Kirjoittaja Aihe: HYÖKKÄYS ON PARAS PUOLUSTUS, KUN MUU EI AUTA.  (Luettu 961 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2928
HYÖKKÄYS ON PARAS PUOLUSTUS, KUN MUU EI AUTA.
« : ſyyskuu 09, 2014, 08:15:37 ip »
 •   0
 • Yrityshän se on tämäkin !

  Israel tekee kansanmurhaa gazassa, muun maailman lähinnä katsoessa vierestä ja USA: n rahoittaessa ja aseistaessa israelia kaikin mahdollisin tavoin. Nyt kuitenkin on YK: ssa tahoja jotka ovat reagoineet asiaan edes jollain tavoin ja sehän ei käy.

  'IHMISOIKEUS' juristi ANNE BAYEFSKY(sionisti. ainakin hyvin palkintoja sionisti järjestöiltä saanut) advokaatti, päätti mennä mesoamaan yk: hon ja julistaa, että yk on maailman pahin antisemitismin tukija maailmassa. Sillä lailla. On se vaan mielenkiintoinen ilmiö, miten mikä tahansa israelia ja sen jatkuvaa sotimista vähänkin arvosteleva taho tulee leimatuksi tavalla tai toisella jonkun puolesta antisemitistiksi.

  Kyseinen stigma on menettänyt uskottavuutensa jo ajat sitten jo yksistään sen takia, miten sitä viskotaan jokaisen niskaan mennen tullen, jos satut olemaan erimieltä esim. israelin jatkuvasta sotahimosta.

  Joka helvetin sota, koulujen ja sairaaloiden pommitus tai ihmisoikeusrikkomukset joita israel tekee jatkuvasti, pitäisi vain hyväksyä vaieten tai olet antisemitisti. JA PASKAT !!!
  Linkki.
  http://freebeacon.com/issues/scholar-to-un-you-are-the-leading-global-purveyor-of-anti-semitism/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: