Verkkofoorumi

Uutiset - Verkkomedia.org => Kotimaan uutiset => Aiheen aloitti: Toimitus - Marraskuu 01, 2013, 07:51:09 ip

Otsikko: Naton kybersotaa ja verkkovakoilua Suomessa - Kuka syyttää Kiinaa ja Venäjää?
Kirjoitti: Toimitus - Marraskuu 01, 2013, 07:51:09 ip
Suomessa alkoi torstaina kansainvälisen skandaalin mittakaavoihin pyrkivä uutisointi verkkovakoilusta. Valtamedia rummuttaa, kuinka Suomen hallinto on joutunut kyberhyökkäyksen kohteeksi ja maamme tietojärjestelmät ovat Venäjän ja Kiinan kohteena. Mitä maassamme todella tapahtuu?

Toimittaja: Janus Putkonen
1.11.2013, Verkkomedia.org

 

Naton kybersotaa ja verkkovakoilua Suomessa - Kuka syyttää Kiinaa ja Venäjää?

En tiedä milloin aiemmin Naton sotaharjoituksesta olisi kehkeytynyt tositilanne. Muistan montakin "terrorismin vastaista harjoitusta", joiden skenaariot ovat sittemmin johtaneet aitoihin verilöylyihin, laajoihin viranomaistoimiin ja jopa sotavoimien välisiin konflikteihin. Näitä tapahtumia yhdistävät vahvat epäilykset valtioterrorismista.

Kuullessani torstaina MTV3:n uutisesta, jonka mukaan Suomen valtionhallinnon väitetään joutuneen laajamittaisen Venäjän ja Kiinan verkkohyökkäyksen kohteeksi, kasvava epäusko ja hämmennys valtasi mieleni. Voiko tämä olla mahdollista?

Tiedämme hyvin, että maanantaista 28.10. lähtien Nato-joukot ovat kokoontuneet suurimpaan harjoitukseensa seitsemään vuoteen, jonka skenaariossa tapahtumien keskipisteenä ovat Suomi sekä Ruotsi. Harjoituksen skenaariosta ilmenee, että Nato harjoituttaa joukkojaan Venäjää vastaan. Tiedämme, että Suomi ja Ruotsi ovat ainakin upseeristollaan mukana käynnissä olevassa Nato-harjoituksessa.

Puolassa ja Baltiassa alkaneen 6 000 sotilaan kenttäoperaation lisäksi Steadfast Jazz 2013 -harjoituksessa suoritetaan myös kybersodan skenaario. Tämän harjoituksen sisällöstä ja sen tavoitteista ei ole juurikaan kerrottu, mutta sellaisen alkaminen Suomen alueelle keskittyvässä harjoituksessa on fakta, josta uutisoimme 28.10. maanantaina.

Suomi on Nato-skenaariossa jaettu kahtia "Otson" ja "Bothnian" kesken. Tunnettujen tosiasioiden ja eri asiayhteyksien valossa näyttääkin siltä, että Suomen viranomaiset pelaavat, tietoisesti tai tietämättään, Naton johtamaa kybersotapeliä – mahdollisesti aidosti Venäjää ja Kiinaa vastaan suunnattua provokaatiota, jossa "Otson" tai "Bothnian" osoitetaan joutuneen kyberhyökkäyksen kohteeksi.

Lue koko uutinen:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9077
Otsikko: Vs: Naton kybersotaa ja verkkovakoilua Suomessa - Kuka syyttää Kiinaa ja Venäjää?
Kirjoitti: VaraOsama BinLaatikkolada - Heinäkuu 13, 2014, 09:30:04 ap

 28.10. lähtien Nato-joukot ovat kokoontuneet suurimpaan harjoitukseensa seitsemään vuoteen, jonka skenaariossa tapahtumien keskipisteenä ovat Suomi sekä Ruotsi. Harjoituksen skenaariosta ilmenee, että Nato harjoituttaa joukkojaan Venäjää vastaan. Tiedämme, että Suomi ja Ruotsi ovat ainakin upseeristollaan mukana käynnissä olevassa Nato-harjoituksessa.


Oikein hjuva! Tämä pudottaa pojan väitteiltä, että "Suomi ei saisi lännestä apua", mikä on NATO-foobikkojen mantra. Otsin harasoo.
Otsikko: Vs: Naton kybersotaa ja verkkovakoilua Suomessa - Kuka syyttää Kiinaa ja Venäjää?
Kirjoitti: keristeröinti - Toukokuu 14, 2016, 04:02:29 ip
nato voi haistaa ison vitun