Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Sisäministeri Mykkänen: Laittomasti maassa olevien säilöönoton perusteita tarkennetaan –"Yli 90 prosenttia heistä ei kuitenkaan ole vaaraksi suomalaisille tytöille ja lapsille"

No sitten, kaikki ok !

Yli 90 % ei ole vaaraksi. Kaikki hyvin. Antaa van laittomasti maassa olevien, tuhansien sellaisten olla rauhassa, kun eivät ole vaarallisia.

Laittomasti maassa olevat, no ovat täällä laittomasti, mutta hällä väliä, kunhan ei ole vaaraksi.

Ristus, että Mykkäsen paskiainen on täysin vieraantunut todellisuudesta  :'( :'( :'(

Linkki.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sisaministeri-mykkanen-laittomasti-maassa-olevien-sailoonoton-perusteita-tarkennetaan-yli-90-prosenttia-heista-ei-kuitenkaan-ole-vaaraksi-suomalaisille-tytoille-ja-lapsille/7244972#gs.4r7qySYD
2
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / TOTALITARISMIN TUNNUSMERKISTÖ.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! tänään kello 12:02:28 ip »

Valloitettujen valtioiden ja totalitarismien tunnusmerkkejä

Samalla kun valtionpäämiesten uudenvuodenpuheet ovat alkaneet muistuttaa vihapuhealgoritmeja, joiden pohjalta tuomitaan järkipuhujia ja aletaan määritellä, mitä politiikassa saa sanoa, on hyvä nostaa esiin myös muutamia kriteerejä, joilla voidaan tunnistaa, milloin elämme valloitetussa tai totalitaristisessa maassa.

lINKKI.
https://www.oikeamedia.com/o1-95919
3
Järki-ihminen on tiennyt jo sukupolvia sitten, miten vierasperäisten raiskausepidemiaa ennalta-ehkäistään: kielletään muukalaisten maahantulo ja karkoitetaan jo maahan livahtanut etnisesti sopeutumaton vieras aines. Valitettavasti tämä kansanviisaus on unohtunut suomalaisilta. Vasta kehitysmaalaisten saalistajaliigojen paljastuminen on herättänyt valtamedian varassa olevat demarieläkeläiset. Jopa heille on käymässä selväksi, että ulkomaalaispolitiikassa on mennyt jotain todella pahasti pieleen. Tästä on yhtenä osoituksena pari päivää vanha Iltalehden uutinen Yli puolet Helsingin raiskauksista oli ulkomaalaisten tekemiä – poliisi: ”Tilastot puhuvat karua kieltä".

 Hiljaisten massojen suuttumusta pelätessään poliittinen eliitti, poliisi ja toimittajat ovat esittäneet "järeitä puheenvuoroja", mutta mitään konkreettista, joka viittaisi järki-ihmisen ratkaisuvaihtoehtoon ei ole tietenkään uskallettu esittää. Päinvastoin, juuri tänään Yle kertoi uutisen Vauvakriisi: Jos sama meno jatkuu, maahanmuutto on kaksinkertaistettava – ja eläkkeiden on joustettava, jossa työeläkeyhtiöiden johtajat vaativat (Euroopan ulkopuolisen) maahanmuuton kaksinkertaistamista, jotta lukutaidottomat lapsivaimojen etsijät voisivat "työllään" kustantaa suomalaisen tulevat eläkkeet:


– Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttoa, joka ainakin osin konvertoituu aktiiviseksi työtätekeväksi väestöksi, toteaa myös Veritaksen Carl Petterson.

Eläketurvakeskuksen Mikko Kautto arvioi, että alentuneen syntyvyyden paikkaamiseen riittää, jos nettomaahanmuutto kasvaisi kuudella seitsemällä tuhannella hengellä nykyisestä noin 15 000 muuttajasta.
Tällaiset vaatimukset yhteiskunnan huipulta kertovat siitä, mitä "eliitti" todellisuudessa haluaa, vaikka poliitkot joutuvat juuri esiin pullahtaneen raiskausepidemian vuoksi pitämään ääntä sordiinolla maahanmuuton lisäämisestä. Varsinkin kun vaalit ovat jo aivan nurkan takana.


[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/muukalaisten-raiskausaalto-on-vain_17.html
4
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: YLE !!!!!!!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 18, 2019, 09:47:13 ip »
[Missä hapoissa lienee pakkoverorahoilla toimivan YLE:n "oikeustoimittelija" Päivi Happonen? Tasavaltamme ajatushygienialaitoksen suutorvi julistaa avoimesti, että Oulun tapauksesta on kerrottu liikaa!

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2019/01/18/yle-kansalle-ei-saa-kertoa-koko-totuutta
5
[Seuraavasta hallitusohjelmasta on valmiina perinteiseen tapaan jo 95%. Vaaleissa vain valitaan puolueet, jotka lähtevät tuota ohjelmaa toteuttamaan. Palkkioksi ne saavat pikku hyötyjä itselleen, kaadereilleen ja taustoilleen. Puolueiden jyrkkä kieltäytyminen puuttumasta lähinnä islamilaisista maista suuntautuvaan maahanmuuttoon Suomeen kertoo, että tuossa ohjelmassa on tavalla tai toisella sisällä samankaltainen maahanmuuttajien tulva, kuin 2015 nähtiin.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-95806
6
Vauvakriisi: Jos sama meno jatkuu, maahanmuutto on kaksinkertaistettava – ja eläkkeiden on joustettava

[/Voi jessuksen äiti, kun suomalaiset heräisi tähän propagandaan, vaan tuskinpa tapahtuu  :'( :'(size]

Ja nämä vitun YLEN, ns. toimittajat ja marxisti/kommari '' asiantuntijat !!!

Eläkkeiden on joustettava. Mihinhän suuntaan ??

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10601253
7
Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008), Nobel-Prize-winning novelist, historian and critic of Communist totalitarianism:

"You must understand. The leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. The October Revolution was not what you call in America the "Russian Revolution." It was an invasion and conquest over the Russian people. More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be understated. Bolshevism was the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant of this reality is proof that the global media itself is in the hands of the perpetrators."


The worst genocide in history wasn't the Holocaust ... in fact, it was perpetrated by members of the very same group of people who claim they were the victims of one. And it took the lives of 66 million (Solzhenitsyn's estimate of those who perished between 1918 and 1957), not 6 million.


[/Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwis0eXq7PPfAhWkh6YKHYsRAo4QFjAAegQICBAB&url=https%3A%2F%2Farchive.org%2Fdetails%2FSolzhenitsynYouMustUnderstandTheLeadingBolsheviksWhoTookOverRussiaWereNotRussians&usg=AOvVaw3NV7dV5SV2bxRKqf7W1Co6


[/Linkki.
https://www.henrymakow.com
8
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 17, 2019, 04:53:23 ap »
Saksa ja Ranska ovat vastanneet kansallismielisten haasteeseen tuplaamalla Euroopan yhdentymisen. Tammikuun 10. päivänä The Times of London kertoi Merkelin ja Macronin vastasuunnitelmasta, niin kutsutusta "Aachenin sopimuksesta", joka allekirjoitetaan "yllättäen" jo tässä kuussa.

The Times of Londonin mukaan Ranskan ja Saksan rajan kummallakin puolella sijaitsevia alueita kannustetaan muodostamaan "Eurodistricits", "EU-alueita", jotka liitetään yhteen vesi-, sähkö- ja julkisten liikenneverkkojen kanssa. Berliini ja Pariisi tarjoavat käteistä houkuttelemaan näille rajat ylittäville alueille, joihin voi liittyä yhteisiä sairaaloita, yhteisiä liiketoimintajärjestelyjä tai ympäristöhankkeita. Jotkut virkamiehet pitävät näitä kokeiluja "petrimaljana EU:n integroimiseksi".

[/
Italia rakentaa EU-vastaista akselia - Saksa ja Ranska ennennäkemätöntä kumppanuussopimusta

Salvini: "Sosialistit ja kommunistit ovat jo tehneet tarpeeksi vahinkoa"

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-95712
9
Oulun raiskausringin päätekijät. Nimiä, kuvia ja kytköksiä (osa 2)

[Oulun kaupunginjohtaja: ”tämä on sosiaalisen median syytä”.

No, löytyihän se todellinen syyllinen raiskauksiin  :'( :'( :'( :'(

Linki.
https://mvlehti.net/2019/01/16/oulun-raiskausringin-paatekijat-nimia-kuvia-ja-kytkoksia-osa-2/Sitten toinen tyhjäpää länkyttämässä, että lasten raiskausten estäminen on netin ''vihapuhe''.  Jonka torjuminen on vienyt POLPON resursseja pois raiskausten torjumiselta.  Kusiainen !!!!

Suomessa, oikeuslaitoksen mukaan pään katkaiseminen on kulttuuria ja siitä seuraa korkeintaan ehdollista, kuten näimme vastoittain yhden Irakista saapuneen kulttuuri rikastuttajan kohdalla.

''Vihapuhe'', jota ei ole olemassakaan, eikä myöskään löydy lainsäädännöstä, sen sijaan on rikos,

Jotain pielessä ja pahasti ??

Linkki.
https://twitter.com/markoforss/status/1085180064386420736?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1085180064386420736&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomenuutiset.fi%2Fentinen-nettipoliisi-fobba-vihapuhejahti-vienyt-voimavaroja-lapsiin-kohdistuneiden-rikosten-tutkinnalta%2F
10
Valtiovarainministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo sanoo, että pakolaiskriisin turvallisuusuhat ovat olleet alusta asti hänen tiedossaan.

On ollut alusta asti tiedossa ja muissa maissa nähtävissä !!!!

Siitä huolimatta rajat on olleet auki ja ovat edelleen.  Loppu tulos on tiedossa ja vastuun otosta ei tietoakaan  >:( >:(

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9988690b-0c9b-4c3a-955e-ba3bf76c7d0a[/Me tiesimme, mutta emme estäneet

En ymmärrä kuinka yksikään päättäjä, joka on saanut tietoisilla poliittisilla ratkaisuillaan niin paljon tuhoa aikaan kuin nykyisen hallituksen muutamat vastuuministerit, kehtaa katsoa kansalaisia silmiin.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-95700
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10