Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
Kansanrintaman uusi tuleminen

Suomessa on nyt vähemmistöhallitus, jpossa on mukana vaalien suurin häviäjä keskusta(kepu pettää aina), mukana on myös RKP(Ruotsin kommunistinen puolue), jolla ei pitäisi olla äänimäärällään mitään asiaa hallitukseen !!!

Kevään eduskuntavaaleissa Kok, PS, Keskusta ja Kristilliset saivat 53 % äänistä.

Hallitusohjelmasta voi päätellä, että ainakin seuraavat neljä vuotta sama meno jatkuu kuin vuosina 1966-1987. Valtion rooli kasvaa ja kansalaisten liikkumatila pienenee. Kai jotain kertoo sekin, että hallitusohjelmassa (pelkästään leipätekstissä) on 190 sivua. Mitään elämänalaa ei aiota jättää vaille nerokkaiden poliitikkojen ohjausta. Myös ohjelman tekstitys viestittää siitä, että nyt on kasvun aika: Ohjelmassa sanoja ”vahvistetaan” on 123, ”edistetään ”120, ”selvitetään” 129, kehitetään 106, ”lisätään” 71, ”parannetaan” 70 ja ”turvataan” 77. Sen sijaan sanoja ”leikataan” on 0, ”supistetaan” 0, heikennetään 0, ”kiristetään” 0 ja ”kevennetään” 1. ”Vähennetään” sanoja on peräti 17, mutta liittyvätkin kaikki ”saasteisiin”.

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-110908
32
Mykkäsen testamentti punamullalle

Mulkku on oppositiossa, mutta sama meno jatkuu !!!!

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-110902
33
Talous - keskustelua rahasta ja taloudesta / SUOMEN VELALLISTEN HÄTÄHUUTO EU:lle.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 06, 2019, 12:54:17 ap »
Kaikki johtuu siitä, että Suomessa ei ole oikeusturvaa; meillä ei ole noudatettu yhdenvertaisuusperiaatetta eikä omaisuudensuojaa 30 vuoteen. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaiset elävät tulospalkkaisen poliittisesti nimetyn virkamiesvallan ja laittomia tuomioita langettavan oikeuslaitoksen puristuksessa. Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta, ei riippumatonta oikeuslaitosta eikä laittomien tuomioiden korjaus-mahdollisuutta.  Suomi ei ole EU:n perussopimuksen ja periaatteiden mukainen oikeusvaltio.

Edellinen tuskin on mikään sortin uutinen kenellekkään, jolla on edes pari toimivaa aivosloua jäljellä,tai seurannut ollenkaan pelleilyä nimeltä SSuomi ''oikeusvaltio''.

Linkki.
https://www.velallistentuki.fi/yleinen/suomen-velallisten-hatahuuto-eulle/
34
Breaking Alternative News! / VARG VIKERNES ON NYT YOUTUBE SENSUURIN KOHTEENA.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 05, 2019, 11:57:14 ip »
Varg Vikernes’ Video Channel Banned as Part of New YouTube Policy

YouTube are taking a major step toward cracking down on hateful and supremacist content. One of the channels affected by the new rules was Thulean Perspective, the site run by Burzum frontman Varg Vikernes.

Syytkin sensuurin on sitten vimosen päälle kauhiat. Vikersen on peräti kyseenalaistanut ihmisen alunperin tulleen afrikasta. Eikö olekin aivan kauhiaa  :o :o

Todellisuudessa kysehän on aivan muusta, kuten...

Finally, we will remove content denying that well-documented violent events, like the Holocaust or the shooting at Sandy Hook Elementary, took place.”

Eli, on vain 1 narratiivi, joka saa olla virallisena totuutena, vaikka kuinka pystyttäisiin näyttämään toisin !!!!

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiEw8fLptPiAhWBa1AKHU-mDxgQFjAAegQIABAB&url=https%3A%2F%2Floudwire.com%2Fvarg-vikernes-video-channel-banned-youtube-policy%2F&usg=AOvVaw1OIUvPs_X5fqEes_SdoUnb
Virallisen totuuden puolesta: Youtube aikoo tuhota tuhansia ’vahingollisia tilejä’

Youtube laajentaa sensuuria tuhansia tilejä vastaan, jotka sisältävät virallisen totuuden haastavia videoita ja kuristaa "vahingollisten kanavien" ansaintomahdollisuuksia. Ensimmäisiä kohteita oli eilen Press for Truth.


Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/06/virallisen-totuuden-puolesta-youtube-aikoo-tuhota-tuhansia-vahingollisia-tileja/

35
Israel ja sionismi / JUUTALAISET TEKIVÄT EU:n PALESTIINA-TUESTA RAHASAMMON.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 05, 2019, 09:51:53 ip »
Juutalaiset ovat kehittäneet uuden innovatiivisen keinon tehdä rahaa: Palestiinalaisille lapsille suunnattujen koulutilojen ryövääminen. Juutalaisesta finanssi-ihmeestä uutisoineen The Guardianin mukaan bisnesidean takana on Israelin sotaministeriö.

Linkki.
https://www.theguardian.com/world/2019/may/31/israel-to-auction-prefab-classrooms-donated-by-eu-to-palestinians
36
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: DEMLA NS. OIKEUSLAITOS.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 05, 2019, 09:41:54 ip »
Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vapautti 5-vuotiaan raiskanneen: ”Tilanteeseen ajauduttiin”

Missä on oikeus?


Menepäs, ja sano mielipoteesi näistä suomeen ängenneistä mulattiraiskareita, niin johan paukkuu sakkoa tuhattolkulla !!!

Vaan, kun mulatti raiskaa 5 vuotiaan, niin sattuhan sitä.

Ei voi välttyä ajatukselta, että tälläistä tehdään viranomaisten, poliisin, ja oikeuslaitosten LUCIFERIANISTI / MASONISTIEN taholta vain vittuillakseen kantasuomalaisille, tyyliin tälle ette voi mitään, ja avatkaaapa suunne niin paukkuu !!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/06/05/ita-uudenmaan-karajaoikeus-vapautti-5-vuotiaan-raiskanneen-tilanteeseen-ajauduttiin/
37
Breaking Alternative News! / BILDERBERG 2019. SUOMESTA OSALLISTUU ERKKI LIIKANEN.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 05, 2019, 01:12:20 ap »
Ensi viikon viikonloppuna järjestetään 55 kerta salaisen Bilderberg-ryhmän kokous. Tällä kerralla paikkana toimii Montreaux, joka sijaitsee Sveitsissä.

Suomen Pankin entinen pääjohtaja Erkki Liikanen osallistuu sinne nyt ainoana suomalaisena. Kokoukseen osallistuu tänä vuonna yhteensä 130 henkilöä.


Linkki.
http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/05/erkki-liikanen-ainoana-suomalaisena.htmlLinkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-110716
38
Yli 5 miljoonan suomalaisen henkilöllisyystodistukset mitätöidään, sillä henkilötunnuksen sukupuolisidonnaisuudesta luovutaan ja intersukupuolisten lasten itsemääräämisoikeutta vahvistetaan (s. 87). Näin siltikin, vaikka lapset eivät vielä teini-iässä tietäisi, mikä heidän tahdonmuodostuksensa loppujen lopuksi on.

VihervasemmistoMARXISTIEN supuolipervesiot ulotetaan nyt koskemaan jokaista suomalaista !!! >:( >:( >:( >:(

Sananvapautta hallitus keskittyy kaventamaan ehkäisemällä ”vääräksi” (ohjelmassa todellakin käytetään tätä sanaa) tuomitsemansa tiedon leviämistä ja vahvistamalla ”vastuullisen” (eli oman ohjelmansa mukaisen) journalismin toimintaedellytyksiä (s. 79). Digitaalista tarkkailua ja elämäntapakontrollia jatketaan harmaan talouden torjumisen verukkeilla (liite 4, s. 188–189), vaikka siten poljetaan yksityisyydensuojaa ja omaisuudensuojaa

Oikeusvaltio vaarassa

Eiköhän ala monella SDP:tä äänestäneellä hymy hyytyä !!!

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-110812
39
Israel ja sionismi / NSA ANTOI ISRAELILLE TIETOA SALAMURHAN TOTEUTTAMISTA VARTEN.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 04, 2019, 11:09:23 ip »
‘Most valued partner’: NSA fed Israel intel for targeted assassinations, leaked docs show

Linkki.
https://www.rt.com/news/460785-nsa-israel-intelligence-partner/
40
HALLITUSOHJELMA SUOMEN TULEVALLE KONKURSSILLE JULKAISTU

Tyhmä vaalikarja ei taida ymmärtää, että sen saamat "edut" ovat sen itsensä kustantamia tai velaksi ottamia, jotka hallitus vain jakaa sille takaisin. Kyse on samasta hölmöläissadusta, jossa mattoa jatketaan ottamalla sitä toisesta päästä. Jos hyvin käy uudelle hallitukselle voi tulla pää vetävän käteen jo parin vuoden päästä. Mikäli tällainen hallitus saa toteuttaa ohjelmaansa koko vaalikauden, Suomi joutuu neljän vuoden päästä IMF:n holhoamaksi valtioksi.

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/hallitusohjelma-suomen-tulevalle.html
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10