Kirjoittaja Aihe: MEDIAN HARJOITTAMA TIEDON PIMITYS TOIMII.  (Luettu 56 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3866
MEDIAN HARJOITTAMA TIEDON PIMITYS TOIMII.
« : Helmikuu 05, 2020, 10:13:12 ip »
 •   0
 • Käytän tässä esimerkkinä paria hyvin tuntemaani henkilöä. Otanta ei ole jären huippaava, mutta väitän, että kuvaamani peilaa todellisuutta suomessa varsin hyvin.

  Kumpikin henkilöistä seuraa valtamedian uutisia ja tilaa jotain sanomalehteä. Kumpikaan henkilöistä ei seuraa somen vaihtoehtomedioita ollenkaan.

  Olen viimeisen viikon aikan rupatellut kummankin kanssa suomen nykytilanteeesta ja mädästä poliittisesta tilanteesta, jotka kumpikin tunnistaa ja ollaan asiasta enemmän ja vähemmän samaa mieltä.

  Mutta, sitten tuleekin se kuuluisa tenkkapoo. Ennemmin tai myöhemmin rupattelu siirtyy suomen pakolaispolitiikkaan ja tässä vaiheessa tulee ilmi, miten hyvin median tiedon pimitys todella toimii.

  Olen kummankin kanssa ottanut puheeksi mm. vähän aikaa sitten tapahtuneen fitness tyttösen kapitoinnin. Jossa suomessa laittomasti oleileva TURKKILAINEN turvapaikan hakija katkaisi pään kyseiselta fitness pimulta.

  Kumpikin näistä esimerkkinä käyttämistä henkilöistä oli täysin tietämätön, että tälläistä oli tapahtunut.

  Se suomalaisten joukko, joka on täysin tietämätön näistä tapahtumista on takuulla iso. He seuraavat mätää, valehtelevaa ja pimittävää valtamediaa, kuvitellen, että heille kerrotaan asiat rehellisesti ja manipuloimatta.

  Jos nämä ihmiset seuraisivat somen vaihtoehtomedioita, niin he nopeasti tajuaisivat, että heille valehdellaan jatkuvasti. Heille syötettävää informaatiota manipuloidaan ja vääristellään jatkuvasti, sekä jätetään kertomatta todella paljon asioita, joita heidän kuuluisi olla tietoisia.

  Median harjoittama tiedon pimitys toimii!!!!

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: