Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
2
VALEHTELIJA MIKÄ VALEHTELIJA !!!!

[/Video: Suomi vietiin euroalueeseen perustuslakia rikkoen Sauli Niinistön johdolla

[/Linkki.
https://mvlehti.net/2017/12/15/video-suomi-vietiin-euroalueeseen-perustuslakia-rikkoen-sauli-niiniston-johdolla/
3
Nämä hybridi vaikuttamis jutut ovat menneet jo ajat sitten täysin, reisille meni osastoon ja pressa ehdokas ja peräsuolen vinguttaja Pekka Haaviston syy olla tukematta nato kansanäänestystä on kyllä lajissaan taas 1 esimerkki siitä, että reisille menee.

Näyttää myös siltä, että Haavisto pitää kaikkia suomalaisia niin tolloina, etteivät ihmiset tunnista paskapuheita, kun sellaisiin törmäävät.

[/Pekka Haavisto tahtoo ”suojella” kansaa hybridivaikuttamiselta: Ei kansanäänestystä Nato-jäsenyydestä!

Tänä perjantaina Pekka Haavisto heräsi USA:n sotilasasiamiehen loistolukaalissa Kulosaaressa, kiiruhti eduskuntaa ja twiittasi hetki ennen täysistunnon alkua: ei kansanäänestystä hybridivaikuttamisen välttämiseksi.

[/Linkki.
https://twitter.com/Haavisto/status/941396715034304513?s=09
4
Sonnan tuloa tuskin voi estää tulevaisuudessakaan, päinvastoin !!

Helsingin Sanomat rakentaa ikioman punavihreän kuplan
HS-Pravda kertoo tänään näin:

"Googlen Digital News Initiative -rahasto on myöntänyt Helsingin Sanomille 490 000 euron tuen uudenlaisen sisällön suosittelujärjestelmän kehittämiseksi.

HS kehittää koneoppimiseen perustuvan järjestelmän, joka oppii suosittelemaan erikseen jokaiselle lukijalle häntä kiinnostavaa sisältöä.

Järjestelmän erityinen päämäärä on välttää sisältökuplia – sosiaalisesta mediasta tuttua ilmiötä, jossa käyttäjä näkee vain omaa maailmankuvaansa myötäileviä aiheita.

Tätä varten hankkeessa rakennetaan järjestelmä, jonka avulla toimittajat voivat ohjata ja määritellä suosittelun painopisteitä journalistisin perustein."

Että silleen. Ikävä kyllä.


Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-49519
5
[Entinen muslimi: "Euroopan on aika luopua islamilaisesta maahanmuutosta!"

"Nämä miehet eivät pakene sotaa tai vainoa, he tuovat sen"


Jos keskustelet maahanmuutosta, sinua kutsutaan rasistiksi eikä sinulla ole oikeutta puhua siitä. Maahanmuuton kannattajat eivät koskaan peräänny riippumatta siitä, mitä faktoja tarjoat tai kuinka järkiperäisiä sinun argumenttisi ovat.

Näin kirjoittaa Shazia Hobbs Jihad Watchin "Islamilainen massamaahanmuutto: Meidän on valvottava, kenen annetaan tulla maahamme"-artikkelissaan.


Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-49509
6
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: POLIISI ON SIKA PASKA !!!!!!!!1
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Joulukuu 14, 2017, 01:46:54 ip »
Käräjäoikeus päästi nämä kyseiset paskanaamat kuin koirat veräjästä. Voitteko kuvitella ?? No asia tuli korjatuksi lopulta, mutta kuitenkiin...

ITÄ-SUOMEN hovioikeus tuomitsi torstaina kaksi kuopiolaispoliisia sakkoihin tapauksesta, jossa he olivat vieneet perusteettomasti miehen putkaan ja pahoinpidelleet häntä.

Linkki.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005489900.html
7
Uusi Maailmanjärjestys - "New World Order" / Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Joulukuu 14, 2017, 05:28:22 ap »
Video: Maisteri Mannermaa – EU-liittovaltio

Saattaa olla, että Suomi erotetaan EU:sta.


[/Linkki.
https://mvlehti.net/2017/12/14/maisteri-mannermaa-eu-liittovaltio/
8
Onko Sauli Niinistö sittenkin punakaartilainen?

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden ”suojelu” eli piilottelu viranomaisilta on hyväksyttävää Sauli Niinistön mukaan.


[/Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/presidentti-sauli-niinisto-hyvaksyy-laittomasti-maassa-oleskelevien-piilottelun-ihmisten-suojelu-lain-vastaista
9
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / Vs: NÄIN RUOTSISSA. MILLOIN SUOMESSA ?
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Joulukuu 14, 2017, 05:19:07 ap »
Läntisestä naapurinmaasta kertova Ylen pääuutinen tänään oli yhtiön verkkosivuiltakin löytyvä juttu Ruotsissa yritetään sopia maahanmuuttajien työllistämisestä – matalan palkan rinnalle tulisi mittava valtion tuki. Vaikka tv-uutisissa haastatellut suomalaiset asiantuntijat ja työmarkkinajärjestöjen edustajat eivät kannatakaan Ruotsin uutta työllistämismallia, on sen näyttävä uutisointi merkki siitä, että samanlaista mielettömyyttä tullaan aikanaan esittämään myös Suomessa. Tämä tulee tapahtumaan viimeistään siinä vaiheessa, kun maamme ulkomaalaisten osuus on sama kuin nyt Ruotsissa eli järkyttävät 25%. Ylen mukaan Suomessa on tällä hetkellä ulkomaalaisia 5% väestöstä, mutta määrä lienee todellisuudessa suurempi, koska tähän lukuun ei ole sisällytetty jo kansalaisuuden saaneita ulkomaalaisia kuten somaleja.

[/Linkki.
http://ylewatch.blogspot.fi/2017/12/ruotsi-hulluuden-mallimaa.html
10
Narkolepsia Risikolta lähtee taas !!

Tosin jo nykyiselläänkin suomen media on lähinnä hallituksen ja viranomaisten kusetuksia tukeva kusetus media !!

Sisäministeri Paula Risikko: miten media ehkäisisi yhteiskunnan polarisaatiota?

Sisäministeri Paula Risikko (kokoomus) on kutsunut pyöreän pöydän keskustelussa median edustajia sisäministeriön tehtäviin: miten median toimintaa tehostettaisiin yhteiskunnallisen ”kasvavan jakautumisen” ja ”polarisaation” ehkäisijänä.Jon Hellevig on määritellyt EU:n pyrkimyksen hiljentää kansalaiskeskustelut seuraukseksi EU:n sisäisistä ongelmista:

”Uudet itsenäiset puolueet haastavat perinteiset EU-myönteiset konsensuspuolueet sekä vasemmalta että oikealta. Ihmiset ovat kyllästyneet EU:n eliitin ohjelmaan maahanmuuttajien massatuontiin. Eurooppalaiset populaatiot ovat sotajalalla sitä vastaan, minkä he näkevät voimakkaana, vastenmielisenä vieraan kulttuurin tunkeutumisena ja Euroopan perinteisten arvojen hävittämisenä, alkaen uusista seksuaalisista tavoista ja poliittisesti korrektista halveksittavasta uuskielestä.”

Linkki.
https://mvlehti.net/2017/12/12/sisaministeri-paula-risikko-miten-media-ehkaisisi-yhteiskunnan-polarisaatiota/

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10