Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Syyskuu 24, 2021, 09:16:59 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
  • Jäseniä yhteensä: 227
  • Latest: wandeco2
Stats
  • Viestejä yhteensä: 6749
  • Aiheita yhteensä: 3691
  • Online Today: 48
  • Online Ever: 255
  • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 11
Total: 11

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : Syyskuu 21, 2021, 11:36:18 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Marxistien hulluus saa alati uusia muotoja. Viimeisimpiä esimerkkejä tastä saatiin, kun kansallisen sekoomuksen(Kokoomus) Kai Mykkänen alkoi nillittämään kantasuomalaisista. Myös Mykkäsen ja kansallisen sekoomuksen kohdalla on saavutettu uusi lakipiste hulluuden ja tosiasioiden kieltämisen suhteen. Vihervasemmistollehan tuo ollut arkipäivää jo ajat sitten. Samassa hulluudessa on mukana tottakai myös keskusta, svedu swinte party(RKP) ja kritilliset.

Mykkänen alkoi vastoittain itkemään ja ilmeisestikin vakavissaan selittämään, että ei ole kantasuomalaisia, eikä ulkomaalaisia / ulkomaalaistaustaisia.  Edellinen on täydellinen esimerkki siitä, että Mykkänen kuin kokoomuskin on äärivasemmistolainen MARXISTI puolue.Tuon nillityksen ulos päästettyään tottakai kaiken maailman marxisti helinäkeijut alkoivat itkeä samaa virttä ympäriinsä eri medioissa. Mykkänen onkin sanonut aiemmin jossain haastattelussa, että hän on vihreä kokoomukselainen. Eipä tuo juuri uutisesta käy, sillä yleensäkään vihreitä ja kokoomusta ei erota toisistaan kuin nimi.

Koko episodi sai alkunsa, kun persujen purra ja mykkänen oli haastateltava ylellä, jossa purra totesi simppelin tosia asian.  Netistä on helposti löydettävissä jo vuodelta 2018 tehty kysymys espoon kaupungin johtajalle koskien espoon väestökehitystä. Jo sillon espoon kaupunginjohtaja totesi todellisuuden joka on nähtävissä väestökehitysennusteista, että vuonna 2030 espoon väestöstä on ulkomaalaisia / ulkomaalaistaustaisia 30% Vuonna 2053 kantasuomalaiset jäävät vähemmistöksi espoon väestössä, jos nykyinen kehitys jatkuu.

Vaan eipä kelvannut MARXISTEILLE tuokaan tosiasia. MARXISTEILLE ei ole myöskään rotuja, muuta kuin tietysti Usassa, jossa on ROTU mellakoita. Heille ei ole myöskään sukupuolia paitsi, että on 72 sukupuolta. Itseni ehdoton suosikki niistä on vampyyri. Ristus sentään. Ei ole myöskään miestä tai naista paitsi, kun mies päättää leikkauttaa värkkinsä irti ja porauttaa itselleen pimperon, niin silloin on transnainen. Tai, kun nainen päättää tikkauttaa pimperonsa umpeen ja liimauttaa itselleen kikkelin, niin silloin on transmies.

Ja tälläisiä hulluuksia meille tyrkytetään tosiasioina. Monikohan noista kaheleista uskoo itsekään juttuihinsa, mutta kun ne kuuluvat olennaisena osana MARXILAISEEN hulluuten ja poliittiseen dokriiniin, niin silloin niitä on puskettava eteenpäin. Jos taas erehdyt olemaan erimieltä noiden hulluuksien kanssa, niin huomaat olevasi hyvin äkkiä yksinäsi, olitpa minkä sortin vimmainen äärivasukki tahansa.

Afganistanista tuli kulttuuririkastajia suomeen 414 kpl. Mikä on tietysti vain alkusoittoa sille mitä fanaatikot ohisalo ja kaikkien rööriroopejen kiistämätön sankari Haavisto aikovat raahata suomalaisten elätettäväksi. Tämä tietysti tapahtuu muiden hallituspuolueiden siunauksella. Miettikääpä tätä. Suomen lähetystöissä on keskimäärin 2-4 virkamiestä ja varmaankin joitain paikallisia palkollisia. Agganistanissa suomella oli 130 afgaania töissä, tekemässä mitä?? Onkohan meille taas valehdella luikautettu??

Ääri MARXILAISTEN käsissä oleva syyttäjälaitos jatkaa Tynkkysen jahtaamista. Itse en juuri Tynkkystä noteeraa, sillä hän on lähinnä kansallismielisessä skenessä oleva pyrkyri, joka väittää mm. vastustavansa multikulttuurillisuutta ja samaan aikaa heilastelee sodomia suhteessa Afrikan tähden kanssa. Tuon sanottuani on kuitenkin todettava, että kyseessä on täysin puhdas poliittinen ajojahti, jota syyttäjälaitoksen mädättäneet DEMLA MARXISTIT ovat käynnistäneet Tynkkysen hiljentämiseksi ja nujertamiseksi.

Kyseisellä jahdilla on myös laajempi tarkoitusperänsä. Sillä halutaan hiljentää kaikki poliittiset tahot jotka aikovat puhua maahanmuuton / änkeämisen seurauksista, kuten VAIETUISTA RAISKAUSEPIDEMOISTA, PÄÄN PÄTKIMISTÄ, JENGIYTYMISESTÄ, MURHISTA JA TOLKUTTOMUKKSIIN PAISUNEISTA TALOUDELLISISTA KULUISTA jotka maahanmuutto on tuonut tullessaan.

Koko touhu on täysin mädällä pohjalla. Suomessa lainsäädännöllä on annettu korruptoituneille DEMLA VAPAAMUURARI POLPOLAISILLE, SYYTTÄJILLE ja TUOMAREILLE MIELIVALTAINEN valta päättää mitä kansalainen tai politiikko saa sanoa. Tämä toteutetaan lakiin lisätyillä kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja uskonnon rauha pykälillä. Lisäksi nykyinen MARXISTI hallitus on ujuttamassa maalittamista lakiin, jonka avulla päästään jokaisen kimppuun joka arvostelee mätiä politiikkoja ja virkamiehiä. Varsinkin maineensa, sekä uskottavuutensa totaalisesti pilannut poliisi(POLPO) on ollut kovin kiimainen ajamaan maalittamista lakiin.

Edellinen tietysti sopii kuin nakutettu vihervasemmisto, keskusta kokoomus rkp, kristillis linjalle. Saadaan kaikki vääriä totuuksia laukovat tulilinjalle. Kristillisten tosin luulisi oppineen jotain asian suhteen Räsäsen jahdin myötä, mutta epäilen.

Kansallinen sekoomus on nyt gallup johdossa. Ei voi kuin ihmetellä, että millä ajatuksen juoksulla ihmisten mielestä kokoomus on nyt kuuminta hottia. Sama kokoomus joka edellisen sipilän hallituksen aikaan oli pelkää pohjamutaa on nyt parasta mitä on?? Sipilän hallituksen kannatus taisi lopupuolellaan olla enää vähän reilu 30% ja sen seurauksena popula juoksi vappusatasen perässä vasemmiston syliin ja turpaan tuli. Nyt kokooomus joka ei ole tehnyt muuta kuin kompannut hallitusta oppositiosta käsin perustuslaillista rikosta myöten(EU paketti), onkin suurin puolue.

Koittakaapa joku selittää ihmisten ajatuksenjuoksu allekirjoittaneelle tuon asian suhteen. Itse en pysty tuota ymmärtämään millään opilla. Epäilen, että ei ihmiset jotka kimpoilevat puoluiden välillä varmaan osaa selittää tuota itselleenkään, kunhan pomppivat puolueesta toiseen vain saadakseen kuonoonsa uudellleen ja uudelleen. Kaipa todellisuus on yksinkertaisesti liian vaikea hyväksyä tai ymmärtää, joten ihmiset juoksevat lupausten ja muun perässä pesästä toiseen tietäen itsekin, että heille valehdellaan. Yleensäkin poliittiset narratiivit mitä ihmisille syötetään on menneet niin tolkuttomiksi ja valheet, sekä petokset ovat niin läpinäkyviä, että ei voi kuin miettiä, että joko ihmiset valehtelevat itselleen tarkoituksella ja ovat piittaamatta todellisuudesta tai yksinkertaisesti ei vain riitä älyllinen kapasiteetti ymmätrtämään edes yksinkertaisimpiakaan asioita??


 2 
 : Syyskuu 18, 2021, 01:54:46 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Haavisto: Suomi joutuu nyt pohtimaan, kuinka laajat velvollisuudet sillä on afganistanilaisten suhteen – Avunpyyntöjä on tullut noin 8 000

”Nyt pyrimme löytämään kaikki mahdolliset keinot perheenyhdistämisten helpottamiseksi.”

No niin, tulihan se sieltä!! Ne Suomeen raijatut 414 oli vasta alkusoittoa tulevalle >:( >:( >:(

Linkki.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008264109.html

 3 
 : Syyskuu 03, 2021, 08:08:00 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!

This 9/11, Let’s Remember..


09/11 – A date that lives on in history.
What really happened? What has it led to? What have we learned?

Foster wanted to blow the lid off this most notorious of false flag events once and for all, so he reached out to the researcher he considers most deeply informed about the scheme and the science for this 20th anniversary expose.

About our guest…
David Icke’s 900 page masterwork THE TRIGGER: The Lie that Changed The World - Who Really Did it and Why is the most definitive explanation of the real who, why and how it was pulled off.

You don’t want to miss this event!  Lies will be exposed as we follow the money and apply real science to determine the truth about this tragic moment!  We’ll also explore what we can do with that knowledge going forward.


Linkki.
https://thriveon.ontraport.com/c/s/4az/89lz/6/Ea8/jiO/6g03BJ/zUwAXnBQpv/P/P/5w

 4 
 : Elokuu 29, 2021, 11:25:55 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
A Prison on Earth: Beyond The New World Order - In the shadows of other dimensions, there lays a nefarious force waging war upon humans for millennia from the space between spaces - a dark force that governs not just our thoughts and actions but our very souls. The very advent of time began the slave master hierarchy between us and those unseen forces behind our every action and thought. They built and created "rules" and systems of thought, created kingdoms and spawned religions used to rule the masses from afar by controlling the ebb and flow of space and time on an epic level. Under the guise of "free will" and "individualism" the systems in place around us actually ensure that we have no choice but to comply and obey an underlying agenda that at its core is evil, and have been put in place by beings that feed and are nurtured by the control they maintain over planet Earth.

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiL97CyhdfyAhVfSfEDHd0wAxYQFnoECAYQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DR7sQs6aQuuQ&usg=AOvVaw0_sy-fc5ztY2ezvVRC7Ayd

 5 
 : Elokuu 27, 2021, 07:24:57 ip 
Aloittaja Akseli - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
KOKOOMUKSEN puheenjohtaja Petteri Orpo kertoi kokoomuksen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa ihmetelleensä hallituksen linjausta, jonka mukaan alihankinta­sopimuksella Suomelle työskennelleitä henkivartijoita tai näiden perheitä ei olla evakuoimassa Afganistanista.

Voitteko kuvitella?  MAANPETTURIPUOLUEEN puheenjohtaja halusi tuotavaksi Afgaaneja huomattavasti enemmän kuin hallitus niitä toi. Ainakin toistaiseksi.

Mikä erottaa kokoomuksen vihreistä tai muista vihermaxilaista puolueista kuin nimi?? Taida olla muuta eroa kun nimi!! MUUTEN TÄYSIN SAMAA PASKAA ja siihen voi lisätä myös keskustan, rkp:n ja kristilliset!!!!!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi628WByNHyAhVpRvEDHVzuCJQQFnoECAMQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000008214239.html&usg=AOvVaw1P4w_tpRI2w1lPyppADM2R

 6 
 : Elokuu 27, 2021, 07:04:21 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Lakihanke alaikäisen turvapaikanhakijan perheenyhdistämisen helpottamisesta etenee:

Tuleeko ankkurilapsista uusi keino saada turvapaikka Suomesta?


Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/lakihanke-alaikaisen-turvapaikanhakijan-perheenyhdistamisen-helpottamisesta-etenee-tuleeko-ankkurilapsista-uusi-keino-saada-turvapaikka-suomesta/

 7 
 : Elokuu 27, 2021, 06:56:04 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Suomalaisille tuputetaan politisoitunutta huuhaata. Sitä väitetään tieteeksi. Kun joku erehtyy sanomaan, että kyseessä ei ole tiede vaan huuhaa, häntä kutsutaan tieteenvastaiseksi.

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/paakirjoitus-osa-tiedeyhteisoista-on-muuttunut-tulipunaisiksi-ideologiayhteisoiksi/

 8 
 : Elokuu 19, 2021, 01:42:40 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Ohisalo Ylelle: Sisäministeriö ehdottaa pakolais­kiintiön kaksin­kertaistamista

Lisäksi Suomi antaa kolme miljoonaa euroa afganistanilais­pakolaisten auttamiseen YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n kautta.

Millä helvetin ilveellä Suomalaiset saa ymmärtämään, että tämä kalkkunahallitus on saataava pois vallasta??

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjg9tL17rzyAhXnsYsKHTLsCUI4ChAWegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fkotimaa%2Fart-2000008202813.html&usg=AOvVaw1m7TNPB2NEETK4Ede5G942


 9 
 : Elokuu 18, 2021, 02:53:05 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Jokainen joka on katsellut telkkaria, jos tv:ssä on enää ylipäätään mitään katsomisen arvoista, on varmaan huomannut, että melkein jokaisessa mainoksessa on oltava ainakin 1 kiintiöneekeri. Jos ei muuten, niin sen aikaa, että edes vilahtaa kuvassa.

Mainokset ovat täydellinen esimerkki siitä kuinka KORPORATISMI ja MARXISMI ovat lyöneet hynttyyt yhteen!!

YLE:llä on pyörinyt koko kesän MUSTA KESÄ. Minun afroni, kiesus!!!!

Elokuvissa / TV sarjoissa, olipa kyse Hollywood roskasta, Eurooppalaisesta tai kotimaisesta sonnasta, niin jokaisessa on ainakin 1 kiintiölaku tai läpeensä multikultti roolitus.

Menitpä minne tahansa, niin meille tyrkytetään multikulttiroskaa päin naamaa koko ajan.

Tuskin tätä erikseen kenellekään tarvitsee mainita, mutta sanonpahan kuitenkin. Kaiken edellä mainitun tarkoitus on saada suomalaiset hyväksymään pakotettu multikulturalismi tai ainakin passivoitumaan niin, että vaikka he eivät kannata multikulturalismia, niin he eivät enää reagoisi asiaan millään lailla, vaan passivoituisivat asian suhteen, eivätkä reagoisi ja tekisi asian suhteen mitään. Eli asia muuttuisi arkipäiväiseksi normiksi.

Arabi geeliletti siellä, mustanahka täällä.

Suomessa tuskin on enää montakaan, jos yhtään paikkakuntaa missä näitä maahantunkeutujia ei olisi. VÄESTÖNVAIHTO ETENEE >:( >:( >:( >:( >:(


 10 
 : Elokuu 16, 2021, 10:50:10 ip 
Aloittaja sylettää !!! - Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!!
Dear friend,

This September 11th, on the 20th anniversary, The Freedom Portal will be hosting a free virtual event featuring Foster Gamble and two of the most important voices exposing one of the greatest lies ever told to the world:


WILL YOU JOIN US ON SEPTEMBER 11TH?

Linkki.
https://thriveon.ontraport.com/c/s/4az/yn7Z/v/vkT/jiO/6gSRY0/vFC2qda5Lb/P/P/jb

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10

Sivu luotiin 0.172 sekunnissa. 23 kyselyä tietokannasta.