Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
51
ETNISEN SUOMALAISUUDEN PUOLUSTAMINEN PYRITÄÄN KRIMINALISOIMAAN – YLE AVITTAA ASIAA

Sen sijaan Euroopassa kuten Suomessa löytyy koko liuta "kansalaisjärjestöjä" ja korkeassa asemassa olevia oman maan kansalaisia, jotka tekevät kaikkensa edistääkseen kansanvaihtoa, kriminalisoidakseen kansakunnan etnisen perustan puolustamisen ja lopettaakseen valtiontuet epäkorrekteja näkemyksiä esittäviltä puolueiden nuorisojärjestöiltä. Jo nyt on tiedossa, että Perussuomalaisten nuorten tililtä jaettu harmiton tviitti on johtamassa PS-Nuorten saamien valtionavusten lopettamiseen ja takasinperintään. Päätöksen tekee feministeillä ja vasemmistoliberaaleilla solutettu opetus- ja kulttuuriministeriö. Asiasta on kertonut ministerion muukalaisperäinen erikoissuunnittelija Mikko Cortés Téllez Uudelle Suomelle antamassaan haastattelussa.

Mikko Cortes Tellez. Eipä juuri yllätä, että ministeriön päämaskottina toimii rotumuukalainen.

Samalla tulee esiin se, että miten pahaksi tilanne suomessa on päässyt, kun valtion virkamiehistössä on ulkomaanmulatteja, jotka alkavat kertoa kantaväestölle, mitä voit ajatella tai sanoa !!!

En tiedä, miten monta näitä Cortezin kaltaisia ROTUMUUKALAISIA suomen virkamiehistössä on, mutta yksikin on liikaa !!!!  Esim. poliisihan on jo muutaman vuoden oikein kampanjoinut, ja hakemalla hakenut rotumuukalaisia poliisin riveihin.

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/etnisen-suomalaisuuden-puolustaminen.html
52
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUPO - POLPO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 30, 2019, 01:06:35 ip »
Rikoksesta epäilty Helsingin poliisin viestintäjohtaja siirtyy toisiin tehtäviin

Helsingin poliisin viestintäjohtajan, ylikomisario Juha Hakolan rikosepäily koskee vaalirahoitusta.

Voitteko kuvitella ? Poliisi rikollisena !!!

Lahjonta- ja virkarikoksista epäilty Helsingin poliisin viestintäjohtaja siirtyy väliaikaisesti muihin tehtäviin. Helsingin poliisi kertoo, että ylikomisario tukee toistaiseksi EU-puheenjohtajuuskauden valmisteluja.

Aika harvassa ammatissa jatketaan hommia organisaatiossa sen jälkeen, kun on jäänyt kiinni lahjusrikosepäilystä, mutta viranomaisillahan on eri lait, ja säännöt kuin muilla !!!

Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-10807780
53
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / IS: ARJA PAANANEN - INTERNETIN AJOKORTTI.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 30, 2019, 01:00:03 ip »

Pääkirjoitus: Miksei vihapuhetta ehkäistä internetin ajokortilla?


Nyt ei edes löydy kirosanoja kuvamaan tämän ämmän ajatuksenjuoksua, mutta kun pikkuisen rauhoittuu, niin tulee mieleen, että eihäm tämäkään ''ajatus'' ole näille kommunisti kaheleiden kohdalla minkäänlainen yllätys.

Puhumattakaan siitä, että tämä ajatuksen huippuilmentymä olisi kommunisti Anjan omaa keksintöä.

Ranskan pressa Macron on jo esittänyt tälläistä keinoa toisinajattelijoiden hiljentämiseksi ranskassa,  ja on tainnut tehdä siitä jo lakialoitteen !!!

Eli, mitä 1 hullu edellä, sitä toinen pikkukaheli perässä !!!

Jos internetin kaikkein vaarallisimpia piirteitä haluttaisiin todenteolla karsia, olisi otettava käyttöön myös joitakin rajoituksia.

Robottihenkilöllisyydellä hämääminen laitettaisiin kuriin. Valevideoille kehitettäisiin paljastustyökalut.

Äärimmäinen keino olisi luoda riippumattomia palveluntarjoajia, jotka ensin tunnistaisivat, mutta sitten uudelleensalaisivat käyttäjiensä henkilöllisyyden.

Anonymiteetin purkaminen säänneltäisiin kansainvälisesti ja tarkasti niin, että siitä ei tulisi autoritäärisille johtajille automaattista kansalaisten valvontatyökalua, mutta vakavissa rikosepäilyissä se olisi silti mahdollista oikeusteitse.

Ei kai tämän kaiken pitäisi olla teknisesti mahdotonta eikä edes eettisesti sopimatonta, jos me oikeasti haluaisimme estää ihmisten yliajot netissä?


siitä ei tulisi autoritäärisille johtajille automaattista kansalaisten valvontatyökalua.

Ei voi kuin ihmetellä näiden kommunistien käsitystä autotärismistä. Mitä muutakaan sananvapauden rajoittaminen on kuin autotääristä toimintaa ??

Jo tämän eukon horinat, ja keinot kertoo, että kyseessä ei ole ihan kaikilla sylintereillä käyvä henkilö, mutta mitäpä muutakaan voi odottaa kommunistista kuolemankulttia kannattavalta marxistilta ?


Linkki.
https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006123797.html
54
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: ANTIKRISTUS NOUSEE: TEKOÄLY.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 29, 2019, 11:53:29 ip »
The World's Darkest Secrets | YOU WON'T BELIEVE WHAT IS ACTUALLY HAPPENING!

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=QUr6eN9-NlE
55
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 29, 2019, 12:39:33 ip »
Suomen ­aloitteesta syntynyt ministeriryhmä haluaa ­rahat pois ­päästöistä. Ryhmä kutsuttiin ­Vatikaaniin.

VATIKAANI - JESUIITAT - NEW WORLD ORDER !!!!

”Eurooppa on keskeisessä roolissa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Ilman Eurooppaa meillä ei olisi Pariisin sopimusta tai YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.”

AGENDA 21 / 2030 - NEW WORLD ORDER !!!!!

29 maan ja yli 50 ministeriön yhteenliittymä. Puheenjohtajina Suomi ja Chile. ”Suomi siksi, ­koska minä olin aloitteellinen ja Chile ­siksi, että seuraava iso ilmastokokous ­pidetään Chilessä”, sanoo ­Petteri Orpo.


Petteri GLOBALISTIEN PIKKU HUORA Orpo. Koska minä oli aloitteellinen.

Pikku paskiainen röyhistelee rintaansa.

Linkki.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi-sai-rahaministerit-ilmastotyohon-huippuprofessori-tasta-planeetan-pelastamisessa-on-kyse/a5073ae1-b5cf-4ff4-8dcb-61771eea01a9
56
Israel ja sionismi / TREANOSOUS US ARMY SINGS NATIONAL ANTHEM OF ISRAEL !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 29, 2019, 10:20:56 ap »
Treanonous US Army sings National Anthem of Israel

USAN armeija veisaamassa Israelin kansallislaulua.

Miksikäs ei. Käytännössähän usan armeija on sotinut israelin sotia jo vuosikymmeniä !!!!

Linkki.
https://disq.us/?url=https%3A%2F%2Fwww.bitchute.com%2Fvideo%2FXSawPHAHlSRE%2F&key=pqkhCzGiG5aAwARKJsVIvw
57
Videot, luennot ja dokumentit / APOTHEOSIS OF EVIL.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 29, 2019, 09:27:50 ap »
Apotheosis of Evil. Dokumenttielokuva on tekijän Christian Bellin useita kuukausia kestäneen työn tulos. Se sisältää faktaa niin valkoisesta rodusta kuin heistä, jotka rotuamme yrittää orjuuttaa.

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=wZb0IJ4gPUg


Apotheosis of Evil on katsottavissa YouTubessa. Siitä on myös varmuuskopio BitChutessa.

Linkki.
https://www.bitchute.com/video/moVeh42nWKvW/
58
Uskonnot ja uskomukset / ISLAM ON KUIN NATSISMIA.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 29, 2019, 07:41:28 ap »
Tanskalainen professori: ”Islam on kuin natsismia”

”Lapsuuteni tuli natsismin tuhoamaksi. Opin tekemään eroa totalitaarisista järjestelmistä. Kun tulin kiinnostuneeksi demografiasta – kansojen ennakoinnista ja kehityksestä – sain selville, että Tanskan oli ottanut valtaansa toinen totalitaarinen järjestelmä. Nimellisesti, Islam,” Nyborg sanoi TV2:n ohjelmassa. ”Vuonna 1966 menin yliopistoon ja otin osaa Marxistisiin alueisiin. Siellä opin, että sosialismi oli totalitaarista kuin natsismi. Minun täytyi tehdä eroa siihenkin,” hän jatkoi.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/05/29/tanskalainen-professori-islam-on-kuin-natsismia/
59
Etnonationalismi on ainoa käytännössä toimiva ja järkeenkäypä tapa määritellä kansa. Ei ole toimivia esimerkkejä kulttuurinationalistisista valtioista, joissa eri syntyperien ihmiset onnistuisivat ylittämään etniset rajat ja elämään aidosti yksilöinä ja saman kansan jäseninä ilman etnistä klikkiytymistä. Ja jos sinä olet puhunut väestönvaihdosta tai pidät sitä edes mahdollisena käsitteenä, sinäkin olet etnonationalisti.

Kyse on verenperinnöstä !!!

Kenestäkään tule suomalaista sillä, että lampsii rajan yli, ja saa suomen kansalaisuuden.

Puhumattakaan tänne loisimaan ängenneistä muka pakolaisista, jotka ei ole täällä muuta kuin maksattamassa suomalaisilla elämänsä, ja joilla ei ole aikomustakaan tulla osaksi suomalaista yhteiskuntaa !!

60
Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja EU-vaalien ääniharava Laura Huhtasaari vahvistaa Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa vastustavansa EU-erovaatimuksia. Mitä enemmän Perussuomalaiset on saanut poliittista valtaa, sitä hampaattomammaksi puolueen kritiikki globalistista eliittiä kohtaan on muuttunut.

Eiköhän tämä nykyinenkin persesuomalaisten versio ala olla tätä myöten taputeltu.

Sama kusetus jatkuu kuin SIKA SOININ AIKAAN !!!

Kaiken paras olisi, että koko puolue vaipuisi unholaan, ja tilalle tulisi todellisia isänmaallisia, näiden HUPINATIONALISTIEN tilalle.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/perussuomalaisten-laura-huhtasaari-ei-tahdo-eu-eroa/




Harmillista, että persut ovat tulleet tähän, mutta yllättynyt en ole. Se vain seuraa eräiden Euroopan populistipuolueiden jäljillä: Ruotsidemokraatit ovat laimentuneet maahanmuuton vastustamisesta siihen, että ajoittain joku heistä rohkenee vaatia, että mamujen tulisi opetella ruotsia. AfD Saksassa taas moraalisäteilee perustamalla omat tytärjärjestöt muslimeille ja juutalaisille. Jopas menee suvakilla aivot solmuun, kun kämyt toteuttavat suvakkien politiikkaa ja arvomaailmaa ihan itse.

Linkki.
http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/05/pyrkyrointia-ja-selkaanpuukotusta.html
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10