Kirjoittaja Aihe: Stubb : Sanat ja todellisuus ; hiukan ’pyöräilevästä katastrofista’  (Luettu 61795 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Chezor

 • Konkarijäsen
 • ****
 • Viestejä: 600
”Arvostan ja kunnioitan kaikkia taustasta ja mielipiteistä riippumatta” (A. Stubb 15.6.2014).

”V*ttu mitä p*skaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa." (Pohjoismaiden neuvostosta marraskuussa 2011)

"Management by perkele ei toimi. En voi sietää politikointia, päsmäröintiä tai junailua.” [/i](Nykypäivä 22.5.2014)

[lainaus alkaa:] Ulkoministeri A[…] Stubb (kok) pyytää anteeksi keskiviikkona antamiaan lausuntoja Gazassa tammikuussa [I*raelin iskussa] tuhoutuneesta klinikasta. - Stubb sanoi Ylen ruotsinkielisten uutisten haastattelussa, ettei hän aio enää nostaa esille tuhoutunutta klinikkaa, sillä se olisi ilmaista mainosta Kirkon ulkomaanavulle. Stubbin mielestä Kirkon ulkomaanapu halusi vain nostaa omaa brändiään vaatiessaan perusteellista tutkimusta klinikan pommituksesta. - Stubb myös vertasi klinikan tuhoamista kännykän varastamiseen ja siihen, että varkauden uhri pyytäisi apua ulkoministeriltä. - "To be honest, miksi pitäisi mainostaa Kirkon ulkomaanapua. Se on vähän kuin 'Nokia-(puhelin) varastettiin, aiotteko tehdä jotain?' He yrittävät ikään kuin nostaa omaa brändiään. That's the point", Stubb sanoi ruotsia ja englantia sekoittaen. - Torstai-aamuna Stubb pyysi kommenttejaan anteeksi.[lainaus päättyi] (http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Stubb+pyyt%C3%A4%C3%A4+anteeksi+Gaza-kommenttejaan+/1135248444261)

"Suurin osa päättäjistämme tietää, että olemme Natossa 3-5 vuoden kuluttua. Tämä pitää voida sanoa ääneen." (Verkkouutiset 29.5.2004)

Huomautus: Kolme (3) vuotta tuli täyteen toukokuussa 2007 ja viisi (5) vuotta toukokuussa 2009. Eikä Suomi ole vieläkään Naton jäsen. Tämä pitäisi voida sanoa ääneen - tai ainakin huulilta ?  ’tä !?

”lisätään työmarkkinoiden joustoja” (A. Stubb 15.6.2014).

Huomautus: Pelottavaa puhetta: työ- ja elinkeinotoimistoissa oli huhtikuun 2014 lopussa yhteensä 307 300 työtöntä työnhakijaa. Vieläkö työntekijöiden ja työnhakijoiden tulisi joustaa? Eivätkö vaihteeksi upporikkaat ja rikkaat voisi ryhtyä joustamaan – ensi kertaa elämässään?

”Olen sanonut kevään aikana moneen kertaan, että haluan Suomen olevan maailman paras maa syntyä, elää ja kuolla.” (A. Stubb 15.6.2014)

Huomautus: Paras maa kuolla!? Hmm … Tarkoittaako se deeper and cheeper?  ’tä!?
¤
Valitettavasti uuden puheenjohtajan linjapuhe on yhtä linjaton kuin edeltäjänsäkin. Jotakin siitä kuitenkin tihkuu ulos: Peli kovenee. Ainoa seikka, josta joustetaan, on tavallisen työntekijän ja työnhakijan selkänahka. Valtaviin varallisuuseroihin ja johdon palkkioihin ei puututa. Yksityisten palvelujen voittokulku jatkuu ja laajenee. Julkisen vallan työpaikat tulevat vähenemään entistä enemmän. ”Talous asettaa hallituksen työlle reunaehdot” (A. Stubb). Puheenjohtajaksi valitulla ei ollut osoittaa ainuttakaan keinoa puuttua huonoon taloustilanteeseen. Hänelle politiikka lienee jotakin muuta kuin yhteiskunnan ja talouden kunnossapitoa. Natosta hän vaikeni. Edetäänkö sittenkin sammutetuin lyhdyin?

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4079
 •   0
 • Kansliapäällikkö paljastaa: Stubb mokaili Talvivaarassa - käytös nolostutti ja närkästytti


      Lukuisat ministerit, kuten pääministerit Jyrki Katainen (pakeni vastuuta Brysseliin) ja seuraajanaan lauteille noussut Alexander Stubb joutuivat työssään kohtaamaan Talvivaaran kaivoksen farssin.

  Kun Stubb vieraili Talvivaarassa marraskuussa 2014, teki tämä heti sen, jonka parhaiten taitaa. Eli otti itsestään selfie-kuvia mielenosoittajien kanssa ja twiittasi, että ”Kiitos Talvivaara”. Pokan mielestä kyseinen veto ei ollut onnistunut ja hän tunsi itsensä Stubben häröilystä sangen ”vaivaantuneeksi”.

      ”Vähän nolotti. Tuntui, että tällä käynnillä tärkeintä oli hyvä meininki”, Pokka kuvaa kirjassaan.


  Linkki.
  https://www.iltalehti.fi/talous/a/0b00d06a-6092-46e4-9e53-2eb27342c77d

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: