Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Huhtikuu 18, 2021, 03:16:35 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
 • Jäseniä yhteensä: 226
 • Latest: etokes1
Stats
 • Viestejä yhteensä: 6669
 • Aiheita yhteensä: 3655
 • Online Today: 51
 • Online Ever: 255
 • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 35
Total: 35

Kirjoittaja Aihe: POLIITIKOT, VIRKAMIEHET, TOIMITTAJAT, TUTKIJAT, POLIISI, SUPO.  (Luettu 37 kertaa)

sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 4205
POLIITIKOT, VIRKAMIEHET, TOIMITTAJAT, TUTKIJAT, POLIISI, SUPO.
« : Maaliskuu 24, 2021, 01:44:00 ap »

Mikä yhdistää edellämainittuja?  Kaikki on valjastettu edistämään äärivasemmistolaista MARXISTI ideologiaa ja ovat lähinnä muuttuneet pelkiksi propaganda koneen osasiksi, joiden tarkoitus on kaikin keinoin ylläpitää nykyistä KORRUPTOITUNUTTA. äärivasemmistolaista / globalisti politiikkaa.

Edellinen tarkoittaa käytännössä, että kyseiset toimijat ovat kääntäneet selkänsä Suomelle maana, puhumattakaan Suomalaisista kanssa kansalaisinaan.

Keinot on monet. Tänään taas saimme supolta, ''tiedotusvälineiltä'' ja tutkijoilta aimo annoksen sitä ihteään, eli koko yhteiskunta elää äärioikeistolaisen terroriuhan alla.

SUPO julkaisi tänään joka vuotisen terroriuhka arvioinnin, eikä varmaan kenellekään tullut yllätyksenä, että Suomen suurin uhka on äärioikeisto. Tasapuolittamaan tottakai mainittiin myös Islamilaisen terrorismin uhka ja vähän myös viittattiin äärivasemmistolaisiin.

Jokin tässä mättää, kun asioita katsoo todellisuudessa tapahtuneiden tekojen kantilta. Ne jotka seuraavat maailman / suomen tapahtumia on huomannut, että vasemmisto riehuu jatkuvalla syötöllä ympäri Eurooppa ja Yhdysvaltoja. 1 suurimmista riehujista on ANTIFA ja Usan poliisiampumisten myötä esille noussut BLM, jotka kumpikin on marxistisia järjestöjä. Kumpikin edellämainituista on jatkuvasti riehumassa milloin missäkin. Toimintaan liittyy väkivalta, ihmisten uhkailu, sekä pyrkimys tuhota yksittäinen ihminen tai vaikka henkilön liiketoiminta, jos he katsovat, että joku ei ole yhtä mieltä heidän hulluksiensa kanssa.

Kaikki tämä on täysin tiedossa myös suomessa, niin poliitikoilla, supolla, poliisilla ja valehtelevalla ''tiedotusvälineistöllä'',  mutta ovat asiasta täysin hiljaa tai puolustelevat heidän tekemisiään.

Islamilaisesta terrorismista tuskin tarvitsee pahemmin luennoida tai ISLAMIN mukanaan tuomasta seksuaalirikoksista ja väkivallasta. Suomikin on saaanut islamin luonteesta oman osansa terrorismia, sekä raiskaus epidemiaa myöten, muusta puhumattakaan.

Tästä huolimatta hallitus ei osoita merkkiäkään siitä, että edes yrittäisivät tehdä asialle mitään, päin vastoin. Tänäkin vuonna Suomeen saapuu 1000 kiintö raketti-insinööriä afrikasta, lähi-idästä ja ties mistä.  1 ns. pakolainen maksaa suomelle vuodessa miljoona euroa. Tuhat x minljoona = 1 miljardi.  Tuo on vain pieno osa maahan ängenneiden ''pakolaisten'' elättämiseen hukkuvasta rahasta.

Vieläko ihmettelet, miksi valtion velka lisääntyy ja verot nousee jatkuvasti, sekä uusia veroja kehitellään. Eikä tietenkään pidä unohtaa, että Suomi(Nykyinen hallitus) ajaa tekeillä olevaan EU:n pakolaissopimukseen pahinta mahdollista skenaariota.

Toinen esimerkki kyseisestä propaganda ryöpytyksestä tänään asiaa koskien tuli kauppareissulla. Kaupassa radio raikui ja kanava ilmeisesti ole YLE YKKÖNEN. Tuutista tuli uskomatonta tuubaa. Ääriliikkeiden tutkija toitotti, että äärioikeisto on kaikkialla, uhkaa kaikkea ja jokaista. Vasemmisto on antifaa myöten hyvellisyyden perikuva.

Supo myös tiesi tiedottaa, että äärioikeistolaiset ovat myös valmistelleet terrori-iskua suomessa, mutta...

Suomessa ollaan jo niin pitkällä, että Suomalaisia voi jo vakoilla ilman rikosepäily(Puheen ollen totalitarismista), sekä terrori-iskun valmistelu ja edistäminen ovat rikoslaissa, mutta tästä huolimataam supo ei ole tuonut julki ensimmäistäkään tapausta???

Edellinenhän olisi sulka supon hattuun, sen sijaan yhtäkään tapausta ei ole tuotu julki ja samaan aikaan kerrotaan, että terrori-iskun valmistelua äärioikeiston taholta on tapahtunut??  Mitä taas tulee Turussa tapahtuneseen islamistin tekemään terrori-iskuun, teon tekijä oli supon tarkkailussa ja onnistui silti tekemään tekonsa. Hyvä Supo, niin sitä pitää!!!  Tietenkään kukaan ei ole edes ehdottanut, että Supon toimnta asiassa pitäisi tukia.

Kaikki edellinen vain todentaa sitä tosiasiaa, että suomen päättäjät, virkamiehistö, media ja koko konkkaronkka on valjatettu marxistisen globalisti politiikan ylläpitämiseen, jossa ''äärioikeisto'' on kaikkialla ja uhkaa kaikkia. Kaikki käsitellään tupla standardien kautta.

Jos joku(''äärioikestolainen'')persu sanoon jotain, niin koko maailma on kaatumassa ja jokainen media kiljuu asiasta, kun taas antifa vasemmistolainen riehuu tai islamisti kapitoi jonkun,niin kaikki hallitusta, virkamiehistöä, mediaa, poliisia myöten on hiljaa asoasta ja jopa piilottelevat tapahtunutta!

Suomen / Suomalaisten suurin turvallisuus uhka on tämän maan Hallitus, jonka heiluvana häntänä toimii mm. poliisi ja supo, mediasta puhumattakaan.

Eikä olisi pahitteeksi, että äänestävät Suomalaiset alkaisivat ajatella sitä, mitä vihesvasemmisto yhdessä keskusta / kokoomus / rkp ovat politiikallaan saaneet aikaan viime vuosimymmenien aikana.

Kaikki, jos ylipäätään mikään on enää kuosissa, olipa kyse sitten mistä yhteiskunnallisen toiminnan osa-alueesta.
Kirjattu
 

Your tips: #### Umk

Others' tips: #### Umk

Total tips: #### Umk

Send bitcoins to
Amount:
Umk - ( 0 Umk available )
Note:

Sivu luotiin 0.322 sekunnissa. 32 kyselyä tietokannasta.