Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Talouskasvu hidastuu – Uusi keppihevonen maahanmuuton lisäämiselle?

Työ- ja elinkeinoministeriön selvityksen mukaan kiristynyt kauppapoliittinen tilanne, globaali investointien vähentyminen ja maailmantalouden yleinen velkavetoisuus ovat johtamassa investointien ja kunnianhimoisten innovaatiohankkeiden lykkääntymiseen suomalaisissakin yrityksissä. Pidemmällä tähtäimellä kasvun jarruksi kerrotaan ”osaamispula”, jonka helpottamiseksi ehdotetaan ”Talent boostiksi” nimettyä maahanmuuttoa. Moniosaajia siis tilataan tulevaisuudessakin.

Linkki.
https://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/talouden-kasvu-hidastumassa-investoinnit-uudistumiseen-varovaisia
42
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 04, 2019, 10:39:46 ip »
Yli puolet EU-kansalaisista uskoo unionin hajoavan seuraavan kahden vuosikymmenen aikana

Mitä nopeammin, sen parempi.

FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.nykysuomi.com/2019/06/04/yli-puolet-eu-kansalaisista-uskoo-unionin-hajoavan-seuraavan-kahden-vuosikymmenen-aikana/
44
Kun asiat aika laajalti tiedetään (vaikka media niitä pimittääkin), herää kysymys miksi ja kenen toimesta tuota suomalaisten kannalta tuhoisaa maahanmuuttoa ajetaan? Rinteen hallitus saattaa siinä suhteessa olla suorastaan tuhoisa, mutta ei se Sipilänkään hallitus tässä suhteessa järkevästi toiminut

Tuo maahanmuutto on ilmeisesti politiikan yläpuolelta tullut määräys kaikille hallituksille?

Selvää on, että määräys on annettu, mutta kenen toimesta ?

Eu ajaa haitallista maahanmuuttoa kuin käärmettä pyssyyn, mutta epäilen, että esim. EU komission VAALEILLA VALITSEMATTOMAT byrokraatitkaan ovat todellisia valla pitäjiä, vaan todelliset vallan pitäjät ovat täysin muualla !!

Esim. BILDERBERG, joka kokoontuu parastaaikaa Sveitsissä, ja johon suomesta osallistuu mm. Erkki Liikanen, joka oli suomen pankin johtaja vuoteen 2018 asti, ja on myös ehdolla Euroopan keskuspankin johtajaksi.

Enteileeköhän Liikasen kutsuminen BILDERBERGIN kokoukseen, valituksi tulemista EU keskuspankin johtoon ??

EU keskuspankki on yksityisomisteinen pankki, ja aivan samanlainen kusetus kuin USAN keskuspankki FEDERAL RESERVE

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-110800
45
Enemmän painoa propagandaan kuin köyhien auttamiseen.

Naton hybridikeskus kyylää EU-kritiikkiä

Piruja ei tarvitse manata näkyviin näkymättömistä: Antti Rinteen hallitusohjelma ilmoittaa avoimesti tukeutumisensa Naton propagandakeskukseen EU-asioiden sopivan esilläpidon turvaamiseksi:


Etnisiä poliiseja

Julkisuudessa on hämmästelty etukäteen, että vasemmistolainen Antti Rinne lisää poliisien määrää. Kuitenkin hallitusohjelma kertoo lisäyksen sisällön tarkemmin:

    ”Erilaisista etnisistä taustoista tulevien hakeutumista poliisikoulutukseen pyritään edistämään. Kiinnitetään huomiota poliisien kielitaitoon.”

”Poliisien kielitaidolla” ei välttämättä tarkoiteta hallitusohjelmassa ruotsin ja englannin kielen osaamista, vaan se voidaan nähdä yhteydessä edelliseen lauseeseen ”erilaisista etnisistä taustoista”


Saattaapi ruveta kantasuomalaista vituttamaan aika äkkiä, kun joku kamelikuski ta laksritsipoliisi alkaa hyppiä silmille !!!

Huolissaan kansalaisten vapaista mielipiteistä

Voi vain kuvitella minkälainen paskaloukku suomesta vielä kehittyy, kun nämä kommunistit alkavat toteuttaa agendaansa ??

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/03/juha-molari-antti-rinteen-hallituksen-infopolitiikka/
46
”Edellisen hallituksen syntejä ja leikkauksia kompensoidaan jonkin verran, mutta vastapainoksi kulutusverot nousevat ja valtion omaisuutta myydään. Infraverkkoa rakentaviin ja hallinnoiviin hankeyhtiöihin otetaan yksityinen omistus mukaan, mikä johtaa infran yksityistämiseen. Ehkä odotetuin eli työttömyysturvan aktiivimallin peruminen jäi ohjelmassa toteutumatta.”

Aktiivimallia ei pureta. YLLÄTTÄÄKÖ KETÄÄN ??

Infraverkkoa rakentaviin ja hallinnoiviin hankeyhtiöihin otetaan yksityinen omistus mukaan, mikä johtaa infran yksityistämiseen. Nyt ei varmaan enää kenekään tarvitse miettiä, miksi tiemaksut(GPS -seuranta)on otettu mukaan hallitusohjelmaan.

Kun yksityiset tahot investoivat rahaa infra hankkeisiin, he luonnollisesti haluavat tuottoa sijoitukselleen. Se taas saadaan esim. tiemaksuilla, jotka tottakai maksavat teiden käyttäjät !!!


Valtion omaisuutta myydään. Yllättääkö ??

Sitten lopuksi kunnon helmi. Lapsilisiin korotus 4. ja 5. lapsen kohdalla. 4. ja 5.:nen lapsen kohdalla ???

Tämä on tottakai räätälöity lestadiolaisia, ja tänne taakaksi raahautuvia elintasomulatteja varten !!

Jos haluttaisiin saada lisää syntyvyyttä suomalaisten kohdalla, niin eikö olisi paras nostaa lapsilisiä heti ensimmäisestä lapsesta lähtien. Ongelmahan kun sattuu olemaan, että iso osa suomalaisista ei edes hanki ensimmäistäkään lasta, niin mitä helvetin tarkoitusta palvelee neljännen, ja viidennen lapsen kohdalla lapsilisien korotus ?? 

Ei ainakaan kantasuomalaisia, ellet sitten satu olemaan lestadiolainen.

Ja lisää paskaa sataa suomalaisten niskaan. Kielteisen turvapaikan saaneet halutaan laittaa töihin, sen sijaan, että tehtäisiin YHTÄÄN MITÄÄN heidän poistamiseksi maasta !!!!

Sama loputon paska jatkuu. Hallitukset vaihtuu, kansalaisille valehtelu jatkuu,  ja globalistien agenda etenee !!

Voi vitun jeesus, miksi tämä maa meni  >:( >:( >:( >:( >:(

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/03/huomio-tyottomyysturvan-aktiivimallia-ei-rinteen-ohjelmassa-pureta-kansanedustaja-yrttiaho/
47

Kansalaisten vaiettava tasa-arvon nimissä

MTV:n Ivan Puopolo loistavassa kolumnissaan (1) lyttää länsimaat varhaiskasvatuksesta yliopistoihin ja valtamediaan otteessaan pitämän äärivasemmistolaisuuden tai identiteetti-ideologian mm. seuraavalla esimerkillä: "Jakomäkeen prostituoidun ja autovarkaan lapseksi syntynyt valkoihoinen poika on ihonvärinsä ja sukupuolensa vuoksi "etuoikeutetumpi" kuin Eirassa asuva iranilaisen lääkäripariskunnan tytär."

Tätä paskaa tullaan näkemään rinteen muodostman MARXISTI / KOMMUNISTI hallituksen myötä oksennukseen asti. Jo nykyinenkin meno on pistänyt välillä kakomaan oikein kunnolla !!

Näin ei voi jatkua.

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-110606
48
No nyt ei enää tarvitse arvailla tulevan katastrofin laajuutta, sillä hallitusohjelmasta on ''vuodettu'' tietoa.

Luvassa on veroa veron päälle, sukupuolisekoilun edistämistä, haittamaahanmuuton lisäämistä, ja sen kulujen maksattamista suomalaisilla, miesten päähän potkimista nostamalla naiset ylemmäs lain edessä miehien suhteen, käyttämällä rangaistusten koventamisperustetta.

Perheiden yhdistäminen, mikä voi tarkoittaa minimissään kymmenien tuhansien uusien mulattien raijaamista suomeen !!!

Liikkuminen. Lisää veroja, kyttäämistä. Tiemaksut / GPS-seuranta.

Pakkoruotsi paska !!!

Osmo Soininvaara: Nyt uhrattiin Itä-Suomen pojat

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/osmo-soininvaara-nyt-uhrattiin-ita-suomen-pojat/


Palkka tasa-arvo HUUHAA !!  Palkkatiedot julkiseksi, jota vastustaa, oliko peräti lähes 80% suomalaisista.
Anonyymi rekry, ja ties mitä paskaa nämä kommukat tulevat keksimään ? 1 asia on takuuvarmaa. Nämä kommarit tulevat tunkemaan nokkansa joka ikiseen asiaan, yritysten toiminnassa, ja koskien kansalaisten talodellista yksityisyyttä, että saavat edistettyä MARXISTISTA AGENDAAANSA !!!

Sukupuoli huomioidaan budjetoinnissa

Hallituspuolueet aikovat laatia tasa-arvo-ohjelman, ”jolla koordinoidaan toimenpiteitä tasa-arvoisen yhteiskunnan saavuttamiseksi eri osa-alueilla”.

”Tasa-arvon seuraamiseen luodaan valtion eri hallinnonalat kattava seurantajärjestelmä. Sukupuolivaikutusten arvioinnin tulee sisältyä kaikkien ministeriöiden alaisten hallinnon toimintoihin”, ohjelmassa todetaan.

Hallitus kertoo sitoutuvansa sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiseen muun muassa budjettiprosessissa ja kaikissa keskeisissä uudistuksissa.


Tämä tulee olemaan kylmää kyytiä miehille, varsinkin hetero sellaisille, ja tottakai naiset ensin kaikessa !!!!

Eli, miehet ottaa kuonoon, ja naiset, sekä mielenterveyspalveluja tarvitsevat sukupuolisekoilijat, ja puppeliväki saavat toisten kustannuksella mitä vain sattuvat sillä hetkellä haluamaan !!!TS: ”Kaikkien verotus uhkaa kiristyä”

Lähes kaikkien palkansaajien verotus tulee mahdollisesti kiristymään ensi vuonna.

Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/ts-kaikkien-verotus-uhkaa-kiristya/


Pakkohan se on tämäkin kusetus elää, ja katsoa, kun ei ole varaa lähteäkään tästä maasta.

Enpä tiedä. Olisiko jo aika sen komeetan tai ydinpommin iskeä tämä kaikki tuusan paskaksi ? Hyvällä tahdollakaan voi sanoa, että tässä touhussa on enää huumorin ripettäkään jäljellä !!!


Uuden hallitusohjelman megatrendi: Globalistien ilmastovouhotuksen pakkosyöttö suomalaisille

Uudessa 135-sivuisessa hallitusohjelmassa pelkästään sana "ilmasto" toistetaan yli 100 kertaa. Lue ja järkyty!


Kun tutustut uuteen ja tänään maanantaina virallisesti julkistettavaan hallitusohjelmaan, huomaat uuden ja globalistien syöttämän ylikansallisen megatrendin tunnussanojen hallitsevan Suomen poliitiikan koko sisältöä.

Antti Rinteen johdolla suomalaisille onkin luvassa globalistien ilmastoagendan todellinen pakkosyöttö kaikille elämän osa-alueille – veronmaksajien rahastuksella ja holhouksella sekä lisääntyvillä kielloilla ja sääntelyllä.


Voimme puhua todellisesta EU-alueen uuskommunismin julistamisesta, ilmastopolitiikkaa globalismin keppihevosena käyttäen.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/03/uuden-hallitusohjelman-megatrendi-globalistien-ilmastovouhotuksen-pakkosyotto-suomalaisille/

49
Suomen uusi hallitus toteuttaa kestävän kehityksen verouudistuksen ja suunnittelee kokonaan uutta terveysveroa, käy ilmi Iltalehdelle vuodetusta hallitusohjelmaluonnoksesta.

Luonnoksen mukaan esimerkiksi fossiilisten polttoaineiden verotus kiristyisi 250 miljoonalla, tupakkaverotus 200 miljoonalla eurolla.

Tuleva hallitus lisäksi säätää lain, joka mahdollistaa kaupunkiseutujen liikenteen hallintaan tähtäävien tiemaksujen käyttöönoton.


ONNEA SUOMALAISET !!!  NYT SAATTE ELÄMÄNNE VERO, JA MAKSURYÖPYN NISKAANNE !!!

Tässä se nyt on vappusatasen hinta !!!!

Veroa veron päälle GLOBALISTIEN KESTÄVÄN KEHITYKSEN NIMISSÄ. Sekä myös terveyden,. sillä onhan GLOBALISTI KOMMUNISTIEN myös saatava sanella, se mitä syöt, juot, tai teet muutekin elämäsi suhteen koskien asioita jotka pitäisi olla SINUN, ja MINUN omassa päätäntä vallassa !!!

No ketkä tästä kärsii, ja saa kannettavakseen suurimman taakan itselleen? No köyhimmät, ja kaytännössä kaikki mkuut jotka ei ole rikkaita. Rikkaitahan nämä verot, ja maksut ei heilauta suntaan, eikä toiseen, sillä heillä on maksukyky, jota mulla ei ole !!!

Linkki.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006127667.html


Eikä unohdeta toista GLOBALISTIEN PÄÄHANKETTA. Kansalaisten saattamista reaaliaikaiseen seurantaan liikenteessä.

Liikenteen vakoilu ja rahastus tulee: ”Bernerin tiemaksut” kirjattu uuteen hallitusohjelmaan

Hallitukset vaihtuvat, mutta globalistien ylikansallinen agenda pysyy.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/01/liikenteen-vakoilu-ja-rahastus-tulee-bernerin-tiemaksut-kirjattu-uuteen-hallitusohjelmaan/
50
The Giants | The Nephilim Antediluvian Civilization | Pre Flood | Documentary

[/The Nephilim, the product of the sons of god mingling with the daughters of Adam, the great Biblical giants, “the fallen ones,” the Rephaim, “the dead ones”—these descriptions are all applied to one group of characters found within the Hebrew Bible. Who are the Nephilim? From where do the “heroes of old, the men of renown” come?
Genesis 6:1–4 tells the readers that the Nephilim, which means “fallen ones” when translated into English, were the product of copulation between the divine beings (lit. sons of god) and human women (lit. daughters of Adam). The Nephilim are known as great warriors and Biblical giants (see Ezekiel 32:27 and Numbers 13:33).

It was once claimed that the mating of the sons of god and the daughters of Adam that resulted in the Nephilim caused the flood, and this caused the Nephilim to have a negative reputation. This was believed because the next verse (Genesis 6:5) is the introduction to the flood narrative and because their name means “fallen ones.” It is unlikely that this interpretation is correct because Genesis 6:4 presents nothing but praise for the Nephilim and no criticism is present. In addition, the name “fallen ones” is likely a reference to their divine paternity transforming—falling—into the human condition, albeit an almost superhuman condition.

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjf6P_vmcTiAhWEaFAKHef5Aj4QtwIwAHoECAQQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DUM-rOW7C6Xo&usg=AOvVaw1K4J5kK_mh-Ekxyj6F6L4V
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10