Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Syyskuu 24, 2021, 09:28:48 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
 • Jäseniä yhteensä: 227
 • Latest: wandeco2
Stats
 • Viestejä yhteensä: 6749
 • Aiheita yhteensä: 3691
 • Online Today: 48
 • Online Ever: 255
 • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 27
Total: 27

Kirjoittaja Aihe: SUOMI ON ONNETTOMASSA KIERTEESSÄ.  (Luettu 189 kertaa)

sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 4285
SUOMI ON ONNETTOMASSA KIERTEESSÄ.
« : Elokuu 03, 2021, 11:54:00 ip »

Kun mieli on kahlittu, kaltereita ei tarvita. Edellisen lausui joku entisajan viisas, jonka nimeä en nyt tätä naputellessa muista. Churchill, paras argumentti demokratiaa vastaan on viiden minuutin keskustelu keskivertoäänestäjän kanssa.

Kaiken kuvaavimman kommenttin demokratiasta ja Suomen nykytilasta antaa Anatole France - demokratiassa kansa on alistanut oman tahtonsa ja se merkitsee kovaa orjuutta. Taivaan tosi!!!

Suomalaisethan itse Suomen nykytilanteen on mahdollistaneet!!! Haluavat he sen myöntää tai eivät, puhumattakaan siitä, että ymmärtävätkö?

En kuitenkaan haikaile minkään kommunismin(EU), diktatuurin tai fasismi hallinnon alle, vaan Anatole Francen kommentti kuvaa täydellisesti Suomea ja suomalaisia 2021.

Suomalaiset äänestäjät näyttävät irtaantuneen todellisuudesta täysin, jos ikinä ovat siinä kiinni olleen. Kuntavaalien voittajaksi nousi kansallinen sekoomus, joka ei oppositiossa ollessan ole tehnyt muuta kuin peesannut ja auttanut hallitusta saamaan lakejaan(Hulluuksiaan)läpi ja lainsäädäntöön. Kaiken huipuksi kokoomus siunasi hallituksen junaileman perustuslain vastaisen eu-paketin läpi ja näin ollen osallistui perustuslaillisen rikokseen, eli maanpetturuuteen.

No mites äänestäjät tähän reagoi? Äänestivät kokoomuksen suurimmaksi puolueeksi kuntavaaleissa ja senkin jälkeen kokoomus on ollut kyselyjen mukaan suurin puolue.
Sosiaalidorkat(SDP)toisena ja itseään ilmeisesti tahallaan sabotoivat persut kolmantena. Vaalien rehellisyydestäkin voi puhua. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun suomessa manipuloidaan vaalitulosta!!!

Kyse ei ole pelkästään viimeisimmistä kuntavaaleista, vaan vuosikymmeniä jatkuneesta kusetuksesta. Kaikki eduskunnassa olevat puolueet ovat olleet hallituksessa kukin vuorollaan, Vaalien jälkeen jokin puolue jää pois ja toinen tulee tilalle. Riippumatta hallituksen kokoonpanosta sama vedätys on jatkunut uudelleen ja uudelleen, eikä mikään ole parantunut päinvastoin. Kun katsot eri puolueiden ajamaa politiikkaa, niin huomaat äkkiä, että ne eivät eroa todellisuudessa toisistaan millään tapaa.

Katsotaanpa. EU : Kaikilla sama linja, Suomi on EU:ssa mateleva jäsen, joka ei edes yritä pitää puoliaan, vaan kaikki hyväksytään kyseenalaistamatta. Eu on uusi Neuvostoliitto, jota ei käyarvosteleminen. Kuka Suomea todellisuudessa johtaa ja vie?
Kenellekään toimivilla aivoilla varustetuille ei varmastikaan ole epäselvää, että nykyinen hallitus on niin epäpätevä tehtäviinsä kuin vain olla voi. Tämän ymmärtää tottakai myös EK:n GLOBALISTIT.

Porin Suomi areenalla järjestetyssä puolueiden puheenjohtajien keskustelussa Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo, ilmeisesti vahingossa paukautti sanoa, että EK vaati hallitusta hyväksymään EU-tukipaketin. Kun Ohisalo möläytti asian, muut puoluejohtajat näyttivät kuin olisivat nähneet jotain ja säikähtäneet puolikuoliaaksi. Tämäkään ei pitäisi olla kenellekään uutinen ja varsikaan se, että kokoomus siunasi EU-paketin läpimenon eduskunnassa.
Todellisuus on, että kokoomus ei ole mitään muuta kuin EK:n sylikoira!!

Muutkaan puolueet tai politiikot eivät yleensäkään ole mitään muuta kuin korporaattien ja rahanvallan sylihuoria, jotka tekevät mitä heidän käsketään ja kansa maksaa.

Maahanmuutto : Kaikilla täysin sama, pois lukien persut. Ainakin puheissaan.
Jokainen puolue ajaa halpatyömallia suomen kaikella mahdillaan ja kaiken takana huutavana äänen toimii EK, ELINKEINOELÄMÄN KESKUSLIITTO.
Tästä hyvänä esimerkkinä vastoittain Keskustan puheenjohtaja Saarikon huuto saada Suomeen reilusti ulkomaalaisia. Tämä heti sen jälkeen, kun EK oli ilmaissut vaatimuksensa ulkomaalaisten raijaamisesta Suomeen työvoiman nimissä, eli HALPATYÖVOIMAN!!!!

Talous : Kaikilla täysin sama. Pieniä painotus eroja on, mutta todellisuuessa ei mitään suurta. Ainut todellinen ero ns. vasemmiston ja oikeiston talouspolitiikassa on lähinnä, millä tavalla kansa verotetaan polvilleen ja köyhimpiä/työttömiä nöyryytetään ja pomputetaan. Sekä tietysti veronmaksajien rahat ja meidän nimissä otetut velkarahat kylvetään EU:n käsiin ja ties minne ulkomaan apuihin, vaikka oma maakin on täynnä köyhiä

Sote kusetusta on ollut pusaamassa kaikki puolueet ja lopputulos on nähtävissä. Terveydenhuolto on suurimmalta osin yksityistetty, mikä olikin koko soten tarkoituskin ja samalla saatu miljardien vuotuinen tulonsiirto mekanismi veronmaksajilta yksityisille yrityksille. Soteen liitetty maaseutukuntamalli on Sipilän hallituksen, keskustan ja kokoomuksen junailema hillotoppakusetus, joka tulee maksamaan pitkän pennin veronmaksajille, mutta tuo sentään uusia hillotolppia politiikasta väistyville ketkuille.

On todella absurdia seurata kokoomuslaisten nillitystä sotesta ja maaseutukuntamallista, kun ovat olleet hallituksissa niitä kyhääämässä, mutta nyt kun ovat oppositiossa, niin eipä enää kelpakaan. Mites muutekaan.

Olipa kyse mistä yhteiskunnallisesta tai poliitikan osaalueesta, niin on aika selvää, että puolueiden ja politiikkojen välillä ei ole mitään muuta eroa kuin nimi. Kun uusi hallitus vaalien jälkeen muodostuu, niin sama touhu jatkuu, olipa hallituksessa kuka tahansa.
Tätä on jatkunut vuosikymmen toisensa perään ja siitä huolimatta äänestäjät eivät vain näytä ymmärtävän jutun juonta. Juuri olleet kuntavaalit ovat tästä täydellinen esimerkki.

Äänestetään sosialistit valtaan ja saadaan turpaansa. Sen jälkeen porukka juoksee ns. oikeston syliin ja saadaan turpaansa. Sitten mennään takaisin sosialistien vedätettäväksi ja saadaan taas turpaansa jne, jne...

Miten helvetin vaikeaa voi olla ihmisen ymmärtää, että häntä vedätetään. Vuosikymmenestä toiseen? Yksilöt/massat pomppivat puolueesta, ehdokkaasta toiseen vain huomatakseen, että sama paska jatkuu. En varmasti ole maailman älykkäimpiä ihmisiä tai katsele toisia pitkin nenäni vartta, mutta näen sentään, kun minulle valehdellaan tai syötetään sontaa poliittisten tai median sontiaisten taholta. Tutkin myös asioita ja otan asoista selvää, sen sijaan, että uskon kyselemättä koko ajan absurdmmaksi käyviä valeita ja kaiken maailma vappusatas lupauksia.

Ei voi kuin ihmetellä miten ihmiset voivat olla vedätettävissä vuosikymmenestä toiseen samojen valehtelijoiden ja petostelijoiden taholta?? On kuin massat olisi jonkinlaisen hypnoosin tai mielenhallinna alla?

Vai onko kyseessä yksinkertaiseti siitä, että kun ei älyllinen kapasiteetti riitä ymmärtämään yksinkertiseimpiakaan asoita, niin silloin ihminen on vietävissä kuin metrin mitta. Joku Amerikkalinen heebu onkn todennut osuvasti, että on todennäköisempää, että ihmiset saa ennemmin uskomaan, että anime hahmot ovat todellisia fyysisiä olentoja kuin, että he myöntäisivät nenänsä edessä näkemänsä tosiasiat itseleen.

1 kerta on vahinko, toinen kerta on jo tyhmyyttä, mutta miksi sitä kutsutaan, kun samaa virhettä toistetaan vuosikymmenstä toiseen??
Kirjattu
 

Your tips: #### Umk

Others' tips: #### Umk

Total tips: #### Umk

Send bitcoins to
Amount:
Umk - ( 0 Umk available )
Note:

Sivu luotiin 0.216 sekunnissa. 28 kyselyä tietokannasta.