Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: PORI JAZZ: HOMO TOTALIRISMI !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 10, 2018, 07:36:25 ip »
Video – Homolesbon raivarit RE: Pori Jazz -gate

"Tiedoksi vassari-kommunisteille - ette TODELLAKAAN edusta minua!"


Artikkelikuvan lähteenä toimivalla videolla on kerrottu muun muassa, että Pori Jazz -mylläkän ”taustavoimista” löytyy henkilö, jonka mielestä Suomeen syntyy liikaa suomalaisia.

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2018/06/08/video-homolesbon-raivarit-re-pori-jazz-gate
22
Toimittajien ja tutkijoiden yksipuolisuus on nyt tutkitusti totta

Toimittajat ja päivystävät dosentit väittävät hyvin herkästi, että he eivät aja omia poliittisia ja arvolatautuneita päämääriään. Se on puppua, sillä totuus on täysin toinen. Tämä selviää nyt myös ajatuspaja e2:n äskettäin julkistamasta tutkimuksesta.

Suomalaisista 57 % pitää tutkijoiden julkisia kannanottoja politisoituneina. Eduskuntapuolueiden kannattajista jopa kaksi kolmesta arvioi tutkijoiden kannanottoja henkilökohtaisten näkemysten värittämiksi. Ainoastaan vihreiden ja vasemmistoliiton äänestäjien keskuudessa alle puolet arvioi tutkijoita puolueellisiksi. Se taas johtuu mielestäni pitkälti siitä, että toimittajat ja päivystävät dosentit ovat useimmiten vassareita ja vihreitä.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-70600
23
EIKUN PARANEE !!!

[/Sharia-laille pitäisi antaa länsimaissa tilaa, sanoo Suomessa vieraillut asiantuntija – ”Uskon, että se saataisiin toimimaan”

”Nyt länsimaiden pitää päättää, ottavatko ne välttämättömät muutokset vastaan pakolla vai ilolla. Jotkin uudet tavat voisi myös toivottaa tervetulleeksi.”

Helppo päätös. Joka mullipää Sharioineen ulos maasta ja takaisin sinne mistä on tullut !!!!!!!!!!!!

[/Robert Spencer: "Everywhere Sharia has ever been implemented, there is the death penalty for apostasy, second-class status for women and non-Muslims, stoning for adultery, amputation for theft, etc. If Sharia ever came to the U.S., (yes Finland as well) all that would be part of it here as well."

Asifa Quraishi-Landes is pulling the wool over your eyes.

[/Linkki.
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005714508.html
24
Breaking Alternative News! / ANTHONY BOURDAIN: ITSEMURHA ????
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 09, 2018, 11:29:06 ap »
His mother, Gladys Bourdain, who was a longtime editor at The New York Times, said she had no indication that Mr. Bourdain might have been thinking of suicide. “He is absolutely the last person in the world I would have ever dreamed would do something like this,” Ms. Bourdain said.

Linkki.
https://www.nytimes.com/2018/06/08/business/media/anthony-bourdain-dead.htmlHere’s exclusive details surrounding Anthony Bourdain’s suspicious suicide, including the CNN star’s plan to expose the globalists’ agenda to derail world peace

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiUi822pMbbAhWGBSwKHRo9C7kQFghSMAY&url=https%3A%2F%2Fwww.infowars.com%2Flearn-what-anthony-bourdain-was-planning%2F&usg=AOvVaw3yOAhmMjF50DHQO6bYs4Vp

25
Hallituksen ”oikeita ratkaisuja” mainostava video sai kyytiä – ministeriö fiksasi ruusuista maakuntasivustoaan

Kun kritiikki sote- ja maakuntauudistusta kohtaan yltyy, ministeriöissä otetaan taka-askelia.


Linkki.
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/hallituksen-oikeita-ratkaisuja-mainostava-video-sai-kyytia-ministerio-fiksasi-ruusuista-maakuntasivustoaan/
26
Keskustan ''kansanedustaja'' Mikko Kärnä !!!

Kärnä vaatii poliisia tutkimaan Essayahin ja kristillisdemokraattien toiminnan.

– Ruotsala on kristillisdemokraattien korkeimman päättävän elimen eli puoluevaltuuston puheenjohtaja. Hän on aiheuttanut miljoonille suomalaisille mielipahaa

Aiheuttanut MILJOONILLE suomalaisille mielipahaa. MILJOONILLE  :P :P :P :P :P

Linkki.
https://demokraatti.fi/keskustan-kansanedustaja-vaatii-poliisia-selvittamaan-sari-essayahin-toimintaa

27
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: PORI JAZZ: HOMO TOTALIRISMI !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 08, 2018, 07:08:25 ip »

Tapaus Aki Ruotsala ja sananvapauden tila Suomessa

Pori Jazzin uudeksi toimitusjohtajaksi viikko sitten nimetyn ja nykyisen poliittisesti korrektin yleisen mielipiteen valtavirrasta poikkeavien näkemystensä vuoksi 6.6.2018 pikaisesti irti sanotun Aki Ruotsalan tapaus on konkreettinen osoitus siitä, että Suomessa ei julkisessa tilassa enää vallitse täysi sanan- eikä mielipiteenvapaus, vaan uusien seksuaalipoliittisten normien mukainen neuvostotyylinen vapaus ilmaista vain se yksi ja ainut sallittu sateenkaarimielipide.

[Aki Ruotsalan teilaus oli nopeudessaan, tehokkuudessaan ja moraalisessa absoluuttisuudessaan kuin suoraan 1930-luvun Stalinin Neuvostoliiton näytösoikeudenkäynneistä, joissa puolueen ainoasta sallitusta oikeaoppisuudesta pois poikenneet nimettiin, paljastettiin, asetettiin syytteeseen ja tuomittiin julkisen häpeän ansaitseviksi epähenkilöiksi ja kansanvihollisiksi…

Tapaus Ruotsala osoittaa konkreettisesti, että elämme juuri siinä Eurostoliitto-Suomessa,

[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-70409


28
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: Spirulina mikrolevällä Monsanto ulos Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut futu Kesäkuu 08, 2018, 03:14:47 ip »
Koska LED valo on lähes monokromaattinen, se varmaankin vahingoittaa levää varsinkin jos valonlähde on täysin kiinni kasvustossa.

Tästä syystä, kun LED valoja välkytetään, on huomattu että se itseasiassa lisää biomassaa. Lisäksi se säästää energiaa ja lisää LED valojen elinikää, kun ne eivät kuumene.

Klorofylli pystyy käsittelemään vain yhden fotonin kerrallaan ja reaktioon kuluu hieman aikaa, kunnes se voi vastaanottaa taas uuden fotonin.

Kun annamme valoa levälle, niin osa fotoneista menee aina hukkaan ja valon lisääntyessä: alkavat aiheuttaa levälle vahinkoa. Kun valoja välkytetään oikealla taajuudella, voidaan optimoida klorofyllin toiminta ja vähentää photoinhibation-haittoja.

Eri tutkimusten mukaan paras μmol m−2 s−1 Spirulinalle on n. 25-300.

Jos annamme Spirulinalle vaikkapa 100 μmol m−2 s−1 LED valolla jonka taajuus on 660 nm niin tällöin tarvitsemme:

(100 x10-6 mol/(s·m²) / 660 x 10-9 m) x 0.119626 565 J·m/mol = n. 20 wattia/neliömetri.

Voimme siis todeta, että spirulinan LED valaistus ei vie paljoa sähköä.

Yhdellä autonmoottorilla saamme siis kasvatettua valon puolesta n. 800 neliömetriä levää kun LED valot ovat päällä 12/12. Tässä ei ole huomioitu sähkösäästöä, minkä valojen välkyttäminen aiheuttaa.

LED valojen välkyttämien siis tuottaa puolella sähkömäärästä, enemmän biomassaa.

Laskemme seuraavaksi hallin tuoton euroissa käyttäen Suomen 85 euron kilohintaa eli Spirulina-jauhetta.

Tabletit maksavat enemmän koska ne pitää puristaa. Myöskin levän kuivatus ja pakkaaminen lisäävät kuluja. Kun levä tuotetaan paikan päällä siellä missä se voidaan käyttää heti tuoreena, sen ravintoarvo kasvaa ja säästämme ison osan kuluista.

Tutkimuksien mukaan Spirulinan sisältämä muu mikrobimassa nimittäin juurikin lisääntyy kuivaus- ja pakkausvaiheessa eniten, joten tuoreen levän käyttö on myös mikrobiologinen etu.

Perinteinen allaskasvatus tuottaa n. 3-6 grammaa spirulinaa päivässä per neliömetri, kuivattuna massana siis.

Vuodessa tällainen 800 neliön levähuone tuottaisi maks. n. 1500 kiloa Spirulinaa. Tämän markkinarvo Suomessa olisi n. 120 tuhatta euroa.

Suljetussa reaktorissa biomassan tuotot ovat suurempia.

Otamme esimerkiksi erään PBR-tutkimuksen 30 grammaa päivässä per neliömetri.

Muistan lukeneeni, että voidaan saavuttaa myös 60 grammaa, mutta tällöin levän kasvua tuetaan niin monella keinotekoisella ja kestämättömällä tavalla, että näissä kokeissa ainoastaan ollaan voitu osittain tavoitella levän maksimaalista fotosynteesiä.

Jos levä yhteyttäisi optimaalisesti, voisimme saada teoriassa jopa 3-5 kertaa enemmän biomassaa.

Jos oletamme että kehittelemäni systeemi toimii ainakin yhtä hyvin, kuin nykyiset suljetut reaktorit eli 30 grammaa: tällaisella tekniikalla voitaisiin tuottaa vuodessa n.  8500 kiloa.

Jos välkytämme valoja niin hallin koko saataisiin teoriassa tuplattua samalla energialla.

Tämän tuotto olisi 723 tuhatta euroa vuodessa – olettaen että se siis myydään ihmisille Suomessa, eikä karjalle. Jos voitaisiin tuottaa 60 grammaa, niin liikevaihto olisi jo huomattava.

Suomessa ihmiset mielummin ostaisivat kotimaista levää. Suomessa levän käyttö on jo niin laajaa, että on n. 10 eri tuotemerkkiä myytävänä, osa näistä yrityksistä suomalaisia jotka ostavat levän ulkomailta.

Jakelukanavat ovat siis jo olemassa, mutta kukaan ei vain vielä tuota levää Suomessa – mutta olisi korkea aika jo.

Lisäksi kun voimme toteuttaa uudenaikaisia hygieniastandardeja, niin myytävä levä sisältäisi myös maitohappobakteereja ja B.subtilis.

Karjalle myytävän levän hinta tulee olla huomattavasti pienempi, että se voi kilpailla mm. ulkomaisen GM soijan kanssa.

Tällöin kustannustehokkainta on maatilallisen itse rakentaa tilan omaan kiertoon osaksi pieni systeemi. Vastaavasti voidaan myös verkostoitua toimitsijoiden kanssa ja tehdä yhdessä yksi isompi laitos. Tällöin mm. lannan kuljetusmatkat eivät saa olla pitkiä.

Esittelemäni systeemin avulla, voimme tuottaa levää oletettavasti halvemmalla kuin missään ulkomaillakaan tällä hetkellä.
29
Breaking Alternative News! / Vs: KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ !!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 07, 2018, 02:17:49 ip »
Kulttuurimarxismin seurauksia !!!!!!!!!!!

Ovatko kaikki viranomaiset koulukiusaajia?

Jos olet tavallinen perheellinen ja haluat lapsellesi turvallista ulkona liikkumista, koulunkäyntiä, tai harrastusmahdollisuuksia, olet automaattisesti halveksuttava rasisti ja äärioikeistolainen?


Linkki.
https://mvlehti.net/2018/06/06/lukijalta-ovatko-viranomaiset-kaikki-koulukiusaajia/

30
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / PORI JAZZ: HOMO TOTALIRISMI !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Kesäkuu 07, 2018, 02:06:08 ip »
Vasta valittu uusi Pori Jazzin toimitusjohtaja heitti kommentin homoista ja eikös siitä seurannut  POTKUT, kun sattui sanomaan VÄÄRÄN mielipiteen !!!

Että tälläisessä kuosissa sananvapaus on suomessa !!!

Pori Jazzin toimitusjohtaja Aki Ruotsala saa potkut, syynä kommentit homoseksuaalisuudesta


Tämäkin tapaus osoittaa jälleen kerran sen, että LIBERALISMI on TOTALIRAISMIA, eikä sillä ole loppujen lopuksi mitään tekemistä suvaitsevaisuuden kanssa !!!


Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi38f7YvcHbAhWRxaYKHSksDSkQFghvMAs&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fkulttuuri%2Fart-2000005709034.html&usg=AOvVaw3Rj_S_y3wf_nhLiMUMl58L
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10