Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Israel ja sionismi / TULSI GABBART TO GONGRESS: WE OUGHT TO STOP NETANYAHU.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 01, 2018, 06:49:10 ip »
Hawaii Congresswoman has already left an indelible mark on the warmongers, ethnic cleansers, and blood-sucking politicians both in the United States and Israel. She doesn’t like perpetual wars, and she sure doesn’t like any entity that pushes for perpetual wars.

Last year, Gabbard fleshed out a legislation entitled, “Stop Arming Terrorist Act.” She declared then that the legislation itself sought to:

“prohibit the U.S. government from using American taxpayer dollars to provide funding, weapons, training, and intelligence support to groups like the Levant Front, Fursan al Ha and other allies of Jabhat Fateh al-Sham, al-Qaeda and ISIS, or to countries who are providing direct or indirect support to those same groups.”

Gabbard is an Iraq war veteran, and she knew what happened to her fellow soldiers who died for Israel, the Neocon war machine, and the military industrial complex. She also seems to be aware that the war in Iraq alone will cost American taxpayers at least six trillion dollars.[1] She is almost certainly aware of the fact that at least “360,000 Iraq and Afghanistan veterans may have suffered brain injuries.”

[/Linkki.
https://www.veteranstoday.com/2018/05/28/tulsi-gabbard-to-congress-we-ought-to-stop-netanyahu
42
Israel ja sionismi / KENNEDY BROTHERS LIKELY KILLED BY CIA ON BEHALF OF ISRAEL.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 01, 2018, 06:40:39 ip »
Kennedy brothers likely killed by CIA on behalf of Israel: Scholar

Former US senator and attorney general Robert F. Kennedy, like his older brother, former President John F. Kennedy, was likely assassinated by senior CIA agents with the involvement of Israel, an American scholar says.

[/Linkki.
https://www.veteranstoday.com/2018/05/28/rfk-cia
43
Helsingin kokoomuspoliitikon ”ilmainen neuvo” perintätoimistojen kanssa kamppaileville vähävaraisille: ”Laskut kannattaa maksaa ajoissa”

[/Linkki.
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005701539.html
44
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / ULKOPOLIITTISEN INSTITUUTIN TILAUSTYÖ !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 30, 2018, 08:12:31 ip »
Nyt, se venäjä on jo sepittänyt valeuutisia ''turvapaikkahakijoiden'' rikoksista  :P :P :P :P

[Ulkopoliittisen instituutin (UPI) uusi raportti hybridivaikuttamisesta sisälsi useita onnistuneitakin sivuja. Nämä sivut olivat täysin tyhjiä, ehkä niissä oli sivunumero.

[”Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ja ulkoministeriön, Euroopan Unionin, Naton ja George Sorosin rahoittamat ja tukemat ja ohjeistamat hankkeet ja tutkimuslaitokset tekevät Suomessa juuri sitä hybridivaikuttamista mistä itänaapuria syytetään. Se on juuri sitä itseään”.

”Kun suomalainen valtamedia on uutisoinut Syyriasta ja uutisoi, se toteuttaa suomalaisia vastaan käytävän hybridisodan käsikirjoitusta. Suomalainen valtamedia ei ole koskaan kertonut että länsimaiset sotajoukot ovat operoineet Syyriassa kapinallisten puolella jo vuodesta 2012 lähtien, eivätkä ne kerro sitä että parasta aikaa Syyriassa olevat amerikkalaisjoukot taistelevat ISISin rinnalla ja sen puolella Syyrian hallitusta ja venäläisiä vastaan. Ne eivät ole kertoneet mitään amerikkalaisista sotajoukoista Syyriassa. Eivätkä ne kerro, että Israel ja USA tukevat Al Qaidaa ja ISIStä.”

”Miksi näin? Koska suomalainen valtamedia käy juuri sitä hybridisotaa suomalaisia vastaan. Se pyrkii vaikuttamaan suomalaisiin valeuutisin, väärennöksin ja propagoimalla. Se on täysin klassisen hybridisodankäynnin mukaista toimintaa, juuri sitä hybridivaikuttamista mistä meitä varotetaan ja millä meitä pelotellaan.”

”Suomalaisten on hieman vaikea käsittää tätä, koska omat mediamme ja ”asiantuntijamme” ovat ne näkyvät meitä vastaan operoivat hybridisotilaat. Ne kuitenkin toimivat kansalaisten ja maan etujen vastaisten tavotteiden puolesta, EUn, Yhdysvaltojen ja Naton quislingeinä tässä maassa.”

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/05/30/ulkopoliittisen-instituutin-salaliittoteoria-venaja-sepitti-valeuutiset-turvapaikanhakijoiden-rikoksista/


45
Jyväskylän Black Souls Matter IV -tapahtuma vastatuulessa: antifasistinen Varisverkosto pyrkii iskemään kapuloita rattaisiin

[/Linkki.
http://www.inferno.fi/uutiset/jyvaskylan-black-souls-matter-iv-tapahtuma-vastatuulessa-antifasistinen-varisverkosto-pyrkii-iskemaan-kapuloita-rattaisiin/
46
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: PUHOS : SUOMI !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 30, 2018, 02:46:00 ip »
Puotinharjun ostoskeskuksesta on tullut no-go -alue, koska poliisikin jo kielsi rauhallisia kantasuomalaisia menemästä sinne.

No niin. Nyt on saatu suomeenkin NO GO ALUE, jonne suomalaisilla ei ole enää asiaa. Tämä vielä oikein POLIISIN KÄSKYSTÄ !!!

Kukas muukaan siellä on kuin pelle JARI TAPONEN !!!

Missähän vaiheessa suomalaisilta katkeaa pinna tämän asian suhteen, vai tuleeko sellaista tilannetta koskaan ??

Itse epäilen, ettei tule. Ikävä kyllä.

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/05/30/video-helsingin-poliisin-rotuerottelu-rasismi-rehottaa-helsingin-poliisissa/[/Puhos on nyt no-go -alue – Helsingin poliisi Jari Taponen kielsi kuvaamisen koko alueella

Kansallismielisiä vainova poliisi Jari Taponen kirjoitti tänään perustuslain uusiksi.
size]

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/05/29/puhos-on-nyt-no-go-alue-helsingin-poliisi-jari-taponen-kielsi-kuvaamisen-koko-alueella/
47
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / EUROPEAN UNION VS. SOVIET UNION.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 28, 2018, 09:57:29 ip »
Nigel Farage once said the European Union was the 'new communism'... This video featuring a novelist and activist Vladimir Bukovsky provides a good comparison between the European Union and the Soviet Union. The most worrying thing about the EU is not so much what happens while it is in existence but what happens after people wake up, rise up and it collapses. One of the EU's most toxic aspects is its anti-democratic attitude, where their ideology seems to be built around hating the original inhabitants of Europe and wilfully destroying their homeland. The EU and Merkel despise the people they rule over and see them as nothing more than a big business commodity without roots, culture or identity and who they can socially engineer into submission while it forcing upon them mass migration.

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=T06KuoS1F4E
48
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / PUHOS : SUOMI !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 28, 2018, 09:47:32 ip »
Ei helvetti voi kuin ihmetellä, miten joku antaa tälläistä tapahtua omassa kotimassaan.

Puhumattakaan niistä helvetin kaheleista, jotka tätä vielä oikein vaativat lisää.

Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=RVXXN1GrpyM
49
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / AJOKORTTI : ASENNEKOULUTUS.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 28, 2018, 09:15:25 ip »
Ajokortista on hyvä aloittaa ja lopulta ulottaa koulutus koskemaan myös vääriä yhteiskunnallisia ja poliittisia mielipiteitä !!!

Enpä juuri ihmettelisi enää, jos niin kävisikin !!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/05/28/asennemuokkausleirit-jo-lainsaadantoon/
50
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SOTE KUSETUS !!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 28, 2018, 07:14:12 ip »
Kohutun sote-kampanjan rahat lähes triplattiin tulevan oikeuskanslerin johdolla, mainoksesta kantelu virastoon

Oikeuskansleriksi nimitetty Tuomas Pöysti vetäytyi sote-valmistelusta vain osittain.


Nämä suomen ns. oikeusvalvojat, oikeuskansleri, oikeusasiamies ja tietosuojavaltuutettu ovat täysiä vitsejä ja kumileimaisimia, joiden ei olekaan tarkoituskaan puuttua mihinkään.

Tarkoituksena on lähinnä antaa kansalle kuva, että on olemassa joku taho joka valvoo hallituksen tai virkamiehistön tekemisien laillisuutta, sekä tietysti päästää rötöstelevät politiikot ja virkamiehet kuin koira veräjästä !!!

Nyt sitten vielä vitsin huipennukseksi, oikeuskansleriksi nostettiin Pöysti, joka on ollut mukana SOTE valmistelussa, joka on koko ajan ollut ristiriidassa perustuslain kanssa !!!

Itkeäkö vai nauraa ?   :'( :'(  :P :P

Linkki.
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/kohutun-sote-kampanjan-rahat-lahes-triplattiin-tulevan-oikeuskanslerin-johdolla-mainoksesta-kantelu-virastoon/
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10