Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Lokakuu 25, 2020, 10:21:21 ap

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
 • Jäseniä yhteensä: 226
 • Latest: etokes1
Stats
 • Viestejä yhteensä: 6629
 • Aiheita yhteensä: 3633
 • Online Today: 87
 • Online Ever: 255
 • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 41
Total: 41

Kirjoittaja Aihe: EU SAA PIAN TIEDOT LUOTTOKORTTI OSTOKSISTASI !!!!!!!!!!!!!  (Luettu 365 kertaa)

sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 4165
EU SAA PIAN TIEDOT LUOTTOKORTTI OSTOKSISTASI !!!!!!!!!!!!!
« : Tammikuu 22, 2020, 11:12:38 ip »

Tässä on nyt käsissä erinomainen esimerkki siitä, miksi esim. viranomaiset haluavat eroon käteisestä. Kun siirrytään yhä enemmän digitaaliseen rahaan ja lopulta kokonaan, niin se antaa lopulta reaaliaikaisen mahdollisuuden seurata / vakoilla kansalaisten rahan käyttöä!!!

Unohtamatta loputonta uusien verojen keksimistä.

Kansainvälisen rahaeliitin etujärjestö Euroopan unioni alkaa pian kerätä yksityiskohtaista tietoa jäsenvaltioiden kansalaisten luottokorttiostoksista. Urkintahanke käsittää muun muassa bic-koodit, maksunsaajien nimet ja osoitteet, ALV-tunnisteet, iban-numerot sekä maksujen määrät, valuutat, paikat ja jopa kellonajat. Myös maksajan henkilöllisyys voidaan selvittää.

Kansalaisten vakoilusta on tullut entistä helpompaa, kun eurooppalaiset ovat luopuneet käteisestä. Ihmisten ostokäyttäytymisen avulla eliitti voi luoda heistä yksityiskohtaisia psykologisia profiileja, mikä helpottaa ”ei-toivottujen” kansalaisten jatkuvaa valvontaa.

Veroasiantuntija Tiina Ruoholan mukaan maksutietojen Cesop-niminen keskusjärjestelmä on vakava uhka EU-kansalaisten yksityisyydensuojalle. ”Eurooppaan syntyy viranomaisten hallussa oleva tietopankki, johon kerätään käytännössä kaikki maksutieto korttien käytöstä”, hän summasi.

Suomen valtiovarainministeriö on puolustellut vakoiluhanketta väittäen, että jatkuva urkinta tulee vähentämään arvonlisäveropetosten määrää. Arvonlisäveroihin keskittyminen osoittaa, ettei EU tahdo puuttua eliittitason talousrikoksiin vaan sen sijaan keskittyä tavallisten kansalaisten vainoamiseen.

Arvonlisäveroa maksavat aitoja tuotteita ja palveluita kuluttavat ihmiset. Todellinen eliitti huijaa kuitenkin verottajaa esimerkiksi kiertämällä suuryritysten tuloveroja sekä finanssitoiminnan pääomatuloveroja. EU on kautta historiansa suojellut korkean luokan verorikollisia ja kohdistanut resurssinsa pieni- ja keskituloisten ihmisten ahdisteluun.

Esimerkiksi vuosi sitten EU ilmoitti, ettei se aio tutkia niin sanottua LuxLeaks-veroparatiisitietovuotoa, joka käsitti joukon maailman vaikutusvaltaisimpia vakaviin verorikoksiin syyllistyneitä suuryhtiöitä. Eliittiyhtiöt keskittivät rikollisoperaationsa Luxemburgiin, josta Jean-Claude Juncker teki pääministerikaudellaan globaalin veroparatiisin. Juncker palkittiin eliittitason veronkiertäjien avustamisesta nimittämällä hänet EU:n korkeimmaksi johtajaksi.


Linkki.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/eu-ja-verottaja-haluavat-miljardit-luottokorttitiedot-sahkoiseen-keskusrekisteriin-pidan-tata-huolestuttavana/863919f0-9a30-4d32-842c-7403e98486b4Tottahan toki, valtiovarainministeriön virkamies on aloittanut oman propagandansa todellisuuden hämärtämiseksi asiassa.  Ei huolta, hän vakuuttaa. No sitten :-* :-* :-*

Nämä suomalaisten virkamiesten lausunnot ovat täysin yhdentekevää paskaa ja sumutusta, niin kuin ovat aina olleet ja aina tulevat olemaan!!!

Tämä järjestelmä antaa käytännössä loputtomat mahdollisuudet kansalaisten rahankäytön seurantaan ja he tulevat sitä myös käyttämään 100 varmasti!!!!

Eikä myöskään unohdeta, että suomessa mm. poliisi(POLPO) on saamassa valtuuden selailla kansalisten tilitietoja, järjestelmän myötä, jolla polpo pääsee kansalaisen tilitietoihin käsiksi nappia painamalla!!

K'YTTÄKÄÄ KÄTEISTÄ aina ja kaikessa, missä sen käyttö on mahdollista. Sanomattakin selvää, että verkkokaupoissa tai muissa sen kaltaisissa paikoissa se ei onnistu, mutta kaikkialla muualla, missä käteisen käyttö on mahdollista, KÄYTTÄKÄÄ SITÄ.

Käteinen on ainut rahan käyttö muoto, jossa on olemassa yksityisyys!!!

Linkki.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/eu-haalii-kansalaisten-luottokorttidataa-salaperaiseen-keskusrekisteriin-ei-huolta-viestii-nyt-ministerio/3c6a10c7-f881-491b-928f-f6081a6ac725
Kirjattu
 

Your tips: #### Umk

Others' tips: #### Umk

Total tips: #### Umk

Send bitcoins to
Amount:
Umk - ( 0 Umk available )
Note:

Sivu luotiin 0.132 sekunnissa. 31 kyselyä tietokannasta.