Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
91
Breaking Alternative News! / Vs: KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ !!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 11, 2018, 01:01:46 ip »
Miksi ylioppilaskunta levittää stereotypioita pohjoisesta, palautteissa kysyttiin. Miksi ylioppilaskunta osallistuu saamelaiskulttuurin hyväksikäyttöön? Olisi suotavaa osoittaa Oulussa opiskelevien saamelaisten kulttuuria kohtaan sen ansaitsemaa kunnioitusta. Tämä ei ole kunnioittavaa, kerrottiin. Tämä on kulttuurista omimista.

Että sellaista pelleilyä !!!

Juolahti tuossa muuten mieleen, että kun puhutaan kulttuurillisesta omimisesta, niin montaakohan valkoisten keksimää, kehittämää ja valmistamaa asiaa/hyödykettä nämäkin jänkän jodlaajat oikein käyttävät arkipäivässään ??

Esim. vaikkapa auto, moottorikelkka, tai ylipäätään kaikki arkipäiväistä elämää helpottavat asiat. Joten olisiko aihetta pistää partio pystyyn ja käydä hakemassa kaikki valkoisen kulttuurin keksimät jutut pois näiltä joikaajilta ja tuumia lähtiessään, että tuossa on poro ja sen perässä kelkka, joten ei kun menoksi sinne persreikään mistä olette ulos ryömineetkin ja pysykää siellä !!!!

Jos kerran puhutaan kulttuurillisesta omimisesta, niin eiköhän se kuulu silloin toimia kumpaankin suuntaa ???

Linkki.
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/jos-lastenohjelman-intiaani-on-kultturista-omimista-onko-sita-myos-jooga-tama-on-nyt-vahan-ongelmallista/[Naisopettajat sorsivat poikia!

[/Radikaali femakot vauhdissa !!!

tytöt saavat onnistumisistaan parempia kouluarvo­sanoja kuin pojat, mutta sukupuolten väliset erot supistuvat, mikäli kokeet arvioidaan nimettömästi.

 Taustalla ovat opettajien asenteet. Jos oppilaan synnynnäinen persoonallisuus ja käytös eivät miellytä, eivät numerotkaan vastaa osaamista. Käytännössä tyttöjen käytös sopii yleensä poikia paremmin koulun odotuksiin.

 Myös opettajan sukupuolella on väliä. Poikien arvosanat paranevat, jos osaamista arvioi mies. Eli mitä ilmeisimmin suomalaiskouluissa lisääntyneet erot tyttöjen ja poikien koulumenestyksen välillä liittyvät ennen kaikkea opettajakunnan naisistumiseen - eivät niinkään poikiin tai tyttöihin itseensä.


[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-67209
92
Israel ja sionismi / WHO DOES THE US MILITARY FIGHT FOR? KEN O'KEEFE.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 10, 2018, 11:50:25 ip »
93


”Tavallisten suomalaisten elämä alkaa olla yhtä helvettiä

Aina on joku kyttäämässä ja tekemässä rikosilmoitusta. Suomesta on tehty viranomaistoimenpiteillä pahempi maa kuin DDR. Varmaan Suomi haluaa olla maailmanmestari, Pohjois-Koreaakin pahempi.

Hain netissä uutta passia. Valokuvaamosta saamani kuvatunniste ei toiminut. Syynä muka virhe kuvatunnisteessa tai palvelussa. Kun kokeilin tunnistetta henkilökorttia varten, kuva toimi.

Kun tutkin poliisin palvelua tarkemmin, huomasin että minusta on tehty kaksi rikosilmoitusta. Niiden takia en saa näköjään uutta passia, mutta henkilökortin saisin.

Rikosilmoitukset on tehty vuosi sitten. Poliisilta ei ole tullut mitään ilmoitusta asiasta. Kyse on todennäköisesti rikosilmoitus jostain kirjoituksestani joko Iltalehdessä tai Facebookissa. Siis jonkun suvaitsevaisen suivaantuminen kirjoituksestani estää minua saamasta passia. Vähintään joudun tekemään monta ylimääräistä mutkaa passin saadakseni. Tarkoitukseni oli mennä katsomaan jotain jalkapallo-ottelua Venäjän MM-kisoissa. Siihen iloon en enää ehdi. Kiusanteolla on siis todellinen merkitys.

Teen tästä kantelun oikeuskanslerille, vaikkei se tähän tilanteeseen mitään auta, koska käsittely vie aikaa yli vuoden ehkä kaksikin. Passini vanhenee syyskuussa.

En ole koskaan saanut mitään tuomiota mistään. Yhden ylinopeussakon ja muutaman pysäköintivirhemaksun. Veroja olen maksanut 50 vuotta, sillä aloitin säännöllisen työsuhteen heti koulusta päästyäni 1968. Työttömänä en ole ollut päivääkään.

Kansalaisena en saa tietää, mistä asiasta rikosilmoitukset on tehty, saatikka ilmoituksen tekijän nimeä. Poliisin virallinen nettipalvelu valehtelee passin käsittelyn hylkäämisen syystä. Poliisi on istunut ilmoitusten päällä yli vuoden. Mitään kiirettä ei ole, kun on kyse suomalaisen oikeusturvasta.


[/"Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi", kerrotaan presidentti Risto Rytin todenneen vuonna 1944.  Elämme vuotta 2018 ja Rytin sanat ovat ainakin yhtä totta kuin hänen aikanaan.

Suomi on henkisesti sairas maa, ei suinkaan kansalaisten enemmistön osalta vaan valtaa pitävän poliittisen eliitin osalta, joka elää täysin eri maailmassa kuin kansalaiset.

[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-66900
94
What Is Agenda 21/2030 Sustainable Development? Please Circulate

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=9gWuQI0HYy0[Kun Suomen hallitus, joka on muuten kaikessa vastustanut kansalaisaktivismia ja tuoreen poliittisen opposition muodostumista maahamme, kertoo pokkana, että Sote- ja maakuntauudistuksen tarkoitus on tuoda kansanvaltaa ja demokratiaa ihmisille muun muassa kestävän kehityksen kautta, pitäisi hälytyskellojen soida!


Vain he, jotka kuuluvat sisäpiiriin, saavat ottaa osaa  erittäin rahakkaisiin, usein veronmaksajien kustantamiin ”kestävän kehityksen” projekteihin. Muiden kohtalo on siirtyä kurjiin, tiiviisti pakattuihin asumiskeskuksiin loppuelämäkseen. Siellä kaikki on valvottua ja kontrolloitua, ja  jossakin vaiheessa voidaan määrätä, minkä verran tarpeita kukin saa. Astumme oikeasti uus-feodalismin aikakauteen.


Suomessa selvin esimerrki AGENDA 21: stä on maa sedun ja kasvukeskuksien ympärysalueiden tyhjentäminen ja ihmisten sumputtaminen kaupunkeihin !!!

JA KANSA TYKKÄÄ !! :'( :'(
95
Israel ja sionismi / ZIONISTS CONFRONTED COMPILATION.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 08, 2018, 11:09:56 ip »
Hauskan näköistä katsottavaa, kun kysymyksen kohde kiemurtelee ja välttelee vastaamasta.   :P :(

confronted on camera confronted for stealing confronted by crips confronted thief confronted racist confronted pan pot confronted about bohemian grove confronted fight confrontedilluminati song illuminati 2016 illuminati exposed illuminati documentary illuminati vines illuminati conspiracy illuminati illuminati confirmed illuminati asmr clinton trump debate clinton cash clinton seizure clinton between two ferns clinton faints clinton vs trump clinton passing out clinton vs trump debate clinton health clinton coughing clinton clinton ad clinton and trump debate clinton anderson clinton al smith dinner clinton al smith speech clinton and trump debate video clinton and trump clinton and trump debate date trumpets trump trump news trump clinton debate trump twitter trump dump ⁢ trump speech trump on the run trump rally conspiracy theory conspiracy theory documentaries conspiracy theory shane dawson conspiracy theory jesse ventura full episodes conspiracy documentary conspiracy theories that turned out to be true conspiracy theory 911 conspiracy of silence conspiracy dude conspiracy theory mandela effect conspiracy conspiracy theories 2016 conspiracy aliens conspiracy all times conspiracy and hidden identity of blacks in the bible conspiracy against black people conspiracy about 9/11 conspiracy aaron hernandez conspiracy area 51 conspiracy audiobook conspiracy akon conspiracy against the human race a conspiracy of faith trailer a conspiracy of silence a conspiracy to conquer a conspiracy of lies flight 370 to 911

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=6yn_0z5TaqE
96

Maahanmuutosta lähes 1,5 miljardin euron lisälasku suomalaisille

Suomi maksaa EU:lle jo nykyisellään noin 900 miljoonaa euroa vuodessa enemmän kuin saa palautuksina. Maksujen nostoa ei tule perustella maahanmuuton kasvulla.


[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-66719
97
Ainoastaan naisille tarkoitettu luksussaari Raaseporissa aukeaa juhannuksena, vakuuttaa amerikkalaisyrittäjä – tasa-arvovaltuutettu on pyytänyt selvitystä

[/Voi vain kuvitella minkälainen sirkus tästäkin kehkeytyy ja onhan tässä taas feminismin perusoireet mukavasti mukana !!!

Suomessakin femakot ruikuttavat harra kerhoista ja pörssikerhoista, kun niihin ei oteta naisia jäseniksi. Samat femakon tuskin ovat kovinkaan äänekkäästi tätä hanketta vastaan.

Tupla standartithan ne maailmaa pyörittää rahan lisäksi !!!

Linkki.
http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005672458.html
98
Korruption määrän räjähtäminen käsiin on taattu SOTE uudistuksen myötä !!!

Jopa EU, korruption ja mädännäisyyden pesä on varoittanut suomea korruptiosta SOTE uudistuksen takia !!!

Linkki. https://static.mvlehti.net/uploads/2018/04/TuuliSot.jpg


Lähivuosina Suomessa siirretään miljardien arvoisia omaisuuksia kunnilta valtionyhtiöille. Sote- ja maakuntauudistuksen johdosta valtio on perustanut ja perustaa uusia sote-jättiläisiä, kunnat ja maakunnat tulevat omine yhtiöineen perässä.

Paivanlehti.fi kertoo myös mahdollisesta syystä, miksi eduskunnan enemmistön taakseen saanut lakialoite sote-yhtiöiden julkisuusperiaatteesta, juurikin korruption kitkemiseksi tältä osin, on nyt jäänyt virkakoneiston rattaisiin, eikä edisty normaaliin tapaan:


Nyt lakialoite on haudattu lautakuntaan, mietintöihin sekä valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan hankkeeseen niin, että miljardeja ehditään siirtää ilman valvontaa.

Voiko olla mahdollista että  sote- ja maakuntauudistus valmistelisi tämänkin osan Suomen infrastruktuuria kauppatavaraksi ulkomaille? Englannissa esimerkiksi hoitaa saksalainen Arvato AG – Nazi-yhtiö Bertelsmannin (emoyhtiöönsä sittemmin sulautettu) tytäryhtiö – PPP (Public Private Partnership) -sopimuksella, muutaman kunnan sosiaalipalvelut ja veronkannon, koko kuntasektorin IT-logistiikan lisäksi.


[/Valtion sote-yhtiöiden julkisuutta jarrutetaan oikeusministeriössä – ja syy halutaan salata

[/Yllättääkö millään lailla ??

Linkki.
https://www.paivanlehti.fi/valtion-sote-yhtioiden-julkisuutta-jarrutetaan-oikeusministeriossa-ja-syy-halutaan-salata


Jos sensijaan tutustumme itse maakuntauudistuksen sisältöön (omamaakunta.fi), havaitsemme kansainvälisen agendan. Yksi esimerkki:

Linkki. - https://static.mvlehti.net/uploads/2018/05/Vastu.jpg


Tekstissä vakuutetaan ensin, että kansalaiset saavat päättää, ja heti perään kerrotaan,  mitkä asiat tullaan pakottamaan arjeksi, kansalaisten ja yritysten kustannettaviksi. Lupa- ja valvontavirasto olisi tähän tarkoitukseen perustettava uusi virasto, jota ei ole ennen ollut olemassa. Vaikka puhutaan, että päätöksenteko siirtyisi maakuntatasolle, siirtyvätkin lupa- ja valvonta-asiat tässä  uudistuksessa  alueellisilta elimiltä koko maan kattavaan keskusvirastoon:

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/05/08/suomen-kuvalehti-kertoo-hallituksen-sote-lehmankaupoista/


Linkki.
https://mvlehti.net/2018/04/05/jussi-halla-aho-sote-uudistuksesta-pienen-piirin-lehmankauppa-eu-varoittaa-korruptiosta/Vaiettu mullistus: Maakunnat eivät rakenna hoivakoteja, kiinteistöjen omistus keskittyy yksityisille
Ensi viikolla voi tulla yllätyksiä, kun tuleville maakunnille selviää, kuinka paljon käynnissä olevat kalliit sairaalainvestoinnit vaikuttavat vuokriin.


SOTE KUSETUKSEN todellisuus alkaa pikku hiljaa baljeta enenevässä määrin, juuri sopivasti viime metreillä !!!

Linkki.
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/vaiettu-mullistus-maakunnat-eivat-rakenna-hoivakoteja-kiinteistojen-omistus-keskittyy-yksityisille/
99
Ähtäri tarvitsee 100 000 pandaturistia, ja epäilijöitä riittää – ”Kun katsoo Suomi24:n keskusteluja, sitä miettii, asuuko samalla kylällä”

Säästökuurilla olevan Ähtärin kaupunginhallitus päätti esittää eläinpuistolle lisää rahaa ja omavelkaista takausta. Kävijätavoitteeseen pääsy vaatii erityisen vilkasta kesää tai sitä, ettei alkuinnostus laannu.

[/Liisatut pandat, KIINAN KOMMUNISTI/TOTALITAARI VALTION SOFT INFLUENCE PROPAGANDAA !!!

Mutta hei. Nyt, kun propaganda pandat maassa, niin on hyvä myydä esim. suomet metsät kiinalaisille selluna ja muina nessuina !!

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjekbvHjPbaAhXM5p8KHREaBU8QFggmMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fkotimaa%2Fart-2000005671898.html&usg=AOvVaw3sN71_ainzFpeKls9JQTBx


[/Last year, China pressured five countries to change the name of the unofficial Taiwanese embassies in their countries, and move them outside of capitals. Now, it is pressuring international firms to change how they describe Taiwan on their websites and promotional materials.

[/Linkki.
http://www.breitbart.com/big-government/2018/05/07/sen-cotton-american-companies-should-not-give-in-to-chinese-bullying-over-taiwan/
100
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: ONKO EU DIKTATUURI '?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 08, 2018, 12:34:01 ap »
Euroopan Unioni on Neuvostoliiton uudelleen rakentamisprojekti !!!

[/
Unkari järkyttyi Junckerin kommunismin tukemisesta Karl Marxin syntymän 200-vuotisjuhlallisuuksissa

"Marxilainen ideologia johti kymmenien miljoonien ihmisten kuolemaan ja satojen miljoonien ihmisten elämän tuhoutumiseen"

[/Ja kukas muukaan siellä taas taustalla häärää ?? KIINA !!!!

Edellisenä päivänä Juncker oli osallistunut juhlallisuuksiin ja avannut joukon näyttelyjä Karl Marxin kotikaupungissa Saksan Trierissä Karl Marxin syntymän 200-vuotisjuhlan kunniaksi.

Niihin kuuluu valtava Kiinan lahjoittama pronssinen Marx-patsas, joka virallisesti julkistettiin lauantaina 5. toukokuuta : "filosofin" syntymän 200-vuotispäivänä.

Marxin veistos on osoittautunut hieman kiistanalaiseksi, mutta Jean-Claude Juncker puhui hyvin myönteisesti hänestä.

[/FUCK THE EU ja KIINA saman tein. VITUN KOMMARIT !!!!!

Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-66619


EUROPEAN UNION IS THE  PROTOTYPE FOR THE NEW WORLD ORDER !!!!!

[ Nigel Farage Exposes Plan To Destroy Christianity

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=tzjyUSmp27g
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]