Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
[Itseään kauhean hyvinä ihmisinä pitävä suomalainen niin sanottu vasemmisto kitkuttelee poterossaan ja rukoilee armonpaloja isoilta puolueilta kuten on tehnyt jo Suvi-Anne Siimeksen ajoista saakka.

Nykyinen vihervasemmisto on ajatusmaailmaltaan jokseenkin sama kuin edistyksellinen nuorkokoomuslaisten siipi oli 70-luvulla: kiva, kaikista kivaa ajatteleva idioottikerho, jolla ei ole mitään todellista annettavaa eikä mitään todellista halua ratkaista yhteiskunnan ongelmia.

Yhtään mielenosoitusta, vasemmistopuolueen suurta kampanjaa, tukikonserttia, ruoka-apua, majoitusapua tai kädenojennusta ei ole herunut yhdellekään suomalaiselle köyhälle. Neljästi kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneelle jo vuosia Euroopassa asuneelle ulkomaalaiselle löytyy jos jonkinlaista solidaarisuushäppeninkiä ja tukiverkostoa – yhdellekään suomalaiselle ei.

Linkki.
https://vastavalkea.fi/2017/08/18/suomalainen-muka-vasemmisto-putosi-kelkasta/
3
[Mauri Peltokankaan terveiset Turun terrori-iskuun syyllisille Orpolle ja Sipilällä (video)

"Suomi 100 Turku..... terveiseni päättäjille!"

Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/18/mauri-peltokankaan-terveiset-turun-terrori-iskuun-syyllisille-orpolle-ja-sipilalla-video/

4
VITUN RISIKON HUORA NOSTAHAN  ORVON JA SIPILÄ JA JA MUIDEN POLIITIIKKO PASKIASTEN KANSSA ''PAKOLAISKIINTIÖÄ'' !!!!!!!!!!!!!!

TÄMÄ VERI ON NÄIDEN POLITIIKKO MULKKUJEN KÄSISSÄ !!!!!!!!!!!!!!!!

Nyt nämä politiikko mulkut ja poliisi saivat todelliset tekosyyn ja perustelun saada kansalaisten vakoiluun tarkoitetun urkintalain läpi nopeutettuna prosessina !!!!!!!!!

VITUN PASKIAISET !!!!!!!!!!!

JOKA VITUN IKINEN ORPO, SIPILÄ, RISIKKO SEINÄÄ VASTEN JA LATI PÄÄHÄN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkki.
[/Video: Turun terroristi huutaa Allahu akbar

Kyllä suvakit ja Arkadianmäen idiootit ovat iloisia, kun Suomesta uutisoidaan maailmanlaajuisesti!

[/Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/18/video-terroristi-huutaa-allahu-akbar/

Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/18/video-poliisi-ottaa-turun-allahu-akbaria-huutaneen-puukottajan-kiinni/

ALLA OLEVASSA JUTUSSA KUVA TEON TEHNEESTÄ ISLAMISTI PASKASTA !!!!!!!!

Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/18/islamistit-tappoivat-turussa-kaksi-ihmista/
5
Valtaapitävät ovat todella peloissaan, että kansa kääntää heille ja heidän valheilleen selkänsä, joten ratkaisuna nähdään sama vanha ilmiö, LISÄÄ VALTUUKSIA JA ORGANISAATIOITA VAKOILEMAAN JA KYTTÄÄMÄÄN KANSALAISIA !!!!!!!!!!!!

[/Laki reservipoliiseista korvaisi nykyisen täydennyspoliisilain, joka edellytti poikkeustilaa.

[/Reservipoliiseja taas voi käyttää toimimaan kansalaisia vastaan ilman poikkeustilaa !!!!!!!

2000-3000 reservipoliisia torjumaan kyber- ja hybridiuhkia.

[/2000 - 3000. Suomessa on poliisejaa reilu 7000 ja nyt hallitus ja poliisi aikoo saada 2-3 tuhatta lisäpaskiaista kyttäämään kansalaisia !!!!!!!!

Kiinnostaisi kovasti tietää, että kuinka näiden reservipoliisien toiminnan laillisuutta aiotaan valvoa, kun nykyiselläkään poliisin toiminnan saaminen kuosiin siten, että noudattaisivat lakeja ei näytä onnistuvan, sen enempää kuin kiinnostakaan, tahoja joiden pitäisi valvoa poliisin toimien laillisuutta !!!!

Vaikuttaa siltä, että valtaapitävät tahot, kuin myös niitä suojelevat tahot, alkavat olla lähes vainoharhaisessa tilassa, kun koko ajan pusataan lakeja, sekä perustetaan kaiken maailman organisaatioita kyttäämään kansaa !!

Toivoa tietysti voisi, että henkilöt joita tähän kyseiseen reservipoliisiin halutaan värvätä, olisivat sen verran valveutuneita, sen suhteen mitä suomessa on tapahtumassa ja mihin tällä touhulla pyritään, eli toisin sanoen henkilö jota halutaan värvätä tähän kansalaisten kyttäämiseen tarkoitettuun porukkaan, kieltäytyisi kunniasta ja pitäisi itsensä ihmisenä, sen sijaan, että liittyisi polpoon = Poliittinen poliisi !!!

Linkki.
http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_ja_puolustusvoimat_yhteistyohon_reservipoliisijarjestelman_kehittamisessa_62709
6
Median ongelma on siis sen kanssa, että Trump kieltäytyy toistelemasta poliittisesti korrektia, valheellista ja valtamedian tuottamaa tarinaa.  Jatkuvasti epärehelliseksi syytetty presidentti onkin nyt medialle liian rehellinen.

Jälleen kerran kävi selväksi, että “luotettavalle medialle” totuus ei ole sitä, mikä on todistettavissa, vaan sitä, mikä sopii heidän aatemaailmaansa.

Linkki.
http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2017/08/valtamedian-valeita-viikon-varrelta.html
8
Ulkomaat - keskustelua ajankohtaisista aiheista / VASEMMISTO VÄKIVALTA !!!!
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 18, 2017, 02:19:57 ip »
”Minun yleisvaikutelmani on, että se ei ole tämä mielenosoitus, joka aiheuttaisi vaaraa järjestykselle ja turvallisuudelle. Tulemme varmasti saamaan mellakoita mielenosoituksen ympärille. Mutta siihen syyllistyvät ensisijaisesti ns. vastamielenosoittajat. Niin meidän juttumme on pysyä keskellä ja pitää puolet erillään toisistaan sekä varmistaa, että molemmat saavat toimia”.

[/Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/17/suur-goteborgin-poliisipaallikko-nord-aarivasemmisto-on-se-joka-aiheuttaa-ongelmia/
9
“Mielipiteitä ei kai ole tapana oikaista. Eikä ole tarvettakaan. Miksipä olisi”, kirjoittaa toimittaja Henripekka Kallio.

[/Linkki.
http://mvlehti.net/2017/08/18/lannen-median-toimittaja-syyttaa-kansallismielisia-kaasuiskusta-monikulttuurikeskukseen/
10
Kotimaa - keskustelua ajankohtaisista aiheista / SATUDARAH MC FINLAND.
« Uusin viesti kirjoittanut sylettää !!! Elokuu 18, 2017, 02:05:28 ip »
Maahantunkeutujia jäsenikseen ottava Satudarah MC on brutaali rikollisjärjestö

Satudarah MC -moottoripyöräjengin jäsenten epäillään syyllistyneen törkeisiin omaisuus-, väkivalta- ja kiristysrikoksiin.
[/s

[/Linkki.
http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_epailee_useita_satudarah-moottoripyorajengin_jasenia_vakavista_rikoksista_62702
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10