Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Marraskuu 28, 2020, 04:06:05 ap

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
 • Jäseniä yhteensä: 226
 • Latest: etokes1
Stats
 • Viestejä yhteensä: 6643
 • Aiheita yhteensä: 3639
 • Online Today: 46
 • Online Ever: 255
 • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 33
Total: 33

Kirjoittaja Aihe: SUOMI 2020 : ABSURDANIA!!!  (Luettu 714 kertaa)

sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 4179
SUOMI 2020 : ABSURDANIA!!!
« : Heinäkuu 06, 2020, 11:51:44 ip »

ONGELMA - MANIPULOIVA VALTAMEDIA VAI ITSE ITSEÄÄN HUIJAAVA SUOMEN KANSA??

Touhu käy päivä päivltä absurdimmaksi. Valehteleva ''totuusmedia'', valtamedia syöttää vähän väliä ulos kyselyjä, joiden mukaan SDP:n ja Marinin johtama äärivasemmistohallitus on suosittu kuin sika pienenä ja kykenevä hoitamaan suomen asiat kuntoon.

MUTTA?? Taustoitetaanpa hieman.

Nykyinen, vaaleilla valitsematon hallitus toimii samalla katastrofi ohjelmalla, jonka varaan BOLSEVIKKI Antti Rinne rakensi oman, sittemmin alle puolessa vuodessa valeisiinsa kaatuneen hallituksen Kyseinen hallitusohjelma perustui tyhjän päälle rakennettuhin toiveisiin vailla minkäänlaista realiteetti pohjaa.
Olipa kyse työllisyyspolitiikasta tai mistään muustakaan, unohtamatta MARXILAISIA sukupuolisekoiluja, täysin tolkutonta maahanmuuttopolitiikkaa ja loputonta rahan syytämistä Afrikkaan.

Kaikki tämä rahoitettiin ja rahoitetaan yhä loputtomalla velanotolla, valtion omaisuuden myymisellä, sekä verojen korotuksilla, unohtamatta uusia veroja.

HULLUUS TÄYSILLÄ KIERROKSILLA.

Korona : Marinin johtama äärivasemmistohallitus istui viikkokausia perseellään, kun muu maailma oli aloittanut toimet asian johdosta. Kaiken kukkuraksi olemme saaneet seurata kuinka maailman parhaiten kriiseihin valmistautunut maa suomi, onkin täysi banaanivaltio, mitä tulee kriiseihin valmistutumisessa.
THL:n virkamiehistö on osoittautunut täysin korruptoituneiksi ja kykenemättömiksi hoitamaan tehtäväänsä. Miljoonia sinne tänne ja lopputuloksena maskit, joitka eivät käy edes perseen pyyhkimiseen.
Mutta antkaas olla. Eikös ''totuusmedia'' saa tämänkin käännettyä riemuvoitoksi Marinin johtamalle hallitukselle, puhumattakaan, että hallituksen töppäilevät ministerit olisi joutuneet vastuuseen asiassa.

Ulkoministeri, vihreiden Pekka Haavisto yritti pakottaa ulkoministeriön virkamiehen salakuljettamaan ns. pakolaisen autossa suomeen. Virkamies kieltäytyi, jonka seurauksena Haavisto yritti siirtää kyseisen virkamiehen muihin tehtäviin. Asiaan ottautui perustusvaliokunta ja sen jäkeen alkoi poliisitutkinta.
Nyt POLPO on saanut tutkintansa asiassa valmiiksi ja asia on siirtynyt äärivasemmistolaisen valtakunnansyyttäjän Raija Toiviaisen käsiteltäväski. Jos asia etenee Toiviaisen käsistä oikeuteen, niin silloin viimeistään Haavisto saa vapauttaman tuomion asiassa. Katsokaa vain ja tottahan toki ''totuusmedia'' on pitänyt tämänkin aiheen huolellisesti pois julkisuudesta.

Mitä taas tulee ÄÄRIMARXISTI toiviaiseen, niin hänen poliittiset päämääränsä ovat jo varmaan selvinneet isolle osalle suomalaisista.

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni jäi kiinni veronmaksajien rahojen käytöstä omiin koulutuksiinsa. Älysi sentään erota, mutta siihen se mahtaakin jäädä, vaikka asiassa on aloitettu poliisitutkinta. Tutkinta tuskin tulee johtamaan yhtään mihinkään, jos johtaa, niin kyseessä on jo suoranainen ihme!! No mitäs tästä sitten seurasi keskustan kannatukselle. Viimeisimmän puoluekannatusmittauksen mukaan kannatus nousi. Itkeä vai nauraa??

Koronan nimissä nykyinen Marinin hallitus on tehnyt velkaa jo 20 miljarida, eikä loppua näy. Nyt EU on saanut koronasta tekosyyn ajaa läpi yhteisvastuuvelat, joihn Marini hallitus tulee liittämään suomen takuuvarmasti. Kyseinen yhteisvelkavastuu sattuu olemaan EU:n sopimusten vastainen, mutta mitä siitä, kun Saksa ja sen sylikora Ranska niin  haluaa, niin silloin näin myös tehdään. Yhteisvelkavastuulla saadaan myös ajettua LIITTOVALTIOPROJEKTIA merkittävä askel eteenpäin. Kulminin tilalle tullut lautakasa Vnhanen on pesunkestävä FEDERALISTI, joten hän sopii nykyisen hallituksen maanmyyntisuunnitelmiin erinomaisesti. Eikä unohdeta koronan nojalla jaettuja 200 miljoonaa euroa, jotka jaettiin nätisti hyväveliverkoston kesken. Sensuskorruptio jyllää!!!

Henkilötunnukset on tottakai saatava sukupuolineutraaleiksi, maassa olevan homo transgender populan mieliksi. Kyseinen popula edustaa noin 0,6 -0,8 % kansasta, mutta onhan se nyt pirulainen saatava tuhlata 200 miljoonaa euroa tähänkin kaheliuteen. kun lukee kyseisen lakiluonnoksen, niin yllätys yllätys, eikös sieltä taas vastaan tule maahanmuutto ja ns. pakolaiset. Paperittomat ''pakolaiset'', eli lain tarkoituksena on järjestää maahan tunkeville ''pakolaisille'' paperit, jotka ovat hävinneet kuin taikaiskusta reissatessa läpi turvallisen Euroopan. Eikä unohdeta myöskään sukupuolineutraaleja liikennemerkkejä. 1 lisä hulluudenosoitus!!!

Puheen ollen ''pakolaisista''. Teksti tv ilmoitti tänään suuren ilon, että ensimmäiset 175:stä orvosta partalapsesta on saapumassa suomeen.

ns. pakolaisten mukanaan tuomasta raiskausaallosta,välivallasta, päiden pätkimisestä ja alati paisuvasta taloudellisesta rasitteesta vaietaan yhä edelleen.

PoliisI(POLPO)toteuttaa äärävaemmistohallituksen poliittisa linjaa yhä edelleen uskollisesti. Tästä saimme jälleen yhden lisä esimerkin Helsingin Hietaniemstä, jossa Suomeen saapuneiden Afikan hedelmien jälkikasvu alkoi mellakoida black lives matter hengessä. Ensin POLPO erehtyi tiedottamaan asiasta, niin kuin siinä ole kyse, eli maassa olevat afrikaanit alkoivat hillua ja kivittää poliisi valtameren takaa apinoimansa esimerkin mukaan. Mutta sitten tulikin äkkiä ulos uusi teidote, jossa POLPO kertoikin, että kyseessä olikin vain muutama kaljapäissään riehuva epeli ja, että asia ei littynyt millään lailla BLM:ään.
Edellinen on tottakai paskapuhetta ja POLPO on saanut käskyn joko sisäministeriltä, ministeriöltä tai politisoituneelta poliisijohdolta kirjoittaa uusi tiedote, jolla kansalaisille valehdeltiin, että tapaus ei käytännössä liity yhtään mihinkään.

Tuossa vain muutama esimerkki Suomi ABSURDANIASTA vuonna 2020.  Menkääpä sisäministeriön sivuille ja lukekaa siellä syksyllä eduskuntaan käsittelyyn tulevista lakiehdotuksista. 1 näistä lakiehdotuksista mm. piilottaa kaikki ulkomaalaisasiat julkisuudelta. Mistäpä luulette, että siinä on kysymys?? Myöhemmin tuloillaan on myös sisäministerinä toimivan ÄÄRIMARXISTI Ohisalon hanke saada suomeen huivipoliisit.  Tarkoituksena ujuttaa ISLAM suomalaiseen valta, virkamies ja hallintojärjestelmään.

Saksa on erinomainen esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun takaperoisista kulttuureista tulevia otetaan mm. poliisiin. Ruotsissa sama juttu. Ranskassa tiedustelupalvelulla on jatkuvassa seurannssa monta sisäminisreiössä työskentelevää henkilöä, heidän ISLAMIALISEN radikalisoitumisensa taka. Ohisalo on varmasti tietoinen edellsistä, mutta ajaa silti asiaansa eteenpäin kuin vähämielinen!!!

Tietty myös eskimo jäätelön nimi, sekä kreikkalaisen ja turkkilaisen jugurtin nimi on muutettava, ettei joku vedä hernettä nenäänsä. KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ!!!

Yllä oleva ja kaikki muu, mitä Suomessa on käynnissä vuonna 2020, pitäisi herättää jokaisen suomalaisen kysymään, mittä hittoa tässä maassa oikein tapahtuu ja ketkä tätä tekee. Sen sijaan, kyselyjen mukaa suomalaiset ovat kuin kiimassa nykyisen hallituksen suhteen ja parempaa ei voi ollakaan.

Näin kertoo kyselyt, jotka on tehty tuhannen vastaajan otannalla. Mistä oikein on kyse. Onko suomalaiset todella näin pihalla todellisuuden suhteen vai manipulodaanko kyselyjen lopputuloksia, että ne tukisivat nykyistä äärivasemmistolaista hallitusta. Kun katsoo realiteetteja, kaiikki menee alati kovenevalla vauhdilla päin helvettiä ja kyselyjen mukaan kansan mielestä kaikki on ok.

Tässä ei nyt kaikki täsmää tai sitten allekirjoittanut on missannut jotain??

« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 07, 2020, 12:02:30 ap kirjoittanut sylettää !!! »
Kirjattu
 

Your tips: #### Umk

Others' tips: #### Umk

Total tips: #### Umk

Send bitcoins to
Amount:
Umk - ( 0 Umk available )
Note:

Sivu luotiin 0.121 sekunnissa. 31 kyselyä tietokannasta.