Kirjoittaja Aihe: KIINASSA PANKKIIRILLE KUOLEMNTUOMIO.  (Luettu 76 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3945
KIINASSA PANKKIIRILLE KUOLEMNTUOMIO.
« : Joulukuu 30, 2019, 09:42:51 ip »
 •   0
 • Vaikka pankkiirit ovat viimeisen reilun 10 vuoden aikana tuhonneet miljoonien ihmisten toimeentulon ja tulevaisuuden eri maissa, saavat rahaelitistit harvoin edes lyhyitä vankeustuomioita rikoksistaan. Tuore uutinen Kiinasta on iloinen poikkeus trendiin.

  Hengfeng-pankin entinen johtaja Jiang Xiyung sai kovan tuomion kavallettuaan pankilta noin 107 miljoonan Amerikan dollarin edestä varoja, otettuaan vastaan lahjuksia, myönnettyään rikollisia lainoja sekä hävitettyään kirjanpitoa. Monet rikoksista ovat tuttuja myös länsimaissa, joissa tuomioistuimet katsovat niitä usein kuitenkin sormien läpi.

  Korruptoitunut pankkiiri ajoi rahoituslaitoksen vararikon partaalle, vaarantaen näin kansantalouden. Pankkiiri rahoitti asiakkailta varastamillaan rahoilla luksuselämäntapaansa.

  Oikeus totesi, että sopiva rangaistus pankkiirille on ehdonalainen kuolemantuomio. Käytännössä pankkiiri viettää loppuelämänsä vankilassa, mutta mikäli hän syyllistyy enää uusiin rikoksiin, hänet teloitetaan. Vastaavia tuomioita on viime vuosina jaettu myös muille korruptoituneille viranomaisille ja finanssimiehille.

  Tämä meininki koskien pankkiireja saisi levitä tänne länsimaihinkin. Eikä haittaisi yhtään, jos saman kohtelun saisi monen muunkin alan petostelijat. Suomessa voisi aloittaa vaikka eduskunnasta!!!

  Linkki.
  https://sg.news.yahoo.com/death-sentence-corrupt-banker-china-103615842.html

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: