lakimuutoksella ei saada lisää työvoimaa pelloille, mutta sillä lisätään väärinkäytöksiä ja turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttöä. Kyseessä on vihreiden projekti, jolla halutaan edistää turvapaikkaturistien jäämistä maahan. Keskustaa ja demareita viedään kuin mätää kukkoa.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/purra-halla-aho-peltokangas-hallitus-haluaa-jakaa-tyolupia-jopa-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-saaneille-kokoomus-olisi-viela-hallitustakin-avokatisempi/Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi ulkomaalaislain väliaikaisesta muuttamisesta

Väliaikaisesta muuttamisesta??  Katsokaa vain, tässä lakimuutoksessa ei tule olemaan mitään väliaikaista!!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjLqbuo2NTpAhVrpIsKHUz8A-QQFjAFegQICBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.eduskunta.fi%2FFI%2Fvaski%2FHallituksenEsitys%2FSivut%2FHE_65%2B2020.aspx&usg=AOvVaw2YWkZKAOyINI7EF1XvKZo4
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Toukokuu 28, 2020, 12:56:19 ip
TE: Sukupuolettomien henkilötunnusten hinta 200 miljoonaa

Henkilötunnuksia ei myöskään voi tällä hetkellä Suomessa tilapäisesti oleskeleville.

Taitaa puuttua sana myöntää jutun tekstistä. Mutta koko sepitys lukujen rajallisuudesta ja muusta sonnasta muutoksen taustalla on pelkkää tuubaa, vaan kyse jälleen kerran mm. laittomasti maassa olevista, sekä tänne änkeävistä muka pakolaisista.

Unohtamatta tietenkään mieletään järkkyneitä itsensä silpojia ja muita pervo agendan nielleitä.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj6xZj7r9bpAhXOo4sKHWISAH8QlO8DMAZ6BAgKEAg&url=https%3A%2F%2Fwww.verkkouutiset.fi%2Fte-sukupuolettomat-henkilotunnukset-ehka-200-miljoonaa%2F&usg=AOvVaw2TbOH-hb0FYydzRIhpX5F3
Valtiosihteeri yritti estää pääkirjoituksen Finnairin lennoista

Oikeusministerin valtiosihteeri Malin Brännkärrin kerrotaan moittineen tekstiä.

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/ot-valtiosihteeri-yritti-estaa-paakirjoituksen-finnairin-lennoista/Suomen tyttömyysaste kohosi huhtikuussa ainakin 16,5 prosenttiin. Työttömien työnhakijoiden määrä oli 433 000 henkilöä. Globalistihallitus ei kuitenkaan aio nipistää ty

IS kirjoittaa, että Suomeen on tulossa aiemmin arvioitua suurempi määrä ulkomaalaisia kausityöntekijöitä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Lännen Media. Tietojen mukaan ulkomaisen työvoiman kiintiötä ollaan nostamassa alkuperäisestä 4 500:sta kaksinkertaiseksi, eli 9 000:een.

Linkki.
https://mvlehti.net/2020/05/27/suomen-tyottomyysaste-ainakin-165-hallitus-aikoo-tuplata-ulkomaisten-kausityontekijoiden-maaran/

Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 07, 2020, 10:18:21 ip
Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden jalkapannoista kiistaa – Sanna Marin: ”Ei ole määritelty, miten tekninen valvonta toteutetaan”

YLLÄTYS YLLÄTYS, VOITTEKO KUVITELLA??

Sisäministeriön poliisiosaston muistion mukaan jalkapantajärjestelmän käyttöönotto toisi lisäkustannuksia.

Länsivuori korosti helmikuussa, että kysymys on jalkapantavalvonnan toteuttamisen kustannuksista ja siitä saatavista hyödyistä.

– Poliisin puolelta ei ole missään vaiheessa katsottu, että se (jalkapantavalvonta) olisi tarpeellinen.

Sisäministeriön PUNIKKIPOLPO osasto ei teitenkään katso, että jalkapannat olisi tarpeen, kun kyse on ns. pakolaisista.

Suomessa on jo jalkapannat avovangeilla - https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiVteK_97vqAhXRpYsKHXS6CewQFjAAegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.rikosseuraamus.fi%2Ffi%2Findex%2Fseuraamukset%2Fyhdyskuntaseuraamukset%2Fvalvontarangaistus.html&usg=AOvVaw1bg5OhL2_jxP_bRs4R4koj

Mutta asia on toteuttamattomissa, kun kyse on vihervasemmiston lempiprojekteista, ns. pakolaisista.

Vaan annas olla, kun kyse on suomalaisten vakoilusta tai kameratolppien saamisesta teiden varsille kyttäämään nopeuksia, niin silloin ei olla köyhiä eikä kipeitä. Silloin kyllä löytyy rahaa!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjX74PW8rvqAhWwlYsKHYYVCiAQ0PADegQIChAN&url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fpolitiikka%2Fa%2F113d5f99-f415-4984-8f70-55fc78fa041e&usg=AOvVaw3hxIM_2yPLXdCq_3cb106eHallitus lupaa intersektionaalista tasa-arvoa, mutta luvassa onkin marxismia – ja se antaa aktivisteille avoimen valtakirjan esittää faktana lähes mitä tahansa

Intersektionalismi tarjoaa avoimen valtakirjan aktivisteille

Jos tämä kaikki kuulostaa vaaralliselta lähtökohdalta hallituksen toimien toteuttamisen kriteeriksi Suomessa, niin se johtuu siitä, että lähtökohta onkin vaarallinen. Erilaisille aktivistiryhmille ja aktivistitutkijoille intersektionalismi, ja aivan erityisesti marxismin ja postmodernismin yhdistelmä, antaa käytännössä täysin avoimen valtakirjan esittää faktana lähes mitä tahansa he vain keksivätkin esittää.

Miksi näin? Ensinnäkin, intersektionalistisessa teoriassa ei uskota objektiiviseen todellisuuteen. Aate ei ylipäänsä perustu tosiasioihin, niistä tehtäviin havaintoihin tai näiden havaintojen kyseenalaistamiseen, paitsi tietenkin silloin, jos kyseenalaistaminen tapahtuu teorian neuvomaan suuntaan. “Valta-asemassa” olevia (valkoihoisia, miehiä, heteroseksuaaleja) saa kyseenalaistaa, olivatpa he tosiasiassa valta-asemassa tai eivät, tai olivatpa he oikeassa tai väärässä. Teorian kuvailemissa “uhripositioissa” olevia (ei-valkoihoisia, naisia, seksuaalivähemmistöjä) taas ei saa kyseenalaistaa, vaan heidän kertomuksensa pitää ottaa sellaisenaan vastaan.


Intersektionalistisen ajattelun seuraukset oikeusvaltiolle ja tasa-arvolle lain edessä

Vaikka intersektionaalisen tasa-arvon tavoittelu olisi kuinka päätöntä tai mahdotonta, tämä ei toki vielä estä hallitusta yrittämästä. Ja vaikka intersektionalistisen teorian kuvailemat ilmiöt eivät olisikaan todellisia, intersektionalistisen politiikan vahingot sen sijaan todennäköisesti ovat.

Esimerkiksi mitä tapahtuu suomalaiselle tasa-arvokäsitykselle, kun hallitus alkaa jakaa ihmisiä “intersektioihin” sukupuolen, ihonvärin ja seksuaalisen suuntautumisen perusteella? Mitä tapahtuu syyttömyysolettamalle, jos yhteiskuntaa pyöritetään sen käsityksen varassa, että valkoinen lihaa syövä heteromies on aina kuitenkin syyllinen, vaikka rikosta vielä etsittäisiin? Mitä tapahtuu yksilön oikeuksille, kun hän on aina vain ryhmänsä edustaja? Tai hyvälle hallinnolle ja tutkittuun tietoon perustuvalle päätöksenteolle, kun postmodernismiin ja marxilaisuuteen perustuvat teoriat päästetään ohjaamaan hallinnollista päätöksentekoa ja todellisuuskäsitystä? Entä häviävätkö ryhmäidentiteettien väliset erot niitä korostamalla?


Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-lupaa-intersektionaalista-tasa-arvoa-mutta-luvassa-onkin-marxismia-ja-se-antaa-aktivisteille-avoimen-valtakirjan-esittaa-faktana-lahes-mita-tahansa/
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 12, 2020, 12:27:48 ap
Vihreät haluaa Suomeen 80 000 työperäistä maahanmuuttajaa pelastamaan taloutta - ”hyvä koronakriisin hoito vetovoimatekijä”

Vihreiden ministeriryhmä linjasi maanantaina Lahdessa kesäkokouksessaan, että hallituksen pitää ottaa tavoitteekseen 80 000 uuden työperäisen maahanmuuttajan houkutteleminen Suomeen.


Ulkomaisen työvoiman määrän lisääminen on vihreiden arvion mukaan keskeinen keino, jolla Suomi selviytyy kestävyysvajeesta ja saa taloutensa nousuun koronakriisin oloissa.

VihervasemmistoMARXISMI käy yhä kovemmilla kierroksilla. Suomessa on satoja tuhansia työttömiä. Heitä työllistämällä suomi ei nouse, vaan työntekijät pitää olla ulkomailta ja silloin nousu alkaa.  Mättääkö väiteessä jomin??

Tässä pakkomielteessä raijata ulkomaalaisia suomeen työvoiman nimissä on kyse aivan jostain muusta kuin työvoimasta. Eiköhän me kaikki tiedetä mistä!!!

Työttömiä oli Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan vuoden 2020 kesäkuussa 223 000 (virhemarginaali ±22 000), mikä oli 47 000 enemmän kuin vuotta aiemmin. Työttömiä miehiä oli 112 000 ja naisia 111 000. Tuokaan luku tuskin on paikkansa pitävä. Todellisuudessa luku on varmasti isompi!!!  Linkki. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiTgfjtkpTrAhXRlosKHYQOBd4QFjADegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Ffindikaattori.fi%2Ffi%2F34&usg=AOvVaw09uomu37vf0cLj5Dfpseve

Linkki.
https://t.co/ZdNv1bfcmY?amp=1korjaus edelliseen - Työttömien määrä kesäkuun lopussa 2020 :  416,900.  Joista ULKOMAALAISIA 42,000!!!  linkki. - https://tem.fi/-/tyottomien-tyonhakijoiden-maara-nousi-kesakuussa


Ja lisää ulkomaalaisia pitäisi saada suomeen työnteon nimissä 80,000!!!  Alkaako vituttaa ??
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 26, 2020, 01:53:18 ip
Työministeri Tuula Haatainen: Uutiset Finnairin suunnitelmista vähentää noin tuhat työpaikkaa pysäyttivät

Taas 1 hallituksen jakkupukuKALKKUNA on saanut uutisia jotka pysäyttivät.

Maassa on bauttiarallaa 420 tuhatta työtöntä(Joista ulkomaalaisia 42 000) ja 1 hallituksen kalkkunoista herää, kun FINNAIR on nyt irtisanomassa 1000 henkilöä.

Olisi tainnut olla heräämisen paikka työttömyydern suhteen suomessa jo vuosikymmeniä sitten, mutta ei!!!

Tosin eihän hallitukset ole työttömyyttä enää yrittäneetkään hoitaa pitkiin aikoihin, vaan kyse on TYÖLLISYYDEN hoitamisesta, eli työssäkäyvien osuudesta työikäisistä. Tämä esitetään aina tiettynä tavoite prosenttina. Tällä hetkellä tuo prosenttiluku on 75. Johon mm. pyritään lisäämällä ulkomaalaista työvoimaa(Halpatyövoima - yritysten etu).

Olisiko asiassa jokin pahasti vialla? Maassa on 420 tuhatta työtontä ja hallitus ajaa ulkomaalaisen työvoiman tuontia suomeen??

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwisleXj4LjrAhVyBhAIHW98BuoQxfQBMAF6BAgJEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.is.fi%2Ftaloussanomat%2Fart-2000006613234.html&usg=AOvVaw2Zt7lrZYfMiYpzEOsg9YNn
Otsikko: Vs: 11 KOHTAINEN HALLITUS KATASTROFI TEESISTÖ !!!
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 15, 2020, 09:56:47 ip
No niin. Mites se nyt näin?

AKTTIVIMALLI TEKEE PALUUN.  Ja, kun vasemmisto tätä niin vastusti.

Puoluetoimiston mukaan vetoomuksen poisto näkyviltä ei liittynyt budjettiriiheen, vaan ajoitus oli sattumaa.

Eihän se muuta voi olla kuin sattumaa ;D ;D ;D ;D

Linkki.
https://t.co/qpdE5WEcl1?amp=1