Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
Timo Kilpeläinen : Pidän mahdollisena, että uusia lakkauttamisvaatimuksia tullaan esittämään myös jatkossa. Vaatimukset voivat kohdistua joko väkivaltaisiin ääriliikkeisiin, järjestäytyneeseen rikollisuuteen tai jalkapallon ultrakannattajaryhmiin liittyviin yhdistyksiin.

[/Tämän nyt varmaankin on jo tajunnut jokainen , jolla on edes 2 toimivaa aivosolua tallella, että PLV:n kiellossa oli juuri tästä kysymys, itse PLV:n kieltämisen ohella.

Poliisi on suomessa ehdottomasti suurin uhka kansalaisten oikeuksille. Kun poliisi haluaa jotain uutta valtuutta itselleen, niin sen ilmeissetikään tarvitse muuta kuin ottaa yhteyttä sisä tai oikeusministeriöön, jossa aletaan välittömästi kirjoittaa asiaa lakiin ja jonka eduskunnan loiset ns. ''kansanedustajat'' äänestävät läpi ilman kysymystäkään asiasta !!

Arviomme mukaan nykyisessä lainsäädännössä saattaa olla tulkinnanvaraisuutta ja poliisin puuttumiskeinot eivät ole kaikilta osin riittävät. Yhdistys- ja kokoontumislait sekä poliisin toimivaltuudet ovat kaikki tehty eri aikoina ja eri tarkoituksia varten. Kokoontumislakiin aiemmin esitetyt muutokset ovat jo etenemässä hyvää vauhtia.


Ja sitten huumoria  :P :P

Poliisi edistää yhteiskunnassa kokoontumisvapauden toteutumista  :P :P :P :P :P

[/Linkki.
https://archive.li/uO93T
22
Valtamedia, propaganda ja mielipiteenohjaus / Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 08, 2018, 09:58:06 ip »
YLEN ILMASTONMUUTOS-HYPETYS JA VIHREIDEN ITSEPETOS

[/Eurooppalaisten intressille vihamielinen valtamedia kyllä puhuu väestökasvun rajoittamisesta ja aborttien tärkeydestä, mutta vain silloin, kun se koskee valkoisia. Puhumattomuuden muuri nousee kuitenkin välittömästä vastaan, jos puheeksi tulee Afrikan heinäsirkkaparven lailla lisääntyvät ihmismassat.
Kun vihreiden ekologinen verho vedetään pois, alta paljastuu globalistinen agenda, jonka tarkoitus on romuttaa kansallisvaltio ja tuoda tilalle "yhteistä ihmiskuntaa" varten luotu maailmanvaltio. Tässä kommunistinen utopia on kokenut vain pienen muodonmuutoksen, mutta taustalla ovat silti samat valheelliset houreet tietynlaisesta ihmisluonnosta ja universaalietiikasta. Ilmastonmuutoskysymyksessä tätä piiloteltujen motiivien harsoa on repinyt alas somevaikuttaja Mika Virtanen. Alla oleva lainaus on jo kerran ollut Yle Watchissa, mutta tässä yhteydessä se on hyvä muistinvirkistys globalistien likaisesta pelistä:


Näitä valheellisia tarinoita ilmastosta tarvitaan globalistien agendan ajamiseen. Niiden varjolla pyritään luomaan kansainvälisiä käskyvalta- ja tulonsiirtobyrokratioita. Niillä pyritään luomaan maailmanlaajuista "kansaa", sen "yhteistä ongelmaa ja yhteistä tavoitetta". Niiden on tarkoitus syrjäyttää kansojen omat "vähäpätöisemmät" ongelmat ja tavoitteet. Niillä pyritään kiinnittämään huomio pois kiusallisista ihmisryhmiin ja yhteiskuntiin liittyvistä ongelmista ja suuntaamaan se ilmastoon ja luontoon. Ihmisryhmiin ja yhteiskuntiin liittyvät ongelmat ja tavoitteet on tarkoitus saada yksinoikeudella globalistien päätettäväksi, ja tätä päätösvaltaa kahmitaan tietysti lisää etenkin ilmastoa ja luontoa välineenä käyttäen.

Ilmaston ja luonnon avulla pyritään kehittämään uutta niihin keskittyvää eettistä ja moraalista järjestelmää. Ilmastontutkijat olisivat suurelta osin tätä järjestelmää sääteleviä ja ohjaavia sekulaareja "pappeja". Näiden syiden takia meitä lietsotaan yhä uusilla "kauhuskenaarioilla", jotka ovat lähemmässä tarkastelussa saman vanhan valheskenaarion toistoa, niissä vain painotetaan hiukan eri asioita, ja toisaalta ilmastokultin jäsenet kilpailevat siitä, kuka kehtaa paisutella skenaarioita eniten. Vanhat ennätykset on lyötävä. Sitä ensimmäistä vedenpaisumusmetriä ikuisesti odottaessa.

[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/ylen-ilmastonmuutos-hypetys-ja.html
23
Helsingin poliisilaitoksen entisen päällikön, Jukka Riikosen puolustus vetosi tietolähdetoiminnan sekavaan sääntelyyn


Sama paska, sama selitys. Siitä lähtien, kun poliisille alettiin kaatamaan ministeriöiden ja hallitusten toimesta yliammuttuja valtuuksia kansalaisten vakoiluun 1990 luvulla, 1 asia on säilynyt samana.

Se on poliisin jatkuva rikollinen toiminta, koskien heille annettuja valtuuksia ja aina, kun he ovat väärinkäytöksistä kyrvähtäneet, niin selitys on aina ollut sama. Epäselvä lainsäädäntö.

Sitten, kun on taas tullut aika ''korjata'' asia, niin se on hoidettu laajentamalla poliisin valtuuksia juuri siihen, mitä poliisi teki laittomasti !!

Suomessa poliisi on läpeensä mätä ja korruptoitunut, eikä sille haluta juurikaan tehdä mitään. Pahinta tässä koko jutussa on se, että yhä edelleen poliisille säädellään jatkuvasti uusia kansalaisten vakoilukeinoja lakiin, vaikka on kaikkien tiedossa, että poliisi ei edes yritä noudattaa lakeja toiminnassaan ja kun sitten jäävät asiassa kiinni, oikeus päästää heidät kuin koirat veräjästä !!!


[/Tuomari Marjatta Berg lupasi, että oikeus tutki Lardotin vaatimuksen ja pyrkii istuntopäivien välissä tekemään ratkaisun mahdollisimman nopeasti.

Tuomari lupasi !!!  Onpa toverillista !!!  Taas mennään kuin koira veräjästä !!!

– Lardotin syyte ei perustu mihinkään lakiin eikä määräyksiin. Ei ole luettavissa sellaisia velvoitteita, joita Lardot olisi selkeästi rikkonut, korosti Lardotin avustaja, asianajaja Martti Juvonen.

– Hän on toiminut 35 vuotta täysin nuhteettomasti. Jos tällaisen vuoksi häntä pidetään kuusi kuukautta virasta pidätettynä, se ei kyllä kuulu oikeusvaltion periaatteisiin.

Katsohan. Johan rupesi oikeusvaltio periaate kiinnostamaan, kun kyse on poliisin toiminnan arvioinnista.

Milloinhan sama oikeusvaltion periaatteiden ylläpitäminen ja huoli siitä kohdistuisi kansalaisiin myös ??

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10444889


24
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Lokakuu 08, 2018, 08:52:15 ip »
Viranomaiset ovat saamassa helpotusta tilitietojen tutkimiseen, mutta myös asiakkaalla on oikeus saada tieto tilien kurkkimisesta

Kela saattaa saada lisää valtuuksia tilitietojen tutkimiseen, mutta ristiriitaisten lakien tulkinnassa on vielä epäselvyyttä.

[/Siitä tulee automaattinen, eli pankissa kukaan ihminen ei erikseen käsittele tietopyyntöjä tai pohdi niiden perusteita.

[/Eli, parin nappulan painalluksella ollaan urkkimassa kansalaisen tilitietoja. Mikä ihme voisi mennä vikaan ja aiheuttaa väärinkäytöksiä, varsinkin kun tietää miten korruptoitunut suomen viranomaisjärjestelmä on !!!

[/Uuden lakiehdotuksen tarkoittama sähköinen tilitietojen hakujärjestelmä on ollut poliisihallituksessa rakenteilla jo jonkin aikaa

[/Kukas muukaan siellä taas taustalla on hääräämässä kuin POLIISIN paskiaiset !!!!

[/Suomessa oikeus päätettiin ulottaa myös Kelan etuuskäsittelyyn, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä rahanpesun tutkinnan kanssa.

Kuulostaako tutulta ??  Ensin EU haluaa jonkin urkintapykälän voimaan, jonka suomen viranomaispaskiaiset sitten vie vielä pykälän pidemmälle !!!

POLIISIVALTIOSSA OLLAAN !!!!!!!!!!!!!

Kun vielä saadaan kasvojentunnistusjärjestelmä poliisille joka kameraan, joka puolelle suomea, niin ollaan kuin Kiinassa konsanaan !!!!!

FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!

JA VITTUUN MYÖS SUOMEN HALLITUS, VIRKAMIEHISTÖ JA POLIISI !!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://vm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/miten-viranomaiset-saavat-jatkossa-tietoja-kansalaisten-tileista-

Linkki.
http://www.hs.fi/talous/art-2000005857222.html
26
EDUSKUNNAN LOISET ÄÄNESTIVÄT POLIISIVALTION PUOLESTA !!!!!!!!!!!

 poliisivaltion puolesta äänestivät myös PERUS-SUOMALAISET !!!!

PESRUT PETTÄÄ AINA, aivan kuin KEPU !!!

Eduskunta hyväksyi perustuslain muutoksen kiireellisenä äänin 178–13

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjau4XRo-rdAhXv-ioKHeCtB3oQFjAAegQICRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000005850630.html&usg=AOvVaw0qz6hqjkP9JC7JrfU5dgPZ


Tiedustelulain muutos­äänestyksessä tehtiin ”karmea virhe” menettely­tavassa, sanoo professori Lavapuro – ”Perustus­lakia rikottiin”

[/Yllätys, yllätys !!!!!!

Olen monesti lukenut valemediankin tekemistä artikkeleista, koskien urkintalakia, että perustuslain muutokseen tarvitaan 2 erillistä äänestystä.

On hiukka vaikea uskoa, että kyseinen proffa vetelee tälläisiä muuten vaan hatustaan.

Eduskunnan pääsihteerihän on tottakai eri mieltä.

Nyky hallituksen aikana perustuslailla on lähinnä pyyhitty persettä. Eikä perustuslaki ole ollut kovin kummoisessa huudossa aiempienkaan hallitusten aikana.

Linkki.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005851045.html
27
– Useat opiskelijat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja kertoneet, kuinka koulujen opettajat vihapuhuvat ja lietsovat ja kannustavat vihaan demokraattisesti valittuja poliitikkoja kohtaan. Tätä tapahtuu peruskoulussa ja lukiossa.

[/[ lapsi (ei enää pieni) tuli koulusta tuohtuneena. Miten ihmeessä suomalaiset olivat niin tyhmiä, että aiheuttivat talvisodan. Kysymykseen miten niin oli vastaus: ampuivat Mainilan laukaukset ja ärsyttivät sotaan. Kysymykseen mistä hän oli tuollaista kuullut, oli vastaus: historianopettaja kertoi.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-84502

[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/huhtaasaren-twiittaus-yle-kiistaa-etta.html
28
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 30, 2018, 08:05:26 ip »
Kaikki Turun hovioikeuden perustelut ovat pohjimmiltaan poliittisia, jonka tarkoitus on poissulkea yhteiskunnallisesta kansalaisvaikuttamisesta ne, jotka eivät kannata poliittisen eliitin ideologiaa.

Hovioikeuden päätös herättää kysymyksen, ketkä demla-juristit, suomalaisivihamielinen poliisijohto ja maan petoksellinen poliittinen johto haluaa panna seuraavaksi kieltolistalle. Nyt kun pää on avattu liukuvalla pinnalla, kieltopäätökset saattavat koskea seuraavaksi ns. miedompia liikkeitä, jotka eivät kannata EU:ta ja vastustavat elitiin organisoimaa maahanmuuttoinvaasiota.


[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/turun-hovioikeus-kielsi.html
29
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 30, 2018, 08:01:12 ip »
Huijaamalla rakennettu Eurooppa

EU ei ole epädemokraattinen vaan demokratian vastainen. Sen koko olemassaolo perustuu kansallisvaltioiden demokraattisen päätöksenteon vähentämiseen.


Amerikkalainen yhteiskuntatieteilijä James Burnham kirjoitti vuonna 1941 dystooppisen klassikon ”Managerial revolution”. Siinä ennustettiin, että läntiset demokratiat kehittyisivät 1900-luvun toisella puoliskolla kohti ”ohjattua demokratiaa”, jossa varsinaiset päätökset tehtäisiin erilaisissa byrokraattisissa verkostoissa julkisuudelta salassa.

Burnhamin mukaan kansallisvaltiot eivät lakkaisi olemasta vaan jatkaisivat elämäänsä nimellisinä kansakuntina, joilla on itsehallinto mutta ei todellista suvereniteettia. Vaalit säilyisivät edelleen, koska niiden avulla hallitseva eliitti saisi tietoa kuluttajakansalaisen mieltymyksistä.

Juuri tuossa tilanteessa me olemme parasta aikaa. Kyse onkin siitä, että milloin tarpeeksi iso joukko ihmisiä suomessa herää tähän todellisuuteen ja lopettaa maan ja kansanpetturipolitiikkojen tukemisen esim. vaaleissa ?

Itse olen varsin pessimistinen sen suhteen, että näin tapahtuisi !!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/09/28/huijaamalla-rakennettu-eurooppa/
30
Väitös: Miehiin kohdistuva sukupuolisyrjintä on Suomessa yleistä

HTL Pasi Malmin tutkimuksen perusteella lähes kaikki suomalaiset miehet joutuvat kokemaan elämänsä aikana sukupuolisyrjintää. Miehiin kohdistuva syrjintä kuitenkin sivuutetaan virallisessa tasa-arvopolitiikassa lähes systemaattisesti.

[/Linkki.
https://www.ulapland.fi/news/Vaitos-Miehiin-kohdistuva-sukupuolisyrjinta-on-Suomessa-yleista/43nvsi43/18a96660-4b53-41f8-88ac-3676f0c49e68
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10