Kirjoittaja Aihe: KANSALAISALOITE :HENKILÖTUNNUKSEN UUDISTAMISESTA SUKUPUOLINEUTRAALIKSI LUOVUT...  (Luettu 60 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4026
Henkilötunnuksen uudistamisesta sukupuolineutraaliksi luovuttava


Perustelut

Rahat tulee kaikilta osin käyttää kaikkein tärkeimpään.

Yhteiskuntamme tulee olemaan ennenkokemattoman taloudellisen shokin jälkeen tilassa, että kaikki mahdolliset taloudelliset resurssit tulee käyttää talouden jälleenrakentamiseen ja terveydenhoitoon, joka tulee vaatimaan vielä pitkään merkittäviä lisäresursseja.

Nykyinen henkilötunnusjärjestelmä on teknisesti toimiva ja sen muuttamisen kustannukset olisivat mm. Finanssialan keskusliiton mukaan miljardiluokassa laskettavat. Tavoitteiden saavuttamista tulee toteuttaa muilla keinoin.

Koko uudistus on mitä ilmeisimmin myös vahvasti politisoitunut, sillä mm Kauppalehden (16.4.) mukaan "Hallitusohjelman linjaus oli lausuntopalautteen ja väliraportin tulosten ohella vaikuttamassa siihen, että henkilötunnusten uudistamista suunnitelleen valtiovarainministeriön asettaman työryhmän tehtäviä muutettiin viime syksynä."

Nimeä alle ja levittäkää tietoa aloitteesta jokaiselle mahdolliselle taholle!!!!!!

Linkki.
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6455
Tällä hetkellä kun Suomessa taistellaan erittäin leviävää ja toistaiseksi tuntematonta virusta vastaan, keskellä pahinta pandemiaa hallitus vyöryttää ärhäkkäästi eteenpäin radikaalia seksuaalipoliittista gender-ideologista uudistusta henkilötunnusten muuttamisesta sukupuolineutraaleiksi.

Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-138317
Pidä varasi kansalainen, tai muuten henkilöpaperisi revitään

Haluatko Sinä, hyvä kansalainen, että nykyinen henkilötunnuksesi mitätöidään, paperisi revitään eikä aiempia asiakirjojasi voida enää yhdistää sinuun itseesi niissä olevan henkilötunnuksen perustella? Tätä tarkoittaisi hallituksen ehdotus uusimuotoisista henkilötunnuksista, joista ei kävisi enää ilmi henkilön ikä, syntymäaika eikä sukupuoli.


Linkki.
https://oikeamedia.com/o1-138311
 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: