Verkkofoorumi

Avoin keskustelualue - Ajankohtaista - Verkkofoorumi.org => Breaking Alternative News! => Aiheen aloitti: sylettää !!! - Lokakuu 15, 2017, 11:12:21 ip

Otsikko: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 15, 2017, 11:12:21 ip

Amerikkalainen mies yritti elää naisena: "Sukupuolen vaihdos aiheutti enemmän ongelmia, kuin mitä se ratkaisi"

"Äärimmäisen harhaanjohdetut ihmiset hoputtivat minua vaihtamaan sukupuolta"


Osa biologiseen sukupuoleen "palanneista" on kertonut avoimesti, että he eivät ole tehneet päätöksiään "täydessä ymmärryksessä" ja ovat ymmärtäneet todellisen tilanteen aivan liian myöhään.

Transaktivistit eivät kerro totuutta transseksuaalien vääristyneestä todellisuuskuvasta ja mielenterveyden ongelmista, vaan syyttävät transseksuaalien ongelmien johtuvan syrjinnästä ja yhteiskunnan transfobiasta.

[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-43141


[/
Kansainvälinen organisaatio suosittelee yhä nuoremmille "translapsille" hormonihoitoja

"On näyttöä siitä, että alttiita nuoria aktiivisesti rekrytoidaan ja koulutetaan sosiaalisessa mediassa uskomaan, että he ovat transsukupuolisia"

Cretellan järjestö pitää genderideologiaa vahingollisena lapsille. Transsukupuoliset lapset ovat henkisesti sekaisin ja vaarassa mielenterveyden häiriöille ja edistämällä sukupuolen vaihtamista Obaman hallinto oli osasyyllinen peittäessään lasten vakavia mielenterveysongelmia.

DSM-V: n mukaan jopa 98 prosenttia pojista ja 88 prosenttia tytöistä, jotka ovat sukupuolestaan epävarmoja, lopulta hyväksyvät biologisen sukupuolensa murrosiän jälkeen. Lasten ehdollistaminen uskomaan, että elinikäinen vastakkaisen sukupuolen kemiallinen ja kirurginen jäljittely on normaalia ja terveellistä, on lasten hyväksikäyttöä.

[/Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjJwb2ixfPWAhXBsxQKHZp1BMcQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fbeta.oikeamedia.com%2Fo1-40115&usg=AOvVaw0nDtq_v7VA9IYoTNPKBdmg
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 04, 2017, 02:07:06 ap
["Jokainen saa olla millainen haluaa, mutta siinä vaiheessa, kun se vaikuttaa myös kaikkiin ympärillä oleviin ihmisiin, niin siitä on tasa-arvo kaukana."

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2017/11/04/pauliina-pakarinen-sukupuolineutraalisuus-kaukana-tasa-arvosta/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 08, 2017, 06:26:17 ip
["Transprosessin" hylännyt Viivi Ylen Trans-Perjantaissa: "Jonkun pitää huutaa, että ei sukupuolta voi vaihtaa!"

[/Ylen ottama rooli luonnottomuuden ja erilaisten vääristymien äänitorvena kannustaa nyt lapsia olemaan hyväksymättä biologista sukupuoltaan.

"Voidaanko sopia, että tytöllä voi olla pippeli ja pojalla pimpsa - ja että jokainen voi olla ihan sitä sukupuolta mitä haluaa?"

Näin Yle mainosti Trans-Perjantai -ohjelmaansa, jossa "translapsi- ja transnuori-ilmiön" vauhdittamiseksi vieraiksi oli kutsuttu sukupuolensa miehestä naiseksi muuttanut, "transnainen" Amanda Sofia Majasaari ja biologisen sukupuolensa hyväksynyt, "transprosessin" hylännyt Viivi Luoma.

[/Viivin mukaan kyseessä on "hyvin pieni vähemmistö sairaita ihmisiä". Hän korosti, etteivät he ole mikään sorrettu ryhmä, joka "pitäisi vapauttaa jonkun pahan patriarkaatin puristuksista".

Viivin mielestä kyse on yksilöistä, joiden sairaus olisi hoidettava "samalla hienotunteisella tehokkuudella miten yhteiskunta muutkin krooniset tai psyykkiset sairaudet hoitaa, oli kyseessä sitten suolistosairaudet tai vaikkapa anoreksia".

[/Linkki.

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiw35S-ra_XAhWRZVAKHdB6A-IQFggkMAA&url=https%3A%2F%2Fbeta.oikeamedia.com%2Fo1-46330&usg=AOvVaw3YWgpeeW3yKRYzpqo0KC5w
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 12, 2017, 10:58:15 ip
Christian Teacher Suspended for ‘Misgendering’ Pupil

[A  teacher has been suspended and could lose his job after allegations he referred to a pupil who was born female, but “self-identifies” as a boy, as a girl.

[/Linkki.
http://www.breitbart.com/london/2017/11/12/teacher-suspended-misgendering-pupil/[/
Kristityn pariskunnan adoptiohakemus hylättiin Kanadassa - puolusti aitoa avioliittoa

"Jos emme muuta uskonnollisia näkemyksiämme seksuaalisuudesta ja myötäile, meidän ei anneta adoptoida"

[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-46608


[/Men dressed as women are being brought into UK nursery schools as ‘queer role models’ for two and three-year-olds to stop them committing “hate crimes” later in life.

[/Linkki.
http://www.breitbart.com/london/2017/11/13/queer-role-models-stop-two-year-olds-committing-hate-crimes/


[/Prince William’s School to Go ‘Gender Intelligent’, Prepare for Transgender Pupils

[/Linkki.
http://www.breitbart.com/london/2017/11/13/prince-william-school-gender-intelligent-prepare-transgender-pupils/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 19, 2017, 10:34:47 ip
[
Liberaalit syyttävät kristittyjä vanhempia vaarallisiksi - homoavioliiton vaikutukset ulottuvat jo kristillisiin koteihin

"Hallituksella on puolueellinen kanta ja poliitikot panettelevat ja lyövät lyttyyn vain kristittyjä!"

[Liberaalit vasemmistolaiset väittävät kristittyjen vanhempien olevan vaarallisia ja tämä on todellinen eksistentiaalinen uhka, josta emme voi olla välittämättä.

[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-46852[/Gender-ideologia tuhoaa lapsemme

[/Kuten käy ilmi vuodelta 2007 olevan virallisen The Yogyakarta Principles -dokumentin sivulta 35, näitä sateenkaari- ja gender-aktivistisia radikaaliperiaatteita oli laatimassa myös suomalainen ihmisoikeusjuridiikan professori Martin Scheinin, jonka aatteellinen tausta on avoimen marxilainen ja jota tälläkin hetkellä pidetään Suomen arvovaltaisimpiin ihmisoikeus-, tasa-arvo-, vihapuhe- ja perustuslakijuridiikan asiantuntijoihin lukeutuvana.

Nimenomaan professori Scheininillä oli keskeinen rooli Suomen perustuslakia uudistettaessa 2000-luvun alussa ja useilta osiltaan Suomen nykyisen perustuslain sanamuodot ovat peräisin häneltä. Professori Scheininin edustama perusoikeusfundamentalistinen kulttuurimarxilainen vaikutus on ollut tuntuvaa paitsi nykyisen perustuslain sanamuotoihin ja perusoikeudelliseen sisältöön myös niihin juridisiin tulkintoihin, joihin eduskunnan perustuslakivaliokunta on eri asiayhteyksissä päätynyt.

Joka tapauksessa on syytä ymmärtää selvästi se, että DEMLA-taustaisen professori Scheininin ja muiden kulttuurimarxilaisten perusoikeusjuristien esittämät syvästi ideologiset perusoikeusfundamentalistiset perustuslakitulkinnat ovat se juridinen väline, jolla on varsin menestyksellisesti onnistuttu luomaan vaikutelma siitä, että perinteiset länsimaiset ihmisoikeussitoumukset ja suomalainen perustuslaillisuus velvoittaisivat kaikki – jopa sananvapauden ja uskonnonvapauden kustannuksella – edistämään paitsi avointen rajojen monikulttuurimaahanmuuttoa myös homoseksuaalista käyttäytymistä ja gender-ideologiaa ja pitämään näitä julkisena yhteiskunnallisena hyvänä.   

[/Kuten The American College of Pediatricians -lastenlääkärijärjestön artikkelissa Gender Ideology Harms Children marraskuulta 2017 tiiviisti ja dokumentoidusti perustellaan, gender-ideologian vaatimien menettelyiden soveltaminen vahingoittaa tuhoisasti lapsia ja nuoria.

Gender-ideologia tuhoaa lapsemme, jos gender-ääri-ideologian annetaan lopullisesti vallata päiväkodit ja koulut.

[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-46874
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 20, 2017, 11:51:55 ip

Stonewall-tutkimus: Skottilaisilla trans-nuorilla hälyttäviä mielenterveysongelmia - "96 prosenttia vahingoittanut itseään"

"Transseksuaalisuuden normalisointi vain kasvattaa mielenterveyden häiriöitä"


[/cHuolimatta hälyttävistä mielenterveysongelmista skotlantilaisten LGBT -nuorten keskuudessa, Stonewall ajaa sitkeästi LGBTQI:n normalisoimista ja "turvallisten" homoseksuaalisten seksikäytäntöjen opettamista nuorille skotlantilaisille. Ryhmä vaatii kaikkiin skotlantilaisiin kouluihin pakollista "LGBT:n kattavaa seksuaali- ja suhdeopetusta (SRE)".

[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-46926
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 22, 2017, 06:48:42 ip
Naissukupuolta olevia oppilaita ei saa kutsua ”tytöiksi” tai ”rouviksi”, koska se muistuttaa heitä heidän sukupuolestaan, sanoo Britannian opetusministeriön entinen mielenterveysasiantuntija.

Englantilaisessa tyttökoulujen liiton jokavuotisessa konferenssissa opettajille kerrottin, että heidän ei tule kutsua tyttöoppilaita tytöiksi.

[/Linkki.
https://www.kansalainen.fi/britannia-tyttoja-ei-saa-sanoa-tytoiksi/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 24, 2017, 04:38:13 ip

Uusi transseksuaalikirja lapsille Ruotsissa - mekkoon pukeutuva mies ja koiramainen hevonen

"Esikouluikäisten lasten valheellista aivopesua luulla olevansa vangittuna väärässä kehossa"


[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-47412
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 08, 2017, 04:07:15 ip
Tämä kulttuurimarxistinen pelleily on lähtenyt totaalisesti lapasesta. Nyt lapsen pitäisi jo saada päättää mihin ROTUUN hän haluaa kuulua tai Mitä Rotua hän tuntee(kuvittelee)olevansa.

Voi jessus sentään !!  Mihin rotuun  :P :P :P :P

Sanoipa kuka, mitä tahansa tästä touhusta, niin 1 asia on sata varmaa. Tämä touhu täydellinen osoitus mielen sairaudesta !!

Tämän touhun tyrkyttäjät ja kannattajat pitäisi osoittaa mielenterveyspalvelujen ääreen, sen sijaan, että annetaan hillua vapaasti !!

Parents Mobilize to Halt Rule Allowing K-12 Children to ‘Self-Identify’ Gender and Race[

“Policies like Regulation 225 are setting parents up as a ‘non-ally’ and ‘unsupportive,’ discriminatory, even abusive, if they affirm their child’s biological realities and work through it instead of embracing the confusion,” states Delaware Family Policy Council – which spearheaded opposition to the rule.

Linkki.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj89MD2xfrXAhUBCZoKHZujAKcQFgglMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fbig-government%2F2017%2F12%2F06%2Fparents-mobilize-to-halt-rule-allowing-k-12-children-to-self-identify-gender-and-race%2F&usg=AOvVaw3UQxiId6oEAyzTQzoxaNTU

Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 11, 2017, 09:16:35 ip
Britain’s State Healthcare Service Asks 10-Year-Olds If They Are ‘Comfortable In Their Gender’

[/Another initiative in Britain aimed at teaching children not even old enough to attend school counter “hate” sees men dressed as women brought into nursery schools as “queer role models”

[/Linkki.
http://www.breitbart.com/london/2017/12/11/schools-survey-comfortable-gender/


[/Union Urges Gay Teachers to Come Out in the Classroom, Teach LGBT Experiences

[/Linkki.
http://www.breitbart.com/london/2017/12/09/union-teachers-come-out-classroom-teach-lgbt-experiences/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 26, 2017, 09:26:37 ip
Tämä touhu alkaa mennä todella sairaaksi !!!

[/Olisitko valmis tekemään vauvan tuntemattoman kanssa? Uudessa suomalaisessa tosi-tv-ohjelmassa lisäännytään vieraan kumppanin kanssa

Linkki.
http://www.anonym.to/?https://www.is.fi/viihde/art-2000005500083.html
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 28, 2017, 10:56:53 ip
Camille Paglia: "Transgender Mania" is a Symptom of West s Cultural Collapse

[/Sukupuolisuuden ja seksuaalisuuden Ilmenemisen historiaa tutkineena Paglia on pannut merkille historian tapahtumien syklisyyden, jossa toistuvasti sivilisaatioiden loppuvaiheessa romahduksen edellä esiin nousee voimakas transsukupuolisuuden korostaminen.

Paglian mukaan nykyinen transliikkeen äänekäs esiinnousu on siten viite läntisen kulttuurin lähestyvästä romahtamisesta.

[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-50928
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 17, 2018, 02:26:00 ap
Alkaa mennä aika sairaaksi tämä touhu !!!!!!

Erotic Gay Clothing Line Features 9-Year-Old Boy Dressed In Drag As ‘Covergirl’

Linkki.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi1vOfw3d3YAhWIS98KHeiyBFg4ChAWCDwwAw&url=http%3A%2F%2Fdailycaller.com%2F2018%2F01%2F08%2Ferotic-gay-clothing-line-features-9-year-old-boy-dressed-in-drag-as-covergirl%2F&usg=AOvVaw1agoWz3NHaXzfi5BpKhU4H

Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 05, 2018, 12:01:02 ap
Hulluus, koskien sukupuolta saa alati sekopäisempiä piirteitä !!!

[/Canada votes to change lyrics of national anthem to make it gender neutral

[/Linkki.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjKtJ7Cn43ZAhXBxlQKHTAoD3gQFghjMAg&url=http%3A%2F%2Fthehill.com%2Fblogs%2Fblog-briefing-room%2F371820-canada-votes-to-change-lyrics-of-national-anthem-to-make-it-gender&usg=AOvVaw3EkjDu4ha2b015av7fUnpB
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 07, 2018, 12:21:46 ip

SETA käyttää yhteiskunnan varoja homo- ja transpropagandansa tuputtamiseen pienille lapsille Opetusministeriön tuella

"Kyn tukena on Sterre, 11-vuotias tyttö, joka on syntynyt pojan kehoon. Elokuvassa seurataan, kuinka Ky ja Sterre päättävät kertoa koulukavereilleen transsukupuolisuudestaan."


[/[Tämä on esimerkki siitä, miten yhteiskunnan varoja ja resursseja ohjataan yhden ideologisen ja poliittisen toimijan sanelemaan suuntaan useiden eri yhdistysten ja toimijoiden kautta, joilla päällisin puolin näyttäisi olevan neutraali tarkoitus, kuten mediakasvatus. Veronmaksajille on helppoa perustella, että verovaroista tuetaan nuorten mediakasvatusta tai työtä nuorten mielenterveyden hyväksi tai muodikasta opetuspelialustaa.

Veronmaksajille ei kerrota, että nämä yhdistykset ja toimijat edustavat pienen ideologisen ryhmän, SETA:n arvoja ja uskomuksia ja ovat mukana tukemassa näiden poliittisten ja ideologisten uskomusten tuputusta pienille lapsille hyvin voimakkain elokuvallisin keinoin.

[/Linkki.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiSot6BypPZAhXLVSwKHY3BCugQFgglMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.oikeamedia.com%2Fo1-54900&usg=AOvVaw0OldPYD_yJZspWhL367NbH
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 11, 2018, 10:17:20 ip

Drag queenit lukevat satuja lapsille Malmön kirjastossa - "Tärkeää rikkoa rajat ja normit"

Satuhetkien takana on "Anderssonin homopariskunta", joka on kopioinut Drag Queen Story Hour -konseptin San Franciscosta Ruotsiin uskottelemalla sen olevan "erittäin hyödyllinen" lapsille


[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-55307
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 20, 2018, 01:29:45 ip
Parents Lose Custody of Daughter for Opposing Transgender Medical Treatments

Linkki.
http://www.breitbart.com/big-government/2018/02/19/parents-lose-custody-of-daughter-for-opposing-transgender-medical-treatments/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 22, 2018, 06:00:11 ap

Kansanedustaja Niikko äitiyslaista: Yksi hulluimmista lakiehdotuksista Suomen historiassa

"Sisäinen adoptio turvaa lapsen oikeudet paremmin. Äitiyslaissa ei ole kyse lasten edusta vaan sateenkaariväen halusta saada tunnustusta omalle ideologialleen."


[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-56603
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 28, 2018, 04:51:35 ip
LISTA ''KANSANEDUSTAJISTA'' JOTKA ÄÄNESTI PERVOILIJOIDEN AJAMAN ÄITIYSLAKIMUUTOKSEN PUOLESTA.

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10095872

Lista on hyvä vinkki seuraaviin eduskuntavaaleihin. Kaikki puolesta äänestäneet olisi hyvä äänestää pois eduskunnasta ja sama tosin pätee loppuihinkin ns. edustajiin !!
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 05, 2018, 10:33:07 ip
"Aikuiset ovat menettäneet järkensä ja kokevat, että on ok riskeerata lapsen mielenterveys ja tulevaisuus jonkun agendan vuoksi"

[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-57600
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 06, 2018, 01:37:10 ip

Valtamedian valeuutisointi hämmentää - isät eivät edelleenkään synnytä

Tämä absurdi tilanne kuvaa ikävällä tavalla millaisiin arkijärjenvastaisiin tilanteisiin yhteiskunnassa tullaan ajautumaan yhä useammin


[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-62104
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 17, 2018, 10:43:50 ip
Dr. Michelle Cretella on Transgenderism: A Mental Illness is Not a Civil Right

[/TFP Student Action interviews Dr. Michelle Cretella, M.D., president of the American College of Pediatricians. She debunks the lies behind transgender ideology with sound science and denounces the new wave of child abuse caused by the transgender movement.

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=s57T27M1ZXk
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Huhtikuu 23, 2018, 10:26:11 ip
TRANSGENDER -GENDER IDENTITY -GENDER DYSPHORIA ISSUES || Pediatrician: Dr Michelle Cretella

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=PJAKQKPD5UI
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 09, 2018, 08:25:16 ip
Government drops doctor who says gender given at birth

[/Linkki.
https://www.telegraph.co.uk/news/2018/07/08/government-drops-doctor-says-gender-given-birth/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 23, 2018, 02:11:02 ip
Opetusneuvos Jääskeläisen mukaan Opetushallituksen opas nojaa siis sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä edustavien järjestöjen tarjoamaan ”todistusaineistoon”, joka perustuu näiden järjestöjen piirissä toimivien ihmisten ”kokemukseen”. Tälle kokemukselle annetaan Opetushallituksen oppaassa suurempi painoarvo kuin tieteellisen tutkimuksen tuloksille.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-75212
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 13, 2018, 02:17:04 ip

Onko meneillään kampanja pedofilian laillistamiseksi?

Jyväskylän yliopiston professori Tapio Puolimatkaa vastaan jälleen meneillään olevassa kampanjassa on yksiselitteisesti kyse poliittisideologisesta kampanjasta poliittisesti niin sanotusti epäkorrektin professorin vaientamiseksi

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-78710CHRISTIAN Charged With HATE CRIME Plus $104 MILLION Suit Via The LGBTQ Community!

Linkki.
https://www.bitchute.com/video/k16Ns3mY3PQ/
Onko Jyväskylän yliopistossa meneillään monitahoinen kampanja pedofilian laillistamiseksi?

Punavihreiden seksuaaliradikaalien poliittinen kampanja - avoin hyökkäys todellista akateemista sananvapautta vastaan


Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-78809

Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 29, 2018, 08:39:48 ip
[Viime aikoina on joissakin valtalehdissä puolustettu Sexpon pyrkimystä normalisoida pedofiliataipumus. Esimerkiksi Aamulehden toimittaja Mikko Pulliainen (5.9) kommentoi Sexpon kantaa, jonka mukaan ”mikään seksuaalinen taipumus ei ole sellaisenaan väärä tai sairas, ei edes pedofilia”. Pulliainen kirjoittaa: ”Se, mitä ihmisen päässä liikkuu, on vähän niin kuin eri asia kuin se, mitä ihminen tekee. Tunteet ja ajatukset vahingoittavat korkeintaan ihmistä itseään.”

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-87214


Voi jessus. Tätähän suomessakin vielä kaivattiin  :'( :'(

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaa poliisissa halutaan parantaa. Tavoitteena on oman yhdistyksen perustaminen sateenkaaripoliiseille.

[/Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-10474864
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 06, 2018, 07:25:35 ip
Useat eduskuntaryhmien puheenjohtajat kannattavat kolmannen sukupuolen laillistamista

Kolmannen vaihtoehdon laillistaminen vaatisi muutoksen väestötietojärjestelmälakiin.

ON VAIN MIES JA NAINEN JA SE SIITÄ !!!!

Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-10491863
Sukupuolenvaihdoksia suorittavat kirurgit ilmaisevat epäilyksensä nyt trans-sukupuolisuudesta

Yhä useammat katuvat sukupuolenvaihdostaan ja haluavat takaisin syntymäsukupuoleen


[/Serbialainen professori Miroslav Djordjevic tuli tunnetuksi yli kaksi vuosikymmentä sitten saamalla mainetta yhtenä maailman ensimmäisenä sukupuolielinten "jälleenrakennuskirurgina". Tehtyään vuosia miesten ja naisten kehoille leikkauksia​​, hän on alkanut huomata jotakin: toimenpide nimeltä sukupuolenvaihdosleikkaus ei teekään potilaita onnelliseksi.

Sateenkaarilippujen heiluttamisen ja pride-marssien ulkopuolella nämä transsukupuoliset henkilöt kärsivät todellista tuskaa. Djordjevicin kaltaisten lääkärien mukaan he kamppailevat, mutta heidän taistelunsa on jotakin, mitä media tai LGBT-aktivistit eivät halua myöntää.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-88009
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Joulukuu 20, 2018, 12:09:20 ap
”Katso iskä, täällä kirjassa on sateenkaarilippu ja oman sukupuolenkin voi valita ihan miltä tuntuu…”, sanoi 13 vuotias tyttäreni esitellessään koulusta juuri saamaansa oppikirjaa. Ymmärsin pian että vanhempien on todella syytä tutustua, mitä kouluissa opetetaan.

[/Tekaistujen väitteiden syöttäminen jatkuu sivulla 124: ”Noin 5-15 % suomalaisista kuuluu sukupuolivähemmistöihin.” Aiemmin asiateksteissä näkemäni luku on Suomelle¹ 0,6-0,8% ja Norjalle² 0,6-0,7% eli liioittelu on varmuudella yli 10 kertainen tuohon verrattuna! Kirja pyrkii esittämään seksuaalisen kiinnostuksen samaan sukupuoleen paljon todellisuutta yleisempänä ilmiönä.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-92518
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 01, 2019, 02:28:52 ip
Saksa tunnustaa tästä päivästä lähtien ensimmäisenä Manner-Euroopan maana kolmannen sukupuolen

[/Mielenvikaisuuden edistämistä hallitus tasolla !!!

Linkki.
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005951595.html
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Tammikuu 13, 2019, 10:56:11 ip

Aito avioliitto -yhdistykselle porttikielto opetusalan messuille

"Tämä ei ole tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta eikä suvaitsevaisuutta"


Educa-messut ovat johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma ja koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joten on  helppo ymmärtää, miksi lapsen oikeuksia, opettajien ja vanhempain kasvatusoikeuksia, sukupuolikäsityksen perusteita, avioliiton merkitystä sekä sanan- ja mielipiteenvapautta esillä pitävän Aito avioliitto -yhdistyksen osallistuminen Educa-messuille estettiin.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-95200
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 18, 2019, 12:36:16 ip
Tosimies vaihtui alakoulun kyltissä tosihenkilöksi: "Lasten oma aloite"

Pervojen kouluissa tekemä aivopesu alkaa tuottaa tulosta !!!!

Kyltin muuttamisen takana eivät ole aikuiset, vaan oppilaskunta, oikaisee Atalan koulun rehtori Ilona Pasma verkkokeskustelua.

– Tämä oli lasten oma aloite.


Ja mistähän nämä lapset ovt saaneet tuon päähänsä alunperin ??

Kouluterveyskyselyssä yli viisi prosenttia kertoi sukupuolekseen jonkin muun kuin syntymässä määritetyn

Yllä toinen esimerkki siitä, mitä kyseinen mielenvikaisten propaganda aiheuttaa. Yli 5% kertoo olevansa sekaisin sukupuolensa suhteen !!!!

Koulut pitäisi olla opetusta varten, eikä MARXISTIEN SUORITTAMAA AIVOPESUA !!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10651120
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Helmikuu 19, 2019, 10:00:27 ap
YLE PROMOAA JA SETA RAIVOAA, KOSKA MUUSUKUPUOLISUUDEN AGENDA KOULUISSA KYSEENALAISTETTIIN


Yle uutiset toi tänään hyvin esiin sen, mikä porukka pääasiassa loukkaantuu ja tuottaa somekohuja, joille valtamedia antaa oman megafoninsa. Uutisessa Seitsemän valtuutettua vaatii, että lapsille opetetaan, että tyttö on tyttö ja poika poika – Seta syyttää transfobiasta nimittäin kerrotaan, että seksuaalisesti poikkeavien pieni mutta suhteettoman vaikutusvaltainen painostusjärjestö Seta veti herneen nenään vain siksi, että kunnanvaltuustossa tehtiin aloite, jossa halutaan puolustaa biologista tosiasiaa sukupuolen määrittävistä kromosomeista:


Jokaisen kansankunnan tulevaisuudesta kiinnostuneen pitäisi heti alkuunsa torpata Setan sukupuolihullutuksia koskevat itsekkäät vaatimukset. Eihän voi olla niin, että pieni poikkeavien vähemmistö sanelee biologisesti normaalille enemmistöllle periaatteet, jotka on räätälöity aivopestyjen lumihiutaleiden oikkujen mukaan.

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/02/yle-promoaa-ja-seta-raivoaa-koska.htmlValitettavasti kulttuurimarxilaisten syövyttämä marssi läpi insituutioiden on jo pitkällä. Uutisen lopussa kerrotaan, että Opetushallitus kiistää verkkosivuillaan biologiaan ja terveeseen järkeen perustuvat tosiasiat ja horisee niiden sijaan muodikkaasti Setan sepittämää tarinaa "sukupuolten moninaisuudesta".

Sukupuolitietoinen opetus ja ohjaus - mitä se on?

Käsitykset sukupuolten tehtävistä, rooleista ja työnjaosta ovat aina sidoksissa kulloiseenkin kulttuuriin, yhteiskuntaan ja yhteisöön. Lähtökohtaisesti sukupuoli ei ole pelkkää biologiaa.


Jo heti ensimmäsestä lauseesta lähtien käy selväksi, millaista SETA PROPAGANDAA opetushallitus syöttää sukupuolitietoisessa LASTEN AIVOPESUOHJELMASSAAN !!!

On aika hekvetin käsitömmätöntä, että tälläistä toimintaa tuetaan hallinnon tasolla. Toiminta joka ei perustu mihinkään tieteellisiin tai biologisiin tosiasioihin.

Sen sijaan, kyseessä on puhtaasti KULTTUURIMARXISMISTA / KOMMUNISMISTA !!!!

Kummassakin on puhtaasti kyse faktojen hävittämisestä ja tilalle sepitetään keksittyjä ja eri tilanteisiin sopivia valheita, sekä keksittyjä nomaleja.

Linkki.
https://www.oph.fi/saadokset_ja_ohjeet/ohjeita_koulutuksen_jarjestamiseen/toiminnallinen_tasa_arvosuunnittelu_oppilaitoksissa/sukupuolitietoinen_opetus


Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/02/yle-promoaa-ja-seta-raivoaa-koska.html
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 25, 2019, 12:36:38 ip
Transgender movement is experimenting on children…the results are horrifying

January 24, 2019 (LifeSiteNews) – Very few people are willing to say so out loud, but the transgender movement is doing something extraordinarily sinister to our society: It is advocating for (and engaging in) a mass experiment on our children.

We have suddenly discovered, just in the past few years, that there are apparently thousands upon thousands of children across the West born in the wrong body. Physicians, psychiatrists, and academics who protest this conclusion are savagely bullied into silence by activists who state that to disagree with this new ideology is bigotry. We are told that we must surgically alter these children if we are compassionate, and that castrations and mastectomies are life-saving treatments.


Linkki.
https://www.lifesitenews.com/blogs/the-transgender-movement-is-experimenting-on-children...the-results-are-hor
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Toukokuu 22, 2019, 09:18:15 ip
Setan kunniarotta-antipalkinto ja itävaltalainen rottaruno

On se vaan aika ns. metkaa, että sodomiitit, ja henkilöt jotka eivät edes osaa sanoa mitä sukupuolta he ovat, jakelevat totta palkintoja niille jotka eivät jaa heidän mielenvikaisia aivoituksia.

Linkki.
https://blogit.ksml.fi/tapio-puolimatka/setan-kunniarotta-antipalkinto-ja-itavaltalainen-rottaruno

Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Kesäkuu 17, 2019, 03:01:16 ip
Yhetiskunnallisen mädätyksen kumppanit.

Päivän kuva: Helsinki Pride 2019 kumppanit

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/17/paivan-kuva-pride-2019-kumppanit/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 28, 2019, 10:18:40 ip
Transaktivistit turvautuivat valheellisiin syytöksiin sukupuolitutkijaa vastaan

Psykologi Kenneth Zucker on yksi maailman johtavista sukupuoliahdistuksen asiantuntijoista. Hän johti sukupuoliahdistuneiden lasten ja nuorten hoitamiseen erikoistunutta klinikkaa Kanadassa, jonka johtavana periaatteena oli pitää ihanteellisena tuloksena sitä, että potilaan sukupuoli-identiteetti olisi yhtenevä biologisen sukupuolen kanssa. Tätä lähestymistapaa perusteltiin sillä, että ilman hormonihoitoja ja leikkauksia kaksi kolmasosaa sukupuoliahdistuneista nuorista identifioituu biologisen sukupuolensa kanssa murrosiän jälkeen.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-115912
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 25, 2019, 08:49:34 ip
Tutkimus: 78% transsukupuolisista yliopisto-opiskelijoista mielenterveysongelmaisia

Tutkimuksessa oli mukana yli 1200 sukupuoli-identiteettiongelmaista yliopisto-opiskelijaa 71:stä kampuksesta ympäri Amerikkaa. Tulosten mukaan 78%:lla heistä oli identiteettihäiriönsä lisäksi ainakin yksi mielenterveysongelma, kun taas normaalisukupuolisilla luku oli 45%, mikä voi johtua siitä, että korkeakouluopiskelijoilla psyykkiset ongelmat ovat muutenkin yleisiä. Tämä voi selittää sitä miksi korkeakouluopiskelijoilla vallitsee niin vahva vasemmistolainen hegemonia.

Tutkijat ovat yrittäneet selitellä räikeitä tuloksiaan kulttuurimarxisteille tyypillisillä teorioilla siitä, miten vähemmistöjen epäonnistuminen on aina enemmistön syytä, eli tässä tapauksessa sukupuolihäiriintyneiden kokemaa ”transfobiaa”.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/tutkimus-78-transsukupuolisista-yliopisto-opiskelijoista-mielenterveysongelmaisia/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Elokuu 27, 2019, 07:51:46 ip
Kiistelty translakiuudistus uhkaa naisurheilijoiden oikeuksia | Kolumni

Kirjoitimme mielipidekirjoituksen translakiuudistuksen vaikutuksesta naisurheiluun. Niin kahden pienen tytön isänä kuin tyttöjen ja naisten valmentajana kysymme, ovatko päättäjämme ja translakilobbarit miettineet asiaa loppuun asti?


Kirjoittajan mukaan valtamedian lähteet eivät suostuneet tätä kirjoitusta julkaisemaan.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/08/27/kiistelty-translakiuudistus-uhkaa-naisurheilijoiden-oikeuksia-kolumni/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - ſyyskuu 03, 2019, 07:50:16 ip

Lääkärit vastuussa translapsille aiheutetuista sairauksista

"Todella radikaaleja ihmiskehoihin kohdistuvia kokeita, jollaisia ei ole koskaan aiemmin tehty ihmiskunnan historiassa"

Toisin ajatteleva, hormoneja tuottavien elinten sairauksia tutkiva ja hoitava endokrinologi Michael K. Laidlaw selvittää PJ Medialle, että nämä lääkkeet itse asiassa aiheuttavat lapsille sairauden, joka voi aiheuttaa sydämen ja luuston ongelmia ja estää aivojen kasvun kehitystä. Laidlaw tuomitsee lapsilla tehtävät transsukupuolisten "hoidot" "lasten hyväksikäytöksi".

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-119715
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Lokakuu 24, 2019, 01:17:27 ap

Kuukautissuojan pakkauksesta poistetaan naissymbolit

Aktivistit ovat pitäneet nykykäytäntöä syrjivänä.

Always-yhtiö on ilmoittanut poistavansa naissukupuoleen viittaavan Venus-symbolin kaikista kuukautistuotteistaan ensi vuoden puolella.


Hulluus sai taas yhden tahon lisää taipumaan mielipuolisuuden tielle.

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/kuukautissuojan-pakkauksesta-poistetaan-naissymbolit/
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Marraskuu 26, 2019, 12:34:01 ap
"Minusta on järjetöntä, että yhteiskuntamme sallii tämän tapahtua nuorille. 18-vuotiaana minulla ei ollut edes lupaa ostaa alkoholia, mutta olin tarpeeksi vanha menemään terapeutille ja hankkimaan hormoneja vaihtaakseni sukupuoleni", Sydney alleviivaa ja muistuttaa tätä tapahtuvan häntä paljon nuoremmille haavoittuville lapsille.

"Kun astut sisälle näihin klinikoihin, et todellakaan näe vanhempia ihmisiä ympärilläsi. Siellä on poikia ja tyttöjä, jotka leikkivät pukeutumisleikkejä. Täysin tietämättömien vanhempien sinne tuomina he odottavat tapaamista, joka hyvin todennäköisesti turmelee heidän elämänsä", Sydney Wright tietää omasta kokemuksestaan.

Tämä on Sydneyn mielestä kansanterveyttä koskeva kriisi, jonka tiedotusvälineemme ja poliitikkomme sivuuttavat kokonaan.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-125912
Otsikko: Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
Kirjoitti: sylettää !!! - Heinäkuu 06, 2020, 08:22:28 ip
Eliitille rajoittamaton seksuaalinen vapaus

Jotkut rikkaimmista ja etuoikeutetuimmista eliitin jäsenistä haluavat luoda yhteiskunnan, jossa ei aseteta mitään rajoituksia heidän mielihalujensa toteuttamiselle. Heidän ohjelmansa ydin on ilmaistu Yogyagartan periaatteissa (YP), jotka Seta pyrkii saattamaan osaksi Suomen lainsäädäntöä.

YP 2f kieltää asettamasta mitään seksuaalista elämäntapaa toista paremmaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että seksuaalisuuden ja sukupuoli-ilmaisun alueella ei tulisi olla mitään, mitä yhteiskunnassa pidetään turmeltuneena, perverssinä tai haitallisena.

Professori Farrow’n mukaan tämän periaatteen avulla pyritään poistamaan kaikki esteet siltä, että rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset saavat tehdä mitä haluavat. Tässä on Farrow’n mielestä aikamme sukupuoli-ideologian kaikkein vakavin ongelma.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-139831