Kirjoittaja Aihe: Pelastaako Sipilä Kataisen?  (Luettu 605 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ilkka Luoma

 • Täysjäsen
 • ***
 • Viestejä: 177
 • Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~
  • Kansalaispöhinää!
Pelastaako Sipilä Kataisen?
« : Tammikuu 24, 2014, 12:35:39 ip »
 •   0
 • Kallupit povaavat nykyisen pääministerimme poliittisen uran laskua – Keskustan puheenjohtajasta ennustellaan seuraavien, mahdollisesti ennenaikaisten eduskuntavaalien 0] selkeää voittajaa. Näin Juha Sipilästä tulisi uusi pääministeri 1], työ- ja yrittäjäkokemuksella. Mitä käytännön työtä on nykyinen pääministeri urallaan tehnyt?


  Kataista moititaan laidasta laitaan

  Vääriä päätöksiä, myöhässä olevia päätöksiä ja liian vähän todellisia toimenpiteitä sisältäviä päätöksiä. Nämä päätösominaisuudet ovat merkki hallituskokoonpanon monimutkaisuudesta – kaikille jotain, mutta ei kenellekään riittävästi. Nyt maksamme kansakunta hintaa siitä, että Kataisella oli pakkomielle 2] päästä pääministeriksi pääministerin paikalle.


  Nyt maalamme hiukan tulevaisuutta

  Mikäli Sipilä voittaa vaalit, tarkoittaa se, että Keskusta kuittaa nykyisen kalluppikannatuksen todelliseksi, mutta on helposti arvattavissa, että seuraavaksi suurin puolue on Kokoomus 3] – ja ratkaisevaa on se, saako nämä kaksi liki enemmistön paikoista – siis lähes 100 paikkaa, tai jopa yli.


  Mikäli Keskusta ja Kokoomus saisivat yli 100 paikkaa
  [ .. on myös toinen vaihtoehto – persukeskustalle 104 paikkaa eduskunnasta ~  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=931650 -  ]

  eivät he tarvitse kuin yhden apupuolueen, joka olisi tietysti RKP tai kaikesta huolimatta kristilliset. Jos saisimme vain kolmen – tai peräti kahden puolueen hallituksen, arvaisin väittää, että Kokoomus tulisi hyvin toimeen nykykeskustalaisten kanssa, siksi suuren reivauksen näkyvänä ilmiönä Sipilä on jo saanut aikaiseksi – haukuttuun iltalypsyjen änkyräpuolueeseen.


  Sipilä ja Katainen voisivat olla erinomainen aisapari!

  Heillä on porvarillinen taustaideologia, yrittämisen filosofia – Sipilällä käytännössä ja Kataisella teoriassa. Suomi on ollut jo pitkään oikeistoenemmistöinen maa. Tällä kokoonapanolla saattaisi Kataisenkin todelliset arvot, osaaminen ja taito johtaa tulla tehokkaammin esille, kun ei tarvitsisi pitää väkipakolla 4] hallitusta pystyssä!


  Hätätilahallitus!

  Olisikin oikein, että saisimme seuraavaksi hallitukseksi – hätätilahallitukseksi kokoonpanon, joka kykenee nopeisiin, määrätietoisiin ja riittävän voimakkaisiin päätöksiin – leipomisen aika on nyt lopullisesti ohi. Sipilä kantaisi vastuun ja kakkostorvea soittaisi Katainen, joka saisi kerrankin tulla esille omana itsenään.

  Sipilä olisi luonnollinen pääministeri ja Katainen olisi erinomainen sisäministeri – muut paikat vaalituloksen pohjalta.

  ...
  VIITTEET
  0] Ennenaikaiset eduskuntavaalit? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=947565 -
  1] Pääministeri Juha Sipilä!? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=901277 -
  2] Negatiivinen ilmapiiri! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158331-elammeko-kielteisessa-ilmapiirissa -
  3] Suurin tai toiseksi suurin … ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=875171 -
  4] Kansalaisvaroitus! ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/onko-p-ministeri-jyrki-katainen-saanut-jo-kansalaisvaroituksen 


  EXTRA
  Olemmeko arvioineet Jyrki Kataisen väärin ja vääristä lähtökohdista?
  http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142409-olemmeko-arvioineet-kataisen-vaarin -

  ...
  Lopuksi

  Samalla voisimme tehdä tämän uuden hallituksen aikana jo reippaan määräysvaltapäätöksen, jolla yhtenäistetään kansanvalta lähemmäksi maan ja valtion käytännön johtamista. Suomalaiset pääsevät valitsemaan suoraan tasavallan presidentin – kansanvaltaa parhaimmillaan. Nyt radikaali muutos on se, että pääministerin virka lopetaan, ja hallituksen johtoon astuu tasavallan presidentti – näin kansan suoraan valitsema ”pääministeri” valvoisi välillisesti valittua hallitusta – käytännön johtajana, kuten USA:ssa.

  ...
  Ystävällinen jälkikirjoitus

  Nykyisen hallituksen taustajoukot ovat tehneet niin paljon hallaa yhteiskunnallemme, että esimerkiksi Kataisen kannattaa vaihtaa koko allaan oleva kakkoskerros uusiin kasvoihin – esimerkiksi Petteri Orvon työryhmä sote-kamppailussa oli siksi vakava ”metsään ajo”, että jo Kataisen oman arvovallan nimissä henkilöitä vaihtoon ja uusia tilalle – olisiko aika nostaa Kokoomuksen huhujen mukaan todellinen aivo ja johtava harmaa eminessi ja puoluesihteeri Taru Tujunen parrasvaloihin?


  Ilkka Luoma
  http://jontikka.blogspot.fi
  https://www.facebook.com/first.ilkka

  AL   US   Vf   IL   -   BLOG 29899
  ---24012014---

  doc.: sipila_katainen_24012014.doc – OpenOffice Writer
  460 |  4406
  Ilkka Luoma
  http://www.facebook.com/first.ilkka

  "Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta?"

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: