Kirjoittaja Aihe: EUROOPPALAINEN DEMOKRATIA KUSETUS.  (Luettu 297 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4138
EUROOPPALAINEN DEMOKRATIA KUSETUS.
« : Helmikuu 05, 2020, 09:34:51 ip »
 •   0
 • Saksassa valittiin ensimmäistä kertaa osavaltiopääministeri äärioikeiston tuella – Merkel vaatii uusia osavaltiovaaleja

  Tähän asti Saksan puolueet eivät ole suostuneet minkäänlaiseen yhteistyöhön AfD:n kanssa.


  No pirulainen. Vaalit pidettiin ja lopputulos oli aivan väärä, joten pitää saada uudet vaalit. Järjestetäänpä uudet vaalit ja äänestetään niin monta kertaa, että lopputulos on tietyille tahoille mieleinen.

  Ja näin on toteutunut demokratia ;D ;D

  Mitä tulee itse AFD:hen, niin kyseessä on aikamoinen hupinationalisti poppoo. Puolueen puheenjohtajana toimii Rothchildien pankkiirina toiminut lesbo. Puolueella on myös osastot muslimeille ja juutalaisille. Loput jo varmaan arvaattekin.

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-11194458


  Tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun vaalien lopputulos ei ole kelvannut vallanpitäjille EU:n aikaisessa Euroopassa.

  Kun Irlannissa järjestettiin vallit EU:n perustuslain, eli Lissabonin sopimuksen hyväksymisestä, niin Irkutpa tyrmäsi koko paskan. No tämä ei tietenkään kelvannut EU komissiolle, joka vaati Irlantia järjestämään uudet vaalit sopimuksen hyväksymistä koskien ja Irlannin hallitus teki työtä käskettyä.

  Hillittömän Propagandan ja uusien vaalien myötä lopputulos kääntyi GLOBALISTIEN mieleiseksi ja Lissabonin sopimus hyväksyttiin. Näin Irlanti luopui itsenäisyydestään.

  Toinen tapaus oli Kreikan höykytys velkajärjetelmän hyväksymiseksi. Kreikan jouduttua kunnolla kuseen taloudellisesti, EU komissio ja pankit kehittivät kunnon kuristussuuunitelman Kreikan tuhoamiseksi ja yksityistämiseksi. Lopputulos oli Kreikan ja Kreikkalaiset lopullisesti polvilleen pistävä velkajärjestelmä.

  Asiassa oli vain 1 mutka. Suunnitelma piti hyväksyttää äänestyksen kautta Kreikan kansalaisilla. Kreikkalaiset äänestivät sopimusehdotuksen kumoon ja tämä taas ei käynyt EU komissiolle tai pankkiireille, joten Kreikkaa vaadittiin järjestämään uudet vaalit ja Kreikan hallitus teki työtä käskettyä.

  Taas seurasi armoton propaganda kampanja sopimuksen puolesta ja vaalien lopputulos oli, että sopimus tuli hyväksytyksi. Ja taas GLOBALISTIT saivat mieleisensä vaalien lopputuloksen, kunhan vain äänestettiin uudestaan ja ensimmäinen väärä vaalitulos nurin!!!

  Että tälläistä ''demokratiaa'' Euroopassa nykyään!!


   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: