Verkkofoorumi

Avoin keskustelualue - Ajankohtaista - Verkkofoorumi.org => Sodat ja kriisit: "Maailma sodassa" => Aiheen aloitti: sylettää !!! - Maaliskuu 11, 2017, 01:17:11 ip

Otsikko: HANKAMÄKI: EUROOPAN TULEVAISUUS.
Kirjoitti: sylettää !!! - Maaliskuu 11, 2017, 01:17:11 ip
[Hankamäki: Geert Wilders ja Euroopan tulevaisuus

"Vapaamielinen hollantilainen yhteiskunta sellaisena, kuin sen vielä kolmekymmentä vuotta sitten tunsimme, on tuhoutunut. Sitä ei enää ole. Syy on islamisaatiossa ja maahanmuutossa.


Kansalaisten tahtotilasta ei päätetä juristien nuijilla

Sairasta on, että julkista poliittista valtaa käyttävät toimielimet ja viranomaiset eivät tee ongelmien pysäyttämiseksi mitään, lukuun ottamatta niitä oikeusviranomaisia, jotka viimeisillä voimillaan haastavat omia kotimaitaan puolustavat kansalaiset oikeuteen ”ihmisoikeuksien” puolustamiseksi, ikään kuin kantaväestöjen oikeus ajatella, ilmaista mielipiteensä ja toimia poliittisen tahtonsa mukaisesti ei olisikaan ihmisoikeus.

”Rasismista”, ”vihapuheesta”, ”kansaryhmää vastaan kiihottamisesta”, ”uskonrauhan rikkomisesta”, ”syrjinnästä” ja monesta muusta perimmältään filosofisesta ajatusrikoksesta syytteitä nostavat perusoikeusfundamentalistit ja ihmisoikeuslegalistit eivät näytä lainkaan ymmärtävän, että ei ole juristien asia päättää, mitä ihmiset saavat ja voivat ajatella tai sanoa, ja miten heidän pitää toimia.


Linkki.
http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/03/mita-opimme-geert-wildersilta.html