Kirjoittaja Aihe: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape  (Luettu 2322 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Arctic

 • Täysjäsen
 • ***
 • Viestejä: 269
 •   0
 • The snipers who shot at protesters and police in Kiev were allegedly hired by Maidan leaders, according to a leaked phone conversation between the EU foreign affairs chief Catherine Ashton and Estonian foreign affairs minister, which has emerged online.

  lyhyt versio

  http://www.youtube.com/watch?v=vEJFp0lUIQg

  koko puhelu

  http://www.youtube.com/watch?v=ZEgJ0oo3OA8
  « Viimeksi muokattu: Maaliskuu 05, 2014, 04:59:48 ip kirjoittanut Arctic »

  Poissa recursive

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 3
  Vs: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape
  « Vastaus #1 : Maaliskuu 05, 2014, 11:24:20 ip »
 •   0
 • EU:n luotettavuus neuvotteluosapuolena menetetty!

  Komissaarien valitseminen epädemokraattisesti ei ainakaan näytä olevan kovin toimiva tapa, kun tällaisia johtajia on kerran päässyt virkoihin.

  Catherin Ashton, ulkoasianhoitaja, ei selvästikään omaa mitään valtaa, kuten äänitteestä käy selvästi ilmi.

  EU:n toimintakyky on nolla, ennen kuin luottamus on saatu palautettua. Suomen hallituksen on välittömästi aloitettava hoitaa itse ulkopolitiikkansa. Enää ei voi mennä muiden selän taakse, kun ei tiedetä kuka ajaa kenenkin etuja.

  Suomen on alettava ajaa itse omia asioitaan. Mikäli hallituksesta ei löydy osaamista, niin sen on erottava jo isänmaankin edun takia, kuten pääministeri itsekin on usein todennut. Isänmaan etu menee oman edun edelle.

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4080
  Vs: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape
  « Vastaus #2 : Maaliskuu 06, 2014, 01:02:20 ap »
 •   0


 • Suomen on alettava ajaa itse omia asioitaan. Mikäli hallituksesta ei löydy osaamista, niin sen on erottava jo isänmaankin edun takia, kuten pääministeri itsekin on usein todennut. Isänmaan etu menee oman edun edelle.
  [/quote]

  Erittäin hyvä ajatus, mutta !
  Kun katsoo mitä esim. nykyinen hallitus on tehnyt suomen asioiden ajamiseksi, eipä ole paljon hurraamista sen enempää kuin oletettavaa, että tuleva hallituskaan suuntaa muuttaa, olipa siellä ketä tahansa.

  Kataisen ja hallituksen käsitys omien asioiden hoidosta.

  : ukraina asioissa ei pidä mennä sooloilemaan.
  : valtion velan räjäyttäminen täysin uusiin sfääreihin, toisten velkojen maksamiseksi, jonka seurauksena ollaan tuhoamassa suomen palveluja ja koko infrastruktuuria.
  : suomen ajaminen syvemälle liittovaltio kehitykseen.
  : suomen perustuslaissa on yhä lisäys, jolla voidaan ataa suomen asioiden hoito täysin ennalta määrittelemättömälle taholle.
  : ja tietysti kataisen omat haaveet komissariin virasta, jonka saamiseksi hän on kiltisti tehnyt kaiken, mitä hänen on pankkiirien ja komission puolelta käsketty tehdä.
  : yhä selvemmäksi on alkanut käydä se, että suomen taloudellisia linjoja hallituksen sijasta todellisuudessa hoitaa EK ja salkku konsultit suuntaan jota taidetaan jutsua maailmallakin voodoo taloudeksi, jossa hyötyjinä ovat vain rikkaat ja korporaatiot.
  : edelliseen viitaten voimme vain odottaa minkälainen tuhon väline demokratialle ja kansalaisoikeuksillemme tuleva vapaakauppasopimus eu: n ja usan välillä tulee olemaan.
  : tätä nykyistä menoa on kannatammassa hallituksessa kahta puoluetta lukuunottamatta kaikki. perussuomalaiset ovat yhtä tyhjän kanssa ja keskusta on aina kannatanut nykyisen kaltaista menoa. sopii katsoa vaikka edellistä hallitusta.
  : seuraavissa vaaleissa ei sitten tarvitakkaan muuta kuin, että keskusta ja kokoomus päätyvät samaan hallitukseen, niin silloin huonompiosaiset saavat alkaa katsella itselleen neliötä katuojasta. puhumattakaan siitä, että kumpikaan oppositio puoluesta olisi puhunut sanakaan esim. eurosta tai eu: sta eroamisesta. sillä erolla tosin, että soini on yhdellä viikolla yhtä mieltä ja seuraavalla viikolla toista, olipa kyseessä asia mikä tahansa. eli mitään todellista oppositiota ei ole edes olemassa, mikä tekee suunnanvaihdon nykyisestä mahdottomaksi.

  Joten se siitä !!

  Poissa recursive

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 3
  Vs: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape
  « Vastaus #3 : Maaliskuu 06, 2014, 11:10:47 ap »
 •   0
 • Joten se siitä !!
  Mielestäni alistuminen median ja poliitikkojen edessä ei auta ketään.

  Vähintä mitä tässä tilanteessa voi itse kukin tehdä on nostaa asia esille eri yhteyksissä ilman kiihkoa. Tietoisuuden lisääminen saa ihmiset huomaamaan valtamedian harrastaman propagandan. Kriittisen lukutaidon laajentuminen pakottaa valtamediaa joko lisäämään propaganndaansa tai tuomaan muitakin näkökantoja esille. Propagandan lisäämisen hintana on riski jo alkaneiden levikkilukujen laskun kiihtyminen ja sitä kautta mainostulojen väheneminen. Mainostulojen vähentymistä ei korvaa edes ministeriön jo lupailemat medialle kohdistetut "väliaikaiset" tuet.

  Vaihtoehtomedian kuten verkkomedian suosion ja ulkomaisten sivustojen seuraaminen on käsittääkseni jo hieman vaikuttanut valtamediaan. Ennen, tätäkään nauhoitusta ei olisi Suomen valtamediassa edes käsitelty. Nyt se on jouduttu ottamaan käsittelyyn, vaikka sen merkitystä yritetään vähätellä usean "asiantuntijan" voimin. Silti on tärkeää, että ihmiset saavat edes tiedon tästä.

  Tulevien hallitusten kokoonpanot todennäköisesti pysyvät suurinpiirtein samanlaisina, joten aiempaa linjaa ainakin pyritään jatkamaan. Itse näen tätäkin tärkeämpänä kansalaisten maailmankuvan avartamisen ja kansallistunnon kasvamisen. Ukrainan tapauskin osoittaa, miten tärkeä asia esim. kriisitilanteessa on yhtenäinen kansa.

  Ja vielä tuohon EU:n kykyyn jatkossa hoitaa yhteistä ulkopolitiikka, niin mielestäni se menetti täysin uskottavauutensa. Yhteisen ulkopolitiikan uudelleen, josko sitä on juurikaan ehtinyt edes ollakaan, muodostaminen tyhjästä kestää nähdäkseni useita vuosia, joten sillä ei ole mitään mahdollisuuksia jatkaa esim. tässä Ukrainan kriisissä neuvotteluosapuolena.

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4080
  Vs: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape
  « Vastaus #4 : Maaliskuu 06, 2014, 05:28:49 ip »
 •   0
 • Juttusi asioiden esille nostamisesta ja vaihtoehtomedioiden seuraamisesta sekä niille asioiden kirjoittamisesta olen täysin samaa mieltä.

  Mitä tulee eu: n kykyyn hoitaa ulkopolitiikkaa on aikalailla yhdentekevä, koska sillä ei ole uskottavuutta, totta !
  ja toisaalta eu: n ulkopolitiikka on usan ulkopolitiikkaa ja jos ei ole, eipä sitä taida hirveän moni kuollakseen vakavasti ottaa.

  Se mikä allekirjoittanutta todella eu: ssa hulestuttaa ja häiritsee on sen puheitten ja tekojen räikeä ristiriita.
  Esim. puhe vapaudesta. eu komissio on luomassa massiivisia ihmisten valvonta / vakoilu ja tietopankkeja, joissa on meistä kaiksta lopulta kaikki mahdollinen. Yksityisyydestä on tehty selvää jo ajat sitten, kuitenklin meille syötetään sontaa siitä kuinka meillä muka on yksityisyyden suoja koska on olemassa esm. dataprotection lait. Todellisuudessahan kyseinen dataprotection pykälistö juuri 'oikeuttaa' ihmisten vakoilun ja tiedonkeruun kansalaisista kunhan noudatat kyseistä pykälistöä.

  Jatkuvasti tulee esityksiä uusista keinoista käyttää teknologiaa ihmisten valvontaan, olipa kyse sitten liikkumisesta(autot), digitaalinen kommunikonti tai ylipäätään mikään mikä on perustuslailla suojattu oikeus tai anakin, perustuslakiin kirjattu.

  eu: ta pyörittää komissio, jossa ei ole ensimmäistäkään vaaleilla valittua henkilöä, vaan sen sijaan byrokraattien valitsemia byrokraatteja, jotka tekee lainsäädäntöä täysin eu: jäsenmaiden kansalaisilta piilossa suljettujen ovien takana.

  Oikeuteen, vapauteen ja turvallisuuteen perustuva alue, kuten eu: ta markkinoidaan, on viimeisiä mielikuvia mitä eu: sta tulee mieleen. Kaikki mitä todellisuudessa tehdään osoittaa juuri päinvastaista, joten en hirveämmin murehdi eu: n ulkopolitiikkaa, kun samaan aikaan sisäpoliittisesti näyttää yhä selvemmältä, että olemme menossa kohti pankkien ja korporaatioiden pyörittämää sosialismi hallintoa (wall streetin rikollispankkien aiheuttaman laman seuraksien maksattaminen eu maiden kansalaisilla, sen seurauksena maksajina olleiden jäsenvaltioiden raju velkaantuminen, kyproksen pankkeihin tallettaneiden, niin kyprokselaisten kuin ulkomaalaisten talletuksien ryöstö, sekä suunniteilla oleva eu maitten kansalaisten yksityisten eläkesäästöjen takavarikointi pankkien käyttöön ja lopulta kait kaiken muunkin omaisuuden takavarikointi. Tähän lisättynä jatkuva isoveli valvonta joka ristuksen otetun askeleen tai tehdyn asian kohdalla osoittaa sen, että eu todellisuudessa on jotain täysin muuta kuin esittää olevansa.

  Kriisitilanteessa yhtenäinen kansa. Totta tuokin. Mutta oletko nähnyt suomessa kansan joskus reakoineen yhtään mihinkään ? Asiat ei muutu leikkimällä tajutonta mykkää, tyyliin en ole kuullut enkä nähnyt mitään, enkä haluakkaan.
  Tämähän on tosiasiallinen tila suurimman osan kohdalla suomalaisistakin ja taitaa päteä muuallakin maailmalla, yksittäisiä pyrähdyksiä lukuunottamatta. On jo olemassa paljon näyttöä siitä, että esim arabi kevät tai syyrian tilanne sekä ukrainan tilanne eivät taida olla aivan ihmisistä itsestään spontaanisti tulleita asioita, vaan taustalla on yhdysvallat ja sen lakeijat ajamassa näihin maihin mieleistään hallintoa.

  Tuossa vielä lopuksi absurdi tiivistelmä eu kusetuksesta, nimeltä lissabonin sopimus, eli eu: n perustuslaki.
  Montako asiaa löydät luettuasi tuon, josta voit olla sitä mieltä, että se on toteutunut ?   :-\

  linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CEAQFjAD&url=http%3A%2F%2Feuropa.eu%2Flisbon_treaty%2Fglance%2Fjustice%2Findex_fi.htm&ei=iZIYU7arA-TOygPu84DgAQ&usg=AFQjCNETycj2mdtx3Iq0WpaELFPO_WYyhw

  ps.
  Mitä mielestäsi liittenä oleva logo edustaa tai mitä se kertoo ?

  Poissa recursive

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 3
  Vs: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape
  « Vastaus #5 : Maaliskuu 06, 2014, 07:08:55 ip »
 •   0
 • Taidamme olla suurinpiirtein samaa mieltä lähes kaikista esille nostamistasi asioista...

  EU:n kaksoistandardit (siis poliitikkojen/pankkien/suuryritysten/eliittien eduksi kansalaisiin nähden) ja valvonta ehkä jopa räikeimpinä kohtina.

  Silti kanslaisten herättäminen valtamedian mädännäisyyden havaitsemiseksi, lienee se tehokkain keino taistella jo tapahtuneiden asioiden poistamiseksi.

  Suomessa olemme liian länsimaisia, kärsimättömiä. Tämän havaitsemiseksi kannattaa verrata venäläisten ja kiinalaisten kärsivällisyyttä taistelussa lännen hegemoniaa vastaan. Venäläiset ovat aina olleet hyviä shakin peluussa ja kiinalaiset wéiqí:ssa (Go game). Näissä kummassakaan ei pärjää pikavoittoa hakeva vastustaja. Tämä Ukrainan -kriisi ja varsinkin petro-dollarin valta-aseman murtaminen, vaatii nimenomaan kärsivällisyyttä ja omasta mielestäni BRIICS -maat (Brazil, Russia, India, Indonesia, China, South Africa) ovat voittamassa tämän pelin. Länsimaiden strateginen taito ei ole riittänyt haastamaan vastustajaa alkuunkaan, vaan näyttää siltä kuin länsimaat olisivat kulkeneet kuin lammaslauma tarhaansa (en nyt sano teuraalle). Lisäksi noissa maissa on apuna vahva johtajuus, joidenkin mielestä lähes diktatuurius.

  Samaa kärsivällisyyttä ja kansallistunnon nostoa vaadittaisiin lisää suomalaisillekin. Nämä ovat kuitenkin juuri niitä asioita, joita poliitikot eivät kansalaisilleen toivo, päinvastoin.

  Valtamedia taitaa olla molemmilla puolilla valjastettu vallanpitäjien propagandakoneistoksi, mutta siihen auttaa vain kriittinen suhtautuminen niitä lukiessa. Aasian maissa varmaankin suurin osta tietää propagandan olemassa olon, mutta länsimaissa valtamediaan luotetaan eikä propagandaa edes huomata. Tämä on kuitenkin muuttumassa, kuten esim. sanomalehtilevikkien jatkuva supistuminen osoittaa. Vanhempien ihmisten luottamus valtaapitäviin on hämmästyttävän sokea. Nuoria ei taas kiinnosta. Varmasti syyllistyn tässä yleistämiseen, mutta tämä on oma subjektiivinen kantani.

  Tuossa vielä lopuksi absurdi tiivistelmä eu kusetuksesta, nimeltä lissabonin sopimus, eli eu: n perustuslaki.
  Montako asiaa löydät luettuasi tuon, josta voit olla sitä mieltä, että se on toteutunut ?   :-\
  Mustan puhuminen vaalkoiseksi näkyy koko EU:n toiminnassa ja niin myös hallituksemme puheissa.

  ps.
  Mitä mielestäsi liittenä oleva logo edustaa tai mitä se kertoo ?
  Valvova silmä?  ;)

  Poissa Arctic

  • Täysjäsen
  • ***
  • Viestejä: 269
  Vs: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape
  « Vastaus #6 : Maaliskuu 06, 2014, 08:23:28 ip »
 •   0
 • Kannattaa miettiä miksi tällaiset puhelut tulevat nyt ilmi... aivan niinkuin ei olisi aiemmin kuuneltu puheluja? Omasta mielestäni tämä on osa isompaa suunnitelmaa joka näillä jotka hallitsevat tätä maailmaa... toki voi olla että joku systeemissä on vuotanut, mutta eipä noita puheluja ole tullut ilmi aiemmin sitten nulandin puhelun vaikka puhelinvalvontaa on tehty iät ja ajat(oletan näin). Ja kovin heppoisia on noi puolustelut Ashtonilla ja Paetilla tuosta puhelusta.. voi olla että nekään ei tiedä mitä oikeasti tapahtuu. Mutta hierarkian yläpuolella on muut hahmot kuin EU-päättäjät tai Putin ja kumppanit... heitä vain ohjataan toimimaan. Itse näen näitten puheluiden ulostulon tarkoituksena horjuttaa Yhdysvaltoja ja EU:n asemaa maailman politiikassa...

  Poissa pavezi

  • Juniorijäsen
  • **
  • Viestejä: 67
  Vs: Kiev snipers hired by Maidan leaders - leaked EU's Ashton phone tape
  « Vastaus #7 : Maaliskuu 06, 2014, 10:05:49 ip »
 •   0
 • Eikös nämä puhelut olleet Venäjän sieppaamia ja vuotamia, samoin kuin aiemmin kuullut Nulandin fuck the EU puhelut? Mielestäni tämä on merkki Venäjän informaatiosodan kiristämisestä. Myös mielenkiintoista on, että Russia Today:n youtubekanavalla näytetään nykyään aina silloin tällöin pelkkiä videoita tornitalojen purkuräjäytyksistä ilman mitään varsinaista uutista. Kommenttiosiot ovatkin sitten aina täynnä 9/11 settiä, vaikka videossa ei siitä mitään sanottaisikaan. En usko, että Putin on jokin "korkeamman tahon" kontrolloima käsinukke.
  vainehdotus.blogspot.com

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: