Kirjoittaja Aihe: SUOMI MYÖNSI TURVAPAIKAN KOLMELLE INTERPOLIN ETSIMÄLLE RIKOLLISELLE.  (Luettu 576 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
Paraguay raivona: Suomi myönsi turvapaikan kolmelle Interpol-etsitylle kidnappaajalle – Saapuivat tänään Helsinkiin!

Suomi on tänään pääuutinen Etelä-Amerikassa. Helsinkiin on laskeutunut keskiviikkona 9.10.2019 lento AY1662 kello 14:20 Madridista, mukanaan kolme Uruguaysta Espanjan kautta paennutta korkean profiilin rikoksista epäiltyä, jotka ovat pakoilleet Paraguayn viranomaisia 2003 lähtien.


Suomi on myöntänyt turvapaikan, todennäköisesti Suomen passit ja hankkinut YK:n erikoisdokumentit kolmelle Paraguayn etsityimmälle henkilölle, jotka ovat olleet myös Interpolin etsintäkuuluttamia.

Miehet ovat nimeltään Juan Arrom, Anuncio Martí ja Víctor Colmán. Kotimaansa viranomaisia yli 15 vuotta paennut kolmikko on saapunut tänään Espanjasta keskiviikkona Helsinki-Vantaan lentoasemalle – Suomen valtamedian takaamassa hiljaisuudessa.


Paraguay yritti ”kaikin keinoin” pysäyttää rikoksista epäillyn kolmikon matkan Espanjassa, mutta Interpolin mukaan Suomen ja YK:n toimittamat dokumentit estivät miesten pidättämisen Madridissa.

Suomen sosialistihallitus – ”vaikea tapaus”

Paraguaissa tapahtuneesta uutisoitiin siten, että mieskolmikon matkan pysäyttäminen Espanjassa oli ”viimeinen toivo”, koska Suomea pidetään ”sosialistisen hallituksen” takia erityisen vaikeana tapauksena.

Ei helvetti, mitä saatanaa BOLSEVIKKI RINTEEN hallitus oikein touhuaa?? Cosia kertoi maansa tiedusteluviranomaisten saaneen tietoonsa, että kolmikolla on UNHCR:n dokumentit, jotka ”takaavat turvallisen matkanteon maahan, josta he ovat kotoisin”. Tämä siis tarkoittaisi, että kaikilla kolmella miehellä olisi Suomen passit, jotka on toimitettu heille Uruguayhin.  Tämä touhu on täysin karannut käsistä !!!!

Ei voi enää oikein sanoin kuvata, miten paljon näiden SAATANAN BOLSEVIKKIEN toiminta tämän maan nimissä ottaa pattiin. Näillä mulkuilla ei ole minkäänlaista rajaa tekemisiensä suhteen. 15 Vuotta pakosalla olleille kovista rikoksista epäillyille jaellaan KANSALAISUUKSIA, että nämä mulkut saataisiin raahattua tänne suomeen

Helvetti. Milloin suomalaiset oikein saavat tarpeekseen suomen politiikkojen ja virkamiesten sekoiluista ???

Linkki.
https://mvlehti.net/2019/10/09/paraquay-raivona-suomi-myonsi-turvapaikan-kolmelle-interpol-etsitylle-kidnappaajalle-ja-kommunistisissille-saapuivat-tanaan-suomeen/

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: