Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
Väitös: Miehiin kohdistuva sukupuolisyrjintä on Suomessa yleistä

HTL Pasi Malmin tutkimuksen perusteella lähes kaikki suomalaiset miehet joutuvat kokemaan elämänsä aikana sukupuolisyrjintää. Miehiin kohdistuva syrjintä kuitenkin sivuutetaan virallisessa tasa-arvopolitiikassa lähes systemaattisesti.

[/Linkki.
https://www.ulapland.fi/news/Vaitos-Miehiin-kohdistuva-sukupuolisyrjinta-on-Suomessa-yleista/43nvsi43/18a96660-4b53-41f8-88ac-3676f0c49e68
22
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: KOKOOMUS ON KOMMUNISMIA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 30, 2018, 07:37:24 ip »
Mykistävän typerää sananvapauden sensurointia

[/[Viime viikolla järjestetyssä ja maahanmuuttajien kotouttamiseen liittyvässä ”Integration 2018” -tapahtumassa hän paljasti, että kokoomuksen ministerien perustamassa ”vihapuheen vastaisessa hankkeessa” suunnitellaan anonyymin nettikeskustelun kieltämistä. Mykkänen vaatisi käyttäjien toimivan omalla nimellään sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.

Kenenkään ei kannata uskoa, että Mykkäsen kannanotossa olisi kyse mistään lasten oikeuksista. Lapsikortti on jälleen pelkkä veruke, jolla Euroopan unioniin kohdistuvaa poliittista arvostelua koetetaan riipiä pois nettilangoilta.

[/Katsokaa vain, kun eduskuntavallit 2019 tulee, niin vaalikarjan joukosta löytyy takulla tarpeeksi tolloja, jotka äänestää tämä kommarin uudelleen eduskuntaan  :'( :'( :'( :'(

Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-84303
23
Timo Soinin räikeä takinkääntö ja kansan pettäminen

[Härskimpää ukkoa ei liene olemassa. Kusetti puoli miljoonaa kansalaista äänestämään suuria sanoja ja tyhjiä puheita.

Erittäin riipivää, että monet maahanmuuttokriittiset poliitikot ovat Soinin vankina ja antavat hänelle tekohengitystä, kun pitäisi joko livetä tai ottaa LETKUT IRTI.

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/09/27/timo-soinin-raikea-takinkaanto-ja-kansan-pettaminen/Kun katsoo nykyistä perse-suomalaisten touhua ja varsinkin Jussi Halla-ahon kohdalta, niin ei voi välttyä ajatukseltä, että taas mennään samaa rataa kuin SIKA SOININ aikaan.

Toinen asia, mikä kannattaa muistaa on se, että ne jotka ovat nykyisin perse suomalaisissa, olivat siellä jo SIKA SOININ aikaan ja mukana SIKA SOININ ohjailemassa ja tehdyssä kusetuksessa !!!!!

Jussi Halla-ahon kohdalla hänen suomen ja suomalaisten vastaiset toimet ovat jatkuneet EU PARLAMENTISSA !!!

[Jussi Halla-aho äänesti EU-parlamentissa sananvapauden rajoittamisen puolesta

"Päätöslauselma lupaa oikeustoimia ja rahavarojen jäädytyksiä EU-kriittisille tahoille ja medioille."

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/09/28/jussi-halla-aho-aanesti-eu-parlamentissa-sananvapauden-rajoittamisen-puolesta/


Miksi Halla-aho kannattaa Suomelle haitallisia asioita europarlamentissa?
PS:n europarlamentin jäsenet Jussi Halla-aho ja Pirkko Ruohonen-Lerner kannattavat europarlamentissa Suomelle haitallisia asioita.


Linkki.
https://mvlehti.net/2018/09/28/miksi-halla-aho-kannattaa-suomelle-haitallisia-asioita-europarlamentissa/
24
Tätä voi jo kannattaakin täydestä sydämestään !!!

[/["Poliisi saisi keskittyä ottamaan kiinni oikeita rikollisia sen sijaan, että valvoo kansalaisten kirjoittelua", Tavio sanoo.

[/Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-84017
25
Politiikka - Puolueet, kunnallispolitiikka ja valtiovalta / Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 28, 2018, 02:51:11 ip »
Suomi otti taas askeleen syvemmälle Poliisivaltio kehityksessään !!!

Hovioikeus(DEMLAOIKEUS)päätti, että pohjoismainen vastarintaliike lakkautetaan mm. hyvien tapojen vastaisena !!!

Hyvien tapojen vastaisena ????

Koko termi on yhtä sekava ja tolkuton kuin esim. vihapuhe. Noiden määritteiden alle voi laittaa mitä tahansa.

Poliisi on vaatinut PVL:n lakkauttamista juuri mm. hyvien tapojen vastaisena, mikä itsessään on helvetin ironista, sillä poliisi on itse täysin politisoitunut ja korruptoitunut, mikä ei tietenkään ole hyvien tapojen vastaista, kun kyseessä on pollisi.

tai puhumattakaan politiikkojen hyvistä tavoista, kuten eräs ns. kansanedustaja nimeltä Jani Toivola. Jonka talouskusetuksia tuli ilmi jatkuvalla syötöllä, koskien asumis ja taksi ajeluita.

Joista hän peräti sai peräti  vakavan huomautuksen(HUI KAMALA !!!!!) puolueensa(Vihreät)johdolta.

Suomen poliittinen, virkamies, poliisi ja NS. oikeuslaitos ei ole mitään muuta kuin Globalisteja kumartelevia, poliittisia huoria !!!!!!!!!!!!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10428598
Turun hovioikeus kielsi Vastarintaliikkeen – päätös ei lainvoimainen
 

Turun hovioikeus on päättänyt lakkauttaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston, koska poliittinen eliitti pitää kansallismielisyyttä sekä globalismin vastustamista ”hyvien tapojen vastaisena toimintana”. Tuomio ei ole lainvoimainen, joten Vastarintaliikkeen toiminta voi virallisesti jatkua.

Hovioikeus myös painottaa, että ”poliittisen tai muun yhteiskunnallisesti merkityksellisen keskustelun vapautta ei voida pitää ehdottomana”. Tämä on merkittävä kannanotto poliittisen sensuurin puolesta.

Edellisen mukaan valtaapitävät ja ns. oikeuslaitos voi hiljentää pakolla minkä tahansa yhteiskunnallisen keskustelun, jos se ei ole establismentin etujen mukaista !!!

Linkki.
https://www.vastarinta.com/turun-hovioikeus-lakkautti-vastarintaliikkeen-paatos-ei-lainvoimainen/#comment-145905[/UUSI TIEDUSTELULAKI – SUOMILAMPAAT HALUAVAT VÄHENTÄÄ OMIA OIKEUKSIAAN.

[/Kyynisesti tarkasteltuna kansastaan vieraantunut poliittinen johto näki Turun terrori-iskussa tilaisuuden lisätä niiden suomalaisten valvontaa, jotka vierastavat EU:ta, kannattavat kansallismielistä politiikkaa ja vastustavat globalistien masinoimaa siirtolaisinvaasiota. Vihamielisen eliitin "ratkaisuksi" tuli kuin yhdessä yössä kiireellinen tiedustelulaki, jonka avulla valtion tiedusteluelimet saisivat lähes rajattomat oikeudet valvoa ja urkkia poliittisesti epäkorrekteja kansalaisia.

[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/uusi-tiedustelulaki-suomilampaat.html


[/perustuslakivaliokunta pui asiaa vain päivää ennen alkanutta suuroperaatiota. Tästä syystä ei voi sulkea pois sitä todennäköisintä vaihtoehtoa, että operaatio Turunmaan saaristossa haluttiin toteuttaa siten, että se varmasti näkyy, kuuluu ja saa kansalaiset myötämielisimmiksi lakipaketille, joka toteutuessaan ajaa vahvasti poliisivaltiokehitystä eteenpäin.

[/Linkki.
https://www.vastarinta.com/tiedustelulait-saivat-lisapontta-turunmaan-saariston-operaatiosta
26
Israel ja sionismi / THIRD TEMPLE IN JERUSALEM: ZIONIST USING USING TRUMP, ALEX JONES...
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 27, 2018, 09:24:10 ip »
[Third Temple in Jerusalem: Zionists Using Trump, Alex Jones to Fulfill Bible Prophecy - Adam Green

[/[Adam Green from "Know More News" joins Henrik to talk about the rebuilding of the temple in Jerusalem, the third temple. America is being used by Zionists to manifest this biblical prophecy. We discuss Israels role in the New Global World Order and how both Trump and Alex Jones might be playing a part in creating a "Greater Israel."

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=KosAUH2JgCI
27
[Sisäministeriö pyytää kuntia varautumaan 80 000 turvapaikanhakijan tuloon

Vuodelta 2015, jolloin suomen matutus alkoi !!!

http://esaniemi0.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon
28
Breaking Alternative News! / Vs: KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ !!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! ſyyskuu 27, 2018, 01:59:26 ip »
Helsingin kaupunginhallitus kieltää "rasistisen toiminnan" tiloissaan

Nuorisojärjestö pitää yleisen sananvapauden rajoittamisen ohella ongelmana miten laveasti käsitettä "rasismi" tullaan tulkitsemaan.


Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-83918
29
Yle selvitti puolueiden maahanmuuttonäkemykset: Suurin osa lisäisi paperittomien palveluita – vain kaksi puoluetta kieltäisi naisilta burkat

[/Olipa vallien tulos ensi vuonna mikä tahansa, niin lopputulos on kansalaisten kannalta yhdentekevä.

Suomen matuttaminen jatkukoon ja kansa maksaa, kaikin mahdollisin tavoin !!!!

Mutta tuskinpa tälläkään on mitään vaikutusta aivopestyn vaalikarjan äänestys käyttäytymiseen.  :'( :'(

Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-10414751


YLEN KYSELY: MAAMME PUOLUEJOHTAJAT YK:N VAPAAN MAAHANMUUTTO-AGENDAN KANNALLA

Linkki.
http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/ylen-kysely-maamme-puoluejohtajat-ykn.html
30
Generation being born now is the last to be free – Assange in last interview before blackout

[/This generation being born now… is the last free generation. You are born and either immediately or within say a year you are known globally. Your identity in one form or another –coming as a result of your idiotic parents plastering your name and photos all over Facebook or as a result of insurance applications or passport applications– is known to all major world powers.

[/Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjvyreFhdfdAhUHCDQIHTEiCwsQFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fnews%2F438968-assange-last-interview-blackout%2F&usg=AOvVaw0FV5nvjzn0PUXiPlkKTJp6
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10