Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Ulkoministeri Timo Soini: “Ruotsin kruunu ja katolinen kirkko tekivät Suomesta Suomen”

Uuvatti ulkoministeri Timo Soini on pitänyt nolon juhlapuheen 21.8.2017 suurlähettiläskokouksessa- Soini painotti EU:n ja Yhdysvaltojen suhdetta, korosti Suomen ruotsalaista ja katolista syntyä, sekä torjui pakolaistulvan patoamisen turhuutena.


[/Linkki.
http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=365397&contentlan=1&culture=fi-FI

Linkki.
https://www.facebook.com/risto.volanen/posts/1473858519396639?pnref=story

Linkki.
https://www.academia.edu/31515036/Eurooppa_ennen_Suomen_synty%C3%A4._Rooman_perilliset_Euroopan_Ven%C3%A4j%C3%A4n_Yhdysvaltojen_ja_Islamin_universalismien_historiaa_uuden_ajan_konfliktien_taustana
2
“Rehellisyys on paras lääke moneen ongelmaan, jollaisena myös terrorismi tulee ymmärtää Suomessa. Asian suhteuttamiseksi kerrottakoon, että liikenteessä kuolee vuosittain noin parisataa ihmistä. Montako ihmistä kuolee vuosittain terroristi-iskuissa Suomessa?“, kirjoitti ilmeisen “suvaitsevainen” päätoimittaja Kari Angeria pääkirjoituksessaan

[/No, sitten !!!  Eihän tässä hätiä mitiä, kun on vielä matkaa auto-onnettomuuksissa kuolleisiin  :o :o

Mitäs nyt pienistä terroristin puukotuksista, silloin tällöin ??

Linkki.
http://www.iisalmensanomat.fi/news/seis-viha-stop-hyssyttely/comment-page-2/#comments
3
Terveys ja hyvinvointi / VACCINATION: THE HIDDEN TRUTH !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 22, 2017, 12:29:04 ap »
4
Videot, luennot ja dokumentit / FUTURE SCHOCK. (1972)
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 21, 2017, 09:55:50 ip »

'Future Shock' is a documentary film based on the book written
in 1970 by sociologist and futurist Alvin Toffler. Released in 1972,
with a cigar-chomping Orson Welles as on-screen narrator, this piece of futurism is darkly dystopian and oozing techno-paranoia.

[/Linkki.
https://www.youtube.com/watch?v=fkUwXenBokU
5
Vuoto, ei hakkerointi: uudet tutkimukset kumoamassa Venäjä-teorian

Yhdysvaltain vanhin yhtäjaksoisesti ilmestynyt ja luetuin liberaalina pidetty viikkolehti, The Nation, julkaisi 9. elokuuta Patrick Lawrencen artikkelin tutkimuksista, jotka kyseenalaistavat tiedusteluelinten, poliitikkojen ja median ruokkiman kertomuksen Venäjästä demokraattipuolueen kansallisen komitean (Democratic National Committee, DNC) sähköpostipalvelimen hakkeroijana.

[/Linkki.
https://vastavalkea.fi/2017/08/11/vuoto-ei-hakkerointi-uudet-tutkimukset-kumoamassa-venaja-teorian
6
Nyt on paljastunut muun muassa, että Suomen viranomaiset ovat pyytäessään virka-apua Interpolilta vedonneet Interpolin “Project BASIC” -projektiin.

Interpol kertoo Project BASIC -projektista sivullaan seuraavaa:


“Project BASIC kohdistuu maanpaossa oleviin henkilöihin, joita etsitään kansanmurhasta, sotarikoksista ja ihmiskuntaa vastaan kohdistuneista rikoksista. Tässä viitekehyksessä Interpol tekee yhteistyötä kansallisten viranomaisten ja kansainvälisten instituutioiden kanssa paikallistaakseen, pidättääkseen ja kehittääkseen tietoa tällaisiin rikoksiin epäiltyjä yksilöitä koskien.

[/Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/21/suomen-poliittinen-poliisi-ja-oikeuslaitos-antoivat-andorran-viranomaisille-vaaraa-tietoa/
7
NYT HALLITUKSEN SIAT SAIVAT KUNNON KÄSIKASSARAN LPBATAKSEEN JA AJAAKSEEN LÄPI KANSALAISTEN VAKOILUUN TARKOITETUN URKINTALAIN !!!!!!!!!!!

TÄLLÄISET TOIMET POLIITTISILTA JA VIRKAMIES TAHOILTA OSOITTAA HYVIN, MINKÄLAISISTA SIOISTA NÄISSÄ TYYPEISSÄ ON KYSYMYS JA MIKÄ NÄIDEN LAKIEN TODELLINEN TARKOITUSPERÄ ON !!!

Julkisen Sanan Neuvoston varajäsen, OTM, FM Niklas Vainio tekee Turun yliopistossa oikeustieteen tohtorin väitöskirjaansa yksityisyyden suojasta terrorismin torjunnassa. Oikeustieteen näkökulmasta hän on mitä parhain arvioimaan tiedustelulain perustelujen ongelmallisuutta, kun kirjoittaa Twitterissä:

”Turku-iskua käytetään tiedustelulaki perusteluna, vaikka Supon päällikkö sanoo, että tämä isku olisi ollut vaikea estää ennalta”.

Yhdysvaltojen tiedustelujohtajat ovat julkisesti tunnustaneet, että sikäläisen tiedustelulain avulla eivät ole onnistuneet yhdenkään terrori-iskun torjunnassa. Miten Suomessa paremmin? Eihän nyt Turun marokkolaisen tappajan maailmalla kadoksissa olevasta aatetoverista Suomi saanut mitään etukäteisvaroitusta naapurimaista, joissa on tiedustelulainsäädännössä suuremmat kyyläämisen valtuudet.

[/Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/20/miten-kymmenien-miljoonien-eurojen-tiedustelu-parantaisi-poliisin-poliitikkojen-ja-median-suvakkihurmion/
8
USKOMATONTA VITUN SAKKIA !!!!!!!!!!!!!!!!!

[/[Turun Sanomat teki suuren uutisen 18-vuotiaasta maahantunkeutujasta Ahmed Hosseinista, joka muka oli pelastamassa puukotettua naista.

Todellisuudessa “oikeistolainen” tyrehdytti naisen kasvoissa ammottaneen haavan verenvuotoa  Ahmed Hosseinin seisoessa tumput suorina vieressä!

[/http://mvlehti.net/2017/08/20/turun-sanomat-teki-valheuutisen-maahantunkeutuja-ahmed-hosseinista/

Linkki.
http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3622874/Puukottajaa+jahdannut+turvapaikanhakija+Jonkunhan+oli+pakko+auttaa

SITTEN ON TIETYSTI YLE TUUTTAAMASSA SYYTÄ SUOMALAISTEN NISKAAN !!!

Linkki.
https://yle.fi/uutiset/3-9786940


ENSIN VALEHDELLAAN, SITTEN UHRIUDUTAAN !!!!!!!!!!

Suvakit aloittivat hyökkäyksen Jussi Halla-ahoa ja MV-lehteä vastaan

MV-lehti julkaisi 20.8.2017 faktantarkistuksen Turun Sanomien valeuutisesta, eikä jutussa mainittu Turun Sanomien toimittajan nimeä. Myöskään Jussi Hallo-aho ei nimennyt toimittajaa. Pian tämä toimittaja viritti valtavan kampanjan MV-lehteä ja Jussi Halla-ahoa vastaan!


[/Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/21/suvakit-mobiloivat-hyokkayksen-jussi-halla-ahoa-ja-mv-lehtea-vastaan/[/[Vasarahammer: Turun terrori

Valtamediassa aloitettiin välittömästi kansan valistustyö, puukotusten uhreja auttaneista maahanmuuttajataustaisista tehtiin sankareita. Iskun tekijästä kirjoitettiin human interest -tarinaa, jolla pyrittiin kasvattamaan hänen uhristatusta.

[/Valtamediassa aloitettiin välittömästi kansan valistustyö, puukotusten uhreja auttaneista maahanmuuttajataustaisista (joista ainakin yksi oli Ruotsista saapunut turisti) tehtiin sankareita. Iskun tekijästä kirjoitettiin human interest -tarinaa, jolla pyrittiin kasvattamaan hänen uhristatusta.

[/Linkki.
https://vasarahammer.blogspot.fi/2017/08/turun-terrori.html
9
[Itseään kauhean hyvinä ihmisinä pitävä suomalainen niin sanottu vasemmisto kitkuttelee poterossaan ja rukoilee armonpaloja isoilta puolueilta kuten on tehnyt jo Suvi-Anne Siimeksen ajoista saakka.

Nykyinen vihervasemmisto on ajatusmaailmaltaan jokseenkin sama kuin edistyksellinen nuorkokoomuslaisten siipi oli 70-luvulla: kiva, kaikista kivaa ajatteleva idioottikerho, jolla ei ole mitään todellista annettavaa eikä mitään todellista halua ratkaista yhteiskunnan ongelmia.

Yhtään mielenosoitusta, vasemmistopuolueen suurta kampanjaa, tukikonserttia, ruoka-apua, majoitusapua tai kädenojennusta ei ole herunut yhdellekään suomalaiselle köyhälle. Neljästi kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneelle jo vuosia Euroopassa asuneelle ulkomaalaiselle löytyy jos jonkinlaista solidaarisuushäppeninkiä ja tukiverkostoa – yhdellekään suomalaiselle ei.

Linkki.
https://vastavalkea.fi/2017/08/18/suomalainen-muka-vasemmisto-putosi-kelkasta/
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10