Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
91
Euroopan juutalaiskongressin mukaan EU:n julkilausuma oli ”ennennäkemätön” ja erittäin tärkeä juutalaisten aseman kannalta. EU vaatii jäsenmaitaan rakentamaan uusia ”turvallisuusjärjestelmiä” suojelemaan juutalaisia ja näiden instituutioita.

EU tahtoo myös, että jäsenvaltiot vahvistavat kansalaisiin suunnattua holokaustiaivopesua, jotta ”rasistiset”, ”juutalaisvastaiset” ja ”muukalaiskammoiset” asenteet eivät yleistyisi. Toisin sanoen holokaustivalhetta käytetään aseena eurooppalaista kansallismielisyyttä vastaan.

Helvetti, että tämä sakki on yksiä helvetin loisia !!!

https://www.jta.org/2018/12/06/global/eu-council-approves-declaration-fight-anti-semitism
92
Israel ja sionismi / KOLUMBIAN POLIISI PALJASTI JUUTALAISEN LAPSIA SEKSUAALISIIN PALVE...
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Joulukuu 13, 2018, 01:27:48 ap »
Kolumbian poliisi paljasti juutalaisen lapsia seksuaalisiin palveluihin myyneen liigan

[/Linkki.
https://www.vastarinta.com/kolumbian-poliisi-paljasti-juutalaisen-lapsia-seksuaalisiin-palveluihin-myyneen-liigan
93
Suomi käynnisti puheenjohtajuuskautensa Euroopan neuvostossa homotapahtumalla

[/Käynnistämällä puheenjohtajuuskauden homotilaisuudella Suomi osoitti, millaisia hallituksen poliittiset prioriteetit ovat. Kansalaisten kasvavaa turvattomuutta ja köyhyyttä sekä julkisten palveluiden rappiota enemmän hallitus on kiinnostunut ”homojen oikeuksista”

[/Linkki.
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410853/suomen-puheenjohtajuus-euroopan-neuvostossa-alkaa-lhbti-yhteistyoverkoston-kokouksella
94
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: POLIISI ON SIKA PASKA !!!!!!!!1
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Joulukuu 11, 2018, 09:57:02 ip »
Oulun PolPo vaatii tiedon, ketkä puhuivat raiskausvastaisessa mielenosoituksessa

[/Täydellinen esimerkki siitä, missä tilassa suomen sananvapaus on tällä hetkellä !!!

Linkki.
https://twitter.com/SebastianTyne/status/1072403738642530304
95
Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

[/Oulun tuoreimmassa seksuaalirikosvyyhdessä tähän mennessä kiinni saatujen epäiltyjen etunimet ovat: Mohamed, Humad, Ahmed, Mohamed, Rahmani, Yosefi, Mirzad ja Barhum. Ei mitään tekemistä islamin kanssa?

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-91800
96
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: POLIISI ON SIKA PASKA !!!!!!!!1
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Joulukuu 11, 2018, 01:09:39 ap »
Poliisin toiminta olisi syytä saattaa tuomioistuimen arvioitavaksi, sillä sen oikeudellinen pohja on höttöinen. Johtavat poliitikot ovat kuorossa tuomitsemassa natsien lippuja ja ylistämässä poliisia, hyvä niin, kuuluu heidän oikeuksiinsa, mutta isompi asia, arvo menee nyt pesuveden mukana. Meille on perustuslaissa taattu oikeuksia ja niitä ei pitäisi poliisin päätöksellä polkea lokaan.

Linkki.
http://blog.oikeus.pro/fi/blogi/:action/viewentry/entryid/775
97
Kommunistinen ”ihmisoikeusprofessori”: ”Rangaistavaa pitäisi olla rikollinen mieli”

[/Sairaaksi alkaa mennä !!!!

Mutta eipä tässäkään mitään uutta ole. Näinhän KOMMUNISTIT ja MARXISTIT juuri ajattelevat. Jos vastustat heidän totalitaarista maailmakuvaansa, niin olet henkilö jolla on rikollinen mieli, eli olet AJATUSRIKOLLINEN !!!!!

[/Scheininin lausahdus ei toki tule yllätyksenä, jos huomioidaan miehen tausta; Opiskeluaikanaan 1970-luvulla hän toimi aktiivisesti kommunistisen Suomen Kansan Demokraattisen Liiton(SKDL) linjauksia noudattavassa Turun akateemisessa sosialistiseurassa. Tämän lisäksi hän myös työskenteli SKDL:n eduskuntaryhmän palveluksessa, oli Suomen kommunistisen puolueen jäsen ja Demokraattisten lakimiesten Demlan puheenjohtajana vuonna 1989.

Media ja muut marxistit tykkää. YLLÄTYS, YLLÄTYS !!!

Linkki.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/266605-ihmisoikeusprofessori-hakaristilippujen-kieltamisesta-rangaistavaa-pitaisi-olla?ref=valinnat
98
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: KOKOOMUS ON KOMMUNISMIA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Joulukuu 10, 2018, 04:07:41 ip »
Orpo ”vetoaa vakavasti” muihin puoluejohtajiin: ”Ei repivää keskustelua ennen vaaleja”

[/Eipäs puhuta ongelmista, kuten kokoomuksen ja hallituksen aiheuttamasta terroristi-iskusta turussa tai loputtomista raiskauksista, jotka on tyyten kokoomuksen ja hallituksen syytä !!!!!

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjYocfftJXfAhVEiywKHRyWBCUQxfQBMAB6BAgAEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fpolitiikka%2Fa%2F145f2c60-a1f9-4928-8a4b-1987cc6e8bdb&usg=AOvVaw3KwMFLTnEsQVtNAp7CNYAo
99
Suomi sitoutui siirtolaissopimukseen, ja Suomesta kokoukseen osallistui sisäministeri Kai Mykkänen (kok).

Kai Mykkänen. MAAN JA KANSANPETTURI, NIIN KUIN KOKO NYKY HALLITUS JA VIRKAMIEHISTÖ !!!!!

Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi Marrakeshissä uutistoimisto AFP:n mukaan siirtolaissopimuksen estävän laitonta siirtolaisuutta, ei edistävän sitä.

[/ ”Kyse on turvallisen ja järjestystä noudattavan siirtolaisuuden edistämisestä.

[/Eli, kun yllä oleva kapulakieli suomennetaan, niin se kuuluu seuraavasti.

Sopimuksella tehdään laittomasta maahantunkeutumisesta laillista ja järjestäytynyttä !!!! Näin tekemällä voidaan väittää kansalaisille, että kaikki maahan ängenneet ovat maassa laillisesti, eikä laitonta maahantunkeutumista ole !!!!

Linkki.
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005927703.html


Ei voi Mykkäsestä sanoa muuta kuin, että on 1 saatanan paskiainen !!!!!!

Jätkä on huutanut jo pitkään, että suomeen pitäisi laskea lisää näitä terroristeja ja raiskaajia. Sitten hän menee Marokkoon ja allekirjoittaa sopimuksen, jonka nojalla näitä terroristeja ja raiskaajia voidaan raijata entistä enemmän.

Ja nyt vaalien alla vielä soittaa turpaansa esittäen, että pitäisi tehdä sitä ja tätä, koskien tänne raahautuvien loisien suhteen, kun on ensin tehnyt kaikkensa, että niitä olisi täällä mahdollisimman paljon ja, että lisää tulisi !!!!

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwihk8z9r5XfAhVFp4sKHR0GBx0QFjAAegQICRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000005923593.html&usg=AOvVaw0FnOv4Xpv3Jk7WgB8JbXBx


[/
Asiantuntija: Kaikkien demokraattisten maiden olisi tullut perääntyä YK:n maahanmuuttosopimuksesta

"Jo nyt on selvää, mitä nämä sopimusehdot tarkoittavat käytännössä - YK kielsi äskettäin kanadalaista Rebel Mediaa osallistumasta YK:n maahanmuuttosopimuskonferenssiin"

YK:n GCM-sopimuksen tavoitteessa 17 (kohdassa 33 c) vaaditaan myös, että "tiedotusvälineet, jotka edistävät järjestelmällisesti suvaitsemattomuutta, muukalaisvihaa, rasismia ja muita maahanmuuttajiin kohdistuvia syrjinnän muotoja" eivät saa "julkista rahoitusta tai aineellista tukea". Samalla sopimuksessa yritetään väittää, että se "kunnioittaa täysin median vapautta".

Bergmanin mukaan "jo nyt on selvää, mitä nämä sopimusehdot tarkoittavat käytännössä" - jopa ennen kuin YK:n jäsenvaltiot ovat virallisesti hyväksyneet sopimuksen.

YK on äskettäin kieltänyt kanadalaista Rebel Mediaa osallistumasta YK:n maailmanlaajuisen maahanmuuttosopimuksen hyväksymistä käsittelevään tänään pidettyyn konferenssiin. Kun Rebel Media pyysi selitystä, heille kerrottiin, että YK "pidättää itsellään oikeuden kieltää tai peruuttaa toimittajien akkreditointi mediaorganisaatioilta, joiden toiminta on vastoin YK:n perustamiskirjan periaatteita tai jotka käyttävät oikeuksiaan tai akkreditointia väärin tai toimivat tavalla, joka ei ole järjestön periaatteiden mukainen. Päätökset ovat lopullisia".

[/Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiIn-zUn5bfAhVhAxAIHRW5BBoQFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.oikeamedia.com%2Fo1-91707&usg=AOvVaw2mJfVMQxIaP3Xo26aZuSki
100
Maamme ei ole vuoden 1995 jälkeen ollut enää itsenäinen kansallisvaltio, mutta virallinen Suomi juhlii merkkipäiväänsä vuodesta toiseen entistä mahtipontisemmin ja näyttävämmin. Komeilla Potemkinin kulisseilla maamme johto haluaa uskotella tuulipukukansalle, että isänmaa on edelleen suomalaisten etua ajavien komennossa. Kylmä tosiasia kuitenkin on, että Suomi on Eurooopan Unionista mukavia virkoja saaneiden pyrkyrimäisten ämmien ja pojannulkkien vietävissä. Kaikki mitä Suomi nykyään tekee perustuu Brysselin valtakabinettien mielistelyyn.

[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2018/12/kuinka-kolme-hakaristia-saa-valtion.html
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]