Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
Breaking Alternative News! / Vs: LUKEMISEN ARVOINEN KIRJA !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 10, 2019, 02:19:05 ap »
[
YK jatkaa kampanjaansa sananvapautta vastaan - nyt tähtäimessä Hege Storhaug

Uuskommunistiset tahot yrittävät saada Hegeä ja hänen islam-kirjaansa YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa.

[/YK on ottamassa yhä suurempaa roolia sekä konkreettisia askelia sananvapauden rajoittamiseksi ja ylikansallisten totalitarististen rakenteiden luomiseksi.

[/NEW WORLD ORDER. Uutta maailman järjestystä rakennellaan, sitomalla kansallisvaltiot toteuttamaan ylikansallisen(YK) järjestön kirjoittamia mielivaltaisia ''sopimuksia''(GCM - PAKOLAISSOPIMUS, AGENDA 21 / 2030), joita sitten eri maiden maan ja kansanpetturi poliitikot allekirjoittelevat ja näin luovuttavat kansallisen itsemääräämisoikeuden tahoille, joihin kansalaisilla ei ole minkäänlaista sanomista vaaleilla tai muutenkaan !!!!

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-94815
32
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SOTE KUSETUS !!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 09, 2019, 11:53:42 ip »
Yksityiset terveysfirmat saamassa lisää tilaa kiireettömissä leikkauksissa – Oppositio poltti päreensä: "Kaverikapitalismin huipentuma"

Hallituksen lakiesitystä kuvailtiin kaikkien aikojen vedätykseksi.

[/Sote kusetuksessa ei ole ikinä ollutkaan muusta kyse kuin massiivisesta veromaksajien rahojen puhalluksesta yksityiselle sektorille !!!!

Uudessa laissa ehtona olisi, että potilas voidaan siirtää puolessa tunnissa jatkohoitoon keskussairaalaan, jos tälle tulee komplikaatio.

[/Hienoa. Yksityisellä puolella ryssitään ja sitten siirretään komplikaatioiden hoito julkiselle puolelle pois käsistä ja bisnestä haittaamasta.

Suomalainen erikoissairaanhoito on kuuden miljardin euron taloudellinen kokonaisuus

[/Pelkkä erikoissairaanhoito 6 miljardia. Siihen päälle muu sairaanhoito, niin ollaan aika mojovassa luvussa.

Kunnon kokoluokan verorahojen puhallus !!!

Eikös tämä juuri ole sosialismia ja sosialisointia parhaimmillaan ?  Ensin sosialisoidaan / maksatetaan kustannukset veronmaksajilla ja sitten yksityistetään voitot ja siirretään ne ohi verotuksen veroparatiiseihin.

Härskiä on touhu. Ei edes Härski Hartikaisen härskiys pärjää tälle touhulle !!!!  Ja, kun vaalit taas on edessä piakkoin, niin tulemme taas näkemään, että nämä samat kusettajat pääsevät eduskuntaa ja samat puolueet kiikkuu lopulta hallituksessa.

Lopputulos taitaa tosin olla 1 ja sama, kuka siellä on  :'( :'( :'( :'(

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10589031
33
[
Watch: Shocking footage shows how police officers get attacked by ‘Arabs’ in Berlin

Linkki.
https://voiceofeurope.com/2019/01/watch-shocking-footage-shows-how-police-officers-get-attacked-by-arabs-in-berlin/

 
34
The priority of the state and the media has been to protect Islam from criticism – Anne Marie Waters

[/Linkki.
https://voiceofeurope.com/2019/01/the-priority-of-the-state-and-the-media-has-been-to-protect-islam-from-criticism-anne-marie-waters
35
Israel ja sionismi / Vs: MIELIPIDERIKOLLINEN MONIKA SCHAEFERIN HAASTATTELU VANKEUSAJAN...
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 08, 2019, 11:38:08 ip »
– Tämä kansa, jota emme saa kritisoida, on itse asiassa kaikkein suurin vihaaja itse. Se kuitenkin projisoi tämän vihan meihin ja kääntää kaikki ylösalaisin.

[/– En anna heidän koskaan hiljentää itseäni, päinvastoin. Tulen jatkamaan valon ja totuuden levittämistä jatkossakin. Se tosiasia, että he laittoivat minut telkien taa yhden videon takia, jolla pyydän kuolleelta äidiltäni anteeksi sitä, että syytin häntä jostain sellaisesta, johon hänellä ei ole ollut osaa eikä arpaa, osoittaa harvinaisen selvästi heidän valehtelevan. Mitä vihaa muka minun ajamassani asiassa on? Totuutta ei sitä paitsi tarvitse lailla suojella. Se puhuu sen sijaan aina itsensä puolesta.

[/Linkki.
https://www.vastarinta.com/ajatusrikollinen-monika-schaefer-en-anna-heidan-koskaan-hiljentaa-itseani
36
Taiwan president calls for international support to defend democracy

[/“We hope that the international community takes it seriously and can voice support and help us,” Tsai told reporters in Taipei, referring to threats by China to use force to bring Taiwan under its control.

If the international community did not support a democratic country that was under threat, “we might have to ask which country might be next?” Tsai added.

[/Älä rouva presidentti ole huolissasi, sillä SUOLI SAULI NIINISTÖ SUOMESTA menee pian vierailulle Kiinaan ja takaan, että kyllä SUOLI SAULI antaa KIINAN KOMMAREILLE täyslaidallisen sitä itseään ja tekee selväksi, että ei tälläinen touhu käy laatuun  :P :P :P :P :P :P :P :P

Linkki.
https://www.reuters.com/article/us-taiwan-china/taiwan-president-calls-for-international-support-to-defend-democracy-idUSKCN1OZ058?il=0
37
Näin nuorisopoliitikot taistelevat ilmastonmuutosta vastaan ensi vaalikaudella: Lihavero, työsuhdeautot sähköisiksi, päästöille hiilivero

[/ Tehdään hallituskaudet ylittävä parlamentaarinen sopimus.

[/Samaa paskaa, eri naamoilla !!!

Yli hallituskauden ylittäviä sopimuksia.  On aivan 1 ja sama ketä näistä sontiaisista äänestät, sillä tulet saamaan saman paskan niskaasi, loputtomina verojen ja maksujen korotuksina, sekä tietysti kieltoineen.

Eikä ilmastonmuutoskusetus ole ainut asia, missä nämä sittiäiset ovat samaa maata ''näkemyksineen'' puolueesta riippumatta.

Olipa kyse EU:sta, tai muista kusetuksista, niin yliparlamentaarisilla teeseillä mennään ja sitä ei mikään äänestäminen tule muuttamaan !!

Ellei sitten saada tilannetta aikaiseksi, että tilalle tulee kokonaan uudet puolueet, tai nykyisissä puolueissa popula vaihtuu kokonaan, joka alkaa toimia täysin eri periaatteilla ja se on erittäin epätodennäköistä !!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10587368
38
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 08, 2019, 01:01:21 ap »
Uusi keino vähentää autoilua: Työpysäköinti halutaan verolle

[/Linkki.
https://www.verkkouutiset.fi/uusi-keino-vahentaa-autoilua-tyopysakointi-halutaan-verolle
39

Ulkomailla kauhistellaan pääministeri Sipilän tunteettomuutta oman maansa kansalaisia kohtaan

Georg Spöttle totesi "Sipilän sylkäisseen puheellaan vasten kansansa kasvoja" ja että hänen mielestään Sipilälle "ei ole sijaa politiikassa".


[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-94609[/[
Pääministerin hätä vihapuheesta

Juha Sipilä (kesk.) sai Unkarin yleisradiossa ansionsa mukaan. Puhekanava Kossuthin ajankohtaislähetyksessä Suomen pääministeri valittiin hyväksi huonoksi esimerkiksi eurooppalaisesta poliitikosta, joka hyysää raiskauksia tekeviä maahanmuuttajia ja ”sylkee omaa kansaansa päin naamaa”.

Väite osui nappiin. Sipilä on yhdessä kokoomuslaisten sisäministeriensä kanssa kausaalisessa vastuussa hiljattain ilmi tulleesta Oulun joukkoraiskauksesta, Turun terrori-iskusta ja monista muista pakolaistulvan mukana maahamme saapuneiden tekemistä rikoksista. Ne olisi aivan hyvin voitu estää kansainvälisiä sopimuksia tai säädöksiä rikkomatta, ottamalla sisärajavalvonta käyttöön. Ilman maahan päästämistä näitä rikoksia ei olisi varmasti tapahtunut.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-94719
40
Helsingin yliopiston valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen pitää Risikon lausuntoja edesvastuuttomina. Ojasen mielestä herää kysymys, onko puhemies Risikko perillä voimassa olevasta lainsäädännöstä. Risikko on entinen sisäministeri, jonka vastuulla olivat ulkomaalaisasiat.

[/Akka on pihalla kuin käki. Eipä tuo juuri uutisesta käy !!!

Linkki.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005957019.html
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10