Kirjoittaja Aihe: Mistä maksetaan kannabiskokeiluiden haittakustannukset?  (Luettu 1059 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ilkka Luoma

 • Täysjäsen
 • ***
 • Viestejä: 177
 • Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~
  • Kansalaispöhinää!
Mistä maksetaan kannabiskokeiluiden haittakustannukset?
« : Tammikuu 23, 2014, 11:58:07 ap »
 •   +1
 • Cannabis sativa eli hamppu 1] on luonnossa kasvava bioaines, josta saa käsiteltynä kicksejä 2]. USA:n Coloradon osavaltio muuttuu amerikkalaiseksi lääketieteen koekentäksi, sillä osavaltio vapautti ”ruohon” 3] eli marihuanan myynnin ja käytön. Näin mahdollistuu laillinen mielikuvien boosterointi eli vahvistaminen.

  Bolivian presidentti Evo Morales 4] piti sykähdyttävän puheen Helsingin yliopiston juhlasalissa – eräänä pienaiheena oli kokapensaiden 5] lehdet. Evo kertoi, ettei ole bolivialaisten syy, että Yhdysvalloissa käytetään vakavin seurauksin kokaiinia 6].


  Morales kertoi kansansa pureksineen kokan lehtiä vuosituhannet

  siitä sai energiaa ja jaksamista muun muassa epäinhimillisissä oloissa; espanjalaisten hopeakaivoksissa työskenteleville alkuperäintiaaniorjille – kun Espanjan kuningas halusi tilkitä vuotavaa valtiontaloutta ryöstämällään hopealla ja inkojen kullalla.


  Läntisen miehen laboratoriot hoksasivat tuhatkertaistaa kokalehtien voiman

  oli saatava enemmän kicksejä, olihan kasvunhokema tälläkin saralla pop – lisää hallusinaatioita, lisää voiman ja autuuden tunnetta, syntyi kokaiini – niin kutsuttu kova huume. Oli siis saatava enemmän ja nopeammin (niin sanottu - ”lisää hevosvoimia autoon” -efekti).

  Hollannin Amsterdamissa on ollut jo pidempään laillisia kannabisbaareja, jonne suomalaisetkin hallusinaatiomatkailijat ovat mielenkohotustrippejään suunnanneet. Kicksit maistuvat myös suomalaisille. Kevytkicksit pelkästä tupakasta tai alkoholista eivät enää riittäneet 7].


  Miksi ihminen haluaa boosteroida mielikuvia – psykedeellisten harhojen maailmaa?

  Eikö kotoinen huikka eli alkoholihuume riitä? Miksi ei puhdas onnen tunne 8] aikaansaa riittävää tyydykettä – miksi pitää saada enemmän ja useammin?

  Moni kuolee tupakasta johtuvaan keuhkosyöpään, moni heittää viimeisen kicksin nurkkaan, kun kuolema korjaa maksakirroosipotilaan autuaammille onnenmaille kokemaan oletettuja paratiisin kicksejä. Liikakäyttö on se jokin, liika ruoka 9], liika makean himo (sokerihumala), liika alkoholi ja liika kannabis johtaa aina kuolemaan – ennemmin tai myöhemmin. Tämä jokin on se kiistakapula – mikä on liikaa ja kenelle!


  Kiistakapulana on itseaiheutettujen, tietoisesti aikaansaatujen

  varoituksista huolimatta nautittu liikakicks – siis liikaa ruokaa (sairaalloinen liikalihavuus), liika alkoli (sairaalloinen alkoholismi) ja liika huumematkailu (sairaalloinen narkomania) johtaa valtaviin yhteiskuntakuluihin – joku ja jotkut maksavat nämä hoitoon ja tervehdyttämiseen liittyvät kustannukset.

  Tahallaan itsensä sairaaksi saattamisen aiheuttumia ”korjauskuluja” ei makseta, eikä korvata yhteiskunnan varoista – näinkö? 0]. Muilla veronmaksajilla ei ole maksuvelvollisuutta jatkuvasti ja tietoisesti itseään sairastuttavien lääkitsemisestä eikä hoitamisesta. Tunne rajasi, tunne vastuusi – hallitse kicksiesi taso, käyttö ja lisäksi ymmärrä, ettei yhteiskuntaa voi huutaa apuun, kun jatkuvasti uhmaat omaa elämääsi.


  Inhimillisyys on osa yhteiskuntamalliamme

  nyt koetamme korjata kicksaajien omaehtoiset ja tarkoitushakuiset hallusinaatiomatkailun elimistö- ja mielenterveysvirheet. Kannabistuotteiden vapautus tuo vastapainoksi täyden vastuun itsestä ja aiheuttamistaan vahingoista.

  Onkin sitten aivan eri asia, mitä lähiomaiset maksavat ja huolehtivat – tämä asia ei kuulu yhteiskunnalle – vaan on lähiomaisten, perheen ja suvun oma sisäinen asia. Olen varma, ettei yksikään isä ja äiti hylkää lastaan hädän hetkellä! *] Riippuvuuksien hoidossa on yhteiskunnassamme paljon tuloksia aikaansaavia vapaaehtoisjärjestöjä.


  Osaako kicksailija rajoittaa huumausmielialamatkailun tasolle,

  josta ei ole kierrettä kovempiin aineisiin. Tutkimusten mukaan altistus suonensisäisiin on konkreettisesti olemassa, haluammehan enemmän ja nopeammin. Niin - haluamme myös lisää, enemmän ja nopeammin ruokaa, alkoholia – tupakointikin lisääntyy himojen herkistyessä – siirrytään vahvempiin ja suurempiin annoksiin.


  VIITTEET
  1] Hamppu ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Hamppu – [wiki]
  2] Kick – kiksi[t] ~ http://www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/1278 – [wiki]
  2] Saada kiksit ~ http://urbaanisanakirja.com/word/saada-kiksit-saada-kikseja/ -
  3] Cannabis ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannabis - [wiki]
  4] Evo Morales ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Evo_Morales – [wiki]
  4] Aymara Evo Morales ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/01/valkoinen-mies-tuhosi-ja-inkajlkelinen.html – [BLOG/il]
  5] Kokapensaat ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Kokapensaat - [wiki]
  6] Kokaiini ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Kokaiini – [wiki]
  7] Kadotettu sukupolvi – palautus Elämään! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/02/kadotetun-sukupolven-palautus-elamaan.html -
  8] Onnea ja tyytyväisyyttä Elämäänsä voi hakea myös rakkaudesta, perheyhteydestä, välittämisestä, huomioiduksi tulemisesta ja esimerkiksi joukkoon kuulumisesta – hyväksyttynä sekä tietenkin saavutuksista, mitä itse voi päämäärinä saavuttaa.
  9] Ylensyönti – ja makean himo! ~ http://areena.yle.fi/tv/2111279 – [YLE_Areena ”Lihavuusepidemian syntypukit”]
  0] Terveyden – ja sairaanhoidon priorisointi säännöt ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=888329 – [IL/il]
  *] Vanhempien vastuu, kasvatus ja esimerkin anto ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/whiskya-4-vuotiaalle-paivan-uutispommi.html – [BLOG/il]

  ...
  EXTRA
  Huumekierteinen harhamaailma!
  ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132324-huumekierteinen-harhamaailma – [US_P/il]
  Sallitaanko huumeet? - Prof. emerita Sirpa Asko-Seljavaara 
  ~ http://sirpaaskoseljavaara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/138796-sallitaanko-huumeet – [US_P/sa-s]

  ...
  JK
  Tänään myös Suomessa on lääkkeiden, erityisesti mieliala- ja kolmiolääkkeiden käyttö revennyt käsiin – kaduille tulee jälkimyyntiin kymmeniä tuhansia reseptejä myös voimakkaista kipulääkkeistä. Nyt on jo totuttu hakemaan oletettua mielenparannusta ja -helpotusta reseptilääkkeistä. Näitä koukkuja on kaikialla kuin myös koukussaolijoita. Lisäksi on 'kemikaali-aleja', Suomessakin, jotka suunnittelevat ja valmistavat muuntohuumeita markkinoille – on menossa kova kilpajuoksu lainsäädännön ja sen kiertämisen välillä. Missä mennään suomalaiset – kun mikään ei riitä tälläkään hyvin surullisella elämänvarjoalueella?!

  ...
  Ilkka Luoma
  http://jontikka.blogspot.fi
  https://www.facebook.com/first.ilkka

  AL   US   Vf   IL   -  BLOG 29873
  ---23012014---

  doc.: cannabis_sativa_23012014.doc – Open Office Writer
  669 | 6345
  Ilkka Luoma
  http://www.facebook.com/first.ilkka

  "Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta?"

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: