Kirjoittaja Aihe: VALTAMEDIAN HÄTÄ JA ITSENSÄ HEHKUTTAMINEN GALLUp kyselyillä.  (Luettu 129 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3958
 •   0
 • Valtaosa suomalaisista kokee valemedioiden lietsovan negatiivisia ilmiöitä

  No, jopas nyt.  Sanomalehtien liitto repäisee taas vaihteeksi oma hehkutus vaihteella ja hyökkäää vaihtoehto medioita vastaan.

  Tietenkään sanomalehtien liitto ei kerro, miten suuri otanta on ollut ja missä tämä kysely on tehty.

  Lisäksi nuo luvut mitä tuloksissa esitetään ovat aivan naurettavia. On totta, että suomessa iso joukko ihmisiä luottaa jatkuvasti valehtelevaan mediaan, mutta ne luvut mitä näissä gallupeissa jatkuvasti esitetään olevana todellisuutena koskien valtamedian luotettavuudesta ovat läpeensä naurettavia!!!!

  Esim. sanomalehtien tilaaminen vähentyy koko ajan ja yhä enenevässä määrin, eikä se ole selitettävissä digitalisaatiolla. Joten on aika selvää, että nämä gallupit ovat suurelta osin täyttä tuubaa ja valtamedian omaa hypetystä.

  Linkkki.
  https://www.sanomalehdet.fi/ajankohtaista/suomalaiset-ovat-huolissaan-vastakkainasettelujen-ja-ristiriitaisten-uutisten-lisaantymisesta/  Alla 1 esimerkki suomalaisesta valtamediasta ja sen rehellisyydestä / agendasta.

  Ylen esimies Eronen ja toimittaja Vuorikoski irtisanoutuivat – ”Tiimiäni on pyydetty vähentämään paljastusjournalismin tekemistä”

  Eronen on arvostellut kovasanaisesti yhtiön toimintakulttuuria. Hän myös kirjoitti Ylen hallintoneuvoston eilisen kokouksen jälkeen, että hallintoneuvosto vaikuttaa journalistisesti arvioiden kuurolta, sokealta ja halvaantuneelta.


  Linkki.
  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.mtvuutiset.fi%2Fartikkeli%2Fylen-esimies-jussi-eronen-irtisanoutui-tiimiani-on-pyydetty-vahentamaan-paljastusjournalismin-tekemista%2F6211708%23gs.mnc4ek&h=AT13YE_xqUtxEqO_BcRQuw169WMqKLt0WJ86cMOvzHQ6TLRkKhmE1jmTtcc4iDUpON6gdijpKvbwfvZYdlfbLMyy2Na841HS3xzcL_aEwVnS1Vt1pM7fggVsSA   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: