Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
51
Kai Mykkänen: ”Irakilaiset ovat keskeinen voimavara Suomelle” – Katso video eduskunnan kyselytunnilta

"Välittääkö Kokoomus enemmän ulkomaalaisista kuin suomalaisista työttömistä?"


Helvetti, tämä aijä on niin puhdas oppinen MAAN JA KANSANPETTURI KUIN VAIN OLLA VOI !!!!

Järjestelee passeja laittomasti maassa oleville !!!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/09/15/kai-mykkanen-irakilaiset-ovat-keskeinen-voimavara-suomelle-katso-video-eduskunnan-kyselytunnilta/
52
Breaking Alternative News! / BIG BROTHER AWARDS 2018 ITALY.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 14, 2018, 04:39:33 ip »
The winners of the Italian Big Brother Awards 2018

Technological Threat:

The award was shared among:
 ● Amazon AWS IoT Services
 ● Google Cloud IoT
 ● Particle Industries, Inc.

[/Linkki.
https://edri.org/big-brother-awards-2018-italy
53
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 14, 2018, 04:21:46 ip »
[
EU jahtaa Orbania: "tarkoituksellista nimeämistä ja häpäisemistä"

Orb n: "Olemme suojelleet Unkaria ja Eurooppaa. Ensimmäistä kertaa Euroopan unionin historiassa, näemme ryhmän, joka tuomitsee omat rajavartijansa"/color]


[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-82418
54
Videot, luennot ja dokumentit / ATTACK OF HUMANITY EXPLAINED BY DR EDWARD SPENCER.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 12, 2018, 07:54:22 ip »
Attack on Humanity Explained by Dr Edward Spencer

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=DnZUOIw91ak
55
Nyt ne EU paskiaiset sitten äänestivät vapaan internetin tuhoamisen puolesta

[Press Release: EU Parliament flip-flops backwards on copyright

FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://edri.org/press-release-eu-parliament-flip-flops-backwards-on-copyright/
56
Touko Aalto piti apokalyptisen puheen omilleen

[/Vapiskaa ryöjät !!!

Linkki.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809082201188084_pi.shtml
57
Totuus 9/11 - terrori-iskut 11.9.2001 / Vs: CHRISTOPHER BOLLYN : SOLVING 9 /11
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 09, 2018, 07:32:14 ip »
Mielenkiintoista kuunneltavaa. Kannatta kuunnella !!

[/Christopher Bollyn - Solving 9 11 Audiobook - Narrated by Christopher Bollyn

[/Solving 9-11 constitutes the ultimate fearless treatment of the subject of the 9/11 attacks. Christopher Bollyn has performed the highest act of journalistic heroism—by calling out perhaps the most powerful and sadistic Mob masquerading as the most sacred of sacred cows in human history. Further, he has done so succinctly, with clear, passionate writing.

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=k0278BlCwxg
58
Uskonnot ja uskomukset / Vs: NYKYINEN EVLUT KIRKKO !!
« Uusin viesti kirjoittanut sirpa ſyyskuu 08, 2018, 01:13:01 ip »
Niinpä Paavali, pitkälle oppinut juutalainen rabbi oli sekä neuvoston jäsen, joka määräsi Jeesuksen kuolemaan että myös kirjoitti tämän ihmisuhrikultin ja vampyyriuskonnon normit, joita varsinkin luterilainen kirkko noudattaa aina ehtoollisella verenjuontiin ja ruumiinsyöntiin asti. Kyseessä on okkultiset menot - mikä tulee esille myös Paavalin muiden kiroamisessa - myös kirkko on julistanut milloin mitäkin kirkonkiroukseen. Ja onhan sekin mielenkiintoista, että esimerkiksi noitakokeissa käytettiin kelluntakoetta, joka olisi todistanut henkilön noidaksi, jos hän olisi pystynyt levitoimaan kuten Jeesuksen kerrotaan pystyneen.

Mutta ei tässä vielä kaikki, koska ennustus kertoo myös holokaustista; kerrotusta 6 miljoonan juutalaisen tuhosta toisen maailmansodan aikana. Siis näin:

Ensimmäinen kuningastenkirja 13

"Ja hän huusi alttaria kohti Herran käskystä ja sanoi: "Alttari, alttari, näin sanoo Herra: Katso, Daavidin suvusta on syntyvä poika, nimeltä Joosia. Hän on teurastava sinun päälläsi uhrikukkulapapit, jotka polttavat uhreja sinun päälläsi, ja sinun päälläsi tullaan polttamaan ihmisten luita."

Tämän mukaan holokaustissa olivat  asialla siis itse uhrikukkulapapit,  juutalaiset.

Tämähän on nyt selvinnyt. Ei ole salaisuus, että Saksan teollisuus - ja edelleenkin koko pankkimaailma - oli/on pitkälti  juutalaisimperiumin hallussa. Tuo monopolifirma oli  nimeltään IG Farben, jonka eräs jäsen oli lääkeyritys Bayer. Uutisissa oli hiljattain tieto, että Bayer oli se, joka rahoitti julmat kokeet juutalaislapsille keskitysleirillä - ei SS - ja samoin Farben oli se, joka toimitti kaasukammioihin tuon ihmiset surmanneen myrkyn Zyklon B:n.

Ja on myös tiedustelupalvelun raportti Red House Report, joka kertoo siitä, että miten sodan jälkimainingeissa sovittiin kansallissosialistien uudelleen valtaannousu  Natsi-Saksan jatkoksi. Me kutsumme sitä nykyään Euroopan Unioniksi.

Tämä blogikirjoitus on tehty keväällä 2009, kun vasta syksyllä 2009 astui voimaan Lissabonin sopimus, EU:n perustuslaki, joten kirjoittaja ei vielä edes tiedä, että miten lähelle hän osui.

http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa

Juutalaiset tarvitsivat ennustuksen mukaan 6 miljoonaa ihmisuhria, jotta he saivat oman valtion. Tämä toteutui holokaustilla, ja  Saksan silloinen valtiovarainministeri Konrad Adenauer (myös EU:n perustajajäsen) lähetti vuonna 1948 perustetulle Israelille  vuonna 1952 rahat ikään kuin korvauksena kansanmurhasta. Saksa sai tuolloin valtiovelkansa Maailmanpankilta anteeksi.

Raamatussa, kun puhutaan Israelista, niin kyse on Israel nimisestä miehestä, jolla oli 12 poikaa, ja näiden poikien jälkeläiset ovat tuo Raamatussa puhuttu Israelin kansa - eivät muut. Nykyään tarinaa 12 pojasta ja Israelin kansasta pidetään jälkeenpäin tuotettuna. Tämän päivän juutalaisilla ei ole geneettistä yhteyttä toisiinsa, vaan kyse on vain uskonnosta ja juutalaisuskontoon käännynnäisistä  mm. kasaarijuutalaiset Aasiasta - toisin kuin romaanit, jotka ovat yhtenäistä, geneettistä heimoa.
59
Uskonnot ja uskomukset / Vs: NYKYINEN EVLUT KIRKKO !!
« Uusin viesti kirjoittanut sirpa ſyyskuu 08, 2018, 12:30:33 ip »
Olen tietysti kysellyt perustietoja uskovaisilta, mutta logiikka tipahtaa jo sillä kohdalla, että monet eivät ymmärrä, että mitä tekemistä tällä on Kolumbuksen kanssa?! On vaikea selittää, että ei toisella puolella maapalloa - meidän puolella - olisi voinut olla mitään tietoa maya-intiaaneista tai heidän kalenteristaan ensimmäisellä tai toisella vuosisadalla, jos kerran aluetta, mannerta - Amerikkaa, jossa he asuivat - ei oltu vielä edes löydetty. Vai mitä?

Mutta ei yhteys löydy ainoastaan Raamatun kautta, vaan myös heidän omasta eepoksestaan Popol Vuhista, joka kertoo heidän olevan lähtöisin Kaldeasta - alueelta lähteltä Israelia jo tuhansia vuosia ennen ajanlaskun alkua. Ja oikeastaan juuri tuo. Ilmestyskirjan luku 13 johdatti heidän jäljilleen, koska Ilmestyskirjassa annetut pedon merkki kuusisataa kuusikymmentä kuusi ja koodi saa tulenkin laskeutumaan taivaasta maahan yhdistävät tiedon Vanhassa testamentissa tällä tavalla:

Ilmestyskirja, luku 13.

13. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.


Toinen aikakirja, luku 9:

13. Kullan paino, mikä yhtenä vuotena tuli Salomolle, oli kuusisataa kuusikymmentä kuusi talenttia kultaa.

Joka tapauksessa siellä VT:ssä on sitten tarinaa pappien itsensä viiltelystä, jotka veriset rituaalit yhdistyvät maya-intiaanien vastaaviin, ja eräässä kisassa profeetta saa sitten tulenkin lyömään taivaasta alttariin. Maya-intiaanit harrastivat myös ihmisuhrikulttia. Näin vielä Uudessa testamentissa Paavali vakuuttaa, että Jumala on mielissään hyvältä tuoksuvasta uhrista. Aiemmat lauseet Vanhasta testamentista, mutta viimeinen on UT:sta ja Paavalin sinne kirjoittamaa.

- "Herra tunsi uhrisavun tuoksun" (1 Moos. 8 )
- "Kun te uhraatte minulle ruokaani, rasvaa ja verta" (Hes. 44)
- "tuotte määräaikana kaikki minulle kuuluvat uhrilahjat, minun tuliuhriruokani, tuoksuvat tuliuhrini, jotka ovat minulle mieluisat." (4 Moos. 28)
- "Kukaan pappi Aaronin suvun jäsen, jolla on jokin vamma, ei saa astua uhraamaan Herralle kuuluvia tuliuhreja; vammansa takia hän on kelpaamaton uhraamaan ruokaa Jumalalle. Hän saa silti syödä Jumalan ruokaa, sekä erityisen pyhää että pyhää" (3 Moos. 21)
- "onhan Kristuskin rakastanut meitä ja antanut meidän tähtemme itsensä lahjaksi, hyvältä tuoksuvaksi uhriksi Jumalalle" (Ef. 5)"

Melkoista kannibalismia tämä luterilainen(kin) uskonto, ja jos uhrikulttia pidetään pakanuutena, niin minkälaista pakanuutta sitten onkaan ihmisuhrikultti?! Jumalaksi on nimetty Baal-pakanajumala.

Joka tapauksessa Raamatusta löytyy myös  ennustus, että uhrikukkulapapit itse tullaankin teurastamaan. Ja kun Jeesuksen nimeä väännellään kaikille kielille miten milloinkin, niin onko mahdottomuus, että tässä se olisikin Joosia? Ennustus kuuluu näin:

Kuningastenkirjan 13. luku

 2. Ja hän huusi alttaria kohti Herran käskystä ja sanoi: "Alttari, alttari, näin sanoo Herra: Katso, Daavidin suvusta on syntyvä poika, nimeltä Joosia. Hän on teurastava sinun päälläsi uhrikukkulapapit, jotka polttavat uhreja sinun päälläsi, ja sinun päälläsi tullaan polttamaan ihmisten luita."

Ilmeisesti Jumala - se VT:n Jumala - halusi suojata nyt uhrikukkulapappien aseman, koska tällainen ohje sieltä löytyy, ja Jeesuksen ihmeteot ja tietäminen ovatkin Uudessa testamentissa häneen liitettyjä elementtejä:

VT 5Moos ja 13 luku:

"1. Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa
sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen,
2. ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä',
3. niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.
4. Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.
5. Mutta se profeetta tai unennäkijä surmattakoon, sillä hän on julistanut luopumusta Herrasta, teidän Jumalastanne, joka vei teidät pois Egyptin maasta ja vapahti sinut orjuuden pesästä, ja on tahtonut vietellä sinut siltä tieltä, jota Herra, sinun Jumalasi, käski sinun vaeltaa. Poista paha keskuudestasi."
 


60
Uskonnot ja uskomukset / Vs: NYKYINEN EVLUT KIRKKO !!
« Uusin viesti kirjoittanut sirpa ſyyskuu 08, 2018, 11:53:27 ap »
Johanneksen Ilmestykseen - Ilmestyskirjaan - vastaavasti liittyy monta merkillistä asiaa. Tutkitun tieteen mukaan Ilmestyskirja olisi kirjoitettu viimeistään toisen vuosisadan alussa. Sellaiset 1400 vuotta aikaisemmin kuin Kolumbus löysi Amerikan.

Ilmestyskirjan mukaan lopunajan tapahtumat lähtevät käyntiin kun maasta ostettujen lukumäärä 144.000 tulee täyteen. He laulavat samaa laulua ja soittavat samaa soitinta, jota eivät muut voi kuulla eivätkä oppia.

144.000 on maya-intiaanien kalenterijakso nimeltään baktun, joista viimeinen - järjestyksessä 13. - päättyi 21.12.12 - kuten varmaan  vielä muistatte, ja lopunajan kaupungin muurissa (löytyy Ilmestyskirjan viimeisistä luvuista) on 12 opetuslapsen 12 nimeä = 144.

Siellä ei ole 13 opetuslasta, vaan 12 - Paavali julisti itse itsensä 13. opetuslapseksi. Mutta kummallista on myös se, että kun löytyivät nämä autiomaahan sinetöidyissä saviruukuissa haudatut papyruskääröt (Nag Hammadin kirjasto) vuonna 1948 ja Jeesuksen alkuperäisten sanojen kokoelma, niin niiden tietojen mukaan ei ole ollut edes mitään 12 opetuslasta.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10