Kirjoittaja Aihe: MAAILMAN SUURIN JÄRJESTÄYTYNEEN RIKOLLISUUDEN JA TERRORISMIN ORGANISAATIO : USA.  (Luettu 973 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
Lähi-itä, öljy, huumekauppa, laittomat asekaupat, terrorijärjestöjen luominen, rahoittaminen, koulutus, loputon kansalaisten vakoilun sekä valvomisen lisääntyminen(muka meidän turvallisuuden nimissä) jatkuvat sodat ja tekosyyt komennella ja sortaa muita maita, sekä tuhotut kansalaisoikeudet usa: ssa/ euroopassa esim usan sanelema yk lauselma koskien isis terroristi järjestöä, jota käytetään tekosyynä mm. kaventamaan kansalaisvapauksia. Tuhotyö, jota mm. sauli niinistö tukee !!


Ei voi kuin ihmetellä ja kysyä, että ovatko niin suomen kuin muiden maiden päätäjät ja viranomaiset täysin tietämättömiä näistä asioista vai onko kyse siitä, että ei ole rohkeutta/halua sanoa näitä asioita julki ääneen, koska tietää joutuvansa hankaluuksiin usa: n kanssa, joten on parasta pitää suunsa kiinni ja tehdä niinkuin usa haluaa, vaikka tietääkin tukevansa usa: n harjoittamaa maailmanlaajuista terrori ja impeurmi valta politiikkaa. ja sitä myöten valehtelevan edustamilleen kansalaisille jotka heidät on vaaleilla valinnut virkoihinsa, puhumattakaan siitä, että tuhoaa usa: n käskystä esim. suomalaisten perustuslailliset oikeudet nojaten syihin jotka ovat pelkkää valetta alusta loppuun.


WHO CREATED ISIS ?

GLOBAL RESEARCH.
Linkki.
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Famerica-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group%2F5402881&ei=pRQ5VOGJFaq1ygOVm4HoDA&usg=AFQjCNE04WOujMMjfQsFrdTVV9TazSSEig
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 11, 2014, 02:08:35 ip kirjoittanut sylettää !!! »

Poissa Akseli

  • Täysjäsen
  • ***
  • Viestejä: 233
Tässä todisteita siitä ketkä pyörittävät ISIS:tä.
USA:s John McCain träffade ISIS ledning som massakrerar Yazidis i Irak
http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/971.html

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: