Kirjoittaja Aihe: IHMISTEN KÄYTTÄYTYMINEN, EI YMMÄRRÄ EI. POLITIIKKA, PUOLUEET. HAJOTA JA HALLITSE  (Luettu 937 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101

Bolsevikki Antti Rinteen kommunisti hallitus ajautui kriisiin alta aikayksikön. Turha on silti toivo, että tästä katastori hallitusphjasta ja siinä huseeraavista BOLSEVIKEISTÄ päästäisiin nyt eroon.

Päin vastoin. Kahelit ryhmittyvät uudestaan, konklaavat uuden pääministerin entisen katastrofin tilalle ja sama hulluus jatkuu!!!

Rajuja muutoksia – tältä uusi eduskunta näyttäisi - Yle/Taloustutkimuksen uusi puoluekannatusmittaus kertoi perussuomalaisten kannatukseksi 24.3 prosenttia, kokoomuksen 18.6 prosenttia, vihreiden 13.9 prosenttia, SDP:n 13.2 prosenttia ja keskustan 10.6 prosenttia.

Viimeisin kannatusmittaus antaa uusiksi kannatusluvuiksi puolueiille ylläolevia lukuja.

Persut on paalupaikalla ja sitten se allekirjoittanutta loputtomasti ihmetyttävä ihmisten käytös tulee esille ja ei voi muuta kuin sanoa, että ei ymmärrä.

Kokoomus. kokoomus oli viime hallituksessa ja sen tekemä tuhotyö suomelle ja suomalaisille on jo ilmeisemminkin unohdettu. Tosin kokoomustahan äänestää lähinnä rahakkaat ja yrittäjät, jotka tottakai haluavat suomeen halpatyömarkkinat, joita kokoomus yrittää saada suomeen ajettua alalle kuin alalle käsikassaranaan työvoima maahanmuutto. Johon tottakai kelpaa mikä tahansa Afrikan tai lähi-idän mulatti.

Ei kokoomus tietenkään yksinään ole halpatyvoimamarkkinoita suomeen ollut ajamassa, vaan siinä on nykypersuja lukuun ottamatta ollut mukana kaikki puolueet!!

Edellinen taas tarkoittaa kylmää kyytiä huonoosaisille ja työssä käyville. Esimerkkinä POSTI, Koko posti nujakkahan kiteytyi maahan ängenneisiin ulkomaalaisiin, joita postin sopimuskumppanit käyttivät halpatyövoimana!!

Vihreät. Tuskin semmoista katastrofia nykyiset vihreitä pyörittävät Ohisalot ja muut saavat aikaiseksi, että heidän kannatajiensa korvien väliin pääsisi minkäänlainen järjen ääni ja sitä myötä havahtuisivat suomen totaaliseen alennustilaan, jota vihreiden ajama KULTTUURIMARXISMI höttö vain pahentaa.

SDP ja KESKUSTA  :'( :'( :'( :'( Kummankin kannatus on pudonnut reippaasti, mutta ei kuitenkaan siinä mitassa, että pistää kysymään, minkälaisen sotkun näiden puolueiden täytyy aiheuttaa, että näissä puolueissa yhä kiinni roikkuvat oiken ynnärtävät päästää irti sekä tunnustaa itselleen todellisuus näiden puolueiden tilasta, joka ei varmasti tule muuttumaan. ennenkuin kannatus on lähes nollassa.

Vasemmisto ja heidän kannatajansa ovat samaa MARXISTI sakkia kuin vihreät, joten turha kuvitella, että heitäkään mikään järjen ääni tavoittaa missään vaiheessa.

Svedu folke party voisi vaikka painua vit, Ruotsiin ja pysyä siellä kannattajineen.

Kritillisdemokraatit  ::) ::)

Summa summarum, vai miten se oli?

Kaikki eduskuntapuolueet nykypersuja kukuunottamatta ovat pyörineet hallitusissa eri kokoonpanoissa jo vuosikymmeniä toisensa perään ja lopputuloksena on nyky suomi!!!!

Onpa hallituksissa ollut ketä tahansa, niin sama paska ja petos on jatkunut ja varmasti tulee jatkumaan. Tämä tässä juuri onkin allkirjoittaneelle täysi mysteeri. Eikö ihmiset todellakaan pysty ymmärtämään tätä ja sitä myötä muuttamaan omaa käyttäytymistään esim. äänestämisensä suhteen??

Pieni vertaus. Jos sinä ostat auton joltain autokauppiaalta ja auto osoittautuu sudeksi niin, kun seuraavan kerran olet vaihtamassa autoa, MENETKÖ SAMAN AUTOKAUPPIAAN LUOKSE JA OSTAT HÄNELTÄ SEURAAVANKIN AUTON?

Rohkenen epäillä.

Mutta minkä helvetin riivaamana ihmiset kuitenkin tekee niin heitä kusettavien politiikkojen ja puolueiden kohdalla?? Voisiko jolu yrittää selittää, sillä allekirjoittanut ei yksinkertaiseti pysty sitä tajuamaan!!!

Ja lisää irvailua kansan kustannuksella luvassa huomenna 6.12.2019. Niin sanottuna itsenäisyyspäivänä. Mikä helvetin itsenäisyys??

Suomea 1990 luvun alusta asti pyörittänyt GLOBALISTIEN käsikassara troikka on tuhonnut suomen itsenäisyyden tyyten, luovuttamalla suomen poliittisen, sekä taloudellisen itsemääräämisoikeuden EU:lle ja YKSITYIOMISTEISELLE EUROOPAN KESKUSPANKILLE.

Paskakasan huipulla kukkoilee presidenttinä 1 suomen itsenäisyyden menetyksen pääjunailijoista Sauli Niinstö, joka ei vieläkään ole tyytyväinen vallitsevaan tilaan, vaan yrittää saada kaikin mahdollisin keinoin tungettua suomen syvemmälle GLOBALISTIEN NWO AGENDAN JA HEIDÄN UUDEN SOTAKONEENSA OSAKSI- EU ARMEIJA.

Ja katsokaa vain, eikö linnan juhlat ole taas polvillaan kyyristevän kansan vuoden katsotuin ohjelma. Juhlat, joiden perustaa ei ole olemassakaan ja jonka kansa maksaa täysimääräisenä kostumatta itse paskaakaan!!!

Eikä tietenkään sovi unohtaa POLPON estämää kansallismielisten marssia, päätöstä joka on niin täysin perusoikeuksien vastainen päätös kuin olla vain voi, mutta tämähän ei juhlakansaa vaivaa ollenkaan.

Kunhan vai ITSEPETOS PITÄÄ ILLUUSIOTA YLLÄ, NIIN KAIKKI ON HYVIN VALTAKUNNASSA.

Onk's muuten viljoo näkyny??
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 05, 2019, 04:00:02 ip kirjoittanut sylettää !!! »

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
Mikä saa poliitikon vihaamaan omaa maata ja kansaa niin paljon, että on valmis tuomaan yhteiskuntaan lisää äärimmäisen vaarallisia henkilöitä, joiden alkuperäisen kalifaattiin lähdön eräs motiivi on ollut viha länsimaista yhteiskuntajärjestelmää ja länsimaista elämäntapaa viettäviä ihmisiä kohtaan?

Voi olla rumasti sanottu, mutta mielestäni muutamat suomalaiset ministerit ovat psykiatrisen hoidon tarpeessa. He ovat vaaraksi suomalaiselle yhteiskunnalle.

Sitäkään en ymmärrä miksi niin moni nainen äänestää vaaleissa nimenomaan henkilöitä, joiden haluna on tuhota turvallinen länsimainen sivistysyhteiskunta.
Mikä saa niin monen suomalaisen vihaamaan yhteiskuntaa, joka on tähän asti tarjonnut heille peruskoulutuksen ja ajatuksen vapauden sekä mahdollisuuden opiskella lähes mitä tahansa?


Linkki.
https://www.oikeamedia.com/o1-127000

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
Kun on seurannut vuosikymmeniä politiikkaa ja kaduilla vaeltavien massojen päivittäin pahenevaa tyhmyyttä, niin ei juurikaan enää tule vastaan asioita jotka hämmästyttäisivät, mutta...

Alma median tekemän kyselyn tulos kieltämättä pisti hihkaisemaan ei helvetti voi olla totta, mutta... :'( :'( :'(

Linkki. - https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwimsJCXkMjoAhW68qYKHZJeCXEQFjADegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.uusisuomi.fi%2Fuutiset%2Falma-kysely-sdp-jattiharppauksella-ykkoseksi-perussuomalaisten-ohi-sanna-marin-on-poikkeuksellisen-selvasanainen%2F8f6671bc-c38a-44d3-9b85-a2b3cbcec056&usg=AOvVaw3Y2YZxQ-HFObNZHIvtm9wx

Ei jumalauta voi ymmärtää, mitä ihmisten päissä oikein liikuu??  Nykyinen hallitus marinin johdolla istui vikkokausia perseellään peukaloitaan imien, kun muu maailma oli jo aloittanut toimenpiteet koronan suhteen.

2019 vaalien aikaan SDP lupaili mm. vappusatasia tietäen, että rahoja siihen ei ole. No, mites kävi? Vappusatanen kutistui olemattomiin, hoitajia ei tullut, eikä mitään muutakaan, millä SDP huijasi tyhmiä suomalaisia. Lopulta Rinteen johtama hallitus hajosi postiin liittyvien valheidensa takia.

Mitä tämä episodi taas muutti?  Ei yhtikäs mitään. Edellisen myötä valtaan tuli VAALEILLA VALITSEMATON HALLITUS ja sitä myötä lisääntyvä valtionvelka, valtion omaisuuden myynti, verojen korotukset ja rajat vuotaa entiseen tapaan!!!

Kaiken tämän erittäin nopeasti unohtaen suomalaisten(tai osan)mielestä SDP on hoitanut asiat koronaa myöten niin hyvin, että SDP:tä on tullut suomen suurin puolue. :'( :'( :'( Käsittämätontä!!!

Oliko se Aristoteles vai Sokrates tai joku muu entisaikojen viisaista, joka on todennut ja jota Winston Churchillkin myöhemmin lainasi, todeten : “The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.”

Paras argumentti demokratiaa vastaan on 5 minuutin keskustelu keskiverto äänestäjän kanssa.

Asia pistettynä hieman toisin. Kaiken epäpätevyyden ja sähläämisen jälkeen SDP on suomen suurin puolue. On aikalailla selvästi nähtävissä, että keskiverto katuja tallaavan äänestäjän älyllinen kapasiteetti ei yksinkertaisesti riitä näkemään tai ymmrtämään sitä, millainen kävelevä katastrofi nykyinen hallitus on, puhumattakaan siitä tuhosta, mitä aiemmat hallituksen ja niissä toimineet politiikot ovat suomelle ja suomalaisille tehneet.

Sen sijaan, ihmiset vain jatkavat samojen mafia puolueiden ja politiikkojen äänestämistä hallitukseen, vaikka heidän tekemänsä vahingon pystyy näkemään jokainen, jolla on edes pari toimivaa aivosolua jäljellä. Mutta ilmeisesti ei!!!


 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: