Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: POLIISI ON SIKA PASKA !!!!!!!!1
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 24, 2018, 01:03:24 ip »
Tällaista keskustelua poliisien salaisessa Facebook-ryhmässä käytiin - huomautuksen saanut poliisi kuvaili itsemurhayrityksen ”näyttävän niin kelvottomalta”

Onhan se ironiaa tämäkin. Kalikka kalahti tällä kertaa kyyläriin itseensä. Katsokaas, kun valtiovalta ei tykkää, että kukaan suomessa saa kommentoidaq näiden maahanmuuttaneiden insinöörien ja kvanttimekaniikka teoreetikoiden edesottamuksia !!

Ja, tottahan toki, niin poliisin kuin kiistämättömän laatu ja totuusjulkaisun ilta-lehden juttu asiasta ei olisi täydellinen ilman, että tilaisuus jätettäisiin käyttämättä, kuinka ihmiset voivat kirjoittaa kommentteja esim. nimimerkin takaa.

Olisihan se poliisillekin mukavampi, kun kaikki kirjoittajan tiedot kommentin alla olisi näkyvillä osoitetta ja puh.numeroa myöten. Helpottaisi ihmisten jahtaamista kummasti ja jäisi enemmän aikaa saada uusia kommentoijia kuseen vääristä mielipiteistä !!!

Tunnistaminen vaikeaa

Oulun poliisilaitos löysi kuvakaappauksista yhden epäasiallisen kommentin, mutta siihen ei nähty tarvetta puuttua, koska kyseinen virkamies ei ollut poliisihallinnon palveluksessa kirjoittaessaan viestin vuonna 2016. Poliisilaitos katsoi, että myös kahden muun oululaisen virkamiehen kommentit "sisälsivät sinänsä värikästäkin kielenkäyttöä", mutta eivät johtaneet jatkotoimiin.

Keskusrikospoliisi huomautti, että keskustelijoiden tunnistamista vaikeutti se, että osassa kuvakaappauksista keskustelijoiden nimet oli jätetty esiin ja osassa ne oli peitetty. Hämeen poliisilaitos puolestaan totesi, että henkilöiden tunnistamisen aineistosta teki hankalaksi se, että Facebookissa on mahdollista esiintyä myös tekaistulla nimellä tai nimimerkillä.


Linkki.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802232200767877_u0.shtml
2
UFO:t ja avaruusolennot / Vs: JUHAN AF GRANN UFO DOKUJA.
« Uusin viesti kirjoittanut matumaaton Helmikuu 23, 2018, 09:53:12 ip »
Juhan Af Grann on esiintynyt Kuortaneella Ultrapäivillä

http://www.ultra-lehti.com/

Ultrapäivät 2018!

Kuortaneen Urheiluopistolla 5.-8.7.

Neljä mystistä päivää, kolme tunnelmallista yötä...
Jopa puolensataa esitystä, luentoa, workshoppia…

http://www.ultra-lehti.com/ultrapvt/ultrapvt.html

Vuoden 2017 u-päivät

https://www.youtube.com/watch?v=865NTsNCGGs&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/Ultrap%C3%A4iv%C3%A4t-215660451956053/
3
UFO:t ja avaruusolennot / JUHAN AF GRANN UFO DOKUJA.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Helmikuu 23, 2018, 09:00:33 ip »
Näitä ei oikein tahdo löytyä mistään. Tässäkään ole läheskään kaikki mutta jokunen episodi.

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=FnyZeNiDquY&list=PLW7bND92fh1MBd_RELkH5x9dXvVV-3bI6
4
Sanoma Median pomo: Poistakaa artikkelit mitkä koskevat Träskelinia – poliisi ottaa pian yhteyttä!

Sanoma Median Jan Träskelin: "Poliisin tutkijat ottavat pian yhteyttä"


[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/02/22/sanoma-median-pomo-poistakaa-artikkelit-mitka-koskevat-traskelinia-poliisi-ottaa-pian-yhteytta/
5
Ex-vihreä: Antifa on vallanpitäjien käsikassara

Uuden maailmanjärjestyksen tavoitteleminen yhdistää Antifaa, poliittista eliittiä ja globaalia suurpääomaa.

[/Lengsfeldin mukaan ”antifasistisia” rakenteita löytyy kaikkialta maailmasta. Kaikille niille on yhteistä, että ne tähtäävät propagandallaan ja toiminnallaan kansallisvaltioiden romuttamiseen.

[/Poliisi kiitti Antifaa yhteistyöstä

Myöhemmin poliisin edustaja kirjoitti terveisensä Antifan Facebook-sivulle.

”Me arvostamme osallistumistanne suuresti ja kiitämme siitä.”

[/Mutta Vera Lengsfeld muistuttaa:

”Yksi maailma, yksi vankila.”

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/02/22/ex-vihrea-antifa-on-vallanpitajien-kasikassara/
6
Kyllä lähtee !!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

[/No nyt on kaikki nähty! – Ensi viikolla vietetään kivapuheviikkoa


Ohjelmassa on luvassa muun muassa "vihapuheen vastaisia ystävyysotteluita" lumijalkapallossa. Lisäksi nautitaan monikulttuurisen pöydän antimista.

Ensin luulin, että olin eksynyt jollekin parodia- tai vitsisivulle, mutta valitettavasti tämä kaikki on täyttä totta.

Pudasjärven kaupungin kehittämistoiminta tiedottaa verkkosivuillaan:

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/02/23/no-nyt-on-kaikki-nahty-ensi-viikolla-vietetaan-kivapuheviikkoa/
7
Ulkoministeriön raportti YK:n Agenda 2030 -toimenpideohjelmasta Suomessa

Suomi on ollut yksi Agenda 2030:n toimeenpanon edelläkävijöistä. Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus on yksi käytännön työkaluista, jonka avulla Suomi on koonnut eri alojen toimijoita mukaan edistämään yhteisiä tavoitteita.


[/Kaiken selvimmin tämä näkyy maaseudun tyhjentämisenä, hävittämällä ensin työpaikat ja sitten palvelut, jonka seurauksena saadaan aikaan ''vapaaehtoinen'' muuttoliike kaupunkeihin !!!!

Ulkoministeriö kertoo houkuttelevalla kukkaiskielellä siitä YK:n Kestävän Kehityksen Agenda 2030 -ohjelmasta, jonka mukaisesti Suomea nykyään ohjataan.

Huomaa että vaikka YK:n agendan teesit lupaavat kuun taivaalta, ja paratiisin maan päälle, on Suomessa sama kehitys kuin Kaliforniassa, jossa tämän agendan implementointi on pitemmällä kuin meillä. Kolme asiaa näkyvät eniten.
1.Oman väestön syrjintä ja sen tarpeiden siirtäminen periferiaan muukalaisinvaasion alla
2.Korkea verotus jolla tämä Kestävä Kehitys ja siihen liittyvä yhteiskuntamuokkaus kustannetaan.
3.Valtamedia on polarisoitunut puoltamaan tätä kansainvälisten suuryhtiöiden ajamaa Agenda 2030 -kehitystä.

[/[ELY-keskus on osa agendaa. Kolmen viraston yhteenliittäminen niin että  ympäristökysymykset voidaan suroaan ympätä kaikkeen mitä tulee yrittämiseen ja liikenteeseen.   Mutta hetkinen, maakuntauudistuksen myötä ELY-keskus katoaa myös periferiaan, ja sen toiminnoista valikoitu osa siirtyy uuteen  Lupa- ja Valvontavirastoon.

Mitä se kertoo hallintorakennelmista tai päättäjien tavoitteista, kun vaikutusvaltaisimman viraston nimi on kuin suoraan Kremlistä tai Maon Kiinasta?

[/Edelliseen liittyen maaseudun tulevaisuus lehdessä oli artikkeli koskien kyseistä lupa- ja valvontavirstosta, jossa eräs henkilö(en nyt tähän muista kuka) oli huolissaan mm. yksityisomistamisen turvaamisesta !!

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/02/23/ulkoministerion-raportti-ykn-agenda-2030-toimenpideohjelmasta-suomessa/
8
Eutanasia aloite on tulossa käsittelyyn eduskunnassa piakkoin. Kyseinen aloite ajettiin läpi kunnon propaganda ryöpytyksen kanssa ja lopputulos jää nähtäväksi sen suhteen, miten eduskunta äänestää.

Samaan aikaan Hollannissa touhu eutanasian suhteen on karannut totaalisesti käsistä. Ihmisiä on jo alettu lahtaamaan lääkärien toimesta ilman henkilön suostumusta ja ilman mitään seurauksia teon tekijälle, eli lääkärille.

Ja lisää tulee. Nyt Hollannin kansalaisista jotka ovat yli 18 vuotiaita on tehty lailla automaattisia elinluovuttajia, ellei henkilö itse tai nimeämänsä edustaja sitä nimenomaan kiellä.

Kaikki ne pelot ja uhat koskien eutanasiaa on toteutuneet Hollanissa ja tuskinpa tämäkään viimeinen näytös on Hollannin kohdalla tässä asiassa.

Joten ei muuta kuin eutanasia laki voimaan suomessakin. Eihän mitään tuollaista nyt sentään suomessa voi tapahtua, vai kuinka ?? Vai onko se ainut suunta mihin se tulee lopulta johtamaan ?? Todennäköisesti !!!

Tämäkin on taas 1 esimerkki lisää liberalismin maailmasta, jota ei voi kuin kuvailla mielensairaudeksi ja pahaksi sellaiseksi !!!

Linkki.
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/netherlands-opt-out-organ-donation-bill-hospitals-death-body-holland-dutch-a8209676.html

Linkki.
https://www.lifesitenews.com/pulse/non-voluntary-euthanasia-organ-harvesting-coming-soon
9
"Länsi sortuu, koska Eurooppa miehitetään eikä se edes tajua tulleensa valloitetuksi"

Meidän on selvästi korostettava, että olemme solidaarisia vain niille länsimaisille eurooppalaisille ja johtajille, jotka haluavat pelastaa kotimaansa ja kristillisen kulttuurinsa; emmekä osoita solidaarisuutta niille, jotka haluavat luopua näistä asioista",

"Tulemme taistelemaan yhdessä pysäyttääksemme Sorosin suunnitelman Brysselissä ja YK:ssa", Orban sanoi syyttäen globalistirahoittajan käyttävän valtavaa varakkuuttaan ostaen vaikutusvaltaa ei ainoastaan Brysselissä, vaan myös YK: ssa.

Sorosin Open Society Foundation on listannut lähes kolmasosan EU-parlamentin jäsenistä "luotettaviksi liittolaisiksi​​".

Avoimien rajojen puolestapuhujalla, miljardööri George Sorosilla on sormensa pelissä myös YK:n uudessa maailmanlaajuisessa sopimuksessa, jossa massamaahanmuutto pyritään normalisoimaan ja yksinkertaistamaan.

"Maailmanlaajuinen järjestö [YK] kuvittelee tehtäväkseen järjestää edestakaisia ihmistulvia kaikkialle maailmaan, sen sijaan, että tuotaisiin esiin tietoa siitä aiheutuvista vaaroista."


Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiluuDgubnZAhVPh6YKHYAzBBwQFggsMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.oikeamedia.com%2Fo1-56700&usg=AOvVaw2w_yY7H88rvIJSNmwd_-Hb
10
Oikeusministeri Antti Häkkänen: Alhainen äänestysaktiivisuus lietsoo populismia
Oikeusministeri Antti Häkkäsen mielestä alhainen äänestysaktiivisuus on demokratian suurin uhka.

– Demokratian suurimmat uhat eivät tule rajojemme ulkopuolelta, vaan sisäpuolelta. Matala äänestysaktiivisuus on kaikissa kansanvaltaisissa maissa kasvava ongelma. Jo nyt alhainen äänestysaktiivisuus vähentää päätöksenteon legitimiteettiä ja lietsoo populismia. Kansanvallan puolustustalkoot tarvitaan kipeästi, totesi oikeusministeri Antti Häkkänen avatessaan Suomalaisen kuntademokratian tila ja haasteet –seminaarin Helsingissä tänään.

– Demokratian suurimmat uhat eivät tule rajojemme ulkopuolelta, vaan sisäpuolelta.

Edellinen häkkäsen lausunto on sata tosi, mutta täysin eri syistä kuin Häkkänen haluaa ajatella, tai haluaa ihmisten ajatteleva.

Ensinnäkin. Ketä edes voit äänestää ?  Vaihtoehtoina ei ole muita kuin omaa etuaan korruption, ahneuden ja valheiden avulla ajavia kansalaisten kusettajia, jotka ottavat kaikki ohjeensa EU:lta, NATOLTA, tai joltain helvetin YK:lta. AGENDA 21/2030.

Samat paskiaiset myyvät Suomea pois pala palalta. Sähköverkko meni veroparatiisisijoittajille, jonka seurauksena jokainen on nähnyt seuraukset sähkölaskussaan.

Sipilän kusiainen raahasi Sveitsistä asti Anne Bernerin, jonka ainut tarkoitus on saada Suomen tieverkosto myyntiin, teidenkunnossapidon nimissä. Berner oli osallistujana viimevuoden Bildreberg tapaamisessa hakemassa ohjeet NWO johtajistolta, kuinka hoitaa asia.

Täysin riippumatta puolueesta(ps. nykyisin??)puolueet ajavat Suomea EU liittovaltion osaksi kuin käärmettä pyssyyn. EU:n muuttuessa liittovaltioksi se tekee lopullisesti selvää Suomesta maan. Maana, jonka poliittinen ja taloudellinen itsemääräämisoikeus on jo nykyisellään uhrattu EU:n ja pankkiirien haltuun !!!

Kyllä. Demokratian suurin uhka tulee rajojemme sisäpuolelta ja sinä Häkkänen olet juuri sitä porukkaa joka on uhka suomalaisille ja Suomelle, sekä sen demokratialle !!!!!

Joten, palatakseni alkuun. Ei ole ketään, ketä voisi äänestää, kun kaikki ehdolla olevat ovat pelkkää paskaa ja suomalaisia ja Suomea vastaan toimivia oman edun tavoittelijoita, esimerkkinä Jyrki Katainen ja Timo Soini ja näitä ketkuja riittää !!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/02/22/oikeusministeri-antti-hakkanen-alhainen-aanestysaktiivisuus-lietsoo-populismia/
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10