Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21

Our manifesto to save Europe from itself
Thomas Piketty

Ja mitäpä kerätyillä veroilla sitten rahoitettaisiin ?

Muun muassa.

the financing of the reception and integration of migrants.

Yllätyitkö ?

Ja pahemmaksi käy !!

we propose the creation of a European assembly. This will enable these new European taxes to be debated and voted as also the budget for democratisation. This European assembly can be created without changing existing European treaties.

The assembly would, of course, have to communicate with the present decision-making institutions (in particular the Eurogroup in which the ministers for finance in the eurozone meet informally every month). But, in cases of disagreement, the assembly would have the final word.


Eli luotaisiin taas 1 ylikansallinen päätäntä elin, jolla olisi viimeinen sana yli kansallisvaltioiden  >:( >:(

Tämä kyseinen elin pystyisi määräämään veroja mielensä mukaan ja jos kansallisvaltio ei tähän taipuisi, niin silloin kyseinen elin yksinkertaisesti ohittaisi kansalliset päättäjät ja se siitä !!!

JA SITTEN LOPULLINEN ISKU KANSALLISELLE PÄÄTÄNTÄVALLALE JA VALTIOILLE.

Thus national elections will de facto be transformed into European elections. National elected members will no longer be able to simply shift responsibility on to Brussels and will have no other option than to explain to voters the projects and budgets they intend to defend in the European assembly. By bringing together the national and European parliamentarians in one single assembly, habits of co-governance will be created which at the moment only exist between heads of state and ministers of finance.

Kansalliset vaalit lakkautettaisiin ja jäljelle jäisi vain euro vaalit !!!

Hyvästi kansallinen päätäntä valta omiin taloudellisiin asioihin. Lopulta tämä tietysti johtaisi kansallisvaltioiden lakkauttamiseen kokonaan. Sitähän EU ajaa jo nyt !!!

Eipä juuri enää tämän selvemmin voi tuoda esille yhden liittovaltion perustamista ja tuo valtio olisi uusi SOSIALISTINEN EUROSTOLIITTO !!!!


Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjnluiSquPfAhXH3CwKHeAqCxcQFjAAegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Fcommentisfree%2F2018%2Fdec%2F09%2Fmanifesto-divided-europe-inequality-europeans&usg=AOvVaw1hGdi2dEGTHI9r6Eqkkg0wOli mikä oli ja tuli mikä tuli, mutta eu:sta tarvitsee päästä eroon, hinnalla millä hyvänsä, keinolla millä tahansa !!!

WEMOVE.EU sivustolla keräävät oikein nimiä tämän sekoilun tukemiseksi. Itsellennikin tuli postia sieltä, jolla vonkuivat allekirjoitusta hankkeeseensa.

Ei tipu !!!


Thomas Piketty Pens Communist Manifesto for 21st Century

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi5-___tOPfAhVEdCwKHe5_BqkQFjAJegQIABAB&url=https%3A%2F%2Fwww.forbes.com%2Fsites%2Fkeithweiner%2F2014%2F05%2F31%2Fthomas-piketty-pens-communist-manifesto-for-21st-century%2F&usg=AOvVaw2d3nnn9om2beHoMtkR9v01

22
Terroristijärjestö Antifa saksalaispoliitikon murhayrityksen takana

Julkaistu 10.01.2019 07:28, 3189 lukukertaa
Suomessakin vaikuttava ja eduskuntatason luottamusta nauttiva terroristijärjestö Antifa on ilmoittanut ottavansa vastuun Vaihtoehto Saksalle -puoleen kansansedustaja Frank Magnitzin murhayrityksestä.

lLinkki.
https://mvlehti.net/2019/01/10/terroristijarjesto-antifa-saksalaispoliitikon-murhayrityksen-takana/
23


Against hate -projekti

Against Hate -hankkeen tavoitteena on viharikosten ja vihapuheen vastaisen työn kehittäminen. Hankkeen toiminta keskittyy viharikosraportoinnin kehittämiseen sekä viranomaisten, erityisesti poliisin, syyttäjän, tuomareiden viharikosten ja vihapuheen vastaisten toimintavalmiuksien vahvistamiseen sekä viharikosten uhrien tukemisen kehittäminen.

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiD_MieieLfAhULjiwKHRycAI0QFjAAegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Foikeusministerio.fi%2Fhanke%3Ftunnus%3DOM005%3A00%2F2018&usg=AOvVaw3bfN7APEx95i8djhW90dZ1


Touhu on kuin NEUVOSTOLIITOSSA !!!

Mikään muu ei kiinnosta kuin ''vihapuhe'', mitä ei tietenkään ole edes olemassa, niin kuin kaikki aivoilla varustetut tietävät ja ymmärtävät.

Jopa oikeusministeriä leikkivä Antti Häkkänen myöntää, ettei sellaista ole olemassa. Tämänkin kiertelemällä ja kaartelemalla.

Onko vihapuheesta tarkoitus tehdä juridinen rikos?

- Ei, Häkkänen vastaa oitis.

- Suomessa on perustuslaillinen periaate siitä, että se mikä rangaistavaksi säädetään, pitää pystyä tarkasti määrittämään rikoslakiin. Sen takia olisi aivan äärimmäisen vaikeaa määrittää vihapuhetta jotenkin yleiseksi rikokseksi.

Jos vihapuhetta lähdettäisiin sorvaamaan rikokseksi, oltaisiin sananvapauden kanssa kaltevalla pinnalla, oikeusministeri ajattelee

Oltaisiin sananvapauden kanssa kaltevalla pinnalla. Eikohän suomessa ole oltu sananvapauden suhteen kaltevalla, jyrkällä sellaisella jo pitkään.

Tuomioistuimet lätkii kansalaisille tuomioita vihapuheesta, jota ei ole edes lainsäädännössä. Joten eiköhän siinä jo olla aika kaltevalla pinnalla jo valmiiksi !!!!

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiy4576h-LfAhUDp4sKHX3xA2YQFjAAegQICRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fpolitiikka%2Fa%2F201808142201136633&usg=AOvVaw1XGe-KvWHWCgZT3XfcFIey
24
Yksi Oulun seksuaalirikoksen uhreista menehtyi oman käden kautta

[Oulun poliisi, valtamedian säestyksellä, valehteli taannoin siis päin naamaa yleisölle kertoessaan, että tällaista olisi poliisin tiedossa. Viranomaisilla ja valtamedialla paletti on nyt todella pahasti sekaisin. Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä.

[/Veri on SIPILÄN, ORVON, KOKO HALLITUKSEN, VIRKAMIESTEN JA POLPON KÄSISSÄ !!!!!!!!!!!

Linkki.
https://pt-media.org/2019/01/09/yksi-oulun-seksuaalirikoksen-uhreista-menehtyi-oman-kaden-kautta/?fbclid=IwAR0MUwdzAvEMQT0h3s6tI94Atnv-Wmd_irXiU1JAgcMvTmPVPWu5Le8IOfc


[/Mutta polpolla on täysin eri huolen aiheet, kuin esim. lasten raiskaamiset !!!!

Oulun PolPo pahoillaan: tunkeutujat eivät enää uskalla lorvailla ostoskeskuksessa.

[/Linkki.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8afea5df-0421-4acf-9f14-454a0590b9c2

[/Ihan vielä videon tekivät. Nyt vuosi tuhantinen naisten ja lasten kohteleminen koiraakin huonommin varmasti tulee loppumaan  :'( :'( :'( :'(

[/Suomen PolPo (poliittinen poliisi) yrittää kiillottaa julkisuuskuvaansa, jota maahantunkeutujien synnyttämä rikosaalto on loannut pahoin. Poliisi on antanut tunkeutujien raiskata ja pahoinpidellä suomalaisia lähes vapaasti samalla, kun ennaltaehkäisevä poliisityö kohdistetaan Internetin maahanmuuttokriittisiin ”vihapuhujiin”.

[/Linkki.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005959601.html
25
Breaking Alternative News! / Vs: LUKEMISEN ARVOINEN KIRJA !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 10, 2019, 02:19:05 ap »
[
YK jatkaa kampanjaansa sananvapautta vastaan - nyt tähtäimessä Hege Storhaug

Uuskommunistiset tahot yrittävät saada Hegeä ja hänen islam-kirjaansa YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa.

[/YK on ottamassa yhä suurempaa roolia sekä konkreettisia askelia sananvapauden rajoittamiseksi ja ylikansallisten totalitarististen rakenteiden luomiseksi.

[/NEW WORLD ORDER. Uutta maailman järjestystä rakennellaan, sitomalla kansallisvaltiot toteuttamaan ylikansallisen(YK) järjestön kirjoittamia mielivaltaisia ''sopimuksia''(GCM - PAKOLAISSOPIMUS, AGENDA 21 / 2030), joita sitten eri maiden maan ja kansanpetturi poliitikot allekirjoittelevat ja näin luovuttavat kansallisen itsemääräämisoikeuden tahoille, joihin kansalaisilla ei ole minkäänlaista sanomista vaaleilla tai muutenkaan !!!!

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-94815
26
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SOTE KUSETUS !!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 09, 2019, 11:53:42 ip »
Yksityiset terveysfirmat saamassa lisää tilaa kiireettömissä leikkauksissa – Oppositio poltti päreensä: "Kaverikapitalismin huipentuma"

Hallituksen lakiesitystä kuvailtiin kaikkien aikojen vedätykseksi.

[/Sote kusetuksessa ei ole ikinä ollutkaan muusta kyse kuin massiivisesta veromaksajien rahojen puhalluksesta yksityiselle sektorille !!!!

Uudessa laissa ehtona olisi, että potilas voidaan siirtää puolessa tunnissa jatkohoitoon keskussairaalaan, jos tälle tulee komplikaatio.

[/Hienoa. Yksityisellä puolella ryssitään ja sitten siirretään komplikaatioiden hoito julkiselle puolelle pois käsistä ja bisnestä haittaamasta.

Suomalainen erikoissairaanhoito on kuuden miljardin euron taloudellinen kokonaisuus

[/Pelkkä erikoissairaanhoito 6 miljardia. Siihen päälle muu sairaanhoito, niin ollaan aika mojovassa luvussa.

Kunnon kokoluokan verorahojen puhallus !!!

Eikös tämä juuri ole sosialismia ja sosialisointia parhaimmillaan ?  Ensin sosialisoidaan / maksatetaan kustannukset veronmaksajilla ja sitten yksityistetään voitot ja siirretään ne ohi verotuksen veroparatiiseihin.

Härskiä on touhu. Ei edes Härski Hartikaisen härskiys pärjää tälle touhulle !!!!  Ja, kun vaalit taas on edessä piakkoin, niin tulemme taas näkemään, että nämä samat kusettajat pääsevät eduskuntaa ja samat puolueet kiikkuu lopulta hallituksessa.

Lopputulos taitaa tosin olla 1 ja sama, kuka siellä on  :'( :'( :'( :'(

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10589031
27
[
Watch: Shocking footage shows how police officers get attacked by ‘Arabs’ in Berlin

Linkki.
https://voiceofeurope.com/2019/01/watch-shocking-footage-shows-how-police-officers-get-attacked-by-arabs-in-berlin/

 
28
The priority of the state and the media has been to protect Islam from criticism – Anne Marie Waters

[/Linkki.
https://voiceofeurope.com/2019/01/the-priority-of-the-state-and-the-media-has-been-to-protect-islam-from-criticism-anne-marie-waters
29
Israel ja sionismi / Vs: MIELIPIDERIKOLLINEN MONIKA SCHAEFERIN HAASTATTELU VANKEUSAJAN...
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Tammikuu 08, 2019, 11:38:08 ip »
– Tämä kansa, jota emme saa kritisoida, on itse asiassa kaikkein suurin vihaaja itse. Se kuitenkin projisoi tämän vihan meihin ja kääntää kaikki ylösalaisin.

[/– En anna heidän koskaan hiljentää itseäni, päinvastoin. Tulen jatkamaan valon ja totuuden levittämistä jatkossakin. Se tosiasia, että he laittoivat minut telkien taa yhden videon takia, jolla pyydän kuolleelta äidiltäni anteeksi sitä, että syytin häntä jostain sellaisesta, johon hänellä ei ole ollut osaa eikä arpaa, osoittaa harvinaisen selvästi heidän valehtelevan. Mitä vihaa muka minun ajamassani asiassa on? Totuutta ei sitä paitsi tarvitse lailla suojella. Se puhuu sen sijaan aina itsensä puolesta.

[/Linkki.
https://www.vastarinta.com/ajatusrikollinen-monika-schaefer-en-anna-heidan-koskaan-hiljentaa-itseani
30
Taiwan president calls for international support to defend democracy

[/“We hope that the international community takes it seriously and can voice support and help us,” Tsai told reporters in Taipei, referring to threats by China to use force to bring Taiwan under its control.

If the international community did not support a democratic country that was under threat, “we might have to ask which country might be next?” Tsai added.

[/Älä rouva presidentti ole huolissasi, sillä SUOLI SAULI NIINISTÖ SUOMESTA menee pian vierailulle Kiinaan ja takaan, että kyllä SUOLI SAULI antaa KIINAN KOMMAREILLE täyslaidallisen sitä itseään ja tekee selväksi, että ei tälläinen touhu käy laatuun  :P :P :P :P :P :P :P :P

Linkki.
https://www.reuters.com/article/us-taiwan-china/taiwan-president-calls-for-international-support-to-defend-democracy-idUSKCN1OZ058?il=0
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10