Kirjoittaja Aihe: MAAILMAN SUURIN JÄRJESTÄYTYNEEN RIKOLLISUUDEN JA TERRORISMIN ORGANISAATIO : USA.  (Luettu 7250 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
Lähi-itä, öljy, huumekauppa, laittomat asekaupat, terrorijärjestöjen luominen, rahoittaminen, koulutus, loputon kansalaisten vakoilun sekä valvomisen lisääntyminen(muka meidän turvallisuuden nimissä) jatkuvat sodat ja tekosyyt komennella ja sortaa muita maita, sekä tuhotut kansalaisoikeudet usa: ssa/ euroopassa esim usan sanelema yk lauselma koskien isis terroristi järjestöä, jota käytetään tekosyynä mm. kaventamaan kansalaisvapauksia. Tuhotyö, jota mm. sauli niinistö tukee !!


Ei voi kuin ihmetellä ja kysyä, että ovatko niin suomen kuin muiden maiden päätäjät ja viranomaiset täysin tietämättömiä näistä asioista vai onko kyse siitä, että ei ole rohkeutta/halua sanoa näitä asioita julki ääneen, koska tietää joutuvansa hankaluuksiin usa: n kanssa, joten on parasta pitää suunsa kiinni ja tehdä niinkuin usa haluaa, vaikka tietääkin tukevansa usa: n harjoittamaa maailmanlaajuista terrori ja impeurmi valta politiikkaa. ja sitä myöten valehtelevan edustamilleen kansalaisille jotka heidät on vaaleilla valinnut virkoihinsa, puhumattakaan siitä, että tuhoaa usa: n käskystä esim. suomalaisten perustuslailliset oikeudet nojaten syihin jotka ovat pelkkää valetta alusta loppuun.


WHO CREATED ISIS ?

GLOBAL RESEARCH.
Linkki.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Famerica-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group%2F5402881&ei=pRQ5VOGJFaq1ygOVm4HoDA&usg=AFQjCNE04WOujMMjfQsFrdTVV9TazSSEig
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 11, 2014, 02:08:35 ip kirjoittanut sylettää !!! »

Poissa Akseli

  • Täysjäsen
  • ***
  • Viestejä: 233
Tässä todisteita siitä ketkä pyörittävät ISIS:tä.
USA:s John McCain träffade ISIS ledning som massakrerar Yazidis i Irak
http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/971.html

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
Syyria: Yhdysvallat siirtää satoja ISIS-terroristeja Irakiin

Syyrian valtiollinen SANA-uutistoimisto raportoi, että Yhdysvalloilla on käynnissä laajamittaiset operaatiot ISIS-terroristien (Daesh) siirtämiseksi Syyriasta Irakiin, samalla kun amerikkalaisjoukot vetäytyvät alueelta.

Syyrialaismedian mukaan operaatioiden tarkoituksena on hävittää jäljet Yhdysvaltain roolista ISIS-terrorismin takana ja valmistella terroristien mahdollista myöhempää käyttöä toisaalla.

Yhteensä Irakiin siirrettyjä ISIS-terroristeja kerrotaan olevan satoja, joissa on mukana myös terroristien perheiden jäseniä. Siirtoja on tehty kuudessa erässä ja al-Shadidia on käytetty koontipaikkana siirrettäville terroristeille. Täältä heidät lennätetään helikoptereilla Irakin puolelle. Terroristien siirtoja tehdään erityisesti yöaikaan.

Vaikka Yhdysvallat edelleen kiistää omaavansa mitään suhteita ISIS-terroristeihin ja Daesh-järjestöihin, kymmenet paljastetut faktat osoittavat läheisen suhteen Yhdysvaltain sotilasvoimilla ja tiedustelupalvelulla terroristiorganisaatioihin, jotka ovat käyttäneet näitä saavuttaakseen agendansa alueella sekä luodakseen uusia faktoja, jotka palvelevat heidän tavoitteitaan, syyrialaismedia muistuttaa.

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/10/22/syyria-yhdysvallat-siirtaa-satoja-isis-terroristeja-irakiin/

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: