Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
11
Israel ja sionismi / AMERIKKALINEN MEDIA JA VIRANOMAISET PIILOTTELEVAT JUUTALAISTEN RI...
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 16, 2019, 02:39:38 ip »
AMERIKKALINEN MEDIA JA VIRANOMAISET PIILOTTELEVAT JUUTALAISTEN RIKOKSIA JA KORRUPTIOA.

[/Newsweek reporter Nina Burleigh calls ‘Israel, Mossad, Chabad’ American journalism’s ‘third rail’

[/Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjG_KHxpvLfAhUmtYsKHeZ4BDMQFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.jta.org%2Fquick-reads%2Fnewsweek-reporter-nina-burleigh-calls-israel-mossad-chabad-american-journalisms-third-rail&usg=AOvVaw3fZ-MeIuN0DjObBvZV-mB0
12
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 15, 2019, 03:23:43 ip »
[Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker aikoo Financial Timesin tietojen mukaan puskea tällä viikolla lävitse ehdotusta, jonka mukaan verotusasioista poistettaisiin yksimielisyysperiaate ensin vuoden loppuun mennessä. Yksimielisyysperiaate tarkoittaa, että jokaisen jäsenmaan tulee hyväksyä ehdotus.

[/[ Ehdotus kaatunee joidenkin jäsenmaiden vastarintaan.

Toivottavsti kaatuu ja koko EU myös !!!

FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiBrNjw7u_fAhUOh6YKHTjUBeoQFjAAegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.suomenuutiset.fi%2Fbryssel-syottamassa-eu-kriittisten-lapaan-eurovaalien-alla-uuden-ehdotuksen-mukaan-verotusasioista-paatettaessa-ei-enaa-vaadittaisi-jasenmaiden-yksimielisyytta%2F&usg=AOvVaw3aKpzkORWNZa4v7bym4VEr
13
Torontolainen professori Jordan Peterson on osuvasti kuvannut identiteettipolitiikkaa, josta uuden aallon feminismikin kumpuaa, ”Poliittisen korrektiuden -pelinä".

Pelin tarkoitus on keksiä näennäisiä syyllisiä kaikkeen koettuun vääryyteen, yksinkertaistaa maailmaa ja synnyttää hetkellistä moraalisen ylemmyyden- ja hyveellisyydentunnetta pelaajissa.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset ja menevät suurin piirtein näin:
1. Valitse mikä tahansa inhimillinen toiminta tai ominaisuus
2. Havainnoi onnistumisen hajonta
3. Tunnista voittajat ja häviäjät
4. Väitä että häviäjien tappio johtuu voittajista
5. Lyöttäydy yhteen häviäjien kanssa
6. Vakuutu kattavasta maailmankuvastasi
7. Kieriskele moraalisessa ylemmyydentunteessasi ja hyve-signaloi joka suuntaan
8. Kohdista inhosi vastikään tunnistamaasi vihollista kohtaan
9. Toista - ikuisesti - kaikkialla

Jordan näkee pelin käynnistyneen hyvin tarkoituksin, mutta karanneen tyystin käsistä. "Sorto-olympialaishengessä" etsitään yhä (näennäisesti) sorretumpia ryhmiä puolustettaviksi.

Sillä, onko tunnistettu ryhmittymä aidosti sorrettu - ja jos, niin kenen toimesta - ei pitkään aikaan ole ollut väliä. Kaikesta voi kuitenkin syyttää patriarkaattia ja systeemistä sortoa.
14
Ministeri Häkkänen: Oikeusministeriö käynnistää raiskauslainsäädännön kokonaisuudistuksen

[/•valmistella säännökset, joilla säädetään rangaistavaksi sukupuoliyhteys vastoin toisen ilmaisemaa tahtoa.
•arvioida myös uhrin avutonta tilaa koskevaa sääntelyä ja tehdä tarvittavat muutosehdotukset, jotta sukupuoliyhteys ilman toisen suostumusta on aina rangaistavaa.
•arvioida, voidaanko suostumuksen asemaa tunnusmerkistössä vahvistaa muilla keinoin

OK. Ensinnäkin feministi / kanttura mafia sai tahtonsa läpi.

Toisekseen, on jo varmaan suurimmalle osalle tullut selväksi, että mitään jolla olisi todellista merkitystä tämän touhun lopettamiseksi, ei tulla tekemään.

Kuten, heittämällä nämä mulatit pois tästä maasta ja lopettamalla tämän sakin maahan päästäminen.  >:( >:( >:(


Miten helvetissä kukaan voi olla niin lapsellinen, että kuvittelee raiskausten loppuvan sillä, että laissa on suostumus pykälä ?? Se, joka päättää raiskata jonkun, niin se tekee sen luki laissa mitä tahansa !!!

Mutta siitähän tässä pykälässä ei olekaan kysymys, vaan femakkojen halusta saada lakiin uusi pykälä, jonka nojalla he voivat mielivaltaisesti heitellä syytöksiä miehiä kohtaan ja vaatia heille tuomioita.

Jo pelkkä syytös voi tuhota henkilön työpaikan ja uran. Kuten on jo nähty lukemattomia kertoaja metoo hysterian myötä.

Jos kerran suostumus lisätään lakiin, niin silloin laista tulisi löytyä myös sanktiot aiheettomista raiskaus ilmoituksista !!! Olikohan se vuodelta 2016, vai 2017 ?  POLPOLLE tehdyistä raiskaus ilmoituksista 10 % oli aiheettomia !!!

Helvetti. Ketään voi tuomita vain sen perusteella, että joku osoittaa sinua sormella ja sanoo, että sinä teit sen ja ilman suostumusta.  Tälläinen antaa vittuuntuneille ex vaimoille, tyttöystäville, tai kelle tahansa tilaisuuden pilata jonkun elämä pelkällä syytöksellä !!!!!

Tälläiset lait on täydellinen esimerkki siitä, miten yhteiskunnassa ns. maalaisjärki katoaa ja tilalle tulee hysterian ja mieleltään häiriintyneiden femakko mafioiden älyttömyydet !!!

Laki raiskauksesta nykyisellään.

[20 luku. Seksuaalirikoksista

1 § Raiskaus

Joka pakottaa toisen sukupuoliyhteyteen käyttämällä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai uhkaamalla käyttää sellaista väkivaltaa, on tuomittava raiskauksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.
Raiskauksesta tuomitaan myös se, joka käyttämällä hyväkseen sitä, että toinen tiedottomuuden, sairauden, vammaisuuden, pelkotilan tai muun avuttoman tilan takia on kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan, on sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan.
Yritys on rangaistava.

Mikä tuossa on epäselvää ??

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjPoemn4u_fAhXCXSwKHYoHCw0QFjAEegQICRAB&url=https%3A%2F%2Fvaltioneuvosto.fi%2Fartikkeli%2F-%2Fasset_publisher%2F1410853%2Fministeri-hakkanen-oikeusministerio-kaynnistaa-raiskauslainsaadannon-kokonaisuudistuksen&usg=AOvVaw08M-QqcN_GCetHasnhaSzD


15
UFO:t ja avaruusolennot / Vs: UFOJA, UFOJA, UFOJA !!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 14, 2019, 10:59:52 ip »
The Reason NASA Never Returned To The Moon UFO Documentary

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=wEoJOFU-vO0
16
Presidentti Niinistö tapasi Kiinan Xin: Illallinen venähti, koska puhuimme pitkään ihmisoikeuskysymyksistä

[/Meinaan, noin että USKOTKO, että on puhuttu ??

Itse olen aika pirun epäileväinen, että Kiinan johto, joka on todella herkkä hipiäinen, koskien Kiinan ja sen tekemisten arvostelun suhteen, olisi kuunnellut, kun suoli Sauli alkaa piipittää Uiguureista tai mistään muustakaan.

Loukkaa nääs Kiinan kansallisia tunteita. Plääh !! Tapahan se on tukin sanoa, että turpa kiinni.

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10595995
17
[Mies kysyi demarien tulevista toimenpiteistä turvallisuuden suhteen viitaten samalla Sanna Marinin vuoden 2015 Ylen eduskuntavaalikoneessa antamaan lausuntoon, jonka mukaan Marin haluaa Suomeen lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.

Sanna Marin sanoo oheisella videolla miehelle ”en mä ole koskaan sellaista esittänyt” ja ”eihän kukaan meistä toivo, että turvapaikanhakijoita tulisi lisää”.

Ylen vaalikoneen Tulevaisuus-osion kohdassa kolme Marin kertoo olevansa ”jokseenkin samaa mieltä” vaalikoneen väittämään ”Suomen pitää ottaa suurempi vastuu EU:n alueelle tulevista turvapaikanhakijoista” kanssa.

Marin on täydentänyt vaalikonevastaustaan kommentilla, jossa hän toteaa, että ”Suomen tulisi ottaa vastaan nykyistä enemmän pakolaisia ja turvapaikanhakijoita”.

[/Yksiselitteisesti Sanna Marin jäi kiinni poliitikolle tyypillisestä toiminnasta eli valehtelusta äänestäjille.

Konsensus on demokratian tehokkaasti tuhoava perinnesuomalainen poliittinen kulkutauti, joka ehkäisee tehokkaasti kansalaisten parhaan mahdollisen edun mukaisen päätöksenteon.

Oululaispoliitikkojen enemmistön yhteinen slogan voisi olla – silmät ummessa unholaan.

Eipä silti, samalle sanonnalle on käyttöä kaikkialla Suomessa, jossa kansa on luottanut vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen valtaa ja mammonaa rakastaviin poliitikkoihin, jotka ovat valmiita myymään vaikka äitinsä, kun saavat sopivan tarjouksen.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-95207
18
Breaking Alternative News! / Vs: TRANSGENDER SEKOILU.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 13, 2019, 10:56:11 ip »

Aito avioliitto -yhdistykselle porttikielto opetusalan messuille

"Tämä ei ole tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta eikä suvaitsevaisuutta"


Educa-messut ovat johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma ja koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joten on  helppo ymmärtää, miksi lapsen oikeuksia, opettajien ja vanhempain kasvatusoikeuksia, sukupuolikäsityksen perusteita, avioliiton merkitystä sekä sanan- ja mielipiteenvapautta esillä pitävän Aito avioliitto -yhdistyksen osallistuminen Educa-messuille estettiin.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-95200
20
Yhdeksän puolue­johtajaa vastaa HS:lle, mitä tulisi tehdä, jotta seksuaali­rikokset saadaan kitkettyä Suomesta: tiukennuksia lakeihin ja lisää rahaa ennalta­ehkäisyyn

[/Pahoillaan olo maratoni jatkuu ja vastuun otosta, heidän itsensä luomasta tilanteesta EI TIETOAKAAN

Resurssien lisäämistä poliisille ja lakien tiukentamista. Sehän se toimii, kun samalla rajat on auki ja samaa mulatti sakkia lampsii maahan koko ajan lisää.

EIKÄ ASIALLE OLE AIKOMUSTAKAAN TEHDÄ MITÄÄN  >:( >:( >:( >:( >:(

Linkki.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005963765.html


Sitten vuorossa Helsinki ja poliitikot pahoittelee, muta eivät edelleenkään edes yritä tehdä asialle mitään, jolla olisi todellista vaikutusta !!!!!
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10