Kirjoittaja Aihe: Uusmarkkojen käyttö  (Luettu 3086 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Juuri

 • Ylläpitäjä
 • *****
 • Viestejä: 196
 • Sepä Juuri.
  • Verkkofoorumi
Uusmarkkojen käyttö
« : Lokakuu 19, 2013, 02:37:03 ip »
 •   0
 • Foorumilla on käytössä oma arvoyksikkö - Uusmarkka (Umk) - jota voi käyttää sähköisiin rahansiirtoihin rajatussa ympäristössä sekä esim. viestien reaaliaikaiseen tippaamiseen. Uusmarkan teknologia ja käyttöympäristön laajennukset ovat lisäkehityksen alla.

  Uusmarkka toimii tällä hetkellä Bitcoin-kryptovaluuttatekniikan päällä, ja Uusmarkan arvo on sidoksissa Bitcoinin arvoon. Kulloinenkin kurssi on nähtävillä rekisteröityneillä jäsenillä Profiili / Uusmarkan lompakko -osiossa.

  - Voit ostaa Uusmarkkoja siirtämällä haluamasi summan Bitcoineja Verkkofoorumin lompakossasi näkyvään osoitteeseen. Verkkofoorumin ohjelmisto valvoo Bitcoin-transaktioverkkoa ja päivittää Uusmarkat lompakkoosi automaattisesti 15 minuutin sisällä.

  - Voit nostaa Uusmarkkoja ulos järjestelmästä antamalla oman ulkoisen Bitcoin-osoitteesi sille tarkoitettuun kenttään. Varat siirretään välittömästi hyväksymisnapin painalluksen jälkeen.

  - Voit tipata muiden henkilöiden viestejä klikkaamalla hopean- tai kullanväristä kolikkoa heidän viestinsä yläpuolella ja asettamalla haluamasi tippisumman (0.2 - 2 Umk).

  - Voit siirtää haluamasi määrän Uusmarkkoja toiselle jäsenelle menemällä hänen profiiliinsa ja klikkaamalla hopean- /kullanväristä kolikkoa jäsennimen alapuolella. Tätä toimintoa voi käyttää nopeisiin rahansiirtoihin.

  Muita Uusmarkan käyttökohteita, kuten verkkokauppa, on kehitteillä.

  HUOM! Uusmarkka on kokeellinen ominaisuus, jonka turvallisuutta ei tällä hetkellä voida taata. Verkkofoorumin ylläpito ei ota korvausvastuuta mistään syystä kadonneista tai väärään kohteeseen siirtyneistä Uusmarkoista. Älä pidä järjestelmässä rahasummia, joita et ole valmis menettämään.

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: