Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
"Ajatuskirppis" - Lajittelematonta neroutta ja aivosaastetta / Vs: PISTETÄÄN TÄMÄ TÄNNE !
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 16, 2018, 01:43:36 ip »
Jonkin sortin aivoitushan se on tämäkin !!!!

[/Poliittisesti väärät vaatteet kiellettiin Saksassa rakennusmiehiltä

[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-67521
32
Breaking Alternative News! / MV LEHTI ON TAAS LOPETTANUT !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 15, 2018, 10:25:48 ip »
Mul on nyt niin pahasti menny hermo.. et Mv on nyt kiinni. perustakaa oma lehti! mun rahoja ei tohon enää tuhlata, et saan vaan paskaa.

[/Helppo tietysti huudella täältä näppiksen takaa, mutta ei kai hän ole muuta juuri voinut odottakaan ??

No. Establistementti otti sitten lopulta selkävoiton MV julkaisusta, ellei sitten joku jatka toimintaa.

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjcnO3ayIjbAhWoq1QKHYTyAJUQFghBMAg&url=https%3A%2F%2Fvk.com%2Fmvlehti&usg=AOvVaw10Zesvpz398ts1nlf9VKMX
33
Niin kuin sanottua. Kun alkunsa saa, niin lopulta leviää kaikkialle kuin syöpä !!!

[/Naisten etujärjestö vaatii Spotifyta poistamaan artisteja soittolistoiltaan – Muun muassa Red Hot Chili Peppers, The Eagles ja Eminem mainittu.

Linkki.
http://www.soundi.fi/uutiset/naisten-etujarjesto-vaatii-spotifyta-poistamaan-artisteja-soittolistoiltaan-muun-muassa-red-hot-chili-peppers-the-eagles-ja-eminem-mainittu/

34
Uskonnot ja uskomukset / Vs: ISLAMIN VAARA !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 14, 2018, 02:17:48 ip »
35
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / SUOMEN VALTION MATU BISNEKSET !!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 14, 2018, 02:12:17 ip »
Forenom-sijoitus on valtion veronmaksajien näkökulmasta katsottuna hieman erikoinen, sillä Forenom on saanut voittoja turvapaikanhakijoiden majoitusbisneksestä. Turvapaikkamajoituksen rahat tulevat suoraan Suomen valtion budjetista.

Suomen valtion politiikka. SUOSI MATUA, KUSETA SUOMALAISTA  >:( >:(

Linkki.
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/suomen-valtion-taysin-omistama-yhtio-sijoitti-yritykseen-joka-tekee-rahaa-turvapaikanhakijoiden-majoittamisella/
36
Tottahan toki APPLEKIN osallistui sensuuri talkoisiin. Sinällään taida olla mikään uutinen, sill jo viime vuonna APPLEN toimitusjohtaja ja puppelipoika TIM COOK osallistui kiinassa intenet konferenssiin ja kehui siellä KIINA INTENET SENSUURIN maasta taivaisiin !!

SIONISTIEN ajatuspoliisikin on tyytyväinen uuteen SPOTIFYN sensuuri ja ajatuspoliisi toimintaan !!!

[/[We were happy to consult with @Spotify to help them create effective guidelines on #hateful content.

[/Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjQ6uvRyoPbAhUFkVQKHeyYBDQQFghAMAU&url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FADL_National%2Fstatus%2F995002258147471361&usg=AOvVaw2aKJ9dU2vJtBWPHApPBGXy
37
Breaking Alternative News! / SPOTIFY:n UUSI MARXISMI LINJAUS JA SEN ENSIMMÄISET KOHTEET !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 11, 2018, 04:12:48 ip »
SPOTIFY on nyt liittynyt virallisesti marxistien joukkoon. Tosin tarvitseeko tuota juuri ihmetellä. Yhteistyö kumppani on KOMMARI KIINASTA ja perustajat ovat ruotsalaisia, joten loppu onkin jo arvattavissa !!!

Mukana ''sääntöjen'' kehittelyssä on kunnon lista marxisti organisaatioita !!

[/ worked together with several advocacy groups to determine its definition of hate content, including The Southern Poverty Law Center, The Anti-Defamation League, Color Of Change, Showing Up for Racial Justice (SURJ), GLAAD, Muslim Advocates and the International Network Against Cyber Hate.


"Hate content is content that expressly and principally promotes, advocates, or incites hatred or violence against a group or individual based on characteristics, including, race, religion, gender identity, sex, ethnicity, nationality, sexual orientation, veteran status, or disability," the policy reads.


[/Eli, viesti on selvä. Ellet ole hiljaa listalla mainituista asioista ja tue marxistista agendaa, olet ulkona !!!

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjs3uyX7_3aAhWiiqYKHWVYBPUQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.billboard.com%2Farticles%2Fbusiness%2F8455375%2Fspotify-removes-r-kelly-music-playlists-new-hate-content-conduct-policy&usg=AOvVaw3ANXwPX-IvRrj8xHTdgKpF


Aivan kuin syövällä, myös marxismilla on tapana levitä lopulta kaikkialle. Eikä tässäkään tapauksessa asian laita ole mitenkään erilailla !!!

[/Pandora no longer promoting R. Kelly's music one day after Spotify does the same

[/Linkki.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjs45Skwv7aAhXH0aYKHU7vANQQFgg2MAI&url=http%3A%2F%2Fwww.cbsnews.com%2Fnews%2Fpandora-no-longer-promoting-r-kelly%2F&usg=AOvVaw3iIyc0dfH5rw9yAxdPQZXX
38
Uskonnot ja uskomukset / RUOTSIN HALTUUNOTOSSA EI SAA KESTÄÄ 20 VUOTTA.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 11, 2018, 01:19:26 ip »
Luennoitsija nuorille muslimeille Ruotsissa: "Olemme Ruotsissa ainoastaan levittääksemme islamia!"

[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-67200
39
Breaking Alternative News! / Vs: KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ !!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 11, 2018, 01:01:46 ip »
Miksi ylioppilaskunta levittää stereotypioita pohjoisesta, palautteissa kysyttiin. Miksi ylioppilaskunta osallistuu saamelaiskulttuurin hyväksikäyttöön? Olisi suotavaa osoittaa Oulussa opiskelevien saamelaisten kulttuuria kohtaan sen ansaitsemaa kunnioitusta. Tämä ei ole kunnioittavaa, kerrottiin. Tämä on kulttuurista omimista.

Että sellaista pelleilyä !!!

Juolahti tuossa muuten mieleen, että kun puhutaan kulttuurillisesta omimisesta, niin montaakohan valkoisten keksimää, kehittämää ja valmistamaa asiaa/hyödykettä nämäkin jänkän jodlaajat oikein käyttävät arkipäivässään ??

Esim. vaikkapa auto, moottorikelkka, tai ylipäätään kaikki arkipäiväistä elämää helpottavat asiat. Joten olisiko aihetta pistää partio pystyyn ja käydä hakemassa kaikki valkoisen kulttuurin keksimät jutut pois näiltä joikaajilta ja tuumia lähtiessään, että tuossa on poro ja sen perässä kelkka, joten ei kun menoksi sinne persreikään mistä olette ulos ryömineetkin ja pysykää siellä !!!!

Jos kerran puhutaan kulttuurillisesta omimisesta, niin eiköhän se kuulu silloin toimia kumpaankin suuntaa ???

Linkki.
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/jos-lastenohjelman-intiaani-on-kultturista-omimista-onko-sita-myos-jooga-tama-on-nyt-vahan-ongelmallista/[Naisopettajat sorsivat poikia!

[/Radikaali femakot vauhdissa !!!

tytöt saavat onnistumisistaan parempia kouluarvo­sanoja kuin pojat, mutta sukupuolten väliset erot supistuvat, mikäli kokeet arvioidaan nimettömästi.

 Taustalla ovat opettajien asenteet. Jos oppilaan synnynnäinen persoonallisuus ja käytös eivät miellytä, eivät numerotkaan vastaa osaamista. Käytännössä tyttöjen käytös sopii yleensä poikia paremmin koulun odotuksiin.

 Myös opettajan sukupuolella on väliä. Poikien arvosanat paranevat, jos osaamista arvioi mies. Eli mitä ilmeisimmin suomalaiskouluissa lisääntyneet erot tyttöjen ja poikien koulumenestyksen välillä liittyvät ennen kaikkea opettajakunnan naisistumiseen - eivät niinkään poikiin tai tyttöihin itseensä.


[/Linkki.
http://www.oikeamedia.com/o1-67209
40
Israel ja sionismi / WHO DOES THE US MILITARY FIGHT FOR? KEN O'KEEFE.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Toukokuu 10, 2018, 11:50:25 ip »
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10