Kirjoittaja Aihe: HALLITUKSEN MYYRÄNTYÖ SANANVAPAUDEN TUHOAMISEKSI MAALITTAMISEN NIMISSÄ JATKUU.  (Luettu 111 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4085
Maalittamisen kohteena ovat poliisit, syyttäjät, tuomarit, tutkijat, toimittajat, etnisten vähemmistöjen edustajat ja heitä puolustavat henkilöt. Myös tavalliset ihmiset voivat joutua maalittamisen kohteeksi.

Kun katsoo listaa siitä ketkä ovat mainittuina maalittamisen kohteina, ei juurikaan tarvitse miettiä mikä tämänkin lakipykälän valmistelun takana on.

Sananvapauden rajoittaminen, jos arvostelu koskee politiikkoja, virkamiehiä, ns. toimittajia, tietenkään unohtamatta maassa loisivia kunniakansalaisia!!!


Nyt asetetussa työryhmässä on edustus sisäministeriön lisäksi oikeusministeriöstä, Poliisihallituksesta, Keskusrikospoliisista ja Helsingin poliisilaitokselta.

Jos vielä epäilet, että kyse on jostain muusta kuin sanavapuden rajoittamisesta koskien viranomaisten arvostelua, niin vilkaisepa yllä luetelttuvia tahoja jotka ovat mukana työryhmässä!!!!!

Näin suomi marssii kohto totalitarismia!!! Kun POLPO saa poistaa nimen virkapuvustaan ja tilalle tulee numero, niin voin sanoa 100varmaksi, että poliisi korruptio tulee paisumaan ennen näkemättömiiin mittoihin, puhumattakaan sen peittelystä!!!

USKOKAA POIS!!!

Linkki.
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410869/sisaministerio-asetti-tyoryhman-maalittamisen-vastaisten-toimien-tehostamiseksi
Hallitus on myös asettanut oikeustieteen tohtori Mika Illmanin selvittämään maalittamista koskevan säädöksen tilaa.

Kukas muukaan se on asialle laitettu kuin juutalainen sananvapautta verisesti vihaava Mika Illman!!!!

Linkki.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjMmZjmsdbpAhUNtosKHaNJC44QFjALegQICRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.ksml.fi%2Fkotimaa%2FLaittomasta-uhkauksesta-voi-joutua-tulevaisuudessa-helpommin-vastuuseen-%25E2%2580%2593-esimerkiksi-myyjien-sairaanhoitajien-ja-toimittajien-uhkailusta-voi-tulla-virallisen-syytteen-alainen-rikos%2F1560350&usg=AOvVaw0DbDoC-vslIVOLRoUwgaUeMika Illman

Vuonna 2008 Illman sijoittui toiseksi Electronic Frontier Finlandin Vuoden Isoveli -äänestyksessä. Raati katsoi Illmanin toimien pyrkineen rajoittamaan sananvapautta verkossa "sinnikkäästi, demokratian periaatteista, syyttäjän toimenkuvasta ja teknisistä realiteeteista välittämättä"
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 28, 2020, 01:19:35 ip kirjoittanut sylettää !!! »

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: